Kokoomus

  • 1 506 316
  • 12 657

Gentleman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tämä on oikeasti hyvä kysymys. Mikä on se puolue, tai kuka on se tärkeässä asemassa oleva poliitikko, jolla olisi halua tai kykyä pysäyttää velkaantuminen? Stubb - ei, Soini - ei, Rinne - ehei, Sipilä - ei ei ei. Vihreistä ja Vasemmistoliitosta puhumattakaan. Tässä on kyllä äänestäjälläkin vaikea tilanne, kun yhtään toimivaa puoluetta ei oikein ole tarjolla. RKP nyt voisi tulla kysymykseen, mutta marginaaliin äänen antaminen on vähän niin ja näin.

Ei tuo yhdestä puolueesta tai poliitikosta lähde, siinä täytyy olla yhteinen sopimus. Siitä on sentään jo jonkin verran kokemusta että joitain asioita sentään voidaan ainakin suurten puolueiden kesken sopia. Ollaan sitten oppositiossa tai hallituksessa.

Muuten politiikka on viihteellistynyt aivan liikaa ja äänestäjille esiintymisestä tullut pääasia. Enemmän mustamaalataan toisia kuin kerrotaan omia näkemyksiä, ja kaikkea mitä toiset yrittävät tehdä kampitetaan minkä ehditään. Äänestäjät eivät tiedä mistä kunnan, saati valtion tulot ja menot muodostuvat. Eivätkä aina poliitikotkaan. Yrittäkääpä siinä sitten tehdä jotenkin pitkäjänteistä politiikkaa ja katsoa vaalikautta pidemmälle.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Jos PS otetaan poodiumin kolmannelta paikalta hallitukseen, niin vv-ministerin salkku tuskin heidän kunniakseen lankeaa. Olisikohan ulkoministerin tai ulkomaankauppa- ja eurooppaministerin salkku tarjolla Soinille. Lisäksi sovittaisin puolustusministerin hommat helposti Jussi Niinistölle. Valitettavasti pitäisi sitten maaltakin poimia joku naiskiintiöministeri. Toisaalta, tuossa ei ole mitään uutta suomalaisessa politiikassa.

Ei ole helppoa, että soveliaimmat tuppaavat olemaan Helsingistä tai Uudeltamaalta olevia miehiä. "Tasa-arvosyistä" pitää ottaa mukaan kaikenlaista.

Nykyisessä hallituksessahan on naisia enemmistö, ja nytkin otettiin kahden miesministerin tilalle kaksi naisministeriä (eipä tämmöinen nosta otsikoita, toisin kuin jos kaksi naisministeriä olisi vaihdettu miehiin), joten seuraavaan hallitukseen voisi reilusti tasa-arvon nimissä ottaa selkeän miesenemmistön. Mielellään keski-ikäisiä miehiä eli ei mitään koppavia kukonpoikia eikä toisaalta ikääntyneitä vanhuksiakaan.
 

Lalli68

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin, Kokoomuksella on merkittäviä ongelmia tällä hetkellä, ainakin Lallin silmissä. Olen korkeastikoulutettu, hyvässä työssä oleva hyvätuloinen porvari, joka työnsä puolesta näkee paljon firmojen elämää sisältäpäin ja ymmärtää kilpailukyvystä ja muusta sen sellaisesta todennäköisesti enemmän kuin yksikään ministeri - niistä kaiketi kukaan ei ole koskaan edes ollut töissä joissa pitäisi kerätä rahaa, eikä vain jakaa sitä. Poislukien se yksi k-kauppiaan vaimo.

Niin, kokoomuksen ongelmat:

- Kataisen ja kumppanien rintamakarkuruus. Huonoa johtamista, huonoa tilannearviokykyä, huonoa melkein kaikki. Kun budjetteja ja rahanjakoja suunniteltiin hallitusohjelman alussa, luulin sekä itse itseäni, että useat kollegani myös itseään tyhmiksi kun emme nähneet missään sitä kasvua ja hyviä näkymiä joiden varaan hallitusohjelma optimistisesti tehtiin. Tuskinpa muuten olisi tosin vasemmistoa saanutkaan mukaan hallitukseen, Arhinmäki kun ei hallitukseen lähtisi ongelmia ratkomaan tai kurjuutta hoitamaan, vaan ainoastaan jos näkymät positiiviset ja jaettavaa lisättäisiin. En ole jälkiviisas, en todellakaan tiennyt tai osannut perustella muutama vuosi sitten miksi en nähnyt taloudessa mitään positiivista. Nyt ymmärrän sen, ettei hallituskaan. Se toivoi, se luotti virkamiehiin. Se halusi luottaa virkamiehiin. Se ei osannut. Sen oli miehittänyt huonot ja väärät henkilöt. Ja tilanne näyttää menevän vain huonompaan suuntaan.

- Kokoomuksen nuoriso. En tunnista näistä broileri-männistöistä, puliveivari-rädyistä, rydmaneista ja muista mitään sellaista johon aidosti assosioisin rehellisen, ahkeran ja oikeudenmukaisen porvarin. Ja se, että puolue ilmeisesti imagosyistä on miehittäny avain- ja ministerinpaikat ensisijaisesti nuoruus, sukupuoli, kasvot, stubbintiimi edellä, ja osaaminen, vastuunottokyky ja isänmaan etu vasta kaukana perässä tekee tästä puolueesta minulle mahdottoman äänestää. Olen äänestänyt vaaleissa yli 20 vuoden ajan, ja tähän asti aina Kokoomusta. En tee niin ensi vaaleissa.

- Reaalipolitiikka, eli kuten jo Lenin sanoi: "Älä kuuntele mitä suu sanoo vaan mitä kädet tekevät". Tämä osaamattomien broilerien hallitus(-puolue) on viisaiden ratkaisujen sijasta valinnut veronkorotuksia, -kiristyksiä ja yleistä tempoilua niin että tänne asti näkyy että paniikkinappulaa on painettu aikaa sitten, mutta edelleenkään kukaan ei ole aidosti ohjaksissa ja tietäisi mitä tehdä. En tiedä minäkään, mutta uskon että tältäkin palstalta löytyisi oikeasti kymmeniä, ellei peräti satoja ihmisiä jotka yhden hallituskauden harjoittelun jälkeen ja hallituksen resursseilla olisivat saaneet Suomen nousuun. Etenkin jos olisimme/olisitte talkoohommissa Suomen puolesta vailla pelkoa vaaleista ja vaalitappioista...

Tässä nyt oli vain pieni alku, mutta jotenkin minulla tuo räty-männistö -puliveivaus oli kamelin selän taittanut tekijä. Äänestän vaikka persuja sitten.
 
Viimeksi muokattu:

kamrat

Jäsen
Suosikkijoukkue
urheiluseura HIFK
Kokoomuksen - ja koko pol. systeemin ongelma on jo pitkään ollut, että todelliset kyvyt eivät hakeudu sinne.
 
Nykyisessä hallituksessahan on naisia enemmistö, ja nytkin otettiin kahden miesministerin tilalle kaksi naisministeriä (eipä tämmöinen nosta otsikoita, toisin kuin jos kaksi naisministeriä olisi vaihdettu miehiin), joten seuraavaan hallitukseen voisi reilusti tasa-arvon nimissä ottaa selkeän miesenemmistön.
Emmeköhän kaikki otaksu vahvasti, että tuollaista ei tule tapahtumaan? Kokoomukselta löytyy ihan ok naisia joihinkin legoministerin hommiin, Kepultakin sinne sopii ainakin Kiviniemi ja varmaan tuota Annika Saarikkoakin ministeriksi sovitellaan. Jos persuista valittaisiin Uusimaalta ministereiksi jo Soini ja Niinistö, niin kiintiönais(t)en pitäisi tulla jostain muualta. Todennäköisesti tuossa kohtaa arpa osuisi ainakin Hanna Mäntylään. Soinin ja Niinistön ministerinpaikka tosin saattaisi vahvasti tarkoittaa sitä, että Halla-ahoa ei ministeriksi valittaisi. Valitettavaa tämänykyinen "sopivuus ennen kyvykkyyttä"-suuntaus.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Emmeköhän kaikki otaksu vahvasti, että tuollaista ei tule tapahtumaan? Kokoomukselta löytyy ihan ok naisia joihinkin legoministerin hommiin, Kepultakin sinne sopii ainakin Kiviniemi ja varmaan tuota Annika Saarikkoakin ministeriksi sovitellaan. Jos persuista valittaisiin Uusimaalta ministereiksi jo Soini ja Niinistö, niin kiintiönais(t)en pitäisi tulla jostain muualta. Todennäköisesti tuossa kohtaa arpa osuisi ainakin Hanna Mäntylään. Soinin ja Niinistön ministerinpaikka tosin saattaisi vahvasti tarkoittaa sitä, että Halla-ahoa ei ministeriksi valittaisi. Valitettavaa tämänykyinen "sopivuus ennen kyvykkyyttä"-suuntaus.

En toki minäkään tosissani usko, että "tasa-arvo" Suomessa koskaan toimisi miesten eduksi tai hyväksi, sana tarkoittaa nykyisellään vain naisten etuja, kiintiöpaikkoja ja erioikeuksia, ja feminismi on tästä vielä äärimmäisempi muoto.

Maan kannalta olisi kuitenkin olennaisempaa saada ministerin tontille kyvykäs ihminen kuin imagollisesti sopivin, vaikka esimerkiksi nyky-Kokoomukselle on olennaisempaa saada sirpakan näköisiä Team Alexin kaunottaria hommiin kuin harmaantuneita keski-ikäisiä miehiä ja monelle vasemmistopuolueelle on olennaisempaa saada "akkavaltaa" kuin ketään, kenellä olisi munat - tai munaa muuhunkin kuin yliholhoukseen ja kiukutteluun.

Perussuomalaisten naisedustajien tilanne ei ole ihan niin paha kuin monella muulla puolueella. Mäntylän lisäksi myös turkulainen Maria Lohela voisi olla hyvä vaihtoehto. Maltillinen, asiansa tunteva ja koulutettu ihminen, joka edustaisi alle nelikymppisten ikäluokkaa ja naissukupuolta olematta kiintiönainen. Lohela oli myös ns. "nuivan manifestin" allekirjoittajia, eli hänellä on asenne kohdallaan mitä tulee humanitäärisen maahanmuuton aiheuttamiin ongelmiin sekä kehitysavun liiallisuuteen. Käytännön kokemustakin on, hänhän asuu Turun Varissuolla jossa kantasuomalaisten osuus vain hupenee. Yleensähän vastapuolen edustajat eli kovimmat mamuhyysääjät asuvat itse jossain Turun Hirvensalon kaltaisissa rikkaiden eliittiasuinalueilla, joiden kartano- ja saarialueilla ei maahanmuuttajia juuri astele, köyhistä puhumattakaan. Tämmöisessä ympäristössähän asuu mm. vasurien Li Andersson, hänen isänsä kotihan on juuri Hirvensalossa.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Itse oikeistoliberaalina koen nykyisen Kokoomuksen linjallisesti epämääräisenä sillisalaattina ja mukamas liberaalina. Olen äänestänyt viime vaalit vaalikoneen mukaisesti parasta ehdokasta puoluekannasta huolimatta, mutta nyt tulen ottamaan kaksi ehdotonta kriteeriä: NATO-kielteinen kanta tai Kokoomuksen jäsenkirja pudottavat ehdokkaan välittämättömästi pois. Hyvin todennäköisesti ääneni saa RKP-ehdokas, koska vihreiden julkisesti NATO-myönteiset kaverit ovat yhtä yleisiä kuin SM-liigan fiksut erotuomarijohtajat.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Ei Mäntylän kohdalla voi todellakaan puhua mistään kiintiönaisesta, varsinkaan jos ajatellaan Rädyn seuraajaa. Vara pj ja edustajien parasta A-luokkaa.

Mahdollisista persuministereistä puhuttaessa ei voi unohtaa, että Kankaanniemi on melko varma läpimenijä. Mikä on helvetin hyvä, ajatellen Hakkaraisen mahdollisuuksia. Köysi kiristyy ja tuskin menee läpi, vaikkei läppä-äänien voimaa sovi aliarvioida.

Kokoomuksella on nyt aika kova paikka. Sädekehä alkaa haihtua ja shittiä tulee suunnasta, jos toisesta. Pahin takaisku on Tujusen vetäytyminen ja uusi puoluesihteeri on kovan paikan edessä, vaikka media koskettelee silkkihansikkain ainakin tämän murhajutun osalta. Huusko sensuroi pää märkänä Puheenvuoroa ja voi vain kuvitella sitä suvaitsevaisbloggarien vyörytystä, jos tekijä olisi ollut joku persunuori.
 
Viimeksi muokattu:

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Niin, Kokoomuksella on merkittäviä ongelmia tällä hetkellä, ainakin Lallin silmissä. Olen korkeastikoulutettu, hyvässä työssä oleva
- Kokoomuksen nuoriso. En tunnista näistä broileri-männistöistä, puliveivari-rädyistä, rydmaneista ja muista mitään sellaista johon aidosti assosioisin rehellisen, ahkeran ja oikeudenmukaisen porvarin. Ja se, että puolue ilmeisesti imagosyistä on miehittäny avain- ja ministerinpaikat ensisijaisesti nuoruus, sukupuoli, kasvot, stubbintiimi edellä, ja osaaminen, vastuunottokyky ja isänmaan etu vasta kaukana perässä tekee tästä puolueesta minulle mahdottoman äänestää. Olen äänestänyt vaaleissa yli 20 vuoden ajan, ja tähän asti aina Kokoomusta. En tee niin ensi vaaleissa.

Tässä nyt oli vain pieni alku, mutta jotenkin minulla tuo räty-männistö -puliveivaus oli kamelin selän taittanut tekijä. Äänestän vaikka persuja sitten.

Liittoon kuuluva porvariduunari on aina valmis tsiikaamaan kokonaisuutta, mutta ylimielisyys ja tavallisen työntekijän arjesta vieraantuneisuus vituttaa.

Minä olen valmis ottamaan raakaa faktaa turpaan Viinaselta, S. Niinistöltä, Jyrkiltä ja Jutalta, jopa Sipilältä. Mutta, kokoomuksen raa'lla poliittisella munalla, kansansuosiota halveksien saavutetun energian avulla kasvaneilta broilereilta pitää vaatia jotain nöyryyttä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos tuo oli alku, niin voinen jatkaa. Kokoomuksen kohtalonkysymys on se, miten selittää parhain päin se, että kokoomuslainen pitkäaikainen pääministeri oli sota-aikaa lukuun ottamatta Suomen historiassa ensimmäinen, joka jätti jälkeensä heikomman kansantalouden kuin aloittaessaan. Tässä kokoomuslaiset ovat kovasti menneet muiden puolueiden selän taakse: "No mutta kun piti tehdä kompromisseja… ", mutta minusta tuo on silkkaa raukkamaisuutta. Kokoomuksella oli käsisään hallituksen avainpaikat, ja toimiva yhteistyö yhden toisen puolueen avainpaikan haltijan kanssa, joka – siis Urpilainen – uhrasi jopa oman poliittisen tulevaisuutensa puolustaessaan kokoomusvetoisen hallituksen linjaa. Ei tämän parempia kortteja Suomessa käsiinsä saa...


Boldattu sopii hyvin Demareiden ensi kevään eduskuntavaalien johtolauseeksi, Urpilainen uhrautui...

Jokainen fiksu ihminen on nähnyt jo useamman vaalikauden ajan, että Suomi syö enemmän kuin tienaa ja tämä trendi on ollut kasvava. Korjaavia toimenpiteitä olisi pitänyt tehdä ajan kanssa, mutta tämä ei ole sopinut kaikille, ei edes kaikille kokoomuslaisille. Mutta tästä huolimatta kaksi Suomen suurinta iltalypsypuoluetta ovat olleet Keskusta ja SDP. Katsotaan miten Keskustalle käy ensi vaalikaudella, kun on pakko säästää huomattavasti nykyistä enemmän.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
En jaksa tuota sen koommin lukea tuon basicin blogia pidemmälle, mutta taitaa vain olla kyse siitä, että ministeri vastaa miten laki lausuu ja sopivasti asiayhteydestä irroittamalla saadaan lausahdus näyttämään siltä, että Kokoomus tukee ISISiä.

Minä en tiedä mitä laki sanoo toimimisesta palkka-armeijassa ja sen vaikutuksesta KELAn tukiin. Ehkä Räty tietää paremmin.

Väittäisin, että jonkinlaista vaikutusta tällä KELAn myöntämiin tukiin on.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
jos terroristina toimiminen katkaisee työnhaun tai toiminnasta maksetaan rahallista korvausta, niin se on selvästi este työttömyyskorvauksen nostamiselle.
 

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Heh, onhan kysymyskin hieman populistinen (käytännön merkitys Isisin toiminnan torjumiselle tuskin kovin korkea), mutta vastaus kuvaa hyvin nykyisen sosiaaliturvajärjestelmän byrokraattisuutta. Ironistahan on, että terroristijärjestössä toimiminen ei siis ole este, mutta että taannoin esimerkiksi Aamulehden mielipideosastolla joku kertoi pienen määrän opintoja evänneen tuen maksamisen, "koska Kela oli käyttänyt kokonaisharkintaa". Olikos joskus kahvinkeitto vapaaehtoistyössä johtanut vastaavaan? Itse en kyllä kannata lisää vastikkeellisuutta sosiaaliturvaan ylipäätään, mutta tällainen natseihin verrattavaan terrorijärjestöön kuuluminen saisi kyllä ollakin peruste tuen epäämiselle (toki tuskinpa Kelalla on käytännössä resursseja alkaa selvittämään tällaisia kytköksiä, jos tiedot eivät sitten suoraan tule suojelupoliisin järjestelmästä tms.)
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
laissa ei lue että kahvinkeitto olisi este tuen saamiselle ja toisaalta hyvin mahdollista on, että ISISin riveissä taistelu katsotaan kokonaisharkinnassa syyksi jättää tuki maksamatta. Epäselvää myös on, että onko oikeasti olemassa ensimmäistäkään tapausta jossa tukea olisi taistelijalle maksettu, mutta kansanedustaja voi halutessaan tehdä esityksen laista jolla terroristijärjestöön kuuluminen katsotaan esteeksi. Nyt sellaista ei kukaan ole katsonut tarpeelliseksi tehdä. Ratkaistavaksi jäisi että mitkä tällaisiksi järjestöiksi katsotaan. Green Peace voisi listalla ainakin olla.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Ironistahan on, että terroristijärjestössä toimiminen ei siis ole este, mutta että taannoin esimerkiksi Aamulehden mielipideosastolla joku kertoi pienen määrän opintoja evänneen tuen maksamisen, "koska Kela oli käyttänyt kokonaisharkintaa". Olikos joskus kahvinkeitto vapaaehtoistyössä johtanut vastaavaan?
Tämä kahvikeissi on tässä Iltalehden jutussa. Siitä pieni lainaus:

"Selitykset eivät Partasta auttaneet, ja naisen tuki katkaistiin ilman karenssiaikaa. Päätöksen perusteella työnhakijalla, joka työskentelee palkatta yrityksessä tai sellaisissa tehtävissä, jotka yleisesti tehdään työsuhteessa tai yritystoimintana, ei ole oikeutta työttömyysetuuteen"

Tällä perusteella en ymmärrä puheita että esim. Syyriaan menneiltä ei voisi katkaista etuuksia koska "emme voi tietää menevätkö he humanitääriseen vapaaehtoistyöhön" vai katkomaan päitä. Lain ja tulkinnan mukaan palkatta työskentely tehtävissä josta joku saa palkkaakin aiheuttaa tukien menetykset.

Sinänsä tuet eivät ole budjettikysymys, vaan oikeudenmukaisuuskysymys. On täysin absurdia että parhaillaan käydään terrorismin rahoittamisoikeudenkäyntejä liittyen somalialaiseen al-Shabaab terroristijärjestöön ja sen rahoittamiseen kun KELA samaan aikaan sponssaa pahempia terroristeja eli ISIS:iä Syyriassa.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kun tämä kokkari-Romppainen nyt mitä ilmeisimmin tulee tuomituksi ainakin taposta ellei peräti murhasta ja kohteena on ollut avuton vanhempi nainen, herää väkisinkin kysymys, miksi kokkaripäättäjien joukoista pullahtelee jatkuvasti näitä naisia tai (muita) avuttomia kanssaihmisiä hakkaavia miehiä. Siis, halloo?

Onhan siellä näitä siis muitakin:
- Jaskarin entinen naisystävä syytti häntä parituksesta ja pahoinpitelystä, mutta peruutti sittemmin lööpeissäkin silmä mustana paistatelleen Jaskarin paritussyytöksen. Katainen julisti, ettei Jaskarilla ole edellytyksiä palata entiseen luottamustehtäväänsä.
- K. Häkämies pidätettiin kansliapäällikön virasta 2003 ja hän jätti myöhemmin itse eroanomuksensa. Häkämies tuomittiin 90 päivän päiväsakkoon eli noin 3 000 euron sakkoon naishenkilöön kohdistuneen teleurkinnan ja pahoinpitelyn vuoksi Raaseporin käräjäoikeudessa.
- Vapaavuori potki ja hakkasi kaverinsa kanssa nuoren miehen lähes henkihieveriin, josta jäi tälle elinikäiset vammat.

Rattijuopumuksesta tuomittujen kokkareiden lista on niin pitkä ettei jaksa edes muistella mutta onhan tuo väkivaltaisten, nimenomaan naistenhakkaajien imu puolueeseen huolestuttavaa. Vai tekeekö seura kaltaisekseen? Narsistista hybristä?
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Kun tämä kokkari-Romppainen nyt mitä ilmeisimmin tulee tuomituksi ainakin taposta ellei peräti murhasta ja kohteena on ollut avuton vanhempi nainen, herää väkisinkin kysymys, miksi kokkaripäättäjien joukoista pullahtelee jatkuvasti näitä naisia tai (muita) avuttomia kanssaihmisiä hakkaavia miehiä. Siis, halloo?...

En nyt tiedä, onko sinulla huono olla ja yritätkö pahaa oloasi projisoida sitten tähän ketjuun ja Kokoomukseen, mutta jos lähdettäisiin nyt jokaisen puolueen syntilistaa ja väärintekijöitä luettelemaan nimi nimeltä, niin Kokoomus olisi vain yksi muiden joukossa.

En nyt oikein ymmärrä avautumistasi. Lisäksi aiheelle on jo oma ketjunsa, siis tälle Laajasalon murhalle.
 
Rattijuopumuksesta tuomittujen kokkareiden lista on niin pitkä ettei jaksa edes muistella mutta onhan tuo väkivaltaisten, nimenomaan naistenhakkaajien imu puolueeseen huolestuttavaa. Vai tekeekö seura kaltaisekseen? Narsistista hybristä?
Minusta on täysin selvää että jotkut puolueet keräävät enemmän itsekkäitä tai jopa narsistisia persoonia, samoin kuin taas jotkut puolueet solidaarisia puunhalaajapersoonia. Mutta oleellinen kysymys on, mitä sitten?
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Minusta on täysin selvää että jotkut puolueet keräävät enemmän itsekkäitä tai jopa narsistisia persoonia, samoin kuin taas jotkut puolueet solidaarisia puunhalaajapersoonia. Mutta oleellinen kysymys on, mitä sitten?

Mutta jos jokin puolue kerää puoleensa väkivaltaisia narsisteja niin lienee syytä kuitenkin tarkastella asiaa? Sitten kun puunhalaajat ryhtyvät väkivaltaan, on paikallaan tarttua heihinkin.

jos lähdettäisiin nyt jokaisen puolueen syntilistaa ja väärintekijöitä luettelemaan nimi nimeltä, niin Kokoomus olisi vain yksi muiden joukossa .

On niin toki tehtykin. Sielläkin toki kokkarit olivat mukana.

En nyt oikein ymmärrä avautumistasi. Lisäksi aiheelle on jo oma ketjunsa, siis tälle Laajasalon murhalle.

Miten Jaskarin, Häkämiehen, Vapaavuoren väkivaltaisuus liittyy Laajasalon murhaan?
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mutta jos jokin puolue kerää puoleensa väkivaltaisia narsisteja niin lienee syytä kuitenkin tarkastella asiaa? Sitten kun puunhalaajat ryhtyvät väkivaltaan, on paikallaan tarttua heihinkin...


Wikipediasta löytyy listä tuomituista kansaedustajista http://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_rikoksista_tuomituista_kansanedustajista. Sieltä voit tutkia puolueittain rikosnimikkeitä, rattijuopumus näyttäisi olevan nopeasti katsottuna eduskunnan suosituin rikos.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Wikipediasta löytyy listä tuomituista kansaedustajista http://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_rikoksista_tuomituista_kansanedustajista. Sieltä voit tutkia puolueittain rikosnimikkeitä, rattijuopumus näyttäisi olevan nopeasti katsottuna eduskunnan suosituin rikos.

Linkin listaa on käsitelty palstalla jo vuosia sitten. Nyt olikin puhe kokkareiden väkivaltarikollisista. Jätin hentosydämisyyttäni pois kokkari-Sasin tietoisen riskinoton, joka johti toisen ihmisen kuolemaan (=vain kuolemantuottamus eikä tappo). Muilta puolueilta väkivaltarikostuomion saaneita ovat tiettävästi kepu-Kuuskoski joka kinasteli työpaikallaan (toki tiettävästi toista naista kohtaan) sekä 20-luvulla tapahtunut kommunistien sisäinen kähinä, joka päätyi murhaan asti. Kokkareiden tuoreehko tracking lista on tällä saralla ihan omaa luokkaansa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös