Koronavirus (COVID-19) – pelkkä räkäyskä vai ihmiskunnan loppu?

  • 9 013 906
  • 81 135

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Löytyy tuolta:
Helsinki
35 630

Ensin scrollaa alas Varmistetut tartunnat kunnittain ja sairaanhoitopiireittäin sitten alueen vasemmassa reunassa on nuoli, josta tarkemmat tiedot avautuvat

Ipadilla copy-pastena, en saanut kätevästi ”paste plain text”, niin muotoilu on rumaa

No niin, näin muistelinkin, että ne siellä ovat. Taisi olla niin, että kun katsoin tuota, tuo kohta oli päivittymässä, ja sitä ei silloin näkynyt.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo

Kulttuurialan ihmiset ovat hassutelleet ja hakeneet STM:n strategiajohtajan virkaan. Ihan hauska protesti, ja varmasti tiesivät, että julkisuutta tulee. Haastatteluun pääsemisen esteeksi voi tosin muodostua 900 miljoonan palkkatoive.

Sosiaali- ja terveysministeriön strategiajohtaja Olavi Uusivirta olisi kyllä ollut aika kova juttu.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
YLE (kin) mässäilee koronalla pääuutisen otsikossaan "Lähes 100 sairaalassa". Miksi ei vois olla "alle 100 sairaalassa". Onko tuo määrä nyt enää kovin iso?

Tärkein tieto myös jätettiin kokonaan otsikosta pois. Totuudenmukaisempi tapa kertoa tilanteesta olisi, että sairaalahoidon määrä on vakiintunut. Tehohoidossa ollaan vakiotasolla n. 20-25 koko maa ja kuormitusta muuten on se 70-80. Tuossa haarukassa varmaan pyöritään nyt hyvä tovi eli tuota tasoa se tulee olemaan. Nyt olisi tosiasiallisesti oikea hetki kertoa, että tilanne on aika lailla stabiili, ellei mitään uutta ilmene. Ja kuten linkkaamassani jutussa Asko Järvinen kertoi niin ei mitään sellaista ole oikein näköpiirissäkään.
 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Tästä voi taas tulla ikävästi sairaalalukuihin vähän kasvua.

Myllypuron seniorikeskuksen kuudella asukkaalla ja yhdellä työntekijällä on todettu koronavirustartunta. Tartunnan saaneet ovat kaikki samalta osastolta. Ensimmäinen tartunta todettiin sunnuntaina 29. elokuuta.


– Seuraamme tarkasti kaikkien asukkaiden vointia. Nyt teemme kaikkemme, että koronavirus ei pääse leviämään seniorikeskuksessa, palvelualueen johtaja Maritta Haavisto kertoo.


Lähes kaikki sairastuneet asukkaat ovat saaneet kaksi koronavirusrokotetta.



 

topdog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk

Nojoo. Näyttää menevän aika monella etäilyyn kun katsoo noita viime viikon listauksia tapauksista kouluissa yms. Näyttää olevan myös ”jäljitys kesken” suht monessa paikassa. Lieneekö ensi kesänä jäljitetty. Onkohan tässä enää mitään järkeä?

Pojan koulu Vantaalla mistä tuli tuo 12 ilmoitus.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Viimeksi muokattu:

aave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Nyt on kyllä niin härskiä toimintaa, että sanattomaksi vetää. Kiuru varmaan pistänyt hallituksen ruotuun.

Jos tämä on totta, niin näemmä saa sanoa mitä vaan julkisuudessa pääministerinä eikö tule mitään seuraamuksia. Eikö näistä ainakin välikyselyn voisi pistää tulille?
 

Takapiiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Varmaan sama käy Suomessakin jos tartunnat nousee!

Tätä tartuntalukujen tuijottelua tämäkin ilmeisesti... Mitkähän tuolla ovat sairaalaluvut?
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat


Tulkaa tosiaan nyt demarihallituksen fanikerho kertomaan omat puolustuspuheenne. Unohtuiko jotain oleellista, vai ajateltiinko että hys hys, ei tuo tyhmä kansa kuitenkaan mitään huomaa? Ainakin vallanhimonsa estottomassa näyttämisessä tämä mekkohallitus on kyllä harvinaisen hyvin kunnostautunut.

Uskomattoman härskiä ja häpeällistä, on surullista että maamme hallitus on tällainen julkinen vitsi. Kaikkien aikojen vitsi. Mä häpeän!
 

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tätä tartuntalukujen tuijottelua tämäkin ilmeisesti... Mitkähän tuolla ovat sairaalaluvut?
Ilmeisesti 13 teholla. Rokotekattavuus tuolla ykköspiikkien osalta samaa tasoa kuin täällä, kakkospiikeissä ovat 5-6% edellä.

Sais kyllä kohta mennä siihen, että lukuja ei kerrota, muuten tästä ei taideta päästä vuosiin eroon, tarkoitan siis rajoituksia.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Tätä tartuntalukujen tuijottelua tämäkin ilmeisesti... Mitkähän tuolla ovat sairaalaluvut?
83 sairaalassa joista 24 teholla ja 13 hengityskoneessa. Tai sitten 83+24+13=120 en ihan varma ole.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Tätä tartuntalukujen tuijottelua tämäkin ilmeisesti... Mitkähän tuolla ovat sairaalaluvut?

No ei siellä ainakaan oikein kukaan kuole, eli tuskin se sairaalatilannekaan aivan kaamea on. Mutta mitä siitä, ihan tyhmiä kyselet. Eihän sairaalaluvuilla ole paskankaan merkitystä, ainoastaan tartunnat lasketaan. Vittu, hiukan sama jos lätkäpelissä tärkeimpänä pidettäisiin tolppakuteja.

Vaan on tuo hallitusakkojen perseily jo jotain aivan maagista, siis mitä vittua ihan oikeasti? Ilmeisesti ihan mitä vaan voi kansalle puhua, riippumatta siitä miten toimii. Ja se mikä tässä extrasurullista on se, että nuo samat valehtelevat pahviaivot tulee kyllä valituksi seuraavissakin vaaleissa. Ja sitä seuraavissa. Ja ihan kaikki noista. Ei mitään merkitystä millaisella paineella perseilee.

Tuosta jutusta pisti oikein erityisesti silmään tuo vapaaehtoinen koronapassi. Siis…öh…vapaaehtoinen?! No sillä vasta saavutettaisiin aivan uskomattomia hyötyjä. Paikkoja voisi pitää auki täysillä kapasiteeteilla, koska rokottamattomat ei kekkereihin pääsisi! Eiku…perkele, miten se nyt menikään?
 

aave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Valtioneuvoston sivuilla lukee myös suhteellisen suurin kirjaimin: " Asialistaan saattaa tulla muutoksia ennen istuntoa. " Jos katsottaisiin huomiseen, oli mielipide demareista mikä tahansa.


Ottamatta kantaan, että tuleeko muutoksia vai ei, niin kyllähän tässä huonon valmistelun fiilis syntyy. Aika poikkeuksellista ettei yleisistuntoon saada sovittavia asioita päivää ennen.
 
F

Flonaldo


Fiksun oloinen, ei-panikoiva päätös. Tarkkaan kohdennettu ryhmä, jolle tehosteesta on ehdottomasti hyötyä ja jotka sitä hyvin todennäköisesti myös tarvitsevat.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Vittu tätä Varhilaa. Nyt A-studiossa paasaa että lakia saatetaan rikkoa jos täysin rokotettuja ei pienistä syysflunssan oireista testata. Tätä ei pysty enää kuuntelemaan.

No tiedätkö Varhila mitä? Olen tuplarokotettu enkä aio testiin mennä pienistä oireista. En vaikka työnantaja kehottaisi. Valehtelisin että menen mutta parantelisin pari päivää rauhassa kotona.

Saatana mitä resurssien tuhlausta tämä on.
 
Suosikkijoukkue
FC Barcelona
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös