Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Kotkaniemelle kenkää?

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana D.A.D, 14.01.2018 klo 16.29.

 1. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Eikös Rocky alkanut pestin lopulla pelleilemään, vai miten se Espoon pelin loppu menikään.
   
 2. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Nyt kun tästä Jalosen-Sihvosen "Meidän pippelistä" ollaan vähitellen luopumassa ja suoraviivaisempi hyökkääminen on taas muotia, niin Rockyn pelikirjakin näyttää taas ainakin palanmatkaa modernimmalta kuin mitä se pahimmillaan oli.
   
 3. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Tämähän ei ihan pidä paikkaansa, Ässien pelillinen ilme oli surkea pitkään ennen Rockyn potkuja ja miehen välit joihinkin kokeneisiin pelaajiin heikot.

  Samoin "koskaan" kohdasta osin eri mieltä, ensimmäisellä pestillä työkalut olivat nimenomaan hyvät, varsinkin sillä runkosarjan kakkossijaan päättyneellä kaudella,
   
 4. Raimoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
  Lainaus:
  Tulos sokaisee, on nähty hyviäkin otteita tällä kaudella. Vastapainona kyllä läjäpäin huonoa peliä. Pelaajat alisuorittaa ja huonosti rakennettu joukkue, niin onko se nippukaan kummoinen?
   
 5. Jysky #13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Mielipideasioita. Itse näen niin, että ässät pelasi hyvää lätkää siihen asti kun ahon sopimus vuoti julkisuuteen. Alamäki lähti sen jälkeen. Ei ihan ammattimaista käyttäytymistä, mutta varmaan alkaa vituttaan kun kuuskymppinen ukko saa tietää ettei jatkoa ole luvassa.
   
 6. Mikael on toistaiseksi sivussa. Palaako 2021?
   
 7. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kävi muuten mielessä. Aika epätodennäköistä kuitenkin.
   
 8. Uusis85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Itse veikkaan, että Karri Kivi yritetään saada takaisin. Pasasen jälkeen?
   
 9. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Tämähän se todennäköisin vaihtoehto on.
   
  korkki tykkää tästä.
 10. R & L Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Kysymys mikä tassä tapauksessa herää on, että miksi Kivi haluaisi vuonna 2018 sitouttaa itsensä Ässiin vuodesta 2021 eteenpäin?
   
 11. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Tarkoittaa sitä, että sopimuksen purkamisesta ei ole päästy vielä yhteisymmärrykseen ja palkka juoksee toistaiseksi normaalisti.
   
 12. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Sitä sopii hyvällä syyllä ihmetellä - mutta taas toisaalta, kellä muulla tällä hetkellä toisaalla kiinni olevalla koutsilla olisi tässä vaiheessa mitään intressiä edes neuvotella asiasta? Ja vieläpä s.e. kiinnostus pestiä kohtaan olisi molemminpuolista. En oikein usko että esim. Iipi Läntinen tai Vova Jursinov olisivat sitäkään vähää todennäköisiä nimiä.... Koutsin on lähes pakko olla joku sellainen, jolla on ennestään hyviä fiboja valmentamisesta Porissa. En oikein usko että Toivolallakaan olisi suurempia ambitioita palata penkin taakse näistä UJ:n tehtävistä ja että olisi mitään suurempaa kaipuuta nimenomaan Poriin.
   
 13. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Jos ja kun Kivi jatkaa ensi kaudella Ilveksessä niin kuinka hän voisi samaan aikaan tehdä työtä Ässille? Lehdistötilaisuudessa nimenomaan sanottiin että tämä mysteerimies on heti mukana kuvioissa. No nopeasti se varmasti paljastuu kuka on kuten tuossa tilaisuuden lopussa arveltiinkin.
   
 14. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  On näitä kaksoisrooleja ollut ennenkin - ei tosin s.e. olisi toisen joukkueen koutsina ja toisen pelaajatarkkailija. Mutta ensimmäisenä tulee mieleen Miksa Mäkelä, joka oli Ilveksen omistajaportaassa ja pelas samaan aikaan TPS:ssa.
   
 15. Zamboni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Juuri tämän takia se ei voi olla kukaan nykyisistä liigavalmentajista. Vaikka seurojen välillä varmaan hyvin tiedetäänkin, että kuka on menossa minnekin tulevina vuosina niin pelaaja- kuin valmentajarintamalla, niin ei siitä kukaan helvetti mene edes vihjailemaan missään virallisissa haastatteluissa tai lehdistötilaisuuksissa. Ehkä jääkiekkoliitosta tai omalta mestisfarmiseuralta voisi saada luvan tämäntyyppiselle julkaisulle, mutta miksi sitten ei kerrota nimeä, vaan annetaan median kaivaa se esille.
   
 16. Olkku Jäsen

  Dufva rakensi täyttä häkää Mikkelin Jukureiden joukkuetta ja kävi vielä pr-tilaisuuksissa heilumassa Jukurit kostyymiin sonnustautuneena ja valmensi Rauman Lukkoa.
   
 17. frodo Jäsen

  Lainaus:
  Onko totta? Aika ällöttävä mies.
   
 18. VAKIOPAIKKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Nyt kun näitä kaikkia asioita käydään läpi.

  Niin kiinnostaako ketään tietää miten esim. Austin Smithin Ässä-ura tuli päätökseen Rautakallion aikana syksyllä 2014...?
   
 19. Samppub Jäsen

  Mitä jos Pasasella ei homma toimikaan? Parhaassa tapauksessa saisimme nähdä tällä pitkäjänteisellä retkellä jälleen uuden valkun ennen henkilö X:ää.
  Ei huano.
   
 20. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä se on totta. Löytyy Lukko-osiosta Riston omasta ketjusta nämä kaikki, ihan lehtiliitteitä myöden.
   
 21. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Anna tulla vaan. Samaan komediasarjaan menee nyt kaikki, mitä kenelläkin on kerrottavaa.
   
 22. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Ässät se osaa perkele aina yllättää näillä valmentajauutisillaan =) Ässät lienee edelleen, ainakin lähihistoriassa, ainoa liigajengi joka on palkannut valmentajan toistaiseksi voimassa olevalla sopparilla (Suhonen). Nyt Ässät sitten päätti palkata kerralla kolme päävalmentajaa =). Ei helkkari, mitä sieniä siellä Porissa oikein syödään?
   
 23. VAKIOPAIKKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Ok.

  Smith tuli Ässiin lähes ilmaiseksi Dallasin organisaatiosta kaudella 2013-14. Silloin päävalmentajana oli Pekka Virta. Eletiin siinä uskossa, että Virta jatkaisi päävalmentajana seuraavanakin kautena. Joten Toivola teki Virran suostumuksella Smithin kanssa jatkosopimuksen.

  Sitten kaudeksi 2014-15 Virta lähtikin Kalpaan ja Rautakallio palasi Padan perämiseen. Rautakallio ei ollut tyytyväinen Smithin kentällä eikä varsinkaan kaukalon ulkopuolella. (Siihen oli toki Smith itsekkin osasyyllinen). Roki halusi pelaajasta eroon, mutta mm. Toivola vastusteli. Koska sopimusten purkaminen on kallista.

  Joten Ässillä oli ollut jokin palaveri, ja Rautakallio oli yhtäkkiä ilmoittanut SUOMEKSI näin: "Sanokaa nyt joku tolle Smithille, ettei tule pelaamaan enää peliäkään Ässissä ja voi kerätä kamansa ja lähteä". Smith lähti ja siinä olikin Toivolalla tosi helppoa purkaa sopimus.
   
 24. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  En usko Kiven paluuseen, en sitten yhtään. Joku Selin voi tuossa kuviossa olla mukana tämän kauden jälkeen ja vetää samalla happea valmennushommista. Tämän kauden päättyessä asia lienee jo vuotanut julkisuuteen, ei pysy salassa paria vuotta, jos edes sellaista sopimusta on vielä tehty.
   
 25. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:
  Koutsin pitäisi olla mukana alusta asti eli ei varmaan valmenna tällä hetkellä ainakaan liigassa.