Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

KHL kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana KooMT, 17.07.2016 klo 04.38.

 1. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Ite oon huomannu myös sellaista, että jos jotain ajankohtaista tietoa haluaa KHL:n sivuilta etsiä, niin yleensä paremmin sujuu siten, että menee suoraan siihen KHL:n venäjän kieliselle sivulle ja kääntää sen vaikka selaimen kääntäjällä englanniksi. Meinaa siellä englanninkielisellä puolella ei ole läheskään kaikkia venäjänkielisen puolen uutisia. Tosin selaimen kääntäjällä käännös ei ole koskaan täydellistä, mutta aika hyvin kuitenkin saa selvää.
   
 2. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaus:
  Mielipiteitä on monenlaisia, sinulla omasi ja minulla omani. Minun näkemykseni jääkiekosta on tappeluton. Salibandy on sitten laji erikseen, ja hieno laji onkin.
   
 3. Ushuaia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tuo onkin hyvä konsti, pitänee hyödyntää jatkossa. Ilmeisesti tästä niin kiehtovasta divisioona-asiasta ei ole paljon tietoa venäjänkieliselläkään puolella - tai en ainakaan löytänyt mitään erikoista sieltäkään. Jokereiden valmentajakin on näemmä yhä Erkka, niin englanniksi kuin venäjäksi.

  No, onhan tässä suorastaan monta tuntia aikaa ennen ensi kauden alkua. Ties vaikka KHL:n nettisivut saataisiin ajan tasalle huomenna.
   
 4. Ushuaia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Venäläisen verkkosivun (allhockey.ru) mukaan Barys Astana on erottanut Nazarovin ja koko hänen valmennustiiminsä. Syynä vaisu menestys alkukaudesta sekä olympiakarsinnoissa.
   
 5. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Eikö kukaan muistanut kertoa Barysille, että Nazarov on KHL:n ja ehkä koko Venäjän johdossa suojeltu hahmo, jolta suorastaan odotetaan ylilyöntejä? Ei sellaisille saa antaa potkuja.

  Ihan oikein tuolle paskasäkille. Töitä valitettavasti tästä sarjasta löytyy jatkossakin, sillä valmentajia on perinteisesti vaihdettu Venäjällä kohtalaisen herkästi ja korvaaville ukoille on tarvetta.
   
 6. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Mäkisen mukaan ei pelata. Mitenköhän tämä nyt sitten on?
   
 7. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  4v4 pelataan
   
 8. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  No voi paska.
   
 9. Pedrito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dumb & Chase
  Tuli luotua ensimmäistä kertaa katseet sarjataulukkoon ja kieltämättä mielenkiintoinen tuo KHL:n alkukauden otteluohjelma; isolla osalla joukkueista seitsemän ottelua alla kun taas Jokereilla ja Riikalla neljä, Kunlunilla kaksi ja Minskillä tällä hetkellä vasta yksi pelattu peli. Heillä kauden aloitus vasta eilen.
   
 10. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Viime viikon Olympiakarsinnat. Siinä selitys tuolle.

  Valko-Venäjän maajoukkueen runko (ja suuri osa muutenkin) muodostuu Minskin pelaajista, jonka takia heidän kauden aloitus oli vasta eilen. Samaisen karsinnan takia Riika (Latvia) ja Jokerit (Tanska+Kulda) saivat viime viikon vapaaksi KHL-peleistä. Kunlunille puolestaan annettiin jo ennen kauden alkua myöhäisempi ja kevyempi aloitus, koottiinhan joukkue selvästi muita myöhemmin kasaan.
   
 11. Kärppärä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät!!
  Vielä pari vuotta sittenn KHL tuntui sekä mahdollisuudelta että uhkalta. Mahdollisuus oli sellainen, että Venäjä vihdoin astuisi askeleen kohti läntistä käsitystä demokratiasta, jossa vallanvaihto tapahtuu useammin kuin kerran 25 vuodessa, ja olisi aidosti luotu yhteinen kilpailija NHLlle Euraasiaan. Noh, vallassa pysyminen for ever ja Krim osoittautui idän johdolle tärkeämmäksi kuin yhteistyö muiden kanssa.

  KHLn laajeneminen länteen on siis pysähtynyt. Kun katsoo sarjan Venäjän kannalta ulkomaalaisia joukkueita, on niiden sarjasijoitukset itäisessä konferenssissa 13. Peking Kunlun ja 14.Barys Astana sekä läntisessä vastaavasti 8. Jokerit 10. Dinamo Minsk 11 Medvescak 12. Slovan Bratislava ja 14. Dinamo Riika. Tämä siis sarjassa, jossa pleijareihin pääsee 8 parasta kummastakin konferenssista. Hommahan uhkaa mennä vallan Venäjällä jäsenten väliseksi! Onnneksi ZSKA hävisi sekä Kazastanissa 4-0 ja heti perään Helsingissä 3-2, niin jonkinlainen hatara mielenkiinto säilyy muuallakin kuin Moskovassa.
   
 12. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Venakot haluaa kaikki rusinat pullasta. Se tarkoittaa kansainvälistä sarjaa, jossa venakot on kukkoina tunkiolla voittamalla muut ja samalla korostaa heidän rodullista paremmuuttaan. Ja ovat vielä niin tyhmiä, että uskovat että esim tuomaritoiminnan ja kurinpidon puolueellisuus jäisi huomaamatta. Nythän KHL:n opetus on se, että älä luota venäläiseen.
   
 13. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Lainaus:
  Imo älä luota Ryssään, Venäläiset on ihan ookoo porukkaa mitä tunnen ja tiedän. Yllätys että ne ei dikkaa Putlerista ja siinä se yks ero Venäläisen ja Ryssän välillä.
   
 14. Barry Manilow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  California Golden Seals
  KHL ei pyöri ilman oligarkkien ja venäläisten valtionyhtiöiden rahaa. Tätä rahaa ei ilmeisesti enää haluta antaa maan rajojen ulkopuolelle entiseen malliin. Nähtäväksi jää, miten tämä vaikuttaa Jokereiden tulevaisuuteen. Venäjän talouden heikkous ja raaka-aineiden alhainen markkinahinta vaikuttavat toki myös.
   
 15. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Avangard Omskiin paluun tehnyt 30-vuotias puolustaja Nikita Nikitin teki tehot 1+1 Novokuznetskia vastaan. Ottelu oli hänelle kauden ensimmäinen. Nikitin pelasi pitkään NHL:ssä ennen tätä kautta.
   
 16. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Lainaus:
  Lännessä vallankäyttö on toisaalta ainakin yhtä keskittynyttä kuin Venäjällä. USA:ssa on yksipuoluejärjestelmä ja Merkel on ollut Saksassa vallassa lähes yhtä pitkään kuin Putin Venäjällä.

  Lainaus:
  Krimin haltuunotto oli Venäjältä ainoa järkevä toimi mitä se saattoi siinä tilanteessa tehdä, ja toisaalta Kosovon ennakkotapaus antoi Venäjälle siihen myös kansainvälisoikeudelliset raamit.

  Lainaus:
  Tässä on jo enemmän asiaa. KHL:n ei-venäläiset seurat eivät ole Lev Prahaa lukuunottamatta koskaan olleet kovinkaan kilpailullisia KHL:n parhaisiin venäläisin verrattuna.
   
 17. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Lainaus:
  Sä varmaan jo innolla odottelet koska ne ottaa Lappeenrannan ja Imatran että pääset sinne suoltamaan Rybypropagandaa.
   
 18. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Lainaus:
  En odota enkä pidä ko. asiaa todennäköisenä.
   
 19. Moderaattorit Jäsen

  Tähän ketjuun politiikasta puhuminen ei kuulu. KHL:n ulkopuolisille asioille on oma ketjunsa, jossa politiikasta voidaan keskustella mikäli se liittyy suoranaisesti jääkiekkoon.

  Moderaattorit
   
 20. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Omsk hävisi hieman yllättäen Ufalle kotonaan peräti 2-5. Mielestäni Omsk on idässä Magnitogorskin kovin haastaja ja puhtaasti materiaaliltaan se voi olla idän paras, mutta peliotteet ovat olleet vaihtelevia. Omskin päävalmentaja Kornuhov on tälle tasolle kokematon kaveri.

  Maalissa pelaa Tshekin maajoukkuevahti ja viime MM-kisoissa pelannut Dominik Furch. Puolustukseen saatiin Pohjois-Amerikasta kaksi kovaa paluumuuttajaa Nikita Nikitin ja Jevgeni Medvedev. Lisäksi kovat ruotsalaiset Erik Gustafsson ja Jonas Ahnelöv luutivat Omskin takalinjoilla. Pietarista joukkue hankki hyvän ylivoimapuolustaja Andrei Kuteikinin.

  Sentteriviisikko Vladimir Sobotka - Derek Roy - Ilja Zubov - Aleksandr Kutsherjavenko - Pjotr Hohrjakov on laadukas tähän sarjaan. Joukkue menetti pitkäaikaisen luottolaiturinsa ja Aleksandr Perezhoginin ketjukaverin Aleksandr Popovin ZSKA:n, mutta kokenut Perezhogin on edelleen hyvässä vireessä. Maksim Pestushko, Anton Burdasov ja Denis Parshin ovat myös kaikki tähän sarjaan laatupelaajia. 25-vuotias Valentin Pjanov on pelannut tällä kaudella uransa parasta kiekkoa. Aleksei Gluhov, Ilja Mihejev ja Nikolai Lemtjugov ovat KHL-tasolla hyviä perusduunareita.

  Omskilta puuttuu Magnitogorskin ykkösketjun tapainen superketju, mutta materiaaliltaan se voi olla hieman leveämpi. Tämän kaksikon jälkeen muut idän joukkueet tulevat potkun tai kaksi perässä. Perinteiset "vihreän derbyn" joukkueet Kazan ja Ufa eivät tällä kaudella ole aivan entisessä loistossaan, vaan molemmissa tehdään jonkinlaista jälleenrakennusprojektia. Varsinkin Kazan luottaa enemmän omiin kasvatteihin kuin mitä se teki 3-5 vuotta sitten, mikä on sinänsä hyvä suuntaus. Sibir on puolestaan tälläkin kaudella mukana kärkikahinoissa, vaikka materiaaliltaan ja budjetiltaan se on kaukana idän neljästä suuresta (Magnitogorsk, Omsk, Kazan ja Ufa).
   
 21. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Niinpä ja Prahassakaan touhu ei ollut pitkäjänteistä nähnytkään. Oli jokseenkin uskomatonta, että päätyivät silloin kerran finaaleihin saakka ja meinasivat voittaa koko roskan. Esimerkiksi Jokereiden meininki vaikuttaa monta pykälää ammattimaisemmalta kuin Lev Prahan silloin.
   
 22. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Laadukas kirjoitus. Kiitos ja kumarrus!
   
 23. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Lainaus:
  Prahalla oli tuolloin erittäin kova joukkue joka oli materiaaliltaan KHL:n neljän parhaan joukossa. Tuossa joukkueen rosteri finaalikaudella 13-14: Eliteprospects.com - HC Lev Praha
   
 24. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Niin ja seuran taru päättyi tuohon kauteen talousvaikeuksien vuoksi. Ei minusta kovinkaan hyvä esimerkki hyvin hoidetusta seurasta.
   
 25. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Lainaus:
  Ei olekaan, mutta seuran finaalipaikka ei ollut mikään yllätys kun katsoo tuota kokoonpanoa.