Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Kotkaniemelle kenkää?

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana D.A.D, 14.01.2018 klo 16.29.

 1. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Olen kuullut samasta tarinasta sellaisen version että Smith pelleili sekä jäällä treeneissä että sen ulkopuolella ja Rockyllä oli vain leikannut kiinni tähän toimintaan (olen kyllä kuullut sellaisen version että viimeinen niitti tapahtui jäällä) ja käskenyt Smithin painumaan helvettiin koko seurasta.
   
 2. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  Joo, parasta olisi ettei palkata valmentajaa ollenkaan. Mitä jos taivaalta sataisi rahaa?
   
 3. Surprise Me Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät. (respect HIFK)
  Lainaus:
  Paskahan se Rocky oli. Kaudella 2010-2011 runkosarjan toinen ja takana mm. seuraavia joukkueita, kuten: HIFK, Jokerit, Kärpät ja Tappara. Mutta mitä niitä nyt muistelee. Seniili mikä seniili.
   
  San Jose Shark #50 tykkää tästä.
 4. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ässät oli tuolla kaudella viides, putosi surkealla pelillä Villi kortti kierrokselta jatkoon päässeelle Bluesille. Tuossa sarjassa Rautakallio jäätyi täysin.
   
 5. Uusis85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  En tiedä millaisia pykäliä valmentajien soppareissa on, onko olemassa jotain ehtoja joka kieltää tällaisen, mutta luulisi valmentajallakin vapaa-aikaa olevan jonka hän käyttää miten itse haluaa. Itselläni on parhaimmillaan ollut kolme päällekkäistä työsopparia joista pari vähemmän aikaa vieviä ja kaikki hommat tuli tehtyä. Jos kysymyksessä on "pelaajien hankintatyöryhmään kuuluminen" niin tuskinpa se tulevan valmentajan vinkkelistä ihan kauheasti aikaa vie. Varsinaisen työn tekee muut ja luulenpa, että mysteerimiehen homma on käytännössä esittää toiveita ja sitten hyväksyä/hylätä tarjokkaat.
   
 6. Surprise Me Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät. (respect HIFK)
  Lainaus:
  Ässät oli runkosarjan toinen. Joukkuetilastot | Runkosarja 2010-2011 | Tilastot | Liiga
  Älä vähättele saavutusta.
   
 7. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:
  Älä nyt edes leikilläsi ala tuollaisia puhumaan. Kai Ilvekselläkin tässä joku sanansa on jos maksaa palkan ja kaveri tekee kilpailijalleen töitä. En usko että jos olet elisassa töissä niin voit samalla tehdä samoja töitä telialle.Ja en muutenkaan näkisi asiassa mitään järkeä kun Ilves on organisaationa menossa eteenpäin ja tuottaa koko ajan hyviä pelaajia.Ässien tilanne aika paljon heikompi ja tuskin pystyy oleellisesti isompaa palkkaakaan maksaan.