Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Kotkaniemelle kenkää?

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana D.A.D, 14.01.2018 klo 16.29.

 1. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Kuten tuolla jo toinen sen jo kertoikin, niin Kotkaniemen valmentajuudesta ei ollut mitään tietoa siinä vaiheessa, kun ratkaisut Lukkoon menemisestä oli jo tiedossa. Väliin mahtuu kuukausia.
   
 2. reaper78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HIFK
  Lainaus:
  Niin, nyt kun mietit niitä ulospäin meneviä signaaleja seurasta päin:
  1) Ässät kenkii valmentajan / toimihenkilön herkästi pihälle, kun tulokset eivät nopeassa tahdissa ole toivotunlaisia
  2 Ässät antaa työrauhan tekijöille ja luottaa että he saavat homman kääntymään oikeaan suuntaan vaikka se ottaa aikansa

  Mikäli voimakaksikon potkuihin päädyttäisiin piakkoin, oltaisiin menossa vaihtoehdon 1 suuntaan. Ja se ei missään tapauksessa lisää seuran vetovoimaa.

  Olen pahoillani, mutta nykytilanteeseen ei vaan ole muuta vaihtoehtoa kuin luottaa Kotkaniemeen. Ei taloudellisesti eikä imagollisesti.
  Ja itse olen vahvasti sitä mieltä että sitä henkistä jumia on nyt sekä valmennuksella että pelaajilla, siitä kielii mm. erikoiset ketjumuutokset viime peliin.
   
 3. D.A.D Jäsen

  Minkälaisia signaaleja se antaa ulospäin, että ensin potkitaan valkku koska muutamassa pelissä tulee tukkaan, pelissä ei näy kehitystä ja harjoittelussa on tehty virheitä. Ja palkataan kokematon kaveri valmentajaksi.

  Nyt kun muutamaa peliä lukuunottamatta ei olla oltu lähelläkään voittoa, pelissä ei näy kehitystä ja kesä vedetty ihan vihkoon valmentajaa ei vaihdeta.

  Lainaus:
  Taloudellisesti ja imagollisesti on pikku pakko tehdä jonkinlainen puhdistus, koska jos näin jatketaan niin katsojakeskiarvo tipahtaa sinne 3000-3500 joka aiheuttaa miljoonaluokan tappiot.
   
 4. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  OK. Sinä uskot Kotkaniemeen, minä en. Näyttääkö tuo touhu silta, että kyse on vain alkukankeudesta? Kuinkakohan kova luotto joukkueella on valmentajaan. Nyt ei puhuta vain muutaman ottelun tappioputkesta tai liian puolustavasta pelitavasta, vaan kyseessä on katastrofi. Toistan edelleen, että tässä konkurssissa hyvin pieni kuluerä on palkata uusi valmentaja. En näe mitään mahdollisuuksia siihen, että Kotkaniemi tästä nousisi.
   
 5. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Kyllä puhdistus tarvitsee aloittaa ihan muualta kuin päävalmentajan kopista. Miku voi mennä pesuveden mukana, mutta kyllä organisaatiokaavion ylärivitkin kaipaisivat uusia nimiä.
   
 6. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Nope, eiköhän aika ala olemaan kypsä kasaamaan legendaarinen valmentaja kolmikko K-K-K:

  KIVI

  KAUKORANTA
  KOTKANIEMI
   
 7. reaper78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HIFK
  Lainaus:
  Kyse ei ole siitä uskonko minä Kotkaniemeen vaiko en. Totesin vain realiteetit että organisaation imagon kannalta nyt ei vaan voida kenkiä valmentajaa pois. Valmentajan vaihto maksaa. Samoin menetetty imago, olkoonkin että nykyisellään ei ole paljoa kasvoja mitä säilyttää. Mieluummin sanoisin että nyt vaan täytyy todeta että valmentaja ei ole tähän asti onnistunut.

  Mielestäni täällä vähätellään sitä miten paljon toimihenkilöiden vaihtoruljanssiin ollaan käyttämässä rahaa viimeisen kahden vuoden aikavälillä. Toki on tehtävä jonkinlainen puhdistus, mutta miten monta niitä nyt täytyisi tehdä ja koska ne loppuvat? Muistutan että seura on jo vaihtanut viimeisen vuoden sisään valmentajan ja potkinut toimarin pois. Vetäisin hieman happea sen puhdistelun suhteen tässä kohtaa.
   
 8. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Laitan tämän vielä tähän ehkä tämän hetken luetuimpaam ketjuun.

  Arvon palstatoverit, seuraa ilmoitus.

  Huomenna (lauantaina) 13.10 klo 11:00 Ässien aamun jääharjoituksiin menossa fanit paikalle kannustamaan ja näyttämään että #yhdessä on totta.

  Nyt täytyis saada näytettyä joukkueelle, että yhdessä mennään. Osa pelaajista ei kehtaa edes kaupassa käydä tällä hetkellä, ulkopuolinen paine on kasvanut niin kovaksi.

  Joukkue on henkisesti lyöty aivan maan tasalle.

  Lauantain aamujäille, mahdollisimman paljon faneja paikalle. Kannustetaan niin kovaa, että unisimmatkin pelaajat heräävät ja kehtaavat kulkea selkä suorassa. Yhdessä noustaan ja kaadutaan. Näytetään mitä on se isomäenkuuluisa kuudes kenttäpelaaja. Jos saataisiinvähän joukkueen ja valmennuksen henkistä jumia auki.

  Sinne on jengiä menossa ja mitä enemmän porukkaa pääsee paikalle, sen parempi.

  Eli nyt mukaan Aikuiset, lapset ja naapurinkin lapset. Laittakaa infoa tuttaville ja kaikille jotka olisi mahdollista saada mukaan.

  #yhdessä. Tällä hetkellä joukkue tarvitsee kuudetta kenttäpelaajaansa.

  ps. paikalla kannattaa varmaan olla vähän ennen yhtätoista niin saadaan joukkue jäälle kun häkki on täynnä. ;-)
   
 9. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Hieno ele faneilta, mutta ei ongelmat pelaajien asenneongelmista tai löysäilystä johdu! Vaikka tunne ja henki olisi kohdillaan, ei ainuttakaan voittoa tule ennenkin Ässillä on jonkinlainen systeemi jota toteuttaa. Tottakai pelaajiakin hävettää ja vituttaaa.
  Kuten sanottu, niin parasta huomiselle olisi kunnon perseraiskaus. Sen jälkeen paine olla erottamatta Kotkaniemeä kävisi jo liian suureksi.
   
 10. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Mistä tiedät tämän? Kapteeniston jäsenen suusta suurimmat syyt on nimenomaan henkisellä puolella.

  Yksi tappio lisää, on kuinka suuri tahansa, se ei ole yhtään hyväksi tälle kaudelle ja joukkueelle.

  Lätkässä tunne on tärkein palanen. Ilman tunnetta häviät kamppailut, häviät pelit siitä huolimatta vaikka olisi loistelias pelikirja.

  Silti voi tulla mukaan osana ässäperhettä vaikka ei jakaisi mielipidettä. Koitetaan saada hyvä juttu aikaiseksi yhdessä ja ei siitä ainakaan haittaa ole.
   
 11. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Ässien twitter-tilin kautta Ude vetoaa kannattajiin. Vaikeilla hetkillä löytyy seurajohdon ja yhteisön tuki, jos vaan sattuu kuulumaan paikallisiin saunakavereihin. Muuten voi olla hiljasempaa.
   
 12. Miksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Nimenomaan. Itseäni otti suunnattomasti päähän Ahon potkut, eikä Kotkaniemen valinta todellakaan ollut mieleeni, monestakin syystä. Kaikesta huolimatta, toivoin että Mikun johdolla homma toimisi, enää en jaksa siihen uskoa.

  Kuten sanottua, olin kyllä päässyt yli Ahon potkuista, mutta nyt pistää vituttamaan huolella tämä toiminta. Viime kaudella Korpisalo avautui mediassa miten anteeksiantamattomia suuri numeroiset kotitappiot ovat. Mites tällä kaudella? Aholle ei annettu tukea, eikä juuri mahdollisuuksia. Kenkää tuli heti kun vähäänkään tuli paikkaa. Hyvä veli verkostot vituttavat muutenkin, saati sitten suosikkiseurassani.
   
 13. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Tottakai henkinen kuorma näkyy kentällä ja käytävillä, jos noin potentiaalisella joukkueella pelataan ennenäkemättömän surkeasti. Tarkoittiko tämä kapteeni, että pelaamisen rakenne on kunnossa ja joukkue on hyvin valmennettu taktisesti, mutta ongelma on pelaajien pään sisällä? Näkeehän sen perssilmälläkin, että asia on juuri päinvastainen. Eli surkea valmennus ja pelikirjan sekavuus on ajanut joukkueen syvään tappiokierteeseen ja se on aiheuttanut henkisen lukon. Viime jouluna Ässät oli sarjassa neljäntenä pitkälti samalla joukkueella. Kaiken lisäksi puikoissa oli Kyrpä-Jykä, jota kaikki inhosi. Silti peli kulki niin hyvin että joutui välillä silmiä hieraisemaan. Kotkaniemi tuntee joukkueesta ison osan jo vuosien takaa ja hänen vahvuuksiaan pitäisi nimenomaan olla hengen ja tunteen luominen. Kyllä se nyt on niin, että Miku yritti keksiä jääkiekon uudelleen. Upeat visiot ovat varmasti pyörineet pitkään päässä, mutta käytännön toteuttaminen oli farssi. Se että Kotkaniemi jatkaa, on merkki luovuttamisesta. Uusi valmentaja ja kaikki voitaisiin vielä pelastaa.
   
 14. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  @Padas

  Tarkoitti, että potkut eivät ole avain onneen, henkinen jumi on pakko saada ensin auki.

  Huono itseluottamus syö kiekollisuuden pois pelistä. Ei tuo joukkue harjoituskaudella noin heikosti pelannut, vaikka pelitapa oli sama. Kun pää käy hitaalla, reagoidaan huonommin. Nyt pitäisi yksinkertaistaa ja onnistumisten jälkeen taas lisätä kiekollisuutta.

  Pelitapa on vain ohjenuora. Vaistot ja tunne ohjaa peliä, vaikka pelikirja olisi maailman paras, niin jos tunnepuolella jää vajaaksi, niin pelisuoritus jää vajaaksi.
   
 15. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  No toisaalta Lukossa valmentaa Pexi, joka hänkin on täällä nähty, punnittu ja kevyeksi välimallin jätkäksi havaittu. Vaikka olikin aikanaan Tamin luottopakki. Ässien penkin takana on viimeisen 50 vuoden aikana ollut ehkä kolme ammattimiestä: Vellu Ketola, Vasili Tihonov ja Karri Kivi. Tamin ja Rockyn voisi jonkinasteisella varauksella lukea joukkoon. Kun Vellu ei pystynyt kunnialla keskittymään päävalmentajan ja toimarin hommiin, niin Tami tuli ja veti kauden kunnialla läpi. Rocky on vapaapalokuntalaisen tavoin kahdesti käynyt sammuttamassa orastavan tulipalon niin Suhosen kuin Pexi Virrankin jäljiltä.
   
 16. Uusis85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  En tiedä mikä tuossa kurimuksessa oikeasti auttaisi. Valmentaja ja UTJ ovat pitkällä sopimuksella kuvioissa mukana eikä heitä ole varaa korvata. Jos valmennus on mokannut tän kauden harjoittelun ei kai voi muuta kuin palkata fysiikkavalmentaja heti, mutta onhan tämä kausi jo siinä tapauksessa taputeltu. Juuri nyt joukkue tarvitsee faniensa tukea. Ude ja Vellu Ketola valmennustiimiin loppukaudeksi mentaalivalmentajiksi?
   
 17. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Olennaisin kysymys tuossa skenaariossa on vain se, että onko Kotkaniemi halukas pätkän vertaa kuuntelemaan esim. Uden (tai Vellun) mentorointia vai onko liikaa minäitte-asennetta korvien välissä?
   
 18. SammyRumour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & SHL
  Lainaus:
  Prkl, kun olen töissä vielä tuohon aikaan. Muuten tulisin.
   
 19. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Laita kaikki tutut sijaiseksi. :-)
   
 20. D.A.D Jäsen

  En haluaisi omata selvännäkijän kykyä mutta kuitenkin....

  Kiitos ja anteeksi.
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 21. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat, SM-liiga ja NHL
  Paha tässä mitään oikein alkaa kiittelemään, kun alkukausi oli pannukakkuakin litteämpi. Odotin paljon parempaa, en silti kärkisijoja kuitenkaan. Pettymys, ja nyt siitä seurasi potkut.

  Näkemisiin, Kotkaniemi.
   
 22. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Harmi, ettet avannut ketjua "Kaikille kenkää" olisi sopinut vielä paremmin tämän kauden tapahtumien ennustamiseksi.
   
 23. Abriform Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Miku lukenut ampparit.com:n kautta potkuistaan, ihmeellistä pelleilyä hallitukselta ja riman alitus.
   
 24. Uusis85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ymmärrän nämä potkut. Toisaalta ymmärtäisin senkin, että potkuja ei olisi annettu vaan olisi menty tämä kausi Kotkaniemellä. Onko se konkurssi oikeasti ainoa pelastus, Armiat ja Joensuut ostaa joukkueen ja panee puhdistaen koko lafkan niinkuin Hjallis konsanaan.

  Kotkaniemen ongelma on, että ei osannut niellä ylpeyttään vaan uhriutui ja kiukutteli, heristeli sormeaan toimittajalle ja niin edelleen. Ei osaa analysoida joukkueensa suorituksia julkisesti tai ainakaan pukea ajatuksiaan oikean jääkiekkovalmentajan tapaan sanoiksi. Ja tämä Kyllikki Saari-kommentti oli aivan pohjanoteeraus. Isojoki-taustaisena tiedän, että se on edelleen todella iso juttu siellä. Lisäksi Kyllikin velikin on elossa ja pitää kyläkauppaa Karvian Sarvelassa.. Ei näin. Tyylitön moukkahan Kotkaniemi on.

  Eikä pelissä oikeasti osannut muuttaa mitään, vaikka yritti kyllä. Tuohilampi hyökkääjäksi? En ymmärrä tätä muuten kuin, että se on siksi hyökkääjänä kun on liian huono puolustaja. Ylivoimapeluutukset? Kesäharjoittelu... Ei valmennuksessa kerta kaikkiaan ollut ihan kaikki kotona. Meidän valmentaja ois tarvinnu valmentajan.
   
  iSing tykkää tästä.
 25. Bruise Brother #24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tulikohan nuo kiukuttelut yms. esille vasta Korpisalon potkujen jälkeen? Silloinhan hänen oli pakko alkaa viimeistään ymmärtämään että oma jatkokin on vaakalaudalla.