Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

KHL kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana KooMT, 17.07.2016 klo 04.38.

 1. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Millä perusteella?
   
 2. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Sillä perusteella, että jos oikeudessa tällaisille väitteille ei löydy näyttöä, ei SM-Liiga myöskään voi myöskään omatoimisesti tällaiseen vedota. Tämä nyt vain yhtenä esimerkkinä kyseisen firman korruptiosta ja muistutuksena toki case Nordlund.

  EDIT: Muistutan myös siitä, että kyseinen tapaus ei ollut SM-Liigan alaisuudessa tapahtuneesta ylilyönnistä. Jääkiekkoliitto toki valutti rangaistuksen heille. Syytä en muista, mutta arvelisin ettei tällaisiin tapauksiin oltu varauduttu. Oliko sitten jossain pykälä että tällaisessa tapauksessa päätösvalta luovutetaan ulkopuoliselle taholle, on sekin ihan oma kysymyksensä.
   
  Viimeksi muokattu: 19.08.2016 klo 00.36
 3. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Ei ole. Vastasin kirjoitukseesi "Eipä näistä pelaajan törkysikailuista ole valmentajia tuomittu sen paremmin Sm-liigassa kuin NHL:ssä." ja en mieltänyt sitä pelaajien määrän osalta yksiköksi, vaikka sehän on oikea tulkinta.

  e: lisätään kuitenkin lopuksi osaltani, että Liigassa HIFK/Ismo Lehkonen sai 10 ottelun rangaistuksen käskyttäessään Kautosta. Oli tv-mikki auki :)
   
 4. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Kova tuomio siinä mielessä, että Rispayevin tapa tienata elantonsa hankaloituu huomattavasti, mutta on mukava nähdä, että KHL ottaa tällaiset asiat vakavasti. Kazanin ei ilmeisesti nyt tarvitse maksaa Rispayeville palkkakaan, niin kauan kuin pelikielto on voimassa, joten mielenkiintoista nähdä mihin kaverin matka tästä vie.
   
 5. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Täysin överiksi vedetty tuomio. Joku 10-20-peliä, jos oikein halutaan antaa ruoskaa, niin jopa kauden pituinen pelikielto ok, mutta eihän nyt helvetti reilu parikymppisen pelaajan uraa voi lopettaa tämmöiseen. Ei siellä nyt kuitenkaan mailan kanssa hakannut/potkinut tms. Siitä ekasta cheap shotista, joka oikeasti todella törkeä, olisi voinut antaa sen 10-20-peliä, ja sen jälkeisestä riehumisesta, joka nyt oli jo aika petuspelleilyä, jonkun x-määrän lisää.

  Toivottavasti valittaa ja voittaa.
   
 6. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Mä en oikein tiedä mihin nää jutut Nazarovin koskemattomuudesta perustuu, kun itse muistan hänen saaneen usempaankin kertaan penaltia. Viime vai toissa kaudella rapsahti käytöksestä joku 6-8 peliä, Vityazin aikana tuli useampikin rangaistus, ja sen lisäksi liitto potki hänet maajoukkueen apuvalmentajan paikalta helvettiin KHL-tapahtumien takia.. Traktor ja Severstal -vuosilta en vastaavia episodeja kykene muistamaan, tai sitten niitä ei ole tapahtunutkaan.
  Eniten se on hörhöillyt, mutta eniten sitä on kyllä rangaistukin.
   
 7. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  Lainaus:
  Barys Astanan ei Kazanin mutta onhan toi nyt vihdoin se varoitus ja linjanveto, jota on odotettu. Ok, ehkä uran mittainen pelikielto on överi ja kauden mittainen vaikkapa olisi ajanut saman asian mutta uskon, että tää oli KHL:ltä vain voiman näyttö ja rangaistusta tullan valituksen jälkeen kohtuullistamaan.

  Mutta tällä teolla KHL näytti, että heillä on valta viime kädessä.
   
 8. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#6
  Lainaus:
  Saiko Nazarov penalttia Ryspajevin käskytyksestä?

  Ehkä kysymys on ennemminkin tuosta epäsuhdasta kuin puhtaasta "koskemattomuudesta"... Esim. (KHL:lle merkityksettömälle) rivimiehelle lyödään elinikäinen pelikielto samaan aikaan kun häntä käskyttänyttä valmentajaa ei rangaista mitenkään.

  Ei tarvitse ihan tyhmäksi heittäytyä...
   
 9. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Totta. Unohdin kokonaan sen, että saihan Nazarov ainakin kerran ellei parikin kertaa toimitsijakiellon. Yleensä tarkistan, nyt en. Olin jotenkin varma, että eihän se mitään koskaan saa. Mun virhe. Samalla totean, että KHL kyllä jakaa rangaistuksia ja ihan asialliseen malliin.
   
 10. Animal Jäsen

  Lainaus:
  Ei nämä loput kentällä olevat pelaajat nyt varsinaisesti mitään tappelijoita olleet samalla tapaa kuten Ryspajev, mutta tiesivät kyllä mitä tehdä ja mitä tapahtuu. Samaten pitää huomioida, että Ryspajevin toimien ohella siellä oli yksi muu tappelu käynnissä ja Ryspajev yritti aloittaa joukkotappelun laittamalla hulinaksi. Täyttä matalaotsaisuutta ja saivartelua muutamilla ihmetellä miksi valmentajaa pitäisi rankaista jos yksittäinen pelaaja sikailee. Eihän tuo ollut mitään "yksittäisen pelaajan sikailua" vaan jatkumoa edellisestä pelistä. Ja jatkumoa aiemmasta toiminnasta. Tuossa yksi esimerkki millaisia kakkuja NHL:ssa on jaettu kun valmentaja ei saa pidettyä pelaajiaan aisoissa. Tuossa taas yksi artikkeli jossa avataan NHL:n tappelurangaistuskäytäntöjä. Jos viitsii sieltä lukea, niin siellä ihan selvästi viitataan myös valmentajan vastuuseen oman pelaajan aloittamissa tappeluissa.

  Siitä muuten kiitos jollekin aamun parhaista nauruista, kun oli sitä mieltä, että Nazarovin mahdollinen toimintakielto tästä ei kestäisi oikeuden tarkastelua. Ai Venäjällä vai?
   
 11. Animal Jäsen

  Lainaus:
  Olet oikeassa. Nazarov sai kaudella 2014-15 sen kuusi peliä kun solvasi tuomaria ja pisti vaihtoaitiosta tavaraa jäälle sekä aikoinaan siitä kun henk. koht. hakkasi mailalla katsojia oliko se nyt Minskissä. Muita tapauksia en muista, mutta näissä tapauksissa rikkeen tekijä on suoranaisesti ollut herra itse joten niistä on ollut pakko antaa jotakin.

  Näitä joukkotappeluja ja vastustajien yksipuolisia noutoja herran vyöllä on kaudesta 2004-2005 lähtien jotakuinkin vuosittain ja säännöllisesti alkaen siitä kun palasi NHL:sta työsulkukaudella pelaajana KHL:aan ja kertaakaan ei miestä ole merkittävään vastuuseen laitettu joko taloudellisesti tai pelikieltojen muodossa ja suojatyöpaikka löytyy jostain aina seuraavaksi kaudeksi. Osasyy viimeisimpään saatta tosin olla myös se, että laadukkaita venäläisiä ammattivalmentajia ei vain yksinkertaisesti joka kadunkulmasta löydy notkumasta.

  Nyt vastuun Nazarovin puolesta kantaa nuori kazakstanilainen noppanilkka joka osaa luistimet jalassa lyödä hyvin, joskin uskon että pelikielto tulee lyhenemään joko puoleen kauteen tai kauteen.
   
 12. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Muitakin on, kun nyt aloin kaivelemaan. Tässä ja tässä valmentajaa käsittelevässä osassa. Potkut myös vuonna 2012 maajoukkueen apuvalmentajan paikalta.

  Seison kuitenkin edelleen täysin sen takana, että tämän kauden harjoitusottelun tapahtumien takia Nazarov ei saa eikä voi jäädä ilman rangaistusta.
   
 13. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Noi käskytykset ja ylipäänsä kaikki rangaistuksiin johtavat tuomiot pitäisi imo pystyä todistamaan.
  Tokihan se on kaikille suht. selvää, että Nazarovin kaltainen auktoriteetti on ollut tietoinen että pelaaja tulee hanskansa pudottamaan, mutta jos ei kukaan ole kertonut mitään käskytyksiä kuulleensa, niin on se vähän kyseenalaista lähteä toimitsijakieltojakaan jakamaan. Samalla perusteella jokaisesta tappelusta/rumasta taklauksesta tms. voitaisiin alkaa jakamaan toimitsijakieltoja, vaikka mitään todisteita asiasta ei ole ja kurinpito noiden tapausten suhteen menisi ihan lottoarvonnaksi, vaikka monessa tapauksessa kysymys on vain siitä, että pelaaja x napsahtaa ja päättää vetää turpaan/vahingoittaa pelaaja y:tä.
   
 14. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lätkässä on tää säännöstö vähän sellainen, että se mahdollistaa tämmöisen pelleilyn. Selvästi tahallisissa törkeissä vahingoittamisyrityksissä ja yksipuolisissa päällekarkauksissa jäähyt niin, että se or ei olekaan henkilökohtainen rangaistus, vaan koko jengi tahkoaa yhden vittupään takia 25min alivoimaa, niin tyhminkään kusipää pelaaja/koutsi ei syyllisty noihin turhan usein tai saattaapi seurajohto passittaa hyvinkin pikaisesti työnhakuun
   
 15. Animal Jäsen

  Lainaus:
  Toinen case mihin tuossa wikipediassa viitataan on juuri tuo Nazarovin yhteenotto katsojien kanssa:
  "Seura tunnettiin Nazarovinkin aikana KHL:n ”sikajoukkueena”. 6. marraskuuta 2011 vieraspelissä valkovenäläistä Dinamo Minskia vastaan Nazarov sekä Artemi Panarin ja Mihail Anisin yrittivät lyödä mailalla vastustajan kannattajia, jotka provosoivat Nazarovia ennen tätä. Hän sai ottelurangaistuksen, mutta Nazarovin tuomio jäi kuitenkin hänen tekoonsa nähden varsin pieneksi, kun KHL asetti hänelle vain kahden ottelun toimitsijakiellon ja noin 3 000 euron sakot. Artemi Panarin sai samasta tilanteesta yhden ottelun pelikiellon"

  Huomioiden missä kultapoika Panarin on nyt, niin poikkeuksellisen helpolla tämä kaksikko tuosta pääsi.

  Potkut mj-valmentajan paikalta tuli yhden seurapomon erillisestä vaatimuksesta, ei niinkään että KHL / Venäjän liitto olisi osoittanut jotain erityistä suoraselkäisyyttä tai linjakkuutta.
   
 16. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Salibandy löytyy jo jossa ei nähdä tappeluita (ainakaan tietääkseni) joten jos ei halua tappeluita nähdä suosittelen kyseistä lajia jääkiekon sijaan. Kyllä rehdit tappelut ovat aina kuuluneet jääkiekkoon ja tulevat kuulumaan myös. Tämmöiset yksipuoliset noudot jne. sen sijaan eivät kuulu.
   
 17. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Joo samaa mieltä ja mistäköhän helvetistä mä Kazanin revin. Kiitos korjauksesta.
   
 18. DTremens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
  Miksi KHL:n runkosarjassa on tällä kaudella konferenssi- ja divisioonajako jos/kun kaikkia vastaan pelataan samanverran?
   
 19. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Oman divisioonan jengejä vastaan pelataan enemmän.
   
 20. mutina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
  Lainaus:
  Ketjun aiheen sivusta, mutta kunhan NHL jossain vaiheessa joutuu oikeudessa vastuuseen tappelijoidensa aivovammoista, niin alkavat tappelut loppua jääkiekosta. Ja yhä useampi katsojakin pitää niitä peliin kuulumatomina ja päälleliimattuina.
   
 21. Lievers#22 Jäsen

  Kausi alkaa ylihuomenna, milloinkohan tulee Jatkoajan KHL-ennakko? Viime kaudella tuli muistaakseni vähän tiputellen, olikohan divisioonittain tai ainakin konferensittain joukkueet esittelyssä. Kattava paketti oli viime vuonna, toivottavasti kerkeävät väsätä ja julkaista viikonlopuksi samankaltaisen!
   
 22. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Samanlainen tulossa, tekijä meinasi olla tekemättä ennakkoa tänä vuonna. Työtunteja ennakon eteen tehnyt nyt 160h.
   
 23. Lievers#22 Jäsen

  Lainaus:
  Hienoa! Ja iso hatunnosto kyllä tekijälle tai ylipäätänsä koko Jatkiksen toimitukselle näin kattavista ennakoista. Melko hurjia määriä vapaa-ajastanne käytätte että me täällä saatais lukea niitä ilmaiseksi. Kiitos!

  EDIT: Ja Ufastapa heti ennakko ilmestyikin, kiitos!
   
  Viimeksi muokattu: 20.08.2016 klo 12.34
 24. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  En ole saletti asiasta, mutta olen käsittänyt, että tällä kaudella jokainen joukkue pelaa jokaista muuta vastaan kertaalleen kotona ja kertaalleen vieraissa. Tästä tosin tulee vain 56 peliä, per joukkue, joten käsittääkseni jokaiselle joukkueelle järjestetään tuon lisäksi vielä neljä peliä, että pääsevät pyöreeseen 60 ottelun lukemaan. Voi olla, että nuo neljä extrapeliä pelataan divisioonien sisällä. Konferenssi jako sen sijaan on perusteltu jo pelkästään sillä, ettei pudotuspeleissä tarvitse jo heti ekalla kierroksella matkustaa Euraasiaa ristiin rastiin.
   
 25. Ushuaia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Yritin uteliaisuuttani tutkiskella divisioona-asiaa KHL:n englanninkielisiltä sivuilta, mutta eipä sieltäkään oikein mitään lisätietoa irronnut. Olisikohan tälläkin kaudella niin, että divisioonien ykköset olisivat aina konferenssin sijoilla 1. ja 2.? Jokerithan pääsi tosiaan viime kaudella divisioonavoittonsa ansiosta konferenssin kakkoseksi ohi enemmän pisteitä keränneen Lokomotivin.

  En löytänyt mistään listaa joukkueiden extravastustajista, mutta katselin muutamaa lännen joukkuetta käsipelillä kalenterista. Ainakin osa bonusvastustajista on muun divisioonan puolelta. Esimerkkejä:

  Jokerit: Dinamo Riga, SKA
  Dinamo Riga: Jokerit, Dinamo Minsk
  SKA (Bobrov-div.): Jokerit, ZSKA (Tarasov-div.)
  ZSKA: SKA, Moskovan Dynamo

  Tietysti tuo SKA - ZSKA -pari saattaa olla poikkeus ja kaikki muut parit aina divisioonan sisältä. En ollut jostain syystä tarpeeksi innokas katselemaan kalenteria tässä vaiheessa sen tarkemmin. Varmaan jollain jossain on noiden extrapelien täydellinen lista...