Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Kotkaniemelle kenkää?

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana D.A.D, 14.01.2018 klo 16.29.

 1. D.A.D Jäsen

  Avaan tän ketjun valmiiksi nyt ettei muut kerkeä ensin. Alkuperäisen suunnitelman mukaan tätä olisi ruvettu huutamaan Marraskuun puolenvälin tienoolla, mutta viimeaikaisten käänteiden johdosta ketjua saatetaan tarvitaan jo Lokakuussa. Tosin jos lähiaikoina "maalivahtiongelmaa" lääkitään asettamalla tolppienväliin junnu Kotkaniemi ja kärkiketjun syömähampaaksi istutetaan Kilu voidaan tänne kirjoitella jo keväällä.
  Henkilökohtaisesti toivon että tämä ketju saa rauhassa pölyyntyä arkistojen syövereissä, mutta kaivetaan tämä tarpeen tullen esiin jos niikseen tulee.
   
 2. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  TET-harjoittelija Mikael Kotkaniemi erotettava päävalmentajan pestistään välittömästi, kuusi ottelua Ahon jälkeen on tuoneet jopa yhden suonenveto voiton ja viisi tappiota surullisin esityksiin.

  Ei herraa järki paljon päätä pakota, kun tässä vaiheessa kautta alkaa muuttamaan joukkueensa pelitapaa. Todennäköisesti oikea ratkaisu olisi ollut jatkaa Ahon pelitapaa vielä tämän kauden lopun. Nyt joukkue on täysin sekaisin ja ei tiedä mitä missäkin tilanteessa pitäisi tehdä. Pelitavan vaihdolla Kotkaniemi on myös syönyt itseltään monesti valmentajan vaihdon jälkeen tulevan freshin ja raikkaan muutaman ensimmäisen pelin.

  Normaalisti kun valmentaja vaihtuu, niin ei hirveästi sotketa entisen valmentajan pelitapaa vaan pikkuhiljaa tuodaan omia nyansseja lisää. Kotkaniemi on laittanut koko paletin sekaisin ja nyt Ässät maksaa siitä kovaa hintaa, jopa niin kovaa että sääliplayoff paikkakin on vaarassa.

  Tämä mieskö oli Korpisalon TheMan? Mikäli näin, kyseenalaistaisin myös Korpisalon ammattitaidon ja isosti. Mies potkii pahassa loukkaantumis sumassa Jyrki Ahon, joka on kiistatta sarjan yksi parhaita valmentajia ja nostaa tilalle tämän TET-harjoittelijan.

  Nyt on sitten show käynnissä. Mikael Kotkaniemi ulos ja äkkiä, häpeäksi koko sarjalle!
   
 3. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Rocky takasin!

  Noin, nyt saatiin sekin alta pois. Jatkakaa.
   
 4. Puksprööti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kiinnostaisikohan Rockya tulla loppuvuoden stuntiksi jos tosissaan mietitään asiaa?
   
 5. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tämä on kyllä huonoin ketju, alustuksineen ja avausviesteineen, minkä olen lyhyellä JA urallani nähnyt. Jos nämä edellä nähdyt ei ole kieli poskessa vännettyjä(yksi sentään on), niin kertoo ihan riittävästi Porilaisen kiekkokansan harkintakyvystä.
   
 6. Nigi Jäsen

  Lainaus:
  Pitäähän joka päävalmentajalla nyt potkut-ketju olla! :)
   
 7. wilco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK,LiPu
  Lainaus:
  Niin, onko se edes oikea päävalmentaja, jos potkut -ketjua ei ole.

  Tosin jännä nähdä, että jos pelit ei parane edes ensi kaudella...

  Että silleen...
   
 8. passenger Jäsen

  Lainaus:
  Äijä on taas herännyt jostain trollailemaan siinä vaiheessa, kun porukka on täällä muutenkin ainoastaan nessuja vailla ja alahuuli väpättäen haukkumassa kaikki :D Yrittäisit edes vähän
   
 9. Puksprööti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Oon sen verran vanha etten tiedä mikä tämä rolli-juttu on enkä jaksa selvitellä. Se lienee nuorison puhekieltä tai turkkilaista purtavaa.

  Mutta jos palataan aiheeseen - Pekka voisi olla hyvä mentori nuorille ja saada esimerkillään asioita oikeille raiteilleen. Tällä hetkellä junasta puuttuu veturinkuljettaja.
   
 10. passenger Jäsen

  Lainaus:
  Wikipedian, ja se wikipedia on sellainen internet-maailman tietosanakirja, mukaan trollaaminen on tahallista ärsyttämistä tai häiriköintiä Internet-keskusteluissa. Eli sitä mitä sinä tällä keskustelupalstalla ainoastaan teet. Tietynlaista vittuilua, yleensä sellaisilta henkilöiltä, joilla on oman itsensä, yleensä persoonallisuuden tai itsetunnon, kanssa jotain ongelmia.
   
 11. Nigi Jäsen

  Hyvin on Kotkaniemen pesti alkanut! Huonosti pelannut KooKoo voitettu, muilta turpaan. Hyvä tahti!
   
 12. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  On tuo joukkueen puolustuspeli jotain ihan käsittämätöntä paskaa, vastassa ei ole ollut kummoisia joukkueita mutta kaikille tarjotaan hopeatarjottimella pisteet illasta toiseen. Lisäksi henkinen puoli on ihan vituillaan, luulisi että mulkusta valkusta eroon pääsy vapauttaisi joukkueen?
   
 13. peno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Madness!
  Lainaus:
  En laittaisi ihan kaikkea Ahon/Mikun piikkiin, niin karmaisevaa perseilyä nähdään järjestään pakeilta ja molareilta. Tänään kaksi selvää imaisua ja kaksi pakkien järkkäämää(+ Matukan suoritus lopussa) maalia omiin. Uskomatonta että tällä tasolla nähdään tuollaisia suorituksia pelistä toiseen.

  Toki peluutus on ollut myös yhtä komediaa. Kärjen laittaminen aloitukseen KalPa pelissä, jääräpäinen Taimen ja Peltolan peluuttaminen yhdessä jne. Vituiksihan tää menee ja rytinällä.
   
 14. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Maalivahtien imurointi vaikuttaa aina kaikkeen tekemiseen ja tekee koko joukkueesta huonon, mutta kyllä Jyrki Aho on parempi valmentaja kuin Mikael Kotkaniemi ja siksi en kauheasti enää usko, että tämä paska enää miksikään muuttuu Mikaelin aikana. Hyvää yötä Ässät, tämä kausi on taputeltu!
   
 15. alcoholic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Mitään potkuja ei tällä kaudella enää kannata antaa. Ihmettelen vaan suuresti, miksi Kotkaniemi on näin paljon lähtenyt muokkaamaan pelitapaa. Silloin jos joukkue pelaa huonosti, niin lähdetään yhtä pelin osa-aluetta parantamaan tai peruspelaamista.

  Viimeksi Kotkan tullessa Rockyn tilalle, hän muutti pelitapaa hieman kiekollisemmaksi ja tämä toimi myös kohtuu hyvin. Ässät saalisti tuon 15-16 kauden lopussa 1,5 keskiarvolla pisteitä. Nyt odotin samaa, mutta pahalta näyttää. Tällä pelitavalla ollaan ensi kaudella jo lokakuussa ulkona sääleistä.
   
 16. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Täältä säälirajan alapuolelta kyllä sellainen toivomus, että antakaa nyt ihmeessä Kotkaniemen jatkaa:

  Kotkaniemi: 0,71 pistettä/ottelu
  Aho: 1,42 pistettä/ottelu
   
 17. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Olen siis luonnollisesti ketjun otsikkoa vastaan, mutta pakko se on ääneen sanoa ettei tässä Kotkaniemeä kyllä kateeksi käy. Mitkä edellytykset tämä antaa ensi kauden aloittamiseen, sillä puhtaalta pöydältä sitä on aika mahdoton aloittaa jos tämä näin vain jatkuu ja jatkuu. Se on nyt sivuseikka hävitäänkö pelejä sitten veskojen imaisuihin vai mihin, mutta tällainen tappiokierre ei tietenkään valmentajan ansioluetteloa mitenkään kaunista..

  Sanotaan nyt näin, että homma ei ole pelillisesti totaalisen toivottaman näköistä, mutta tässä on nyt koko tämä kriisin kierre päässyt niin syvälle joukkueen ihon alle (eikä vähiten maalivahtien), ettei Mikulilla taida olla eväitä suunnaan korjaamiseen.. ainakaan niin tehokkaasti kuin tarve olisi
   
 18. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Aholla on Ässien kanssa sopimus joten otetaan Aho takaisin ja tavataan torilla huhtikuussa. Niin helppoa se on.

  Samalla heitetään joukkueesta pois kaikki kesken kauden otetut ja kysytään paria Jyväskylän kiekkokoululaista tilalle ja vielä apukoutseiksi vaikka Wallinheimo (mv) ja Jääskeläinen niin on kevät 2013 ihan paperia.
   
 19. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tämä on typerä ketju. Kotkaniemen potkut olisivat vielä Ahon potkuja typerämmät :D
   
 20. shaminy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestarit'13, Honkey Donkey Honkanen, Ape ja Pena
  Lainaus:
  Oleen eri mieltä. Paniikkiratkaisu olisi pitää Kotkaniemi. Fiksu olisi soittaa Aholle, jolle maksetaan palkkaa jo nyt, ja sanoa, tuu vetää loppukausi. Saat bonuksen jos pidät joukkueen sääleissä.
   
 21. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Eikös Vova Jursinov kertaalleen potkittu pois Ässien peräsimestä mut pyydettiin sit takaisin kun korvaaja oli vielä huonompi?
   
 22. Jarsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hertat
  Jykä taikaisin, eikös hänellä ole sopimuskin valmiina loppukauteen. Voi tauti tätä Ässien sekoilua.
  Hieno on kuitenkin juhlakausi. Onnea 50 vuotiaalle padalle. Jatketaan sekoilua, näin Porissa.
   
 23. Blade80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Mutta hauskemmat ne olisi, Niittynen ottaa Kotkaniemen paikan, koska pelissä ei ole tapahtunut toivottua kehitystä puolustuspelaamisen suhteen. Onko tapahtunut ennen, sama joukkue kahdet potkut kauden aikana?

  Jos jostain olisi saatavilla maalivahtivalkku, sitä ehkä kannattaisi harkita??
   
 24. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Kiinnostaakohan Juuso Riksmania valmentaminen? On pikkaisen kokemusta maalivahtihommista ja käynyt joskus Porissakin.
   
 25. Koppari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  suomikiekko
  Herra Blade80 taitaa olla todella pihalla! Petteri Niittynen peluuttaa nimenomaa puolustajia!!!