Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Keskustelua, kommentteja ja kehitysideoita Jatkoajan verkkolehden teknisistä asioista

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Girardi #5, 03.09.2012 klo 17.19.

 1. Ramchester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Kakko
  Verkkolehden otsikoihin voisi laittaa tiedon siitä, onko kyse jutusta vai kasasta kuvia.

  Esimerkiksi Alivoima oli valttia Kupittaalla - lue lisää... ei tarjoa juuri mitään lisää luettavaa - lähinnä kuvia.
   
 2. Viper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kaiken Telia-mollaamisen keskellä voisi mollata vähän Jatkoaikaakin. Sarjataulukko ei taida ihan toimia. Useammalla joukkueella jo 3-4 peliä, vaikka kierroksia on oikeasti takana vasta kaksi.
   
 3. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Kaikki jatkoajalla menneet pelit on näemmä tuplana.
   
 4. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Meidän tilastomoottori tosiaan hieman yski, mutta nyt pitäisi olla oikein.
   
 5. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Tykkäsin aiemmin kovasti värikoodatusta joukkueen otteluohjelmasta. Eihän tuo kaunein ollut, mutta erittäin havainnollistava erilaisten voitto/tappioputkien osalta. Oikeastaan tämä oli se syy, että käytin jatkiksen otteluohjelmaa enemmän kuin muita. Nyt samaa asiaa palvelee ilmeisesti kuukausikalenterissa oleva väritys, mutta ei toimi vastaavasti havainnollistavana.

  Yksi boogie löytyi myös, Android / Chrome ja sivun leiska räjähtää NHL-puolella joukkueen etusivulla.
   

  Liitetyt tiedostot:

 6. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Värikoodaus on edelleen otteluohjelmassa mutta ei näkyvillä mobiilissa. Samalla kun korjaan tuon bugin niin katson jos sen värikoodauksen saisi järkevästi myös mobiiliin.

  -Jussi
   
 7. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Voisiko tuon Liigan Tilastot-välilehden otsikon muuttaa myös muotoon Sarjataulukko, kuten Mestiksessäkin on? Olisi huomattavasti informatiivisempi ja linja pysyisi yhteneväisenä. Mestiksessä on myös suora linkki top 5-listaan, jota suosittelen Liigan puolellekin erikseen.
   
 8. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Varma nyt en ole, että mikä oikea ketju olisi, mutta luulen, että tällä mennään, sillä ei kukaan tietoisesti käsipelillä tällä tavalla ripuloi. Ilmeisesti loukkaantuneiden listat haetaan automaattisesti scriptillä jostain toisesta lähteestä, mutta onhan tuo naurettavaa, kun tämän päivän ennakossa kerrotaan Engrenin ja Thorellin palanneen IFK:n riveihin viikko sitten ja silti molemmat killuvat loukkaantuneiden listalla heti tekstin alapuolella. Voutilainen myös loukkaanteiden listalla, vaikka KeuPan matkassa tuo on jo menossa.

  Tätä loukkaantuneiden listan paikkansapitämättömyyttä on jo aiemmin taivasteltu muidenkin kuin minun toimestani tällä palstalla, mutta joko se on jätetty huomaamatta tai sitten asiaa ei ole osattu tai haluttu korjata. Nyt ainakin pitäisi olla tiedossa, jos ei vielä ole ollut.

  Edit. Lisätty puuttuva sana.
   
 9. Musta_Kyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Siellon nyt Jatkoajan pääsivun 65 ja alla JATKOAIKA keltaisella. Sinikeltainen logo, tulee ihan svedupetteriolo. Sinivalkoinen saisi olla.
   
 10. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nyt kun (useinkin) lukee palstan kautta ylhäältä "verkkolehden uusimmat jutut" -kohtia, niin kolmesta otsikosta/jutusta kaksi on taas samasta ottelusta, ja tämä ei lukijan kannalta ole optimaalista. Eli noihin olisi parempi jos jutut olisi erilaisia, eli priorisoinnilla uusimmat jutut ei välttämättä ole parempi.

  Toinen, jokseenkin aktiivisena palstalaisena tulee useimmiten puhelimen nettisivusta avattua suoraan jatkoajan palsta, ja ainakin laiskoille olisi hyvä jos ylhäällä jatkoajan "verkkolehden uusimmat.." -kohdassa olisi oma sisäinen ikkuna, josta pystyisi selaamaan kattavammin jatkoajan verkkolehden juttuja. Jos jatkoajan tarkoitus on saada palstalaisille enemmän vierailuja verkkolehdessä, niin pahoin pelkään, että monilla juttujen luku vähenee tämän ominaisuuden puuttumisen vuoksi.
   
 11. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  YouTube-videoiden upotus matsiraporttiin ei ole vissiin mennyt ihan putkeen. Ainakin Chromella näyttää tältä:
   

  Liitetyt tiedostot:

  • ja.jpg
   ja.jpg
   Tiedostokoko:
   127,9 KB
   kertaa luettu:
   78
 12. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kultainen 65, arvostan
   
  Ylläpito tykkää tästä.