Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Kotkaniemelle kenkää?

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana D.A.D, 14.01.2018 klo 16.29.

 1. Surprise Me Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät. (respect HIFK)
  Taisin kysyä aika moneen kertaan, mitkä ovat Kotkanniemen vahvuudet. Kyseenalaistin miehen henkiset valmiudet aika monesti. En epäile vieläkään, etteikö Kotkanniemellä ole kaikki avaimet työkalupakkiin nimeltä jääkiekko. Mutta se kun vaan on niin, että jos tuo psykologinen taito käsitellä pelaajia on vähänkin heikko tai ihmissuhde taidoissa on ongelmia, esimerkiksi ilmaisussa, laiva on nopeasti karikolla. Ja niin kävi kuin oletin.

  Kaukoranta voi olla hyvä tasapainoittaja ja uuden freesin ilmapiirin tuoja, mutta oikeasti, tämä on juuri sitä aikaa kun pelaajat allekirjoittavat uusia sopimuksia. Voitte kuvitella, kuinka houkuttelevalta työpaikalta Ässät tällä hetkellä tuntuu. Ei naurata. Vetää vakavaksi.
   
 2. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Parin vuoden sisään, kun hevosmiehet on saaneet vietyä Ässät konkurssiin, onkin hyvä aloitella Bluesin tapaan Suomi-sarjasta. Makkonen ja Härkälä valmentaa, Pele ja Forsbacka ja muutama muu nimi tekevä comebackin ja muutoin pelaajia haalitaan sieltä ja täältä...
   
 3. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ensi kaudenkin pelaajistoa varmaankin jo kovasti kartoitellaan, eli tehdään niitä sopimuksiakin ja kyllä se ens kauden valmentaja täytyy olla jo tiedossa. Kuka se sitten on, selvinnee vasta kevväämmällä.
   
 4. Nigi Jäsen

  Lainaus:
  Kuten @Surprise Me yllä totesikin, niin näihin aikoihin pelaajat allekirjoittavat uusia sopimuksia ja laittavat lukkoon ensikauden osoitteensa. Kyllä päävalmentaja pitäisi olla pian selvillä, keväällä se on liian myöhäistä.
   
 5. Jysky #13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Jos tää pitää paikkansa, niin 2 kausikorttia naulataan autotallin seinään sen ajaksi, että joku rahamies ostaa ton seuran, tai tuossa hallituksessa ei ole ensimmäistäkään nykyistä seppää. Pata on syvällä rinnassa ja sitä voi repiä ja raastaa , mutta nyt kyllä astuttiin rajan yli... Vitun munattomat ämmät
   
  San Jose Shark #50 tykkää tästä.
 6. Abriform Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ässät epäonnistui tiedotuspolitiikassaan keskiviikkona.

  Päävalmentajan paikalta pois potkittu Mikael Kotkaniemi ei suinkaan saanut tietoa potkuistaan ensimmäisenä seurajohdolta, vaan verkkouutisia keräävästä Ampparit.com-palvelusta.

  Tämä tosiaan otettu SK:n sivuilta.
   
 7. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Joo, mutta kaipa Ässien oli tarkoitus ilmoittaa asiasta Kotkaniemellekin ennen perjantaita. Joku vain sattui vuotamaan asian välittömästi medialle ja kyllähän tässä sylttytehtaan on melkeimpä pakko olla välillä Ässähallitus <-> Kaukoranta.

  En tiedä miten @Surprise Me on voinut kyseenalaistaa Kotkaniemen henkiset valmiudet, kun niissä en usko ongelman olleen. Paine vain kasvoi liian suureksi ulkopuolella. Lähes kaikki muutkin olisivat murtuneet paineen alla.
   
 8. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Ässien talous on niin tiukoilla että joutunevat kohtapuolin aloittamaan myös pelaajakaupan, lähtijät paikataan junnuilla.
  Vaikka Lukonkaan sarjasijoitus ei häävi ole tällähetkellä, ei naapurinkaan rämpinen ole hyvä satakunnan kiekkoilun tulevaisuuden kannalta. Toivottavasti saatte Porissa rivit kuntoon.
   
 9. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  No jos näin ikävästi käy, että myyntiin lähdetään niin Lukkohan voi jeesata ja ostaa pari pelaajaa.
   
 10. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Meille voidaan ottaa Salminen myös ensi kauden kattavalla sopimuksella muista tuskin ollaan kiinnostuneita.
  Tsemppiä kuitenkin ässäleiriin...
   
  Kynämestari tykkää tästä.
 11. Puksprööti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Eiköhän Lukon uppoavaan laivaan saada kaupattua esimerkiksi veljet Tuohilampi, Salmela ja Taimi. Sekä Makkonen, Appelgren ja Salmio. Sopivat uppoamaan pikkuveljen laivan mukana. Mutta totta puhuen jotain tarvisi tehdä että saataisiin Mikaelin palkka katettua. Se on vähintä mitä tarvii näillä myynneillä tapahtua.
   
 12. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Jos lukko oikeasti haluaisi jeesata niin ostaisi Makkosen Vahalahden tilalle.
   
 13. SlamDunk71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ässissä tosiaan melkoinen vuoto mediaan. Valmennus ja pelaajisto luki valmennuksen muutoksesta lehdistä. Korpisalon potkut piti julkaista maanantaina mutta sekin luettiin lehdestä kesken pelin!! Amatöörimäinen puuhastelu paistaa läpi.
   
 14. lumperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ei ihme, että peli ei luista, jos pelaajat ja valmennus lukee lehtiä kesken pelin. Aikamoista puuhastelua tosiaan, heh.
   
  Hespeler, korkki & Vellihousu tykkäävät tästä.
 15. Surprise Me Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät. (respect HIFK)
  Lainaus:
  Minä en voi esittää mitään faktoja ja en voi tietää mitä Ässien kopissa tapahtuu. Olen kuitenkin edelleen sitä mieltä, että Kotkanniemi on hyvä valmentaja, mutta ehkä ei ykköskoutsina liigassa. Aina ei ymmärretä sitä, että onnistuminen on hyvin paljon kiinni päävalmentajan taustatiimistä, eli hyvästä valmennusryhmästä. Moni liigavalmentaja on loistava nuorten pelaajien kehittäjä ja henkinen tukija. Laitan Kotkanniemen tähän kategoriaan. Isällä on varmasti paljon pelissä sillä, että Jesperi pääsi ensi yrittämällä NHL:ään.

  Liigassa pitää olla erilainen herkkyys ja taito reagoida eri asioihin, kuin mitä junnujen kanssa. Kotkanniemi on ehkä liian impulsiivinen ja tietyllä tasolla "herkkä" valmentaja. On hyvä, että reagoi ja esiintyy omalla persoonallaan, mutta jotenkin se vaan minun mielestäni vaikutti pelaajien suorituksiin. En tarkoita tällä mediassa esiintymistä vaan sitä, kuinka hän tuota joukkuetta johtaa ja pitää narut omissa käsissä.
   
 16. reaper78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HIFK
  Itselleni tuli vähä sellainen fiilis että ehkä toi laivan kurssi olisi voitu oikaista Härkälän avulla, mutta eipä mahda mitään.
   
 17. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Tämä on pyörinyt minullakin paljon mielessä, että mikä vaikutus on ollut sillä että Kotka valmensi nyt ensimmäisen kerran liigajoukkuetta kauden alusta alkaen. Nämä kesken kauden tulevat vaihdot ovat usein erilaisia projekteja, joissa korvaajalla on hyvin harvoin mitään menetettävää ja jossa pesti on ajallisestikin "oikeaa" kauden aloitusta lyhyempi. Sellainen olo jäi koko Kotkaniemen ajasta että hän ei ehkä sittenkään ollut täysin valmis haasteeseen, ei valmennuksellisesti eikä henkisesti ja kun kausi vielä alkoi huonosti, ei hän kyennyt käsittelemään paineita.

  Tosi sääli mielestäni, pohjaltaan hyvä jätkä kuitenkin kyseessä.
   
 18. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  IS:n jutun Kotkaniemen potkuista olivat kirjoittaneet Hiitelä ja Rantanen, Kuka näille vuotaa?

  Ymmärrän että Pekka Holopaisella olisi porissa oma vinkkimies, varmaan onkin.
   
 19. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Älä puhu edes leikillään Makkosesta ja Vahalahdesta, samassa lauseessa. Sitäpaitsi, Makkonen on sentteri.
   
 20. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Kyllähän lukko nyt uuden popparinkantajan tarttee. Ei kai ole väliä onko sentteri vai laituri taikka oikea tai vasenkätinen.

  Huhtasta tai Varttista lukko ei voi hankkiakaan, kun tuossa hommassa ei voi olla kuitenkaan kädetön.
   
 21. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Aina voi pohtia sitä, että jos Aho olisi saanut vetää sopimuksensa loppuun asti ja Kotkaniemi olisi aloittanut vasta tänä kautena, olisiko tilanne juuri nyt eri. Veikkaisin, että olisi. Kaksi edellistä koutsia saavat ainakin allekirjoittaneelta plussat. Suunnitelmallinen jatkumo valmennuksessa oli kuitenkin ihan hyvä, harmi että Mikun päävalmentajaura liigassa (ainakin toistaiseksi) jäi todella lyhyeksi.
   
  Punamusta, Aces High & D.A.D tykkäävät tästä.
 22. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Viime tammikuun 'välttämätön' vaihdos olisi saattanut kääntyä voiton puolelle, Kärpät-sarjan tiimoilta vieläpä näytti ihan asialliselta. Vajaan parin kuukauden runkosarjaotos sitten kiskaisi kaiken viemäristä alas, samalla joka ikisen maalaillun uhkakuvan realisoituessa.

  Edellisen valmentajan valitsija että erottaja on erotettu. Sama henkilö oli myös seuraavan valmentajan valitsija, joka on nyt saamassa lähdöt. Eli käytännössä, Rautakallion potkuista Ahon kautta tähän päivään mitään ei ole urheilupuolella jäljellä.

  Aika Monty Pythonia.
   
 23. Petra85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ässien taloudesta ja vakavaraisuudesta sinulla ei ole yhtään mitään tietoa.
  Eiköhän tuo pelaajaliikenne ole hieman toisinpäin mennyt viime vuosina?
  Minulla sellainen pieni kutina, että nuo pelaajat joista ette ole kiinostuneita aiheuttaa karvasta kalkkia taas keväällä sinne teidän ihanaan leiriinne.
  Aikas jännä ettei edes Kärki kiinnostaisi?Hmm...
  Noh näillä mennään ja seuraavat matsit näyttää joukkueiden suunnan.
   
 24. Jysky #13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Aina voidaan myöskin miettiä, että jos Rocky olis saanut sen lisäkauden, eikä Ahoa olis palkattu kesken sopimuskauden... Joo täällä suurin osa sitä mieltä että pelikirja kivikaudelta, mutta silloin joukkue taisteli sydämmellä ja aikas varpilla pystyn väittään, et porukka olis ollut silloinkin kympin sakissa. Kukaan ei ainakaan pysty sanomaan, etteikö jykällä ja kotkalla ollut parempia työkaluja, mitä rokilla koskaan valmentaessaan ässiä.
   
 25. Petra85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kotkaniemi ei ole vielä virallisesti saanut potkuja. Noh sen kaiketi kuulemme sit iltapäivällä tiedotustilaisuudessa.
  Jos saa niin se on ainoa oikea ratkaisu.
  Noin huonosti pelaavia Ässiä en ole ikinä nähnyt. kaikki legot levällään.
  Pitää muistaa,että sillä on pelaajien puolesta ihan hyvä nippu.