Kokoomus

  • 1 506 287
  • 12 657

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hauskaa on myös se, että teikäläinen vetää "mutku muutkin" korttia pöytään, vaikka olet siitä aina ensimmäisenä muita torumassa...


Odotinkin jo sinua paikalle. Missä tunnuslauseesi: "Kuvitelkaa sitä median huutoa, jos Romppainen olisi Perussuomalainen!"

Kommentoin Yläpesän väitettä, jossa hän yhdistää Kokoomuksen puolueena ja väkivallan, sinä tietysti tulkitset asian omalla tavallasi.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Odotinkin jo sinua paikalle. Missä tunnuslauseesi: "Kuvitelkaa sitä median huutoa, jos Romppainen olisi Perussuomalainen!"

Ei ehkä niinkään mediakaan, vaan yleinen suhtautuminen. Sama teko tuomitaan tekijän perusteella. Kuten esim. Tauski on sadistinen wifebeater, mutta Nexar on humaani kosmopoliitti ja suuri suvaitsevainen, eikä hän voi kuumalle ja ah, niin etniselle latinoverelleen mitään. Ja sitten naisten lätty lätisee ruotsinlaivan tanssilavalla.

Jaahas, Bäckmanin Julle vauhdissa taas:

http://kohudosentti.blogspot.fi/2014/10/kokoomus-tappaa-venalaisia-kadulle.html?m=1

Linkki Johan Bäckmanin blogiin.

Mutta edelleen, tällaisia retoriikaltaan samanlaisia kirjoituksia olisi kymmeniä (eikä pelkästään kylähulluilta, kuten Bäcks), jos tekijä tosiaankin olisi joku persuihin millilläkään liitettävä.
 
Viimeksi muokattu:

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tällä perusteella en ymmärrä puheita että esim. Syyriaan menneiltä ei voisi katkaista etuuksia koska "emme voi tietää menevätkö he humanitääriseen vapaaehtoistyöhön" vai katkomaan päitä. Lain ja tulkinnan mukaan palkatta työskentely tehtävissä josta joku saa palkkaakin aiheuttaa tukien menetykset.

Uskallan väittää, ilman että pystyn nyt kenellekään mitään dokumenttia esittämään, että yksikään Suomesta tuonne Syyriaan tai muualle ISIS:n riveihin taistelemaan lähtenyt ei taistele siellä ilman korvausta. Kyllä niille jokaiselle jotain siitä maksetaan, tai vähintään ylläpito annetaan.

Sinänsä tuet eivät ole budjettikysymys, vaan oikeudenmukaisuuskysymys. On täysin absurdia että parhaillaan käydään terrorismin rahoittamisoikeudenkäyntejä liittyen somalialaiseen al-Shabaab terroristijärjestöön ja sen rahoittamiseen kun KELA samaan aikaan sponssaa pahempia terroristeja eli ISIS:iä Syyriassa.

Kirjoitin tästä jo aiemmin tuonne ISIS-ketjuun, mutta laitetaan nyt tähänkin, että KELA varmasti toimii ohjeistuksensa mukaan. Mutta siitä ei pääse mihinkään, että toimiessaan niin se samalla rikkoo lakia terrorismin rahoittamisesta. Kumpi on vastuussa lain rikkomisesta, KELA vai päätöksen tehnyt virkailija?
 
Viimeksi muokattu:

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Minusta olisi medialta ihan oikeudenmukaista työntää mikrofonia Stubbin kurkkuun yhtä syvälle kuin Soinin kanssa tehtiin useammassakin Halla-Hirvisaari-keiseissä. Melkoista kaksinaamaisuutta.

Tuo olisi kyllä vähintään oikeudenmukaista, mutta ei tule tapahtumaan.

Sinänsä on mielestäni hieman väsynyttä osoittaa jotain puoluetta sormella, ja väittää sitä muita puolueita rikollisemmaksi porukaksi. Varsinkin kun vasemmistoliiton ja vihreiden porukoissa tuo anarkismi on ihan hyväksyttyä, jopa suotavaa kun ajetaan omia etuja, mutta siitä harvoin poliitikkoja itseään tuomitaan vaikka he mellakoissa ovat mukana olleetkin. Kuten esim. Arhinmäki.

Mutta kyllä se silti on ihan aiheellinen kysymys, että miksi kokoomuksessa on noin paljon ihan "kärkipoliitikkoja", jotka ovat syyllistyneet väkivaltaisiin tekoihin? Puhdasta sattumaako? Vai voisiko kuitenkin olla niin, että puolueeseen hakeutuu tuollaisen aatteen omaavia ihmisiä, sillä kokoomushan on puolueena kärjistetysti sitä mieltä että jokainen on oman onnensa seppä ja vahvat ovat vahvoja ja heikot heikkoja, ja heikkojen heikkous on niiden omaa syytä.

Toinen aihe jota olisi syytä pohtia kun leimakirveitä heitellään, että milloin saa sanoa että ihmisellä on rikollinen luonne? Jokainen ihminen on erehtyväinen, ja lähes kuka tahansa voi hölmöyksissään syyllistyä esim. rattijuoppouteen, pahoinpitelyyn tai varkauteen. Ja kun tuomio on julistettu ja kärsitty, niin turha siihen on sitten sen enempää palata, oikeusvaltiossa kun ollaan. Mutta entäs kun ihminen uusii rikoksensa tai syyllistyy johonkin toiseen? Onko sekin vain inhimillistä? Entäs kun se tekee kolmannen? Päteekö silloinkin että kun tuomio on julistettu ja kärsitty, niin ei muuta kuin unohdetaan se ja mennään eteenpäin? Mielestäni edelleen jokainen ihminen on erehtyväinen, mutta jos ihminen tekee jo toisen rikoksen, kolmannesta tai useammasta puhumattakaan, niin kyllä silloin voi sanoa että se ihminen on rikollinen. Vai kuinka monta rikosta ihminen voi tehdä, ennen kuin sitä saa sanoa rikolliseksi?

Mitä tulee kunnallistason poliitikkoihin, niin täytyy ymmärtää että he tekevät politiikkaa oman työnsä ohensa ja ovat muutenkin aika pieniä tekijöitä politiikan saralla, joten niiden vetäminen tällaiseen keskusteluun on suorastaan mautonta. Sen sijaan kansanedustajilta voi ja pitää vaatia nuhteetonta käytöstä ja kansanedustajien ja etenkin ministerien pitää kestää se, että heitä arvostellaan ja myös heidän menneisyyttään voidaan kyseenalaistaa.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Näin minäkin ajattelen, mutta realistina käyn silti kaikissa vaaleissa äänestämässä. Näin pyrin estämään kaikkein hölmöimpien läpi pääsyn.

Ihan kaikella kunnioituksella, oletko hieman naiivi? Luuletko oikeasti että sillä sinun yhdellä äänellä on jotain vaikutusta? Itse olen kyllä äänestänyt yhtä vaille kaikissa vaaleissa sen jälkeen kun äänioikeuden sain, mutta tiedostan silti hyvin että ei sillä yhdellä äänellä ole mitään merkitystä yhtään mihinkään poislukien kirkkollisvaalit ja pienten kuntien kunnalisvaalit. Siksi en hirveästi myöskään mollaa niitä, jotka eivät äänestä, mutta kannustaisin tällaisia ihmisiä tekemään ns. vaaliliiton, eli jos vaikka sata nukkuvaa äänestäjää päättäisivät äänestää yhtä ja samaa henkilöä (joo tiedetään että on vaalisalaisuus olemassa), olisi sillä jo vähintään kohtuullinen vaikutus.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Soini ei erottanut Hirvisaarta tai Halla-aho kun nämä tuomittiin kansanedustajana toimiessaan rikoksesta, vaikka oli tuollaisen lupauksen etukäteen antanut. Katainen antoi monoa Jaskarille vaikka tämä ei tuomiota saanut ja Niinistö laittoi Vapaavuoren pihalle kun hänen vuosikymmeniä vanha hölmöilynsä tuli julki. Tässä se ero, että hölmöilyt tuomittiin. Mitä Stubb voisi romppaiselle tehdä, erottaa eduskuntaryhmästä?
 
Viimeksi muokattu:

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Marginaaliryhmien kannattajat alkavat näköjään olemaan tosi epätoivoisia kun pitää Kokoomusta sekoittaa yhden tasapainottoman ihmisen tekemisiin, tai puoluekantaa yleensä. Ihan kuin sieltä vasureista ja viherpiipertäjistä tulisi jotenkin parempia ihmisiä ja kansalaisia,

Mutta ymmärrän nämä ulostulot, demarit, vasemmistoliitto ja viherpiipertäjät, heitä odottaa pitkä oppositiokausi, joten vituttaahan se....
 

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
laissa ei lue että kahvinkeitto olisi este tuen saamiselle ja toisaalta hyvin mahdollista on, että ISISin riveissä taistelu katsotaan kokonaisharkinnassa syyksi jättää tuki maksamatta. Epäselvää myös on, että onko oikeasti olemassa ensimmäistäkään tapausta jossa tukea olisi taistelijalle maksettu, mutta kansanedustaja voi halutessaan tehdä esityksen laista jolla terroristijärjestöön kuuluminen katsotaan esteeksi. Nyt sellaista ei kukaan ole katsonut tarpeelliseksi tehdä. Ratkaistavaksi jäisi että mitkä tällaisiksi järjestöiksi katsotaan. Green Peace voisi listalla ainakin olla.

Mutta siis ratkaisevaa on se, miten lakia käytännössä tulkitaan. Käytännön tapauksena tuo Sergei K:n linkittämä kahvinkeittotapaus on totta. Totta on myös, ettei Rädyn vastauksessa ole viitettä siitä, että kokonaisharkinta terrorijärjestöön kuulumisen suhteen päätyisi kielteiselle kannalle. Greenpeacen ja Isisin vertaaminen taas on kuin vertaisi seurakunnan kerhoja Hitler Jugendiin, mutta järkevänä ihmisenä tämän varmaan tiesitkin.

Ja mitä tulee Laajasalon tapauksen yhdistämisen politiikkaan, niin tuomitsen sen ilman muuta. Se on sanomattakin selvää ja niin tekee varmasti vähintään 95 % näiden mainittujen puolueiden kannattajista, joihin itsekin kuulun. Keskustelun taso ei päätä nyt huimaa.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
politiikkojen tehtävä ei ole ottaa julkisuudessa kantaa yksittäisten tapausten tulkintoihin. Menee saman kategoriaan kuin se, että lainsäädäntö, tuomioistuimet ja toimeenpano ovat erotettu toisistaan.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Ihan kaikella kunnioituksella, oletko hieman naiivi?
Kaikella kunnioituksella kerroppa minulle parempi parempi systeemi kuin vapaa länsimainen yhteiskuntajärjestelmä, missä ihmiset ihmiset saavat vapaasti äänestää haluamaansa puoluetta eikä vaalituloksia manipuloida. Monet maailman asukkaat haluaisivat omaan maahansa samanlaisen järjestelmän ja jotkut sen saavuttamiseksi ovat valmiita istumaan vankilassakin (esim. Venäjällä, Kiinassa ja monissa pienemmissä maissa).

Ja sitten täällä joku itkee, kun yksi ääni ei vaikuta.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kaikella kunnioituksella kerroppa minulle parempi parempi systeemi kuin vapaa länsimainen yhteiskuntajärjestelmä, missä ihmiset ihmiset saavat vapaasti äänestää haluamaansa puoluetta eikä vaalituloksia manipuloida. Monet maailman asukkaat haluaisivat omaan maahansa samanlaisen järjestelmän ja jotkut sen saavuttamiseksi ovat valmiita istumaan vankilassakin (esim. Venäjällä, Kiinassa ja monissa pienemmissä maissa).

Olenko minä jossakin sanonut, että nykyinen systeemi on huono tai että on olemassa parempikin systeemi? Olenko?

Ja sitten täällä joku itkee, kun yksi ääni ei vaikuta.

Ja sinä näköjään väität, että yhdellä äänellä on merkitys. Niinkö? Näytä minulle yksikin eduskuntavaalitulos, jossa yhdellä äänellä oli merkitys. Löytyykö?
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Mutta ymmärrän nämä ulostulot, demarit, vasemmistoliitto ja viherpiipertäjät, heitä odottaa pitkä oppositiokausi, joten vituttaahan se....

Kuka demari, vassari tai viherpiipertäjä - siis todistettavasti sellainen (ministeri, kansanedustaja, kunnanvaltuutettu)- on repostellut tämän kokoomusnuoren edesottamuksilla? Mielelläni näitä lukisin.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Ja sinä näköjään väität, että yhdellä äänellä on merkitys. Niinkö? Näytä minulle yksikin eduskuntavaalitulos, jossa yhdellä äänellä oli merkitys. Löytyykö?
Venäjällä yhdellä äänellä on suurin merkitys, kun siellä se ääni on Putinilla, joka diktatorisesti päättää kaikista asioista kuten on nähty.

Demokratiassa ihmiset saavat vapaasti äänestämällä vaikuttaa hallituksen ja eduskunnan kokoonpanoihin, jotka päättävät kaikkien suomalaisten asioista yhdessä. Jos kaikki suomalaiset olisivat sitä mieltä, että äänestämällä ei voi vaikuttaa niin ajatteletko, että sitten Suomeen tulisi parempi yhteiskuntajärjestelmä? Kaipaatko tänne omaa Putinia?
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Kuka demari, vassari tai viherpiipertäjä - siis todistettavasti sellainen (ministeri, kansanedustaja, kunnanvaltuutettu)- on repostellut tämän kokoomusnuoren edesottamuksilla? Mielelläni näitä lukisin.

No, SDP:n valtiopäiväneuvos Mikko Elo kirjoitti Puheenvuoroon sellaisen semisti Julle Bäckman tyylisen blogin, mutta sensuuri iski. Muuten olet oikeassa, ei ole Natsimat ja muut suvaitsevaiset pahoittaneet mieltään tai olleet huolissaan maahanmuuttajien turvallisuudesta. Asian laita olisi varmasti toinen, jos tekijän puoluetausta olisi "oikea". Hiljaisuus tuntuu olevan hyväksyntää, suunnalla jos toisella.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
No, SDP:n valtiopäiväneuvos Mikko Elo kirjoitti Puheenvuoroon sellaisen semisti Julle Bäckman tyylisen blogin, mutta sensuuri iski.

Demareilla on tunnetusti kiire hakea rasisminvastaiset irtopisteet pois kuleksimasta. Kehnoin tuloksin kylläkin.

Harmi kun tuota Elon kirjoitusta ei enää löydy.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Venäjällä yhdellä äänellä on suurin merkitys, kun siellä se ääni on Putinilla, joka diktatorisesti päättää kaikista asioista kuten on nähty.

Tästä osasta kirjoitustasi saat isot aplodit. Hyvin ymmärretty asian ydin.

Demokratiassa ihmiset saavat vapaasti äänestämällä vaikuttaa hallituksen ja eduskunnan kokoonpanoihin, jotka päättävät kaikkien suomalaisten asioista yhdessä. Jos kaikki suomalaiset olisivat sitä mieltä, että äänestämällä ei voi vaikuttaa niin ajatteletko, että sitten Suomeen tulisi parempi yhteiskuntajärjestelmä? Kaipaatko tänne omaa Putinia?

Tästä osasta taas, pyysin sinua esittämään yhden eduskuntavaalituloksen, jossa yhdellä äänellä on ollut merkitys. Et siihen pystynyt, mutta silti väität että yhdellä äänellä on kuitenkin merkitys? Edelleen, näytä minulle yksi eduskuntavaalitulos, jossa yhdellä äänellä on ollut merkitys. Löytyykö sellaista?

Jottei asia unohtuisi, niin mielestäni äänestäminen on tärkeää. Mielestäni äänestämisen pitäisi olla velvollisuus, eikä vain oikeus.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Kuka demari, vassari tai viherpiipertäjä - siis todistettavasti sellainen (ministeri, kansanedustaja, kunnanvaltuutettu)- on repostellut tämän kokoomusnuoren edesottamuksilla? Mielelläni näitä lukisin.

Kirjoitin epäselvästi, tarkoitin näitä JA;n palavasilmäisiä punikkeja jotka kulli pystyssä tekee tästäkin tragediasta poliittisen ja puoluesidoinnaisen. Mutta eiköhän joku Arhis tai vastaava tästäkin yritä jossain vaiheessa napata poliittisia irtopisteitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös