Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Keskustelua, kommentteja ja kehitysideoita Jatkoajan verkkolehden teknisistä asioista

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Girardi #5, 03.09.2012 klo 17.19.

 1. Ramchester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Chicago Blackhawks, Mikko Rantanen
  Verkkolehden otsikoihin voisi laittaa tiedon siitä, onko kyse jutusta vai kasasta kuvia.

  Esimerkiksi Alivoima oli valttia Kupittaalla - lue lisää... ei tarjoa juuri mitään lisää luettavaa - lähinnä kuvia.
   
 2. Viper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kaiken Telia-mollaamisen keskellä voisi mollata vähän Jatkoaikaakin. Sarjataulukko ei taida ihan toimia. Useammalla joukkueella jo 3-4 peliä, vaikka kierroksia on oikeasti takana vasta kaksi.
   
 3. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Kaikki jatkoajalla menneet pelit on näemmä tuplana.
   
 4. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Meidän tilastomoottori tosiaan hieman yski, mutta nyt pitäisi olla oikein.
   
 5. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Tykkäsin aiemmin kovasti värikoodatusta joukkueen otteluohjelmasta. Eihän tuo kaunein ollut, mutta erittäin havainnollistava erilaisten voitto/tappioputkien osalta. Oikeastaan tämä oli se syy, että käytin jatkiksen otteluohjelmaa enemmän kuin muita. Nyt samaa asiaa palvelee ilmeisesti kuukausikalenterissa oleva väritys, mutta ei toimi vastaavasti havainnollistavana.

  Yksi boogie löytyi myös, Android / Chrome ja sivun leiska räjähtää NHL-puolella joukkueen etusivulla.
   

  Liitetyt tiedostot:

 6. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Värikoodaus on edelleen otteluohjelmassa mutta ei näkyvillä mobiilissa. Samalla kun korjaan tuon bugin niin katson jos sen värikoodauksen saisi järkevästi myös mobiiliin.

  -Jussi
   
 7. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Voisiko tuon Liigan Tilastot-välilehden otsikon muuttaa myös muotoon Sarjataulukko, kuten Mestiksessäkin on? Olisi huomattavasti informatiivisempi ja linja pysyisi yhteneväisenä. Mestiksessä on myös suora linkki top 5-listaan, jota suosittelen Liigan puolellekin erikseen.
   
 8. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Varma nyt en ole, että mikä oikea ketju olisi, mutta luulen, että tällä mennään, sillä ei kukaan tietoisesti käsipelillä tällä tavalla ripuloi. Ilmeisesti loukkaantuneiden listat haetaan automaattisesti scriptillä jostain toisesta lähteestä, mutta onhan tuo naurettavaa, kun tämän päivän ennakossa kerrotaan Engrenin ja Thorellin palanneen IFK:n riveihin viikko sitten ja silti molemmat killuvat loukkaantuneiden listalla heti tekstin alapuolella. Voutilainen myös loukkaanteiden listalla, vaikka KeuPan matkassa tuo on jo menossa.

  Tätä loukkaantuneiden listan paikkansapitämättömyyttä on jo aiemmin taivasteltu muidenkin kuin minun toimestani tällä palstalla, mutta joko se on jätetty huomaamatta tai sitten asiaa ei ole osattu tai haluttu korjata. Nyt ainakin pitäisi olla tiedossa, jos ei vielä ole ollut.

  Edit. Lisätty puuttuva sana.
   
 9. Musta_Kyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Siellon nyt Jatkoajan pääsivun 65 ja alla JATKOAIKA keltaisella. Sinikeltainen logo, tulee ihan svedupetteriolo. Sinivalkoinen saisi olla.