Keskustelua Jatkoajan kolumneista ja artikkeleista

  • 1 155 797
  • 6 802

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Sopimusuutisissa teillä on ollut mielyttävän informoivat otsikot viime aikoina. Uutisia on helppo lähestyä ja lukea.

Esim.

Lähde: pelaaja x siirtyy joukkueeseen y. Eikä esim. näin älyttömiä kaappausuutisia. UL:

SaiPa kaappasi hyökkääjän KHL-Jokereista – "Historia ei näytä hyvältä"
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Mitä lihavoitu osuus tarkoittaa?

"Julkaisussa, jossa tunnetusti totuus on toisarvoinen ja faktojen merkitys liioiteltua."

Että silleen...
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Tuolla Valavuori-ketjussa on nyt paljon ollut juttua Wennerströmin kolumnista.

Tähän liittyen yksi hajatelma ja yksi avoin kysymys toimitukselle.

Hajatelma: Valavuori-ketjussa muutamat kirjoittavat, että miksi tällainen juttu julkaistaan, kun pitäisi keskittyä lätkään. Mun mielestäni taas juuri tällaiset jutut ovat oikeinkin suotavia ja toivoisi näkyvän enemmänkin yhteiskuntaa, lätkän historiaa jne sivuavia juttuja. Jääkiekko on tärkeä osa suomalaista yhteiskuntaa ja näen erittäinkin asiaankuuluvaksi lätkäaiheiselle medialle kommentoida Teemun heikkoa julkisuudenhallintaa, onhan kuitenkin kyseessä Suomen tunnetuin ja eittämättä myös suosituin jääkiekkoilija.

Kysymys toimitukselle on, että miksi vasta nyt? Teemun surkeaan some-pelikirjaan olisi mielestäni pitänyt verkkolehdessä tarttua jo paljon aiemmin. Niin heikolla tiellä on tämä Sel8anne-projekti kokonaisuudessaan ollut.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Haastattelen Anttia tuon Selänne jutun osalta viron Raadio Kukkuun. Käydään hieman lävitse tuota geissiä;)

veini
 

Toimitus

Jäsen
Kysymys toimitukselle on, että miksi vasta nyt? Teemun surkeaan some-pelikirjaan olisi mielestäni pitänyt verkkolehdessä tarttua jo paljon aiemmin. Niin heikolla tiellä on tämä Sel8anne-projekti kokonaisuudessaan ollut.

Hei,

Kyllä, siiihen olisi varmasti pitänyt tarttua aiemminkin. Aiemmilla kerroilla Selänne nyt ei ole mielipidevaikuttajana toki huitonut yhtä isoihin kehyksiin.

Toki tälläkin Jatkoaika oli tietääkseni ensimmäinen siihen tarttunut.

Lätkän historiaan liittyvistä jutuista meillä tulee nyt juhlavuoden kunniaksi jäähallien historiaan liittyvä sarja. Ensimmäinen osa on jo lähes julkaisukunnossa ja on täyttä tavaraa.

Kiitos palautteesta,

Terveisin,
Antti Wennström
Päätoimittaja
antti.wennstrom@jatkoaika.com
 

Anzi

Jäsen

Vaikka jalkapalloa pelaava Hupi-Lupi on mielestäni muovinen epäkiinnostava läystäke, niin sen verran täytyy kyllä antaa seuralle tunnustusta, että vuoteen 1972 asti seura pelasi jääkiekkoa Helsingin Jalkapalloklubi-nimellä. Eli tuossa artikelissa olevissa kuvateksteissa pitäisi lukea Helsingin Jalkapalloklubi, ei Helsingin Jääkiekkoklubi.

Helsingin Jääkiekkoklubi syntyi vuonna 1972, tässä linkki Wikipedian artikkeliin: Helsingin Jääkiekkoklubi – Wikipedia
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Miettisin uudemman kerran tätä konseptia:

Flopit

- - -

Aleksander Barkov, Florida Panthers

Detroit Red Wingsin Justin Abdelkader taklasi Aleksander Barkovia kovaa ottelun toisesssa erässä eikä suomalaissentteriä enää sen jälkeen jäällä näkynyt. Barkov ei pelaa ainakaan tulevan yön ottelussa Sabresia vastaan.
Onko sekin "floppi", jos joku vaikka kuolee jäällä?

Ylipäänsä nämä topit ja flopit eivät palvele kuluttajaa, joka tahtoo tietoa edellisyön NHL-kierroksesta, ellei myötähäpeää lasketa tiedoksi.
 

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Tuo kolumni, missä kerrottiin tarpeesta kouluttaa linjatuomareille kaukalossa sijoittumista, olipahan siltä osin kyllä sitä itseään. Kolumnissa mainitut tuomariin törmäykset ovat suurella todennäköisyydellä kaikki kolme vahknkoja, mutta ovatko vahingot oikeasti johtaneet linjatuomarin väärästä sijoittumisesta tai liikkumisesta - rohkenen esittää tähän eriävän mielipiteeni.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Jere Inberg omaa selvästi, niin kovan kokemuksen tuomarina toimimisesta, että hänellä on varaa huudella tuomarien liikkumisesta kentällä. Lisäksi hänellä lienee silmät selässä, mitä valitettavasti me muut emme omaa. Toki jos Inberg viitsisi edes tutkia nämä tapaukset, voisi hän todeta kaikkien tapausten olleen sellaisia, missä tuomariin on törmätty, nimen omaan, tämän tuomarin selkäpuolelta. Silloin on aika kummallista syyllistää tuomaria liikkumisesta, jos takaatuleva osuu ja ei edes pyri väistämään. Asiantunteva toimittaja voisi ennemminkin kysyä pelaajilta, että kuinka yleistä pelaajien keskuudessa tämä "mene vittuun siitä" asenne tuomareita kohtaan on, sen sijaan että kuuluttaa tuomareille silmiä selkään ja syyllistää tuomareita.

Tässä maassa muuten tarvitaan lisää tuomareita, viheltämään ihan pikkujunnuista aina veteraaneihin asti. Inberg(kin) on tervetullut kurssille. Saataisiin sitten ainakin yksi tuomari, joka ei koskaan ole jaloissa.
 

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Kohta joku tulee kertomaan, että kyllä tuomareiden liikkumista pitää saada arvostella, vaikkei itse osaisikaan liikkua tuomarina. Tai vaikka siitä ei mitään käsitystä muutenkaan olisi.

Meinasin tuon jo edelliseen viestiini kirjoittaa, mutta jätin pois.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Jani Maarala kysyy Dennis Widemanin ja linjatuomarin tapauksesta:

"Herääkin kysymys, mikä sai lähes 800 NHL-ottelua täysin puhtaalla rikehistorialla pelanneen veteraanin syyllistymään moiseen aivopieruun."

No, minäpä vastaan. Aivopieruun saattoi olla syynä se, että Widemanin aivot olivat juuri saaneet tärähdyksen.
 

Luxray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Telian Liiga-lähetysten laatu
Juu oli kyllä taas huikea artikkeli. Eikä koko kolumnissa edes lukenut, mitä Widemanille oli käynyt juuri ennen tapausta.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Vaikka Kanada on toki iso maa, niin hieman huvittaa tuo Torontosta ja Ottawasta käytetty paikallisvastustaja -nimitys. Eihän kaupunkien väli ole kuin 450 kilometriä.
 

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
Mäntylän kolumni oli taas perinteistä klikkihuorausta.

Onko arvon neidillä faktaakin Tapolan ja Mäntylän suhteesta? Vai mistä kumpuaa ajatus huonoista väleistä? "Mäntylä ei koskaan pelaa Tapolan Tapparassa"-puheet ei näköjään kaadu, vaikka pelaaja juuri palasi Tapolan valmennukseen.

Ja ihan lopuksi. Vai voidaan kauniit puheet nuorten pakkien Mäkinen ja Rouhiainen sisäänajosta lopettaa. Luulisi Tappara-toimittajan sen verran nähneen pelejä, että Mäkiselle on kyllä saumaa tarjottu mutta pelaamaan ei olisi ollut keväällä mitään asiaa. Aivan sama vaikka Mäntylä olisi jäänyt tulematta.

Ihan vilpittömästi kysyn miksi tässä piti nähdä uhkakuvia eikä mahdollisuuksia? Eikö jälkimmäinen olisi kiinnostanut Tapparan kannattajien ulkopuolella ja klikkaukset jäänyt saamatta? Kyllähän oma nimi jää varmasti näin paremmin muistiin.
 
Otsikko "Otevrelin muisto-ottelu helposti Ässien hyväksi" on erittäin harhaanjohtava, jos Otevrel on edelleen hengissä. Tehtävänsä se toki täytti, sillä minäkin klikkasin otsikkoa ihmetellessäni, että onko mies kuollut.
 

Meeps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Frölunda
Mielenkiintoinen kirjoitus psyykkisestä valmennuksesta ja pisteitä pitää antaa siitä, että oli haastateltu ihan oikeaa urheilupsykologia, eikä näitä tyyppejä, jotka kutsuvat itseään mentaalivalmentajiksi ja koulutuksena on korkeintaan, joku kolmen viikon kirjekurssi.
 
Kalle Mantere ja nyyh nyyh. Se, ettei itse löydä logiikkaa, ei tarkoita etteikö sitä olisi. Kurinpitoketjussahan nimim. Raúl tuota kategoria-ajattelua avasikin, mikä on sinänsä hyvin looginen. Tähän liittyy myös Byersin päätöksessä se "huomioitavaa historiaa". Kalle Mantereelle ehkä asiat avautuvat, kun joku selittää. Voit Kalle täälläkin kysyä, jos mietityttää.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kalle Mantere kirjoitti kolumnin Byersin tuomiosta. Ymmärrän, että kolumni on kirjoittajan oma mielipide, mutta tässä mentiin jo keskustelupalsta tasolle. Miksi Mantere ei kysynyt asiasta Liusjärveltä? Miten perustelet Byersin kohdalla entisten tuomioiden ohittamisen? Onko olemassa systeemi vai onko tapahtunut unohdus?

Tämän avulla moni Jatkoajan lukija olisi saanut vastauksen tähän kysymykseen, journalisti olisi hoitanut hommansa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös