Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Kotkaniemelle kenkää?

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana D.A.D, 14.01.2018 klo 16.29.

 1. SammyRumour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & SHL
  Lainaus:
  Lehdistötilaisuudessa Miku syytti itseään. Lähtö lähenee?
   
 2. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Sain ajokortin vuosituhannen taitteessa ja sen johdosta tuli värjöteltyä puolityhjän hallin portailla monituisen kerran.

  Se oli hienoa aikaa. Ukkoa tuli ja meni valmentajia myöten. Toisaalta, noilta korpivaelluksen vuosilta on jäänyt mieleen useampi kahakka. Mavekin myllytti!

  Hassua ajatella nyt, että 01-02 kaudella penkin taakse hommattiin paikkaajaksi vuosia hommista sivussa ollut Kaj Matalamäki, ja rosteri oli tyylilajia Sheptak, Willman, Peltonen, Sammalkangas, Jasecko, Ben-Amor, Nieliläinen.
   
 3. jalapeeno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Aika epäammattimainen lehdistötilaisuus Kotkaniemeltä. Olisi nyt voinut hieman avata sitä, mikä meni hänen mielestään tänään vikaan ja miksi. Ei se vielä kerro toimittajille tai yleisölle mitään, jos sanoo huonon valmistautumisen olleen hänen oma vikansa. Luovuttamisen meininki...
   
 4. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  89 oli ensimmäinen todella heikko kausi - vain ,659 p/o. Seuraava pohjakosketus tuli 2000 - ,685 p/o mutta 2001 oli sitten kaikkien aikojen surkein Ässä-kausi 30 pistettä 56 ottelusta 11 voittoa - 8 tasuria - 37 tappiota ja 13. sija (siis viimeinen) runkosarjassa 9 pisteen erolla edellä olevaan JYPiin. HPK ja SaiPa olikin sitten jo 21 pistettä edellä. 2.5 tehtyä maalia per ottelu ja omiin reilu neljä per ottelu. 2019 pistetään tällä menolla nuokin "ennätykset" uusiksi.
   
 5. Jan Koller Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät ♠, Montreal Canadiens
  Halpa ratkaisu olisi vaihtaa Kotkaniemi ja Tuokkola päittäin, jos Kookoo haluaa muutosta myös. Tiedä sitten onko siitä paljoa iloa...
   
 6. Jeppe_68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Kyllä Ässät on tuollaisessa kaupassa aika huonossa markkina-asemassa.
   
 7. Raimoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
  Lehdistötilaisuuden perusteella Mikun pelit oli siinä. Oksetavaa, että hänen täytyi jatkaa pressissä samalla linjalla mitä kentällä nähtiin.

  Olipa kiva taas tulla hallille ja nähdä melkeinpä kiekon pudotuksesta, että peli on hävitty. Ei ota mikään enempää päähän, jos mietitään jääkiekkoa, että fanittama joukkue saapuu paikalle vähän hällä väliä fiiliksellä. Missä on se tunne, se palo, se intohimo? Ässät on luovuttanut. Ja eletään lokakuuta. Valmentajansa näköinen joukkue. Kiitos ja näkemiin.
   
 8. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Miksi vaihtaa yhtä paljon ajettuja Ladoja jos vaan väri vaihtuu. Ei kyllä Kotkaniemi kiinnosta valmentajana eikä persoonana
   
 9. Patapata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pori
  Eksyin Kiekkoareenan haastatteluun(13.9.2018), jossa Virta ja Kotkaniemi pohtivat paikallispelien määrää ja luonnetta nykyään jne jne.
  Jälkiviisaana voisi todeta, että Kotkis olisi jo tuon haastattelun jälkeen pitänyt potkia v#@%uun...

  "– Kannattaako tänä päivänä edes taklata? Kotkaniemi kysyy ja jatkaa:

  – Jos vetää jonkun kauhean niitin pelaajaan, joka on syöttänyt kaksi minuuttia sitten, niin viisikkokin venähtää. Yksi on vielä seinällä, kun muut painavat jo menemään.

  – Pelaajat ovat nykypäivänä lisäksi tuollaisia kivikovia satakiloisia äijiä. Itseähän siinä sattuu, vaikka taklauksen tekisi millaisella vauhdilla.

  Kommentit ovat mielenkiintoisia, kun miettii, että esimerkiksi Ässien brändiin suorastaan kuuluvat rymistely ja taklaukset, ”porilainen hulluus”.

  – Ässien historia ja identiteetti velvoittavat meidät pelaamaan tietynlaista jääkiekkoa. Mutta emmehän me nyt jumalauta sillä pärjää enää tänä päivänä mitä 70- tai 80-luvulla on ollut, se on aivan selvä.

  – Haluan kunnioittaa perinteitä periksiantamattomuudella, mutta ei peli voi olla vain koohottamista, Kotkaniemi ilmoittaa."
   
 10. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Eniten vitutti kun näki, että Kotkaniemi oli käskenyt olla karvaamatta...Mutta nyt on "omat pojat" projketia toteutettu niin paljon kuin mahdollista, sillä enempää ei omia poikia ollut saatavilla tai tulossa. Ja tämä on hlvetin hyvä vastaus niille, jotka täällä ovat huutaneet vuosikausia omien poikien puolesta! Vähän varmaan nyt hiljenee Ahonkin suolaaminen näiden samojen hermannien taholta, kun huomaavat mitä tapahtuu kun ei olekkaan enää ammattilaista puikoissa.
   
 11. hege Jäsen

  Vaikea tilanne tuo Ässillä on mutta ei se uuden valmentajan hankkiminen helppoa ole jos tilanne on se, että potentiaalisten valmentajien silmissä riskit epäonnistumiseen ovat liian suuret. Valmentajalle on kuitenkin iso riski lähteä huonon joukkueen peräsimeen jos huonous ei ole vain alisuorittamista suhteessa todelliseen tasoon, samanlaisen rämpimisen jatko tai vain pieni parannus ei kuitenkaan ole mikään iso meriitti valmentajalle joka pyrkii eteenpäin urallaan ja toisaalta tällainen valmentaja olisi pitkällä tähtäimellä se mitä Ässät tarvitsisi Kari Heikkilöiden sijaan.

  Pitäisi olla hallitus jolla olisi selvä visio mitä halutaan 5 vuoden päästä olla ja sitten tj sekä utj jotka pystyvät sitten toteuttamaan tätä ja hakemaan siihen sopivat palikat. Jatkuva selviytyminen ja tulipalojen sammuttaminen johtaa siihen, että oma peli-identiteetti ei voi uusiutua (eikä mikään muukaan) ja mitään rohkeita kehitysaskelia ei voi ottaa.
   
 12. Jussizip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings
  Kotkaniemi sanoi lehdistötilaisuudessa, että "emme olleet lainkaan valmiita, ja se menee täysin minun piikkiini".

  En rehellisesti sanottuna ymmärrä tuota. Useampi päivä viime pelistä, sairastuvalta saatu äijiä takaisin, Marttinen puolustukseen, pelitapaa kuulemma yksinkertaistettu, erikoistilanteissa pelaamista kehitetty ja sitten kotipeli vajaamiehistä Pelicansia vastaan. Otetaan viiden minuutin pelin jälkeen jo 0-2 taululle ja ennen erätaukoa 0-3.

  "Emme olleet lainkaan valmiita". Mitä tuo valmentaja tekee tuolla? Mitä tässä on useampi päivä tehty, jos ei olla lainkaan valmistauduttu tulevaan peliin?
   
 13. Ässät1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Eihän ne vittu ehdi karvaamaan!!!
  Jos ne kerkee vastustajan päätyyn asti paineistamaan, niin joka kerta siitä seuraa vastustajan yv hyökkäys omiin... No sekin nähtiin eilen, että omissa soi kolme kertaa ekassa erässä kun seistiin keski-alueella. Joukkue on umpisurkeasti harjoitettu ja valmennettu. ”Isät vastaan pojat” kiekkoa ollut tähän asti. Virheitä virheiden perään. Eilinen uudistus oli se etteivät ihan umpimähkään ryntäilleet puolustusalueella kulmiin, vaan yrittivät pelata aluetta. No ei sekään onnistunut. Ei tuohon ole muuta lääkettä kuin vitun kova työn teko, enkä tiedä auttaako valmentajan vaihto nopeassa aikataulussa mitään?
  Karvauspelaaminen ja PAPP kuntoon jollain keinoin ja työhaalaarit koko organisaatiolle päälle. Ahon vaatimustaso takaisin.
  Nopeita ajatuksia, jotka eivät suoraan ole kuin pinnallinen ajatus kaiken toimimattomuudesta. Jyssyn tulo oli erittäin hyvä asia. Rotia tulee, mutta vie aikaa.
   
 14. Ässät1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Täysin totta! Ainoa mitä Miku olisi pitänyt tehdä olisi ollut valmistaa joukkue taistelemaan alusta lähtien eläimen lailla. Hävetkööt! Ihme puuhastelua ja ilmeisesti koko valmennus on ihan eri levelillä missä pitää olla. Pitää pelaajilla olla myös vastuu kaikesta ja ammattilaisen pitää pystyä tekemään oikeat ratkaisut ihan itse. Kaikki ylimääräinen on nyt karsittava pois ja annettava alkukantaisten vaistojen viedä. Turhat kikat ja yliyrittämiset näkyvät pelkästään siinä, ettei meillä ole yhtään toimivaa syöttöketjua, ylivoimaa, alivoimaa, kentällistä, eikä aluepelaamista. Kukaan ei näköjään osaa enää pelata. MY GOD.
   
 15. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Tässä ollaan nyt vähän jonkinlaisessa pattitilantessakin. Ensiksi pitäisi olla valmiina se uusi valmentaja, jolle pestin Kotkaniemi voisi luovuttaa. Onko oikein varteenotettavaa vaihtoehtoa. Ammattilaisia kuitenkin on pitkin maailmaa vaikka kuinka monta, siitä se ei ole kiinni. Jos nyt tapahtuisi vielä se, että Kotkaniemi jollakin tasolla tulisi järkiinsä ja ottaisi itse lakin kauniiseen käteensä ja lähtisi ilamn irtisanomista, niin siinä vaiheessa meilla olisi tosiaan Petrell, Niittynen, Härkälä ja vielä jokerikorttina Myllymaa. Kelle luovuttaisitte ohjakset edes apuvalmentajana?

  Niin, en minäkään. Myllymaa nyt noista ei välttämättä ole edes Ässien palkkalistoilla kuin oman toimen ohella vai tekeekö tällä hetkellä mitään muuta työtä. En tiedä. Aika katastrofaaliselta näyttää. Haku kuitenkin uudelle valmentajalle pitää olla päällä vaikka julkisuuteen sanottaisiin mitä mukavaa joukkueen tilanteesta. Vaikeutta tähän kuvioon vielä lisäksi tuo se, että Korpisalo sekä Kotkaniemi ovat vähän enemmänkin kuin pelkkiä perhe- sekä jääkiekkotuttuja. Paine vainkasvaa päivä päivältä.

  Ps. Menihän väärään ketjuun. Piti mennä tuohon Kuka Kotkaniemen tilalle ketjuun. Jos joku asiantunteva tän sinne siirtäisi.
   
 16. Prt Sc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  ”Paremman kiekon kasvot”
   

  Liitetyt tiedostot:

 17. d00b Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Mälkiän savolainen kusipääkiekko sopisi varmasti oikein hyvin teille sinne Etelä-Pohjanmaalle...
   
 18. Surprise Me Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät. (respect HIFK)
  Kirjoitin keväällä monta kertaa siitä, että en ymmärrä perusteita, miksi Kotkanniemi palkattiin päävalmentajaksi suoraan kahden vuoden sopparilla. Puolustin Ahoa ja puolustan vieläkin, koska toivoin Korpisalon tekevän Ahon kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen, jolloin Aho olisi voinut aloittaa Ässissä kaksi projektia.

  Kumpaankin projektiin olisi mennyt n. 2-3 vuotta. Ässät olisi saanut mainetta pysyvyydestä, pelaajien kehittämisestä ja pitkäjäntäisestä työstä. Mutta vitut.. Tässä on lopputulos.
   
 19. Nick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Niin. Varoitin tästä valinnasta hieman yli vuosi sitten. Sain osakseni ihmettelyä ja kyseenalaistamista.
   
 20. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Täysin mysteeriksi jäänyt kaveri. Voi olla mies paikallaan tai täys turisti, mene ja tiedä.

  Noin periaatteessa, vois laittaa ulos Kotkaniemen mukana. Toisaalta, kun Aholle annettiin kenkää, apuvalmentavat kiekonkerääjät olivat ilmeisesti täysin syyntakeettomia kaikkeen tapahtuneeseen, eli josko jatkaisimme samaisella trendillä.
   
 21. Nick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ei todellakaan tuntematon kaveri minulle, mutta valmentajana en häntä voi pitää.
   
 22. RaikkA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässässäsäsä
  Lainaus:
  Ahon aikana muilla koutseilla ei kuulemma ollut mitään sanavaltaa, kun taasen nyt kaikki on toisin ja ihanasti. Menköön siis pesuveden mukana koko porukka.
   
 23. Nick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Niittynenhän on oikeasti älykäs valmentajana ja ihmisten kasvattajana pätevä kaveri, mutta onkohan hän vieläkään kypsä aikuisten johtajaksi. Mielestäni hänen aikansa olisi vasta myöhemmin.
   
 24. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kotkaniemellä ei oo helppoa tällä hetkellä. Ei tuo joukkuekaan ihan täydessä iskussa vielä ole ja uusia äijiäkin on tullut mukaan, vie sekin aikansa, että saadaan kokonaisuus toimimaan. Kyllä eilenkin näki sen, ettei esim. Tiivola eikä Salmiokaan taida ihan vielä olla parhaassa iskussa ja heissäkin on potentiaalia ratkaisurooleihin. Kentällisiä vaihdellaan pelien aikana, ei ole vielä löytynyt noita toimivia koostumuksia. Tsemppiä kuitenkin Mikulle, toivotaan edelleenkin onnistumista ja sitä, että joskus se alavire kääntyy.
   
 25. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Vai silloinkaan? Tornihuhut kertovat että Niittysen auktoriteetti entisten valmennettaviensa silmissä on kokolailla nolla. Ässien A-junnut Niittysen johdolla ovat pudonneet pääsääntöisesti neljännesfinaaleissa, paitsi 2013 jolloin Niittysen johdolla jäivät runkkariin. 2013-14 pronssimitalijoukkuetta valmensi Kaukoranta & Tomi Ojanen & Risto Tuomi.