Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Kenen paita kattoon?

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Kontulan Ottawa, 16.09.2003 klo 13.39.

 1. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Kannatan, jos henkilö itse nostetaan myös paidan mukana.

  Asiaan, mielestäni koko paidanjäädytys menettää merkityksensä, jos sinne aletaan hilaamaan ties ketä ja ties millä meriiteillä. Paljon parempi olisi joku Jokerien oma Hall of Hame Arenan käytäville erillisenä tilana, jossa sitten olisi tietoa pelaajista ja heidän saavutuksistaan, kuvilla ja pelipaidoilla/varusteilla höystettynä.
   
 2. Micqou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Avs, Mikko Rantanen
  Siis väännetäänkö täällä oikeasti siitä, kuuluisiko Teemun paita Arenan kattoon vai ei?!?

  Totta vit*ssa kuuluu!! Ja toivottavasti sinne myös ensi vuonna päätyy. Piste.
   
 3. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Lainaus:
  Toivottavasti päätyy sinne sitten kun Jokerit pelaa kotimaista liigaa.
   
 4. # Seiskakasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, #65, #86 #51, #8, #12 #18
  Lainaus:
  Vahva kannatus täältä. Enkä usko olevani yksin kannattamisessani.
   
 5. sporttipappa Jäsen

  Noh noh, kyllähän joka porukkaan yksi Max Power kuuluu. Mies suhtautuu intohimolla Jokereihin tavalla jota omalla tavallaan arvostan, vaikka olenkin aika monesta asiasta tämän kanssa täysin eri mieltä.

  Kun Jokerihistoriaa on kirjojenkin muodossa olemassa, niin sitä pitäisi olla myös hallin käytävillä täällä mainitulla tavalla. Aikakausittaisesti lasivitsiinissä pysyvät tai vaihtuvat esillepanot pelipaitoineen ja varusteineen, näytöille saa liikkuvaa kuvaa esimerkiksi. Näihin oheismyyntiä tukemaan jokerilegendojen bobblehead-figuureja. Vaikka se "jokerilegenda" Tikkanenkin jota Maxi voi jollain neuloilla vihapäissään pistellä kun muovisuus ja väärin jäädytetyt pelipaidat vituttavat liikaa.

  Paitojen jäädyttämisestä ylipäänsä tulee vähän se olo, että kun 27 jäi jäädyttämättä (vai onko tulossa?), niin aika mielettömät temput saa pelaaja jokerinutussa tehdä, jotta paita nousee kattoon.
   
 6. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  http://www.iltalehti.fi/smliiga/2016060721690419_sm.shtml
  KalPa nostaa Kimmo Timosen paidan kattoon, vaikka on pelannut Liigaa muissa seuroissa pidempään kuin KalPassa. Niin, muissa seuroissa kuin Jokereissa ei tosiaan noin lyhyellä uralla nousisi koskaan paita kattoon...
   
 7. Max Power Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pasilan SKA
  Lainaus:
  Muovia ja perinteiden päälle kusemistahan toi on. Kyllä sitä muuallakin Suomessa osataan osoittaa totaalinen arvostuksen puute seuraa ja historiaa kohtaan kuin Jokereissa.
   
 8. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Onko sinne kattoon nyt pakko laittaa kenenkään paitaa vähään aikaan? Vastaan itse. Ei ole.
   
 9. Vastuunpakoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Selänne ei, Kurri siellä jo on, ehkä seuraavaksi sitten Erik Karlsson kunhan lopettaa mutta siihen on aikaa ja toivottavasti vielä ennen sitä piipahtaa Jokereissa jollain lockout kaudella.

  Teuvo Teräväinen ei ollut niin häikäisevä Jokereissa että ikinä ansaitsisi paitansa kattoon, muista nykyajan Jokerit ikoneista Teemu Pulkkinen ei, Steve Moses olisi lähimpänä tuota paitaa kattoon jos ei olisi mennyt kilpailija SKAhan.

  Valtteri Filppula ehkä, Tomi Mäki kunhan nyt ensin lopettaa niin kävisi itselle parhaiten.

  Toivoisin kyllä että Jokerit hanakammin järjestäisi töitä näille meillä pelanneille ja lopettaneille suuruuksille.
   
 10. Gemondo Jäsen

  Ei paitoja, mutta NHLää ja MSG:n katossa olevia Rangersin divisioonan ja konferenssin voitoista kertovia viirejä katsellessani aloin pohtia että hinattaisiko Arenan kattoon viiri esimerkiksi mahdollisen Bobrov-divisioonan voiton kunniaksi?
   
 11. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Jokerithan voitti Bobrov-divisioonan kaudella 15-16. Ei näy viiriä katossa.
   
 12. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ei näy, mutta divisioonan voitto on kyllä aika kova juttu Jokerien meriittilistalla. Voihan se olla, että yllättävät ja tuo viiri löytyy katosta kauden alkaessa. Kunhan ei ole mestaruusviirien kanssa samassa rivissä, vaan jossain muualla.
   
 13. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Ei oteta tuota NHL-urpoilua tänne, jossa hallin katto on täynnä kaiken maailman divisioona- ja konferenssivoittoja. San Josellakin hallin katto täynnä viirejä, eikä joukkue ole oikeasti ikinä saavuttanut yhtään mitään.
   
 14. Jokeriarska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Nikolai Putshkovin muistoturnauksen voitto on Continental Cupia kovempi saavutus, eikä viiriä näy katossa ;)

  Kyllähän näistä sittemmin lopettaneista Jani Rita olisi oma valinta. Seurassa pelatut ottelut puhukoot puolestaan.
   
 15. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Arska palannut Jokeri-palstalle taas hiljaiselon jälkeen!

  Kyllähän Pollen rotsi kuuluu kattoon joskus tulevaisuudessa. Samaten Mäksä, sitten kun pelit aikanaan loppuvat. Mäki tullee rikkomaan 600 pelin rajan Jokereissa ensi kaudella. Voi mennä myös Pollen ohi runkosarjapelien määrässä (618).
   
 16. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Nyt aktiivisista jokereista Reginin voi huoletta kiskaista kattoon jos koko sopimuskautensa pelaa loppuun ja varsinkin jos peliesitykset pysyvät samalla tasolla. Senverran tärkeä mies ollut ja on Jokereille.

  Selänteen rotsin vois myös sinne nostaa, jos kerran Tikin ja Kurrin on niin kyllä Teemunkin kuuluu sinne (on vissiin epävirallisesti jo jäässä?)

  Komppaan ylläolevaa Ritaa. Itseasiassa koko ysäridynastiaa vois ihan virallisesti kunnioittaa muutenkin kuin mestaruusviireillä.
   
 17. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Tärkeä, joo, mutta millä kannuksilla paita kattoon? Jokerit ei ole saavuttanut eikä saavuta jatkossakaan Reginin aikana eikä avulla mitään sellaista, jonka seurauksena kaikkein suurin mahdollinen kunnia hänelle kuuluisi. Reginin kohdalla jonkin toisenlainen kunnianosoitus tulisi varmasti paremmin kyseeseen.
   
 18. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lainaus:
  Joukkueen saavutukset ovat mielestäni huono mittari pelaajan kunnioittamista ajatellen mutta:

  Jos Reginin suoritustaso pysyy samana läpi sopimuskauden, tulee hän heittämällä olemaan KHL-ajan tärkein mies, kovin pistenikkari, se kaveri joka ottaa joukkueen reppariin silloin kuin se sitä tarvitsee.
  Mielestäni se että on joukkueen tärkein mies ehkä vaikeimpina aikoina mitä joukkue on kokenut sitten divaria edeltävien vuosien pitäisi riittää tähän suurimpaan kunniaan.
  Tämä kaikki siis JOS suoritustaso pysyy samana.

  Ja mitä Jokerit saavutti Tikkasen tai Kurri kanssa? ;) (okei, Kurri kävi hakemassa hopean työsulkukaudella)
   
 19. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ei kukaan kiistä sitä, etteikö Regin olisi Jokereiden MVP. Toisaalta siinäkin osut naulan kantaan, että tämä on Jokereille vaikeaa aikaa. Tosin se taas johtuu pelin ulkopuolisista asioista. Joka tapauksessa Reginin panoksella Jokerit ei pysty saamaan mitään konkreettista. Jos paita hilataan kattoon vain siksi, että joukkueessa pelaa yksi muita parempi pelaaja aikana, jolloin Jokereilla on vaikeaa siksi, että sillä ei ole tarkoituskaan olla mitään mahdollisuuksia menestyä, ollaan vähän hakoteillä. Paidan nostamisella kattoon pitäisi palkita sellaisia pelaajia, jotka ovat omalla panoksellaan olleet nostamassa joukkueen korkealle glooriaan tehden samalla kovaa henkilökohtaista tulosta. Muotoillaan näin: Kun Jokereiden lopullinen historia (tämä on siis vain muotopuhetta, ei historia tule (välttämättä) koskaan valmiiksi) julkaistaan, Regin ei ole se pelaaja, jonka nimi nousee ensimmäisten joukossa esiin.

  Asia muuttuisi välittömästi, jos Regin johdattaisi Jokerit mestaruuteen, mutta ei oikein muuten.

  Lainaus:
  Tietänetkin, mutta Kurri (ja varmaan tässä parin vuoden sisään Selänne) sekä Tikkanen ovat katossa hatarin perustein: Ensin mainittujen kunnioittamisessa on kyse pääasiassa merkittävästä kansainvälisestä urasta ja Tikkanen oli Aimon lempparimaskotti. Kurrillahan on katossa jopa aivan väärä pelinumero. Edit. Toki Selänteen paidan jäädyttämisen puolesta puhuu se, että oli divarista nousemisen ja 1992 mestaruuden tärkein yksittäinen pelaaja, ja se, että on puhunut usein Jokereista hyvää maailmalla.
   
 20. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Koko keskustelu jostain Reginistä tai muista nykypelaajista on aivan turhaa ilman mestaruuksia. Pari mestaruusviiriä kattoon ja mietitään sitten ketkä ansaitsevat sen kunnian.
  Toinen vaihtoehto on että pelaaja pelaa n. 10 kautta meillä, voittaa muutaman kerran piste- tai maalipörssin, tai jos on veska niin sitten sarjan paras veska.
  Näitä odotellessa.
   
 21. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  @V-G- Juu, tiedän. Siitä lausahduksessa oleva hymiö. Ja se että pelaajan numero jäädytetään vaikkei joukkueella ole ollut glooriaa tämän aikana ei ole ennenkuulumatonta mm. NHL:n puolella, nimet Neely ja Bourque Bostonissa nousee esiin.

  ja lisätään Selänteen meriitteihin vielä se että mies (tai silloin siis vielä vain poikanen) oli maanlaajusen "Jokeri-ilmiön" kansikuvapoika, ja oli näin todella suuri osa Ysäridynastian brändiä vaikka poistuikin änäriin suht aikaisessa vaiheessa.

  Mutta myönnettäköön, jos Reginin visiitti jää tämän sopparin eli yht. 5v mittaiseksi niin ei välttämättä täyty kriteerit ilman mestaruutta. Mutta jos mies yhtään pidempään viihtyy ja jatkaa samalla tasolla niin vaikkei koko sarjan kovin missään kohtaa ole, niin kyllä olisi jäädytyksen arvoinen.
  Näin siis omasta mielestäni, mutta ymmärrän kyllä vastakkaisen näkökannan. En vain itse pidä ajatusmaailmasta jossa pelaaja ei ole jäädytyksen arvoinen ellei joukkue hänen aikanaan voita mestaruutta tai kahta.
   
 22. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jani Ritan tai Tomi Mäen paidoilla ei pitäisi olla mitään asiaaa hallin kattoon, vaikka hienoja pelaajia molemmat ovatkin. Kummatki edustaa jatkuvan dyykkauksen ja alisuorittamisen aikakautta Jokereissa, eikä kumpikaan ole mikään suuri johtajakaan ollut. Perusteita pitää olla muitakin kuin vain joukkueessa pelattujen pelien määrä.

  Tikkasta on myös ihan turha ottaa tässä nyt miksikään perusteeksi. Kaikki tietävän sen paidan tarkoituksen ja historian ja miten ansaittu se paita on siellä katosa.
   
 23. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Noista 3 ainoastaan Selänteen paidan nostamiseen on jonkinlaisia perusteita ja hänelläkin jää vajaaksi erityisesti pelatun ajanjakson suhteen. Oli liian lyhyt.

  Erityisesti uran loppupuolella tyhjät lupailut kantaa vielä kerran Jokeri-paitaa on jääneet särisemään korvaan. Tyhjänpuhuja. Kun siellä katossa on jo paitoja onnettomilla syillä, niin ei virhettä tarvitse toistaa 8 kohdalla.

  Jotta se rätti nousisi, niin pitäisi olla
  1. seuraikoni ja hyvä pelaaja
  2 pelannut pitkään
  ja 3 voittanut jotain.
   
 24. Gooni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit?
  Lainaus:
  2005 oli valmiina hyppäämään kehiin, mutta ei Jokereille kelvannut vaikka olikin joukkueeseen rekisteröity.
   
 25. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Hetkinen. 2005 lockoutin aikana tehty polvileikkaus oli Teemun uran isoin, ja pelasti jatkon. Teemu oli siis varmastikin tulossa Jokereihin, mutta sillä polvella ei olisi pelattu peliäkään. Siksi ei tullut.