Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

KHL kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana KooMT, 17.07.2016 klo 04.38.

 1. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  En vielä kyseisen kauden ketjua nähnyt.

  Itselle näin sarjojen otteluohjelmia mielenkiinnosta seurailevana en vielä päässyt selville kuinka tuo 29 joukkueen kesken saadaan otteluohjelma sopimaan. Näitä kolmen joukkueen lohkoja vissiin usempia. Olin jo melko varma että Amur ja Admiral saisivat olla ne kaksi jotka jäävät yli mutta tähän tulikin Kiinan joukkue.
   
 2. Artyukhin Jäsen

 3. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
 4. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
 5. enigma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuusKi, Nikerit
  Hienoa mainosta KHL:lle. Linjan mukaisesti mahdolliset rangaistuksetkin tulee vain Kunlunin joukkueelle luovuttamisen johdosta. Sairas sarja.
   
 6. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Nazaroville ei ole kyllä KHL:ssä tai jääkiekossa yleensäkään mitään käyttöä. Voisi lähteä meneen ja ottaa tuon helvetin lihanuija Ryspajevinsa mukanaan. Ihan paskoja jätkiä molemmat.

  Tuomareille myös kahdeksan lampaanpersettä tilanteen hoidosta. Siellä ei olisi tarvinnut napata kiinni kuin tasan yksi jätkä, mutta silti sen annettiin pudottaa kolme vastustajaa ja hyökätä vaihtoaitioon ennenkuin tilanne saatiin rauhoitettua.

  Jännä nähdä sanktiot tästä tilanteesta. Kaiken järjen mukaan Ryspajevin ei tarvitsisi ihan hirveän moneen otteluun pukea ennen ensimmistä maajoukkuetaukoa. Ei haittaa vaikkei ehtisi kentälle jouluksikaan.
   
 7. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Nazarov toivotti uuden joukkueen mukaan liigaan. Aikamoisia lampaita olivat myös nämä Kunlunin pelaajat, kun eivät laittaneet aisoihin tätä kusen polttamaa ryssää...
   
 8. Gemondo Jäsen

  Pelataanko tällä kaudella KHL:n jatkoajat 3vs3?
   
 9. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Aika uskomatonta touhua, KHL:ssä goonit ovat vielä voimissaan. Jos tuosta touhusta ei tule kunnon sanktioita, mistä sitten.
   
 10. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Ehkä vielä käsittämättömämpää tuosta tekee se, että tämä Ryspajevi vai mikä lie onkaan niin hänen joukkuekaverit antavat läpsyt selkään ja lähtevät vielä puolustamaan miestä kentällä jotta tämä pääsee yksi kerrallaan Kunlun pelaajien kimppuun. Kyllä itse tuossa kohtaa unohtaisin ajatuksen "joukkuekaveria puolustetaan aina" ja olisin tämän pellen jättänyt sinne Kunlunin vaihtopenkin eteen yksin ottamaan selkäänsä. Ja fanitkin näyttivät olevan ihan mehuissaan...

  Ainut oikea teko olisi potkia tuo kyseinen pelle kokonaan pois joukkueesta ja sarjasta.

  E: Jos jolloin olisi joukkueessa käyttöä jollekin Trevor Gilliesin tapaiselle pelaajalle niin nyt olisi ollut!
   
 11. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  KHL:n englanninkielisillä sivuilla viimeisin uutinen on Kunlunin perjantainen, ensimmäinen voitto. Mutta kun sitten kurkkaa venäjänkielistä puolta, niin sieltä on statementtia tullut ja ilmeisesti tämä Ryspajevi on bannattu lopuista harjoituspeleistä ja jos ymmärsin googlekääntäjän kautta oikein, niin hänen kohtaloaan arvioidaan kurinpidossa, kun kaikki tarvittava materiaali, tapauksesta on saatu kerättyä. Eli eiköhän sieltä jotain penalttia tule vielä kauden alkupeleihin, ellei sitten suljeta sarjasta kokonaan. Meinaa tuossa jutussa taidettiin mainita myös se, että edellisistä rangaistuksista huolimatta, on jatkuvasti toistanut samanlaista käytöstä.

  Edit. toisella foorumilla mainittiin, että "syy" tälle sekoamiselle saattoi olla siinä, että edellisessä ottelussa, näiden joukkueiden välillä, joka päättyi siis Kunlunin ensimmäiseen voittoon, olisi Barysin pelaaja loukkaantunut ja arvioitu saikku 2-4 kuukautta. Vissiin Dallmanista ollut kyse.

  Edit2. muistin väärin loukkaantuneen. Eli HFBoardsilla joku tietäisi kertoa, että Boyd olisi loukkaantunut tuossa edellisessä pelissä.
   
  Viimeksi muokattu: 08.08.2016 klo 23.10
 12. abc Jäsen

  Lainaus:
  Jep, Eetu Pöysti taklasi Boydin edellisessä pelissä. Pöysti toki joutui maksamaan teoistaan jo tuossa edellisessä ottelussa, kun joku toinen Barysilainen kirjaimellisesti haki Pöystin, ja sielläkin taisi olla kunnon joukkomähinät pelin lopussa. Nyt sitten Nazarov päätti maksaa vielä korotkin takaisin ja otti kokoonpanoon tämän vatipää Ryspajevin.

  Tässä videota vielä tuosta edellisestä pelistä:
  Прямая трансляция, Барыс - Куньлунь Ред Стар (05.08.2016) - YouTube
  2:33:10 Pöystin taklaus, ja 2:36:20 tuo seurannut tappelu.
   
 13. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Pakki pelaa tilanteen hölmösti ja jää Pöystin jyrän alle ja vielä Kairov epäonnistuu noudossaan, ei ihme että Nazarovia harmitti. Tuo Ryspaev on muuten tehnyt kuuden kauden aikana pisteitä 2 + 2, kyllä se siitä vielä lähtee.
   
 14. Underberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, SKA
  Lainaus:
  Juuri näin. Eli ukko on poissa lopuista "kauteen valmistavista otteluista" ja kurinpito tekee ratkaisun jatkosta kunhan saa kaikki materiaalit haltuunsa.

  Toivottavasti KHLssä on vähän tiukempi toi kurinpitolinjaus kuin Suomessa, missä tollasesta olisi saanut max 5 ottelua pelikieltoa. Nyt voi olla aika lähelle ennätyskielto tulossa.
   
 15. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Häh, Suomessa max 5 ottelua? Älä nyt naurata. Suomessa on saanut pidempiäkin pelikieltoja lievemmistä jutuista. Suomessa sentään on jokin järki kurinpidossa, Venäjällä ei tunnu olevan. Nytkin tuossa se pahin rikollinen tulisi rangaistusten muodossa olla tuosta vastuussa oleva valmentaja eli Nazarov, mutta tuskin hänelle tuosta mitään tulee. Tuo ihmisjäte nimeltä Ryspajev varmaan huilaa sitten joitain pelejä, mutta se nyt on ihan sama kun tuollainen marginaalipelaaja on kyseessä.
   
 16. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ben-Amor taisi saada 18 ottelua ja valmentajat vähän vähemmän.
   
 17. AutoBiography Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, H.K.H., Jets, Eagles
  Ryspayeville kaikki alle elinikäinen pelikielto on täysi vitsi. Tuollaiset sekopäät eivät kuulu jääkiekkoon. Piste.
   
 18. RaikkA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässässäsäsä
  Lainaus:
  Nyyh.

  Aikamoista lammastelua oli tuo Kunlunin poikien pakoilu. Tuomari tosin saisi mennä siinä kohtaa väliin, kun nähdään että matsi on isät vs tyttäret.
   
 19. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Jos arvostaa tämän tyyppistä toimintaa, kannattaa siirtyä seuraamaan Pohjois-Amerikan kaljaliigoja tai joukkue vapaaottelua. Näillä tappeluilla ei ole mitään tekemistä jääkiekon kanssa.
   
 20. RaikkA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässässäsäsä
  Lainaus:
  Arvostan molempia tasan yhtä paljon. Tuota lammastelua, sekä rybyn sekoamista.
   
 21. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Eli sinusta Kunlunin olisi pitänyt lähteä mukaan Nazarovin idiotismiin ja aiheuttaa joukkotappelu. Sitä kautta joukkue olisi saanut pelikieltoja, sakkoja, mahdollisesti pistemenetyksiä ja pahimmassa tapauksessa loukkaantumisia. Ei mitään järkeä lähteä tuollaiseen tässä vaiheessa kautta.

  Kai sinä ymmärrät, että sieltä olisi tullut kimppuun koko Amurin joukkue ja Nazarov kaupan päälle?
   
 22. EDDIE C Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi (sympatiat Ruotsille)
  Tämä ukko on näköjään maajoukkuetason pelaaja.
  Riehui Latviaa vastaan pari pykälää iisimmin. Haastoi kyllä about kaikki vastustajat, niin jäällä kuin vaihdossakin olevat.
  Kova näyttää maine nuorella miehellä olevan kun kaikki pyrkivät karkuun tätä Kazakstanin Tootoota.
   
 23. RaikkA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässässäsäsä
  Lainaus:
  Yksi äijä siellä näytti pyörivän pitkin kenttää ja mätki kaikille paskat housuun. Yksikin olisi laittanut leuan rintaan ja antanut apinan kopistella kypärää, niin siinä se olisi ollut.

  Ps. Pelkkää lässytystä vetää tähän nyt jotain omia fantasioita koko joukkueen teurastamisesta.
   
 24. Magni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL, NHL
  Lainaus:
  Kyseessä oli Barysille täysin korvaamaton ykkössentteri Dustin Boyd, jonka vakava loukkaantuminen heikentää merkittävästi Barysia, joka elää tuon superketjunsa tehoista. Sama ketju dominoi myös kevään MM-kisoissa. Ketju aloittaa muistaakseni viidennen kautensa yhdessä, joten mieletön kolaus.

  Tarkoitus ei siis ollut puolustella viikatemies Nazarovia tai puupää Ryspajevia, mutta Barysille entisen NHL-hyökkääjän menettäminen heikentää jonkin verran mahdollisuuksia päästä edes pudotuspeleihin. Barys on todella epätasapainoinen joukkue kuten päävalmentajansa, joten se kärsii valtavasti, jos joku sen harvoista kivijalan palasista putoaa pelistä.
   
 25. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Siis olet sitä mieltä, etteivät muut kentällä olleet Barysin tappelijat olisi puuttuneet asiaan mitenkään? Kyse ei ole minun fantasiasta vaan todennäköisyydestä.