Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Keskustelua Jatkoajan kolumneista ja artikkeleista

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana jussi_j, 09.05.2012 klo 23.47.

 1. vilho Jäsen

  Lainaus:
  Peltola on pelannut kaksi edellistä ottelua puolustajana, joka selittänee osan tuosta.
   
 2. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Suomi-sarjaa yli 1000 tehopisteen yhteiskokemuksella - JHT palkitsee kahta seuraikoniaan -otsikon osaobjekti olisi syytä muuttaa muotoon "kaksi seuraikoniaan", sillä kyseessä on kaiketi ollut seremoniallinen tilaisuus, jolla on alku ja loppu. "JHT muistaa kahta seuraikoniaan" olisi sen sijaan kelvollinen otsake.

  Kokonaisuudessaan Jatkiksen juttujen otsikointi on mennyt viime aikoina mielestäni parempaan ja informatiivisempaan suuntaan. Hyvä!
   
 3. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Juttu SaiPan ulkomaalaisista oli erittäin mielenkiintoinen! Tällaiset jutut tuo hyvällä tapaa pelaajat lähemmäksi kiekon seuraajia.
   
 4. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 5. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Täältä myös peukku kyseiselle jutulle, näitä on mukava lueskella.
   
 6. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Toimittaja Vinski Virtanen on laatinut kerrassaan erinomaisen TPS-aiheisen artikkelin. Myös jutun visuaaliseen puoleen on panostettu kuin Imagessa ikään. Kannattaa ehdottomasti lukea.

  Bravo!
   
 7. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kerrankin täällä taas juttu, jonka jaksoi lukea alusta loppuun. Kysymys kuuluu, miten näitä pidempiä ja laadukkaampia juttuja ei saada useammin tuutattua Jatkoajassa pihalle? Muistelen mm. Lauri Lehtisen kirjoittaneen Tapolan kiirastulesta vähän vastaavan artikkelin pari kautta sitten. Tällaisia pitäisi saada ehdottomasti lisää.
   
 8. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hyvä kolumni Wennströmiltä. Rasismi, Selänne, persut ja Trump yhdessä tekstissä – vain mv-lehti puuttuu! Tuohon pystyy vain päätoimittaja.
   
 9. Kalabalik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki, Luleå, Kärpät, Donskoi
  Lainaus:
  Että tuollainen päätoimittaja tällä sivustolla. Tuosta kirjoituksesta paistaa sellainen Suomalaisille niin tyypillinen kateus. "Multimiljonääri Kaliforniasta otti ja suuttui hikisille lähiön nettipojille Suomessa. Siis golf, autot, perheaika, sikari, luksusasumukset...

  Eli jos on sattunut menestymään ja tienaamaan niin sitten pitäisi sietää kaikki paska mitä kuka tahansa suoltaa, ilmeisesti tätä mieltä on päätoimittaja.
   
 10. Gagne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Syöksykierteet, vapaat pudotukset ja sulamiset
  Standing ovations Vensrömmille! Seuraavaksi sitten kaurismäkeläisesti teemalla "Rikkaat pitäisi tappaa"?
   
 11. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Satuin lukemaan, kun Vapaan puolella asiaa on melko laajasti käsitelty. Kolumnin asia ei edes ollut ihan täyttä paskaa, mutta liian hyökkäävästi ja hutiloiden kirjoitettu. Tekisi mieli epäillä, että kenties jopa kännissä vaan olisiko se sitten sellainen kunnianloukkaus.
   
 12. godspeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves alkoi kiinnostamaan
  Enpä ole koskaan ymmärtänyt miksi kolumneja edes kirjotetaan. Samaa paskaa tämä kuin kaikki muutkin.
   
 13. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Johtunee siitä nykyään niin kovin muodikkaasta narsismista. Pitää olla esillä.

  Onhan maailmassa hyviäkin kolumneja missä kerrotaan asioista vähän eri näkökulmasta hyvin perustellen. En seuraa säännöllisesti mitään, mutta aina joskus näkee jotain hyviä kirjoituksia.
   
 14. regularflex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Onko Wennström kirjoittanut yhtään hyvää ajankohtaista kolumnia? Viimeisimmät, jotka muistan on kirjoitettu erittäin hätäisesti hutiloiden. Niiden argumentit ovat olleet niin kevyitä ja suuremmin pohtimatta heitettyjä, että väkisin hiipii mieleen kyseisten kolumnien olevan ainoastaan omaa aatemaailmaa hätäisesti puolustamaan kyhäiltyjä raapustuksia. Päätoimittajalta vain odottaisi hieman enemmän.
   
 15. Toimitus Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä hitaita artikkeleja on julkaistu tasaisesti senkin jälkeen, mutta taiton eli ulkoasun suhteen viime syksy oli hiljaisempi. Siihen on monta syytä; isoimpana tekijöiden vaihtuvuus. Meillä on kuitenkin työn alla kuukausiliite-tyyppinen kokonaisuus, joka tasaisi ilmestymistiheyttä säännöllisemmäksi.

  Mestis-toimituksesta täytyy erikseen mainita, että vaikka siellä on ollut resurssien suhteen tiukkaa, on tässä talven aikana tullut normaalia enemmän pitkiä haastatteluja Mestiksestä.

  Lainaus:
  Kiitos. Parodian ja yhteiskuntakritiikin kannustaminen tuskin on sama asia kuin tappamiseen yllyttäminen. Kulttuuri/taide/teatteri/elokuva/huumori voi olla nimenomaan se väkivallaton vaihtoehto.

  Lainaus:
  Tiesithän, että on myös niinsanottua tervettä narsismia? Se on hyvästä.

  Totta kai Suomen suurimman jääkiekon verkkolehden pitää olla esillä. Täytyy uutisoida, tehdä jatkojuttuja ja ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin. Muuten verkkolehti ei ole tehtäviensä tasalla.

  Itse sanoisin yleisesti ja oikeastaan jääkiekkoon liittymättä, että narsisti-termiä käytetään muotisanana liian herkästi. Narsistista persoonallisuushäiriötä esiintyy oikeasti varsin pienellä osalla väestöä.

  Lainaus:
  Tästä voit arvioida tämän talven kolumnejani ja halutessasi argumentoida vaikka jokaisen suohon:

  Lahteen tarvitaan kansalaiskeräys Ryan Laschin kiinnittämiseksi - LIIGA - 31.08.2016 - Kolumnit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
  Lätkäpelissä aikuisen palkitsevat kalja ja kiekko, lapsen tikkari ja kiva maskotti - LIIGA - 07.10.2016 - Kolumnit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
  Hyvästi, 80-luku! Valmentajien, pelaajien ja fanien pitäisi unohtaa taklauksiin keskittyminen - LIIGA - 21.10.2016 - Kolumnit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
  Kiekollinen pakisto ja Liigan suurseurojen sekoilu voivat olla Tuomas Tuokkolan onni KooKoossa - LIIGA - 22.11.2016 - Kolumnit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
  HIFK voittaa pelejä kiekollisella taidolla − ei mörköjen jalkapyyhkäisyillä - LIIGA - 08.12.2016 - Kolumnit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
  Päävalmentaja joutui tilille myös esimiehensä virheistä - NHL - 18.01.2017 - Kolumnit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
  Kommentti: Ei sinne NHL:ään ihan kuka tahansa pääse - LIIGA - 21.01.2017 - Kolumnit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
  Teemu Selänteen mielipiteellä on väliä − tarvitsemme lisää Selänne-parodiaa! - MAAJOUKKUE - 30.01.2017 - Kolumnit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

  Lisäksi mielipidejuttuja on esillä jonkin verran Maanantaijäässä ja NHL-jutuissa.

  Kiitos palautteesta,

  Antti Wennström
  päätoimittaja
  Jatkoaika.com -verkkolehti
   
 16. godspeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves alkoi kiinnostamaan
  Lainaus:
  Luottamus meni jo.
   
 17. hoope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Murmels
  Onkohan kukaan kirjoittanut vielä kolumnia julkisuuteen päässeen Liigan kassakaappisopimuksen merkityksestä suomalaiseen jääkiekkoon. Aihetta olisi vaikka muille jakaa!

  -Mitenhän tuollainen sopimus menisi läpi oikeusasteissa EU:un sisällä?
  -Miten edes Liiga teoriassa hyötyy siitä, että Jokereiden pelaajat on pakotettu menemään muihin liigoihin jäähdyttelemään jatkaakseen uraansa jossain vaiheessa Suomessa?
  -Onko Liigalla oikeus moiseen kartelliin?

  Jos vertaa esimerkiksi Hagmanin, Kapasen ja Keräsen merkitystä omille joukkueilleen, niin eihän niistä nyt hirveesti ole ollut kenestäkään iloa. Aaltonen on ainut, jonka taso on ollut vahvistava. Noh kyllä Nikokin ihan hyvin on pelannut. Toisinpäin ajateltuna, jos miettii Suomalaisesta näkökulmasta pelaajien kehityspolkua, niin näyttää KHL omaavan monimerkityksellisen roolin. Jotkut pelaajat menevät sinne jäähdyttelemään NHL:n jälkeen, toiset ottamaan vauhtia uutta mahdollisuutta varten. Ne jotka eivät mahdu KHL joukkueiseen joutuvat valitsemaan frangien, kruunujen ja eurojen välillä. Jos satut olemaan Jokeripelaaja, niin valikoimasta tippuu suoraan Liigajoukkueet.

  Tällainen toiminta kuulostaa järjestelmälliseltä syrjinnältä, joka ei perustu kilpailijoita hyödyttävien toimialasalaisuuksien vuotamisen estämiseen kuten työelämässä vaan puhtaasti paidan väriin. Kuka olisi pelaajan asialla korjaamassa tätä epäkohtaa. Luulisi ainakin Liigan pelaajayhdistyksen olevan aiheesta näreissään ja asiaa jo ajavan. ...ainakin mikäli taitavien jäseniensä tulevaisuuden näkymät yhtään kiinnostavat.
   
 18. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kyllähän he jo iltalehdessä ärähtivät (pelaajayhdistys) koska sopimus on aivan kahjo pelaajien näkökulmasta.
   
 19. Kelju K. Kojootti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue
  "Talvisalon taikurin poissaolo ei hidastanut pässipaitoja" - Wacklin kiusoitteli entistä joukkuettaan.

  Mutta kuka onkaan Talvisalon taikuri??? Vastaus saattaa selvitä esimerkiksi katsomalla ottelun kokoonpano SaPKon osalta ja sitten vilkaisemalla joukkueen sisäistä pistepörssiä. Itse otteluraportista en vastausta löytänyt, tai sitten lukutaidossasi on vikaa. Oisko Teemu Lepaus???
   
 20. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Jääkiekkoliitolta yllättäviä säätöjä tuomarien johtotehtäviin − Rönnin tehtävä muuttui - LIIGA - 06.02.2017 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
  Hienosti jatkoaika tarttui päivänpolttavaan, taisi vain ohi mennä ihan pieni asia.

  Jatkossa Rönn siis myös vastaa sääntötulkinnoista ja on edelleen Liigan toimitusjohtajan alainen, eli siis koko suomalainen jääkiekko on nyt siis alistettu Liigan toimitusjohtajan ja saman tien myös Liigan hallituksen alle. Eli kun joku toimari jossain joukkueessa ottaa siipeensä, niin siellä on sitten Rönn työntekijänä kuuntelemassa pomoa ja tekemässä linjauksia sääntöihin tällä pohjalla. Tähän voisi heitellä vaikka mitä hienoja esimerkkejä vallan kolmijaosta, mutta nyt koko suomalainen jääkiekko siis on alistettu Liigan toimitusjohtaj(a)ille.

  Onko tämä jonkun mielestä hyvä asia? Ihmettelen jos on. Puolueelliset tahot päättämässä toisten palkanmaksusta ja vaatimassa "puolueetonta" linjaa. Luulisi jokaisen järkevän päässä olevan melko kestämätön tilanne, mutta ei näytä ketään kiinnostavan. Aivan sama tilanne jo kurinpidossa vallinnut vuosia ja asiassa jopa johtanut eroihin, nyt sitten samaan paskaan lisättiin säännöt ja linjaukset.

  Toimittajat HERÄTYS!
   
  Viimeksi muokattu: 06.02.2017 klo 03.41
 21. BileTooth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Kyllähän tuo siltä kuulostaa, että suhmurointi senkun lisääntyy. Ainakin siitä on tehty entistä helpompaa ja houkutus manipuloinnille ja suhmuroinnille on perinteisesti vastaavanlaisissa järjestelyissä ollut aina suuri. Tällaiset järjestelmät pitäisi tietenkin aina rakentaa niin, että viimeinen päätös on puolueettomalla taholla, jolla ei ole kannustimia muihun kuin tasapuolisiin ja lajia kokonaisuutena hyödyttäviin päätöksiin. Tällä hetkellä niin ei ainakaan ole.
   
 22. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Liiga on viihdepalveluita tuottava osakeyhtiö, jonka tehtävänä on tuottaa voittoa. On aika ymmärrettävää, että tällainen yhtiö pitää päätösvallan itsellään. Näin toimii käsittääkseni kaikki isot sarjat.
   
 23. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Meinaat että esim. jalkapallon säännöistä päättää kansalliset sarjat, joiden johdossa on pelaavien joukkueiden joukkueenjohtajat, eikä FIFA?
   
 24. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ei nyt puhuta säännöistä vaan kuripidosta.
   
 25. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Kyllähän nyt puhutaan säännöistä kun Rönn päättää säännöt ja linjaukset koko maan jääkiekon osalta ja on nyt sitten suoraan Liigan toimitusjohtajan alainen. Siihenhän tuo @BileTooth kanssa viittasi, että tämä nyt aiheuttaa täyden ristiriidan kokonaisuuteen, kun säännöistä määräävä taho on alisteinen työnantajalleen, eikä ole enää puolueeton.