Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Keskustelua Jatkoajan kolumneista ja artikkeleista

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana jussi_j, 09.05.2012 klo 23.47.

 1. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ai niin, unohdin että olen Mensa-kerhossa eli poikkeuksellisen älykäs. Kiitos kun muistutit!
   
 2. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Muistissa -92, Teemu ei lähtenyt ja mitä lie. Kaikkien aikojen eka mm-mitali.

  Mutta sanonpahan vain: finaalipaikan se vaatii. Ei enempää tai vähempää. Ettei sitten yhden kämäsen puolivälierävoiton tai pronssimitalien jälkeen lässytetä mistään itsensä ylittämisistä.

  -92 mentiin finaaleihin, rima on asetettu nyt samalla korkeudelle. Kaikki muu on paskaa ja alibi-selittelyä. Ja pronssimitaleilla voidaan mm-kekkereissä pyyhkiä persettä.

  E. Toki sanottava, että tuossa on monelle pelaajalle uransa tilaisuus. Ei vain kahlata EHT-höntsää, vaan vetää Leijona-paita päälle arvokisoissa. On varmasti halu näyttää, on varmasti sisua ja sydäntä, on varmasti valmennuksen laatima suunnitelma kuinka voidaan pelata optimisti ja haastaa kenet vaan.

  Se kai tuo kolumnin pointti olikin, vaikka oli taas ihmeellisen kierteen ja besserwisser-härkkimisen kautta johdettu.
   
  Viimeksi muokattu: 06.05.2019 klo 18.20
 3. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
  Eli ensin laitetaan lukijalle mielipide suuhun ja sitten teilataan se. En itse ole havainnut mitään yleistä Leijonien haukkumista, mutta en toki ole skenen ytimessä.

  No ei siinä. Varmaan hyvä juttu.
   
 4. Hangon keksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
  PTV ei muuten ollut maksukanava. 1992 kisat näkyivät Suomessa suorina myös Eurosportilta, joka sekin oli ilmaiskanava tuolloin. Kumpikin tosin näkyi vain kaapeliverkossa, joka näkyi tuolloin noin miljoonalle katsojalle Suomessa. Mutta ihan ilmaiseksi.
   
  iSing ja Ikävänkantaja tykkäävät tästä.
 5. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Joo, paitsi että taisi olla juurikin nuo kisat, missä lähetysaika loppui kesken Tshekkoslovakia-Suomi-välierän. Siirryimme kaverin kanssa jännäämään rankkarikisaa radion välityksellä keittiön pöydän alle (huono paikka spontaaneja tuuletuksia varten, by the way...).
   
 6. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Lainaus:
  Tyylikkäästi myös esitettiin vahva näkemys, että Leijonat saattaa pärjätä. Jos pärjää, voi sanoa "mitäs minä sanoin", jos ei, voi puolustautua sillä ettei koskaan väittänytkään että pärjäävät, vain että siihen on mahdollisuus. Toisin sanoen artikkelissa ei sanottu oikein mitään.
   
  iSing, Virveliä kainaloon, Turha Kaukalo ja yksi muu tykkäävät tästä.
 7. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Viitaten siihen, että jos Kärpät olisi voittanut mestaruuden, niin varmaan siellä oli jo juttu valmiina tyyliin Mikko Manner - Kärppien pelastaja seiskapelissä tai Kaatuilijat hävisivät finaalin.
   
  Merovingi ja Turha Kaukalo tykkäävät tästä.
 8. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Minusta kieltäytyminen maajoukkueesta ei ikinä ole ollutkaan vain NHL:n pelaajien etuoikeus vaan jokaisen oma asia.
   
 9. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Minä kieltäydyin pari kertaa ja sen jälkeen ei ole edes kysytty, koska tietävät kieltäytyväni edelleen.
   
 10. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kyllä se aika monena keväänä on tuntunut olevan usein ennemminkin jonkunlainen koko kansakunnan yhteinen asia kuin pelaajan ja valmennusjohdon välinen oma asia. Lööppilehtien ja keskustelupalstojen kirjoitusten perusteella ainakin.
   
 11. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Päätin pitkästä aikaa kokeilumielessä lukea verkkolehden jutun. No... ainakin nyt taas muistan, miksi en hetkeen ole verkkolehden puolelle eksynyt.
   
 12. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Näin minäkin olen asian käsittänyt. Ettei vaan hra Oinoselle itselleen olisi asia avautunut tänä keväänä ensimmäistä kertaa. Kerrassaan outo lähestymiskulma tässä(kin) näkemyksessä.
   
 13. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Jatkoajan etusivulla otsikko: Vetovinkit: Kutšerov rankaisee, Suomi jää puolivälieriin ja minä taas ihmettelen miksi KUCHEROV muuttuu KUTŠEROViksi. Jos mies käyttää paitaa jonka selässä nimi on c kirjaimella, miksi jatkoajan toimittaja muuksi muuttaa? Sama aikanaan mm KOVALEVin kohdalla josta tuli KOVALJUV tms.
  No näytti muuttuvan nämä fontitkin.
   
 14. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Jos olisi pakko veikata, niin se johtuu todennäköisesti siitä, että suomen kielessä se nimi kirjoitetaan noin. Siitä voidaan toki olla montaa mieltä, että missä muodossa suomalaisen median pitäisi nuo venäläisten jääkiekkolijoiden nimet kirjoittaa. Todennäköisesti ei ainakaan siinä alkuperäisessä muodossa (kyrillisillä aakkosilla), sillä se voi olla monelle lukijalle vähän hankala.
   
  Sergei Fedorov tykkää tästä.
 15. Noma Jäsen

  Lainaus:
  Mitä mieltä olet siitä, että Hockeysverige kirjoittaakin hänen nimensä Kutjerov, ja SRF Kutscherow? ISport.cz puolestaan kirjoittaa Kučerovista. Puhumatta tietenkään niistä kaikista sivustoista, jotka kirjoittavat sen Ку́черов.
   
  Huppu, iSing, finnjewel ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 16. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Siellä on Näkemys.
   
 17. Käyttäjänimetön Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Niin on. Kielitoimiston näkemys, jonka mukaan Jatkoaika näemmä tässä asiassa tekee.

  Kielitoimiston ohjepankki

  Kun nimiä muunnetaan lähtökielen mukaisesta kirjoitusjärjestelmästä latinalaiseen kirjaimistoon, puhutaan latinaistamisesta. Suomen kielessä on joistakin kielistä (esim. venäjästä) olemassa oma kansallinen latinaistus (SFS), joka poikkeaa esimerkiksi ruotsin tai englannin kielissä käytetyistä latinaistuksista. Toisista kielistä (esim. kiinasta ja kreikasta) taas käytetään suomen kielessä YK:n suosittamia kansainvälisiä latinaistuksia.

  Lisäys: Aamulehtihän on kehitellyt omia sanojaan välittämättä oikeasta muodosta. Kuten sinäkin nyt haluaisit toimittavan. Palomies on ko. lehdessä palohenkilö jne. Ootko joku vihersuvakkivasuri hä!
   
  Viimeksi muokattu: 10.05.2019 klo 11.41
 18. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Puhumattakaan kyseisen aviisin Huora-yhtyeestä kertovasta artikkelista.
   
 19. Isäntä Jäsen

  Lainaus:
  Se on muuten palopelastaja. Seurakunnassa on johtajapappi ja eduskunnassa puheenjohtaja. Nih!
  Lainaus:
  Voi vihtahousu! Vaginan Aamulehti!

  Venäläisten nimien translitteroinnista nillittäminen nyt on sinänsä turhaa ja harvoin siinä on edes mitään selkeää linjaa oikeiden mediatalojenkaan sisällä. Mainittu Aamulehtikin voi puhua samassa uutisessa Tretjakista ja Fedorovista.
   
 20. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Menee hiukan ohi aiheen, mutta tuo lienee jotakin Aamulehden sisäistä itseironista hakamussuttelua ja kuittailua lehden "sukupuolineutraalien" ammattinimikkeiden ja poliittisesti korrektin toimituksellisen kielenkäytön suuntaan.

  Miksei Aamulehti kirjoita saman tien esim. Spice Personsista, Pauli Hanhiniemen Kolmannesta persoonasta tai Zen Cafén "Henkilöstä jonka ympäriltä tuolit viedään"?

  Toisaalta luulisi punk-bändin arvostavan, jos alkujaan porvarillinen päivälehti nimeää räikeän anarkistisesti heidän yhtyeensä uudelleen.
   
  Viimeksi muokattu: 10.05.2019 klo 14.05
  redpecka tykkää tästä.
 21. Nukkemurhaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa & Philadelphia Flyers
  Tuorein mielipidekirjoitus Kaaposta on kyllä huvittavaa luettavaa. Toki kyseessä on näkökulma, mutta mikäli toimittaja Riku Isokosken ainoa anti on kirjoittaa tosissaan Suomen suurimpaan lätkämediaan yhden ottelun* otannalla miksi Kakko on parempi kuin Hughes, niin heikoilla jäillä tässä on sekä Jatkoaika että varsinkin Isokoski.

  En ota kantaa siihen kumpi on parempi ja kumpi tulisi varata ensimmäisellä vuorolla, mutta tuo artikkeli oli kokonaisuudessaan täyttä paskaa. Sai kuvan Jatkoajasta, että 15 -kesäinen hakkeripoika on päässyt sisälle järjestelmään ja kiihkoissaan rustannut tuon mielipidekirjoituksen. Tai toivottavasti asia on nimenomaan näin.

  *"toimittaja" perustelee näkökulmaansa pelkästään Kaapon ja Hughesin pelaamilla otteluilla Slovakiaa vastaan.
   
  Kynämestari tykkää tästä.
 22. Ralph Jäsen

  "Jos kerran Auston Matthewsia ei voinut jättää varaamatta ykkösenä, niin miksi ei myös Kakkoa?"

  Mulle ei oikein auennut tämä kohta eli miten Matthews liittyy Kakko-Hughes-kaksikkoon mitenkään.
   
  Kynämestari tykkää tästä.
 23. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Olipa taas viimeisen päälle fanipoikamainen NÄKEMYS Kakosta vs Hughesiin. Hymähdin toki 110-kiloiselle slaavilaiselle karvaperseelle, mutta olisi kiva jos tuossa olisi jotain oikeata asiaakin. Vai peitelläänkö näitä oksennuksia tuolla "näkemys" sanalla otsikossa, jolloin siitä yritetään saada uskottavampi?

  Eihän siinä, Kakko on paras ja Hughes ihan poika vielä. Näin se menee.
   
 24. Raimoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
  Ei myöskään oikein auennut tuo "näkemys". Tuntuu, että otsikoiden perusteella jokainen Näkemys on jonkinasteinen trollaus. Otsikotkin valittevasti ovat tasoa klikki, mutta näinhän se menee nykyään.

  "Joka tapauksessa Kakko osoittaa päivä päivältä olevansa parempi jääkiekkolilija kuin Jack Hughes, joka vieläpä joutuu nöyrtymään ristikon käyttöön Kakon päästyä lapsille tarkoitetusta suojasta eroon."

  Kyseinen lainaus kertoo jutun tason yleisesti.

  E. Lueskelin myös vähän "toimittajan" viserryksiä Twitterissä. Suomi-Kanada pelin perusteella Vigneault ei ole kuulemma palauttamassa Phillyä ensi keväänä pudotuspeleihin. Oke.
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2019 klo 05.20
 25. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
  Lainaus:
  Tämä tosiaan on Hughesin syy. Nössö.