Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 351 958
  • 66 880
K

Kiekkokatsoja

Kävin kauppakeskuksessa. Sinä aikana näin noin 100-200 ihmistä. Vain kahdella heistä, ei ollut maskia. Aika hyvä prosentti.
Joo en ollut toinen heistä.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Nyt olis vuoden 2020 duunit tehty.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Seuraa. Vaikkei saisi näin korona-aikoina olla kuin perheen kesken.
Sitäkin on... Mies ja hänen lapsensa. Lapsi olisi vissiin halunnut lähteä kaverinsa kanssa kaupungille mutta äiti ei antanut. Oli sanonut että on kaksi vaihtoehtoa koti tai isä... Valitsi isän... varmaan vähän niin kuin uhmatakseen. Toisekseen täällä voidaan vähän ampua ilotulitteita toisin kuin kaupungissa. Ei tuo nyt kovin tikkuselta vaikuta vaikka ei saanut mennä kaverin kanssa.

Perunat on keitetty ja kohta voidaan alkaa tekemään pottusalaattia.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Minä juon nyt Gambinaa.
 
K

Kiekkokatsoja

Mitä muuta sitä ihminen tarvii uuden vuoden aattona kun nakkeja&perunasalaattia, kuohujuomaa ja pari pataa taivaalle ammuttavaksi...
Itse tarvitsen edellämainituista. vain kuohujuomaa. Ja sekin oli lähellä, että olisin ollut tipatta.
Joo, niinkuin @Glove mainitsi, niin toisen seuraa olisi hyvä olla. Tänään mulla on, hyvä niin. @Partakus mainitsi, että äänekästä seksiä.. No rakastelua joo, mutta ääniä tulee, turha niitä on tehostaa vain siksi, jotta rakettien ääni peittyisii. Ehkäpä tänään kaipaan myös saunaa.
 

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Pidän padoista, isoista padoista. Ja ne tänään paukutettavat rakettipadat on myös siistejä. Tunnin päästä saan vapauttaa sisäisen poikuuteni.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Tämä ketju sopii tähän tarkoitukseen, elikkäst: Oikein hyvää alkavaa vuotta 2021, olkoon se parempi kuin tämä päättyvä. Ei pitäisi olla kauheasti vaadittu.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Hyvää uutta vuotta jatkislaisille. Oma lupaukseni on kirjoitella enemmän tänne.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oikein mainiota alkavaa uutta vuotta 2021 jatkislaisille. Toivokaamme sen olevan parempi kuin tämä nykyinen. Vaikkakin tämä kulunut vuosihan alkoi ihan normaaleissa merkeissä. Korona oli vain jokin kangastus Kiinassa, eikä sitä osannut ajatella mitä tuleman seuraa. Sikäli synkempi vuoden avaus nyt kun korona jyllää ja rajoitukset päällä versus vuoden takaiseen. No onneksi meillä on rokotteet tuloillaan parasta aikaa, joten arvon jatkislaiset, hoidetaan homma kotiin ja vuoden päästä, kun täällä kirjoitellaan on korona kaunis muisto vain!
 

Skruf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kärpät
Jaa se on huomenna vuosi 2021. Tuntuu, että vastahan sitä luki (valitettavasti) Kobe Bryantin kuolemasta (26. tammikuuta 2020). Jotenkin äkkiä menny tämä vuosi koronapaskasta huolimatta.

Vaikka esillenostettu tapahtuma on ikävä, niin...

Toivotan palstalaisille hyvää uuttavuotta, pysykää terveinä!
 

redpecka

Jäsen
Maantietovisassa junnataan. Kaikki vihjeet näytetty. Yksi arvaus, yksi visailija... Nyt olisi piste tai sädetikku saatavilla jos vain muuten visan säännöt ovat selvät.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Maantietovisassa junnataan. Kaikki vihjeet näytetty. Yksi arvaus, yksi visailija... Nyt olisi piste tai sädetikku saatavilla jos vain muuten visan säännöt ovat selvät.
Täällä sitä ollaan värväämässä lisää kilpailijoita, kun oot ensin nykyiset laittanu kilpailukieltoon. Hämärää on touhu tää ja varsin kyseenalaista.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Tässä ei tänä vuonna paljoa uuden vuoden tulemista juhlisteta. Huomenna nimittäin heti kahdeksaan aamulla töihin. En edes valvo kovin myöhään tänään ja koita tiirailla näkyykö niitä raketteja. Tai tarkoitus olisi mennä kohta eli ajoissa maate mutta saas nähdä kuinka käy. Voi olla että tuo pauke pitää minut kuitenkin hereillä.

Tuli äskettäin syötyä hyvin sitä joulusapuskaa. Ja nyt tekeekin mieli mennä vain nukkumaan mahan viereen vai kuinka sitä on tapana sanoa. Perunalaatikko onnistui nyt ihan hyvin ja oli varmaan parasta tuuvinkia mitä olen äidin menehtymisen jälkeen syönyt. Nyt siitä perunalaatikosta tuli hieman löysääkin mikä on kai tarkoituskin.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvää uutta vuotta jatkislaisille. Oma lupaukseni on kirjoitella enemmän tänne.
Kiitos. En yleensä kiinnitä huomiota kuka minkäkin viestin kirjoittaa, mutta nyt piti selata näyttöä takaisinpäin että @Punamusta ko tämän lupasi.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Ollaan tänään vietetty espanja päivää rouvan kanssa. Aamiaisella olikin jo perunamunakasta, espanjalaisia leikkeleitä yms.

Lounaaksi syötiin lajitelma tapaksia.

Illalla ollaan mutusteltu juustoja kera parin espanjalaisen punaviinin. Nyt sihautin san miguelin. Samalla katsellaan youtubesta videoita jotka on kuvattu Costa del solin alueelta lähikuukausina. Huikean kova on kaipuu itsellänikin tuonne.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös