Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Kenen paita kattoon?

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Kontulan Ottawa, 16.09.2003 klo 13.39.

 1. Detritus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
  Lainaus:
  Kahvit lensi sieraimien kautta seinille :D Kun täällä ei voi peukuttaa, niin oli pakko lainata.

  Itse asiastakin olen täysin samaa mieltä, kuin valtaosa kannattajista: Paita kattoon ja heti!
   
 2. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Korjattakoon vielä kerran:

  Lainaus:
  Tuore Teemu-kirja: Selänne sai rukkaset Jokereilta kevään 2005 liigafinaaleissa - Kulttuuri - Turun Sanomat

  Kaikesta huolimatta, Harkimo saattoi olla rukkasten takana ja oli komentanut Jortikan ja Immosen ne antamaan.
   
  Viimeksi muokattu: 16.10.2017 klo 19.56
 3. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  On sanomattakin selvää, että Teemun paita kuuluu Arenan kattoon Jokereiden väreissä. Vaikkapa Tikkasen paidan tilalle.
   
 4. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vaikka nuorempi sukupolvi ei ehkä muistakaan niin Selänteen Jokeriuran isot voitot alkoivat jo divarista. Vaikka pelivuosia ei tullutkaan hurjan montaa (tosin aivan riittävästi), niin siinä aikana teki enemmän joukkueen eteen kuin lähes kukaan muu ikinä. Kaikkea kun ei mitata pelimäärissä.

  Kattoon.
   
 5. Swearengen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Fortress Europe
  Lainaus:
  Selänne ja lääkärinsä Ismo Syvähuoko ovat juuri sitä mieltä, että Hjallis oli tuon kiellon takana ja Jortikka pelkkä pelinappula. Harkimo oli loukkaantunut, kun Selänne ei ollut vastannut hänen viesteihinsä ja tullut puolikuntoisena täyttämään katsomoita jo runkosarjan lopussa.

  Jortikka on antanut tapahtumasta jälkikäteen muistaakseni keskenään ristiriitaisia lausuntoja, mutta varonut kuitenkaan kritisoimasta Hjallista. Veikkaan siksi, koska viihtyi Jokereissa ja olisi halunnut koutsata hyvissä oloissa jatkossakin. Ei hänen ole ollut järkeä suututtaa Harkimoa menneistä, mille kukaan ei voi enää mitään.

  No, menneet ovat menneitä ja asianomaiset väleissä, mutta historiallisesti vittumainen tapaus.
   
 6. Archie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 7. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Tuli tuossa Nellin saamaa osumaa katsoessa mietittyä seuraavaa:
  Mitä mieltä ihmiset olisi siitä että jos pelaajan ura päättyy kaukalossa saamaan vammaan, numero jäädytettäisiin kunnianosoituksena vaikka ura joukkueessa olisi ollut lyhyt? Esimerkkinähän tässä on esim Ässien jäädytettyä nro. 89 Jaroslav Otevrelin halvaannuttua kesken pelin. (Numero jäässä, paita ei katossa miehen omasta pyynnöstä)
  Itse pidän asiaa hienona eleenä joukkueelta, mutta tässäkin ketjussa on nähty että jäädytyksistä ollaan montaa mieltä.
   
 8. Ovhj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Uskon että riippuu niin paljon pelaajasta ja tilanteesta mutta en pidä mahdottomana että tälläinen tapahtuisi.
   
 9. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mielenkiintoinen ajatus. Mielestäni tuo voisi olla perusteltua, jos loukkaantuminen on vakava. Tällöin ajatella, että pelaaja on maksanut ison hinnan joukkueen edustamisesta ja sitä olisi syytä jotenkin kunnioittaa.
   
 10. Beukeboom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät / Mamba!
  Lainaus:
  Tämä taitaa olla oikeasti vakavien loukkaantumisten suhteen aika yleinen käytäntö. Mainitun Otevrelin lisäksi Oulussa ei ole miesten joukkueessa pelattu numerolla 14 sitten -92, vaikka paitaa ei virallisesti ole jäädytetty. Paidan viimeiseksi kantajaksi jäi Matti Veivo.
   
 11. Henzik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Töölön Vesa, HJK, Real Madrid, Arsenal
  Herätellääs hiukan tätäkin ketjua välillä. Tuli tuossa mieleen, että miksi ihmeessä herrat kuten Selänne ja Sulander eivät löydy hallin katosta ? En vaan voi käsittää!
   
 12. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Jo 2010 kirjoitin Sulosta, että paita tulee nousemaan kattoon, mutta toisessa maassa. Niin kävikin, eikä mun mielipide ole tässä välissä muuttunut. On joo oma kasvatti ja tärkeässä roolissa monissa mestaruuksissa, mutta kuitenkaan ura Jokereissa ei mielestäni ole jäädyttämisen arvoinen. Noin 250 peliä runkosarjaa Jokereissa ja pleijarit päälle on kuitenkin melko vähän kaverille, joka pelasi ammatikseen kolmella vuosikymmenellä Euroopassa. Huikean uran mies teki ja sen vuoksi paita on sen hallin katossa, jonne se kuuluu.

  Mitä Selänteeseen tulee, niin olen rehellisesti sanoen yllättynyt, ettei paitaa ole kattoon saatu. Toki hänelläkin ura Jokereissa jäi lyhyeksi, mutta toisin kuin Sulolla, sanoisin Selänteen olleen Hjalliksen kanssa merkittävimmät hahmot Jokereissa 90-luvulla.
   
  -Ville- ja DTremens tykkäävät tästä.
 13. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Sulanderin merkitystä Jokereille ei voi väheksyä. En kuitenkaan usko, että paitaa tullaan hilaamaan kattoon.

  Mielestäni Hartwall Arenan käytävälle kuuluisi "kunniagalleria" näille seuralegendoille, joiden paitaa ei välttämättä vedetäkkään kattoon. Toki yksi tapa kunnioittaa vanhoja pelaajia ovat nämä erikoisillat. Nythän on tulossa tuo Goalies Night, jossa Sulokin on varmasti paikalla.