vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Minä saan kai tuon koroterokotteen tällä viikolla jo. Osa työpaikallamme on jo saanutkin rokotteen ja minäkin saan nyt ensimmäisen kerran rokotteen tällä viikolla, käsittääkseni.

Ulkona nyt vaikeahkoa liikkua. Ainakin täällä päin Suomea. Onhan minulla nuo nastakengät mutta nekään ei täysin nyt tuolla auta kun pihat ja tiet on tuollaista loskaa täynnä, maa pettää jalkojen alta ja ote lipsuu. Silti kävelin tuolla kuusi kilometriä tänään.

Eilenhän leivoin myös noiden burrittojen lisäksi myös Runebergin torttuja. Parempi itse leipoa niin tietää varmasti mistä aineista ne on leivottu. Ei tarvitse taas arpoa sitä onko kaupan tortuissa alkoholia vai ei. Ja kohtahan se Runebergin päivä jo onkin. Mutta oli ensimmäinen kerta kun leivoin itse kotonakin noita Runebergin torttuja ja ei niiden leipominen niin vaikeaa ollutkaan.
 
Kun mies puhuu tuhmia naiselle, se on ahdistelua. Kun nainen puhuu tuhmia miehelle, se on 4 euroa / min + pvm!

Jenn4

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Romanian kiekkoliigassa pelattiin tänään aika kiimainen ottelu Sportul Studentescin sekä Brasovin välillä. Peli päättyi tapahtumarikkaiden vaiheiden jälkeen Brasoville 22-2. Fetesin veljekset kävivät tekemässä Sportulille maalin per mies, mutta se ei valitettavasti tällä kertaa riittänyt kun puolustus petti. Normaalisti Sportul on päästänyt ottelussa keskimäärin noin 19,5 maalia per peli että harmillisesti tällä kertaa kotikaukalon paineet näkyivät puolustuksessa hermoiluna. Eilen samat joukkueet pelasivat ja Brasov teki vain yhdeksän maalia Sportulin verkkoon. Selvästi nämä back to back pelit eivät sovi Sportulille. Tärkeet pisteet kuitenkin Brasoville niin pääsevät vielä taistelemaan sarjataulukon voitosta. Toivotaan että Sportul saisi edes kertaalleen voiton. Ovat valitettavasti hävinneet kauden 16 ottelua. Toisaalta voihan tuo olla hämäystä, ja tuolla tavalla haetaan hyviä asetelmia Romanian kiekkoliigan varaustilaisuuteen. Ensi kaudella hyvien varausten avulla näemme kenties nälkäisen ja hyvin levänneen Sportulin.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Miehelläni on äärimmäisen tarkka ajatus siitä miten aterimet asetetaan aterinkoriin pesukoneeseen. Alan vähitellen muistaa miten ne pitää laittaa... Veitset, haarukat ja lusikat laitetaan samaan "riviin"... Oikealta päin ensin veitset, sitten haarukat, sitten isot lusikat ja pienet lusikat vasempaan reunaan.
 
Mistään en mitään tiedä mutta sanon silti...
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Melkein sukua julkkikselle ketjusta tämä viesti ja lähdinpä googlettelemaan, että mitäs Jasminille kuuluu. Kuvahausta löytyi kuva, joka ei kyllä yllätä yhtään.
Iso Dee siinä pikkusiskonsa luona kylässä tyttöystävänsä Jassun kanssa.
 
"When one person suffers from a delusion, it is called insanity. When many people suffer from a delusion, it is called religion." -Richard Dawkins
Suosikkijoukkue
HPK, Vimpelin Veto, Kaljakylä Rangers
Miehelläni on äärimmäisen tarkka ajatus siitä miten aterimet asetetaan aterinkoriin pesukoneeseen. Alan vähitellen muistaa miten ne pitää laittaa... Veitset, haarukat ja lusikat laitetaan samaan "riviin"... Oikealta päin ensin veitset, sitten haarukat, sitten isot lusikat ja pienet lusikat vasempaan reunaan.
Laatikossa nämä kuuluu olla vasemmalta oikealle päin seuraavassa järjestyksessä: HAArukat, VEItset, LUsikat eli HAAVEILU. Olen puhunut.
 
Nobody Is Perfect. I Am Nobody.

macnevis

Jäsen
Suosikkijoukkue
...
Pukeutumisen mukaan on viimeksi valikoitu asiakkaita vissiin joskus ysärillä, jos edes silloinkaan. Joskus ysärin lopulla ei päästy Lahdessa baariin, kun kaverilla oli koriskengät (kyllä, luitte oikein, koriskengät, minä nauran), mutta muita vastaavia tapauksia en muista viimeisen vajaan 25 vuoden ajalta. Turussa ysärillä ja nollarilla jotkut portsarit vähän vittuilivat opiskelijahaalareista, mutta en muista, että kukaan olisi jäänyt niiden takia ovelle. Jos jäivät, niin enemmän se liittyi pelikuntoon.
Täytyy nyt kertoa hauska tarina vuodelta 2006, kun itse Nummenkallio tämän aiheen nosti esille. Oltiin tammikuisena keskiviikko-iltana Kouvolan yössä. Oltiin menossa jätkäporukalla johonkin paikalliseen yökerhoon ja yhdellä porukan henkilöistä oli legendaariset metrohousut (sellaiset maastokuvioidut, älkää kysykö miksi). Poke ilmoitti, että nuo päällä ei pääse sisälle. Hetken aikaa tilanne vitutti, mutta kyseinen kaveri kävi äkkiä jossain porttikongissa kääntämässä housut ympäri, jolloin housujen kuosi oli eri näköinen. Uusi yritys ja pokella ei ollut valittamista housuista.
 
Jaska, parveke auki!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy