Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Keskustelua Jatkoajan kolumneista ja artikkeleista

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana jussi_j, 09.05.2012 klo 23.47.

 1. Toimitus Jäsen

  Lainaus:

  Rönnin toimenkuvaan kuuluvat Liigan sääntötulkinnat ja linjaukset. Rönnin asema ja vastuu pienenevät.

  http://api.ning.com/files/iHTeMy8PB...toksia_erotuomariorganisaatiossa_3.2.2017.pdf

  Terveisin,

  Antti Wennström
  päätoimittaja
  Jatkoaika.com -verkkolehti
   
 2. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Lukaseppas uudestaan. "Rönn vastaa Liigan erotuomaritoiminnasta sisältäen mm. erotuomaritoiminnan kehittämisen, erotuomarikoulutuksen, erotuomareiden urapolun, erotuomareiden rankingin sekä säännöt, tulkinnat ja linjaukset." Kyllä tuossa suoraan ilmaistaan että Rönn jatkossa vastaa ihan kaikesta noista. Missään myöhemmässä osassa ei enää puhuta säännöistä ja linjauksista tai tulkinnoista. Kaikki noi kohdat, kuten erotuomaritoiminnan kehittäminen, urapolku, ranking jne. eivät ole Liigalle alisteisia asioita, vaan Liigan ulkopuolisia juttuja 95% ajasta. Nyt on Rönnistä tehty paljon vartija ja on silti vastuussa Liigalle. Joko soitit liittoon ja pyysit selvitystä, että vastaako Rönn, vai siis vain tulkitsit tekstin toisin?

  Ulospäin asiaa kommentoi sitten Matti Nurminen ja Riku Kallioniemi, toimitus voisi tehdä toimituksellista työtä ja selvittää asian.
   
 3. Toimitus Jäsen

  Lainaus:
  Liigan -> sisältäen muun muassa --> tämän jälkeen luetellut asiat ovat niitä muun muassa -asioita.

  Selkeää suomea.

  Terveisin,

  Antti Wennström
  päätoimittaja
  Jatkoaika.com -verkkolehti
   
 4. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ei Rönn sääntöjä muuttele, hän vastaa niiden toteuttamisesta.
   
 5. IcyPredator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kuuntelin Vihellyksen jälkeen -podcastin ja mieltäni jäi kaivertamaan, että oliko Justin Hodgman unohdettu kokonaan listoja tehdessä, kun nimeä ei kuulunut missään kolmessa listassa.
   
 6. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Mielenkiintoista, että sarjanelosen tärkeimmästä yksittäisestä pelaajasta ei ole ollut hirveästi iloa. Miettikääpä miten hyvin Kerho olisikaan pelannut, jos Kapasesta olisi joukkueelle jopa jotain hyötyä.
   
 7. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Reaaliaikainen tapahtumaraportointi kiekkokierroksen tapahtumista on loistava juttu, mutta miksi on nosto-otsikon tasoinen uutinen, että Jukurien hyökkääjä Zach Budish teki kauden kymmenennen maalinsa?

  Ihan vilpitön kysymys.
   
 8. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Sama kysymys täältä. Myös maalivahdin torjuntamäärästä yhden erän aikana tai yksittäisten pelaajien matsien jäämisestä kesken uutisoiminen on ehkä hieman liian innokasta.
   
 9. Toimitus Jäsen

  Hei,

  Zach Budishin "virstanpylväs" on mikkeliläisiä seuraavalle ihan kiinnostava nosto.

  Jälkimmäistä kommenttia ihmettelen. Liian innokkaat tekijät? Onko meillä joku mittari että ei saa innostua? Minä pitäisin mitenkään negatiivisena sellaista lätkäkierrosta, josta jotain jäisi tekemättä siksi ettei innostaisi.

  Terveisiä live-illasta,

  Antti Wennström,
  päätoimittaja
  Jatkoaika.com -verkkolehti
   
 10. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Olisin voinut muotoilla virkkeeni toisin. Ei ole kyse siitä, ettei kiekkokierroksen tapahtumista saisi innostua. Totta kai saa. Jokaisesta innostavasta asiasta ei tarvitsisi kuitenkaan kirjoittaa juttua, sillä jokaisesta yksittäisestä jääkiekko-ottelun käänteestä ei ole itsenäiseksi journalistiseksi sisällöksi. Live-illan jutuista hyvin toimivat nostoina Jukureiden vahva toinen erä, Michel Miklík bongaaminen Jyväskylän matsista sekä joten kuten myös Pelicansin maalivahtivaihdon aiheuttanut Tomáš Kubalíkin ensimmäinen Sport-maali. Kuitenkin sellaiset sisällöt, kuten esimerkiksi Larmin toisen erän torjuntalukemasta kertova juttu, omaavat vähemmän journalistista arvoa senkin takia, että yksittäinen tilastonosto ei välttämättä kerro pelin kuvasta vielä mitään. Tuokin juttu olisi ollut paremmin perusteltavissa, mikäli se olisi sisältänyt mehustelua mahdollisilla huippukopeilla, mutta avattuani sen löysinkin vain Liigan sivuilta napatut tilastot.

  Terkkuja sinnekin, tsemppiä kaikille kirjoittajille!

  Muoks. Lisätään nyt myös, että Vauhkosen pitkäaikaisen poissaolon jälkeen paluu kaukaloon plus mahdollinen uusi loukkaantuminen ja sivuunjäänti jo samassa ottelussa on noston arvoinen otsikko.
   
  Viimeksi muokattu: 13.02.2017 klo 12.35
 11. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Hitchcockin erottamista odotettiin liian pitkään - NHL - 12.02.2017 - Kolumnit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

  Tuli tästä Oinosen kolumnista sen verran mieleen, että eikös sisältö ole ajautunut kohtalaisen pahaan ristiriitaan? Ensin kolumnissa vedetään Mike Yeon startista pitkälle viedyt johtopäätökset ja jo otsikossa todetaan, että odotus Hitchcockin potkimiselle oli käydä kalliiksi Bluesille. Kuitenkin kolumnin lopussa kirjoittaja toteaa, että on liian aikaista tehdä johtopäätöksiä.

  Miksi yhtäaikaa tehdään sekä johtopäätökset, jonka perusteella kirjoitetaan kolumni, mutta samalla toistetaan kliseisesti, että johtopäätöksiä tulisi tehdä myöhemmin? :o
   
 12. Lainaus:
  Että voi kirjoittaa jostain osoittaakseen muka-ymmärrystään pelistä, sitten kuitenkin laitetaan loppuun klausuuli, johon voi turvautua ollessaan väärässä. Ehkä Oinonen on ottanut tuon käyttöön aiempien hölmöilyjensä takia.
   
 13. godspeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves alkoi kiinnostamaan
  No lukekaa tuo sen tuore taklausjuttu. Ei ole hääviä.
   
 14. skuuran Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Kärpät, Hurricanes
  Olipahan ihmeellinen sanallinen oksennus tuo "päätä ylös pojat lol" -juttu taas. Alle 200 sanaa avain tyhjänpäiväistä jorinaa, josta kukaan ei kostu yhtään mitään. Jos tuolla tasolla pääsee "jääkiekon journalistien" joukkoon niin aika huonolla tolalla on tilanne. Itseä hävettäis julkaista tuollaista tekstiä omalla nimellä.
   
 15. Snacilep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
 16. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  HIFK pysäyttämätön viimeisellä kympillä NFL-tähtien illassa -otsikoidun jutun ingressi kuuluu seuraavasti: "NFL-tähdet vierailivat Nordeskiöldinkadulla ja pääsivät todistamaan vierasjohdon muuttumista komeaksi kotivoitoksi. Roope Hintzin johtama vitja loisti läpi ottelun. Joe Finley esiintyi hyvässä ja pahassa."

  Ingressin jälkeen NFL-tähtiin ei viitata enää sanallakaan eikä heitä mainita nimiltä. Kun asia nostetaan otsikkoon asti ottelutapahtuman kannalta ilmeisen olennaisena, miksei siitä kerrota mitään itse jutussa?

  Otsikko ja ingressi ovat sinänsä oikein hyvät ja kieliasultaan huolitellut, mikä on aina hieno juttu.
   
 17. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Josko nyt kuitenkin 700 voittoa eikä vain ottelua?
   
 18. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Toivottavasti saamme yhtä vuorovaikutteisen päätoimittajan vastakin. Kiitos näistä vuosista!
   
 19. Toimitus Jäsen

  Lainaus:
  Kiitos lämpimästä palautteesta. Tämä ketju on ollut 90 % hyödyllinen ja 10 % pelkästään verenpainetta nostava, mutta 100 % hyvä seurattava.

  Terveisin,

  Antti Wennström,
  päätoimittaja
  Jatkoaika.com -verkkolehti
   
 20. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Harmillinen juttu että Wennström lähtee. Pätevä kirjoittaja, joka tietää kiekosta paljon. Tokikaan mikään ei ole muuttumatonta, eli kyllä JA:n verkkolehti tästä vaihdoksesta tulee selviämään kunnialla, eivätkä samat kasvot voi ikuisesti olla remmissä.
   
 21. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Kolumni: Kun voittokaan ei riitä

  "Erityisesti Liigan siirtorajalla KooKoosta hankittu kolmikko Kai Kantola, Jarkko Malinen ja Ryan O'Connor on epäonnistunut pahasti".

  Kolumnisti on löytänyt HIFK:n pahimmat epäonnistujat. Ei toki noistakaan kukaan ole loistanut, mutta on hölmöä listata pahimmiksi epäonnistujiksi pelaajia, jotka ovat pelanneet HIFK:ssa vasta kuukauden. Siellä on esimerkiksi Petrell perseillyt koko kauden, eikä kovin vahvasti ole mennyt Luttisella tai Puustisellakaan. Hintz on pelannut viime aikoina hyvin, mutta aika kauan hänkin varjojen mailla vaelteli.

  Kun sarjan häntäpään joukkueesta tulee kolme pelaajaa, jotka menevät heti miljoonajoukkueen viiden parhaan pistemiehen joukkoon, niin jälkimmäisessä on tehty jotain ihan päin helvettiä. Sieltä voi ensimmäisenä etsiä niitä pahimpia epäonnistujia.
   
 22. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Heh. HIFK:n piti olla sarjassa top-3-joukkue, mutta joukkue oli lähellä pudota kymmenen parhaan joukosta pois. Sitten hankittiin kolme uutta pelaajaa ja joukkue sijoittuu yhdeksänneksi. Ja epäonnistujina mainittiin nämä uudet kolme pelaajaa. Jos joukkueen piti olla top-3-joukkue, niin eikö siitä alkuperäisestäkin rosterista olisi mahtanut löytyä jotain epäonnistujia?
   
 23. Toimitus Jäsen

  Lainaus:
  Kiitos lämpimistä sanoista. Sen verran tarkennan, että kokonaan en ole lähdössä, siirryn Jatkoajassa vain "päällikkötasolta" pois ja keskityn kirjoittamiseen. Olen samaa mieltä siitä, että sopiva vaihdos piristää aina, sekä kuuluu omalla tavallaan tämän paikan luonteeseen.

  Lainaus:
  Lainaus:
  Onhan tuossa koko joukkue edellisessä kappaleessa mainittuna, mutta kun luen, niin tuo "erityisesti"-sana tässä vie harhaan. Ilman sitä molemmat kappaleet ovat loogisessa jatkumossa ja oikeassa mittasuhteessa.

  Kiitos palautteesta,
  Antti Wennström
  päätoimittaja
  Jatkoaika.com
   
 24. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 25. Toimitus Jäsen