Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Kenen paita kattoon?

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Kontulan Ottawa, 16.09.2003 klo 13.39.

 1. Kontulan Ottawa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HJK, Kontu ja West Ham
  Nyt kun HIFK on nostanut Kortelaisen ja Lindforsin paidat kattoon, ketkä sinä nostaisit Jokereista:

  oma ehdotukseni:

  19 Rauli Sohlman

  5 Timo Saari

  15 Henry Leppä

  he pitivät jengin pystyssä vaikeina aikoina.

  Ja tietenkin Oton paita.
   
  Viimeksi muokattu: 16.09.2003 klo 13.42
 2. Paananen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Rale pelasi numerolla 1 ja Ilmo Uotila numerolla 19. Tai sitten muistan väärin.
   
 3. Oiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Otto

  Minun mielestani ei ole mikaan hata hinata sinne kattoon niita ratteja. Sitten kun Otto lopettaa, niin ysiykkonen sinne pitaa saada valittomasti. Ja vaikka jonkunsorttinen jaahyvaisottelukin. Sille miehelle mikaan kunnianosoitus jokerikannattajilta ei ole liikaa.

  Muitakin ehdokkaita kylla on, mutta ei yhtaan sellaista, joka olisi lainausmerkeissa pakko sinne saada.
   
 4. Wäinö#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
  Juu ei noita ehdokkaita hirveän montaa ole. Otto lienee selviö kunhan uransa jossain vaiheessa lopettaa. Lähimpänä ovat sitten myös omasta mielestäni Henry Leppä ja Rauli Sohlman. Muita kandidaatteja voisivat olla Timo Turunen ja Jari Lindroos.
  Lindroosin kohdalla kysymysmerkkinä on hieman tuo divariinputoamisen jälkeinen seuranvaihto, mutta niin olisi jokainen yhtä lahjakas kiekkoilija tehnyt. Muutoinhan Linkki oli perusjokeri ja lopetti uranskain meillä.

  Mutta totta on että Jokereissa ja muutenkin nykyliigassa ei hirveän montaa tällaista pitkän linjan seurauskollista kiekkoilijaa ole, saati sitten pelaajauskollista seuraa:). Aika nopeasti Kortelaisenkin kohdalla unohtuivat nämä parin vuoden takaiset jutut, jolloin äijää oltiin viemässä melkein jo meillekin.... No ei siinä mitään kyllä Kortelainen tuon jäädytyksen ansaitsi joka tapauksessa.
   
 5. lintu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Sohlman pelasi Jokereissa 6 kautta, näistä kaksi divarissa, hänhän aloitti KooVeessä. Sohlman kylläkin oli loistava pelaaja, ei siinä mitään.

  Saari pelasi 3 kautta Jokereissa, 2 Ilveksessä, pelitaidoista en kummemin tiedä.

  Leppä pelasi Jokereissa 6 kautta, hän oli seurauskollinen ja hieno pelaaja.

  Otto pelasi ensiksi Pardubicessä 7 kautta, Saipassa kauden, siirtyi narreihin 7 kaudeksi, sieltä Bluesiin yhdeksi kaudeksi, takasin Pardubiceen 3 kaudeksi. Otto kyllä oli hieno pelaaja, mutta...

  Vertailun vuoksi voin kertoa että Kölli pelasi HIFK:ssa 15 kautta, Ässissä 3 ottelua. Hän on miltei kaikkien, all-times tilastojen kärkikolmikossa.
  Sakke pelasi HIFK:ssa 16 kautta, kävi ulkomailla, mutta suomessa seura oli aina IFK. Voiko näiden herrojen paitojen kattoon nosto siis "oikeuttaa" teidän tehdä tikkaset?

  Lindroos pelasi Jokereissa 9 kautta joista yhden divarissa, 3 Kärpissä joista yhden divareissa, 6 Jypissä riittääkö tämä Pieksamäkeläisen paidan kattoon nostoon?

  Turunen taas pelasi Jokereissa 6 kautta, näistä yhden divarissa.

  Kun laskee yhteen nämä pelaajien kaudet jokereissa saadaan tulokseksi 37 ja he ovat miltei kaikki pelanneet muuallakin.
  Sakke ja Kölli pelasivat HIFK:ssa yhteensä 31 kautta. Kölli siis myös Ässissä 3 ottelua.

  St_Patrick #16: Kekäläinen yritti saada silloisen kapteenin Köllin pois, fanit suuttuivat äärettömästi ja Kölli sai jatkaa. Kölli ei itsekään halunnut IFK:sta silloin lähteä.
   
 6. Olen käsittänyt että Hjallis on jo päättänyt jäädyttää myös Teemu Selänteen #8:n. Ellei Teemu palaa Jokereihin vielä useammaksi kaudeksi niin syyttä. Hjallikselle noiden numeroiden jäädyttäminen on vain mainostemppu. "Hänkin on pelannut seurassamme."
   
 7. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Jos te haluatte Köllille jonkun vastaavan etsiä, niin nostakaan Wade Immosen paita sinne kattoon. Yhtä pitkäaikainen ja seurauskollinen ja pelaajana kuitenkin lähelle samaa tasoa kuin Kölli.

  Sakelle ei ketään vertaista ikävä kyllä löydy.
   
 8. hull16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, ManUtd.
  Lainaus:
  Nämä ovat tälläisiä mutu-juttuja, mutta minusta Kölli saatika Sakke eivät pääse menestyksessä lähellekkään Wadea, mutta uskollisuudessa ovat samalla viivalla.
  Sakke kuitenkin oli ainoana mestaruusvuotenaan luukkuvahti ja ei siis voittava vahti.

  Tuntuu siltä, että naapurilla loppuu kohta pelinumerot, jos ainoa kriteeri paidan jäädytykselle on uskollisuus (= ei kelvannut muualle ;-) )
   
 9. Wäinö#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
  No jos tarkemmin muistelet dana niin eikös Wade sieltä katosta jo löydy... Numero 24 siis jäissä.

  Kyllä tuosta Tikkasesta aina jaksetaan muistuttaa, mutta ennenkaikkea kyseessä on kunnianosoitus kyseisen pelaajan mittavalle uralle. Toisaalta voidaan kysyä olisiko joku toinen tapa muistaa Tikiä ollut parempi? Voipi olla, mutta kyllä se paidanjäädytys on silti suurimpia kunnianosoituksia jääkiekossa. Ja minkä seuran tämä jäädytys olisi tullut suorittaa kun Tiki sattui pelaamaan varmaan reilussa kymmenessä seurassa. Ei junioriajan kasvattajaseura, jonka maskotti TIki myös oli ja jossa hän uransa Suomessa lopetti huono vaihtoehto ollut.
   
 10. Cimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Colorado Gold Kings
  Lainaus:
  Ai siihen Wade Immosen ja Tikin paitojen viereen? -;)
   
 11. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Itse asiassa Selänteen paita taisi pari kautta jo katossa ollakin, ennen kuin joku kertoi Harkimolle, että ei tuollainen ole tapana.  Tikkasen numeron jäädytys on mielestäni yksi liigahistorian tyylittömimpiä tempauksia. Ei numeroita kuulu jäädyttää hienon uran vuoksi, vaan hienon uran SIINÄ joukkueessa tehneen kunniaksi. Tikkasen ura on kiistatta hieno, mutta Tikkasen ura Jokereissa ja ylipäätään SM-liigassa ainoastaan kuriositeetti. Jos on pelannut kymmenessä joukkueessa ei numeroa minkään hallin kattoon kuulu saada, vaikka olisi 10 Stanley Cupia voittanut. Muistettakoon vielä, että niistä n.50:stä Jokereissa jäähdyttelijänä pelaamastaan liigaottelusta, Tikkanen pelasi vain pienen osan (alle kymmenen?) numerolla 5, joka katossa roikkuu, tasa-arvoisena aivan siinä todellisen Jokeri-legendan Waltteri Immosen numeron vieressä. 15-kesäisenä pelatuilla junioriotteluilla ei pitäisi olla minkään valtakunnan merkitystä.

  Jokereillakin sitä historiaa on sen verran, että sinne olisi voinut silloin nostaa jonkun ihan oikean Jokerin numeron, nyt, kun siellä tuo irvikuva roikkuu, syö se väkisinkin glooriaa muilta, ansaitusti siellä roikkuvilta numeroilta.
   
  Viimeksi muokattu: 16.09.2003 klo 17.23
 12. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Älä nyt, kyllä Wade olisi parhaina päivinään saattanut jollekin kelvata...

  Sakke on tästä kolmikosta ainoa, jolla on maajoukkueesta oikeasti kokemusta (5 MM-kisat ja olympialaiset, joista pari mitalia - joita ansaitessa ei edes hiki tullut!), joten hänen meriittinsä ovat paperilla selvästi ryhmän kovimmat. Ei Wadekaan niitä mestaruuksia mitenkään ratkaissut, vaikka Strömbergin ja Hämäläisen jälkeen kolmanneksi paras pakki saattoi ollakin...

  Ja mitä Waden paitaan tulee, niin viestissäni *saattoi* olla ripaus huumoria mukana. Taisin jo vuosi sitten JA:ssa verrata Wadea Kölliin ja olla sitä mieltä, että heidän paitojaan ei katoissa pitäisi olla. Ei silti minusta Sakenkaan.

  Tottakai Tikin paidan jäädytys oli kunnianosoitus hänen pitkälle uralleen. Mieleen tulee vain kysymys, että miksei kaikkien muidenkin 35-vuotiaiden pelaajien paitoja jäädytetä? (ei tarvi vastata).
   
 13. Karde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, LA Kings
  Sattuukos kukaan tietämään miksi se Kurrin paita ei roiku siellä areenan katossa ? Mieshän on lopettanut jo ajat sitten. Onko tähän jokin erityinen syy, vai ollaankos jokeriorganisaatiossa vain taas rajusti myöhässä ?

  Kattoon on pakko saada Oton paita, kunhan mies joskus lopettaa kiekon pelaamisen (vuosi, pari vielä).
   
 14. hull16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, ManUtd.
  Lainaus:
  Tämä on ehdottomasti totta, mutta on siinä jotain muutakin mikä on näkynyt mm. täällä jatkoajassa ja aikoinaan kiekkopesäässäkin ja toiminut todella hyvin. ;-)
   
 15. hull16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, ManUtd.
  Lainaus:
  En itsekkään väitä, että Tikkanen viitosen jäädytys olisi ns. perinteinen, mutta tuo väitteesi on kyllä pöpön höpöä.
  Minulle ainakin se vitonen siellä katossa tuo mieleen paljon muutakin kun Tikkasen ja se tuo kylmät väreet.
   
 16. seetre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ingvar Hirdwall
  Lainaus:
  Kuuleman mukaan Kurrille on tarjottu tätä mahdollisuutta mutta hän ei ymmärettävistä syistä suostunut siihen.
   
 17. hull16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, ManUtd.
  Lainaus:
  Minun tietääkseni ei ole tarjottu ja syy on se, että numero 11 on ollut käytössä jo monella miehellä Kurrin jälkeen ja sillä on voitettu mestaruuksia ja tuntuisi hölmöltä jäädyttää se kun hän ei ole sen numeron viimeinen käyttäjä.
   
 18. seetre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ingvar Hirdwall
  Lainaus:
  ...ei estänyt 5 hilaamista kattoon
   
 19. hull16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, ManUtd.
  Lainaus:
  Nyt en ymmärrä vai etkö satu muistamaan, että Tiki käytti viimeisenä vitosta?
   
 20. seetre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ingvar Hirdwall
  Lainaus:
  Viittasin lähinnä noihin mestaruuksien voittamisiin.
   
 21. hull16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, ManUtd.
  Lainaus:
  No ei sillä vitosella ole mestaruuksiakaan Tikin jälkeen voitettu.
   
 22. keskikatsomo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, HIFK, sympatiat aina SaiPalle
  Jos ei muita meriittejä muiden mielestä niin tämä on mielestäni kohtuullinen. On pelannut liigassa 236 voitto-ottelua, eniten runkosarjassa. Kanukeissa moisesta ennätyksestä (pitää tietysti suhteuttaa ottelu määrään) pääsee Hall of Fameen. Ei siis kelpaa kuitenkaan kattoon?
   
 23. Wäinö#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
  Lainaus:
  Luulisin että Kurrin kohdalla paidan jäädyttämisestä tuskin ollaan edes puhuttu. Edmonton jäädytti Kurrin #17 ja mielestäni näin se pitää mennäkin; ei niitä paitoja joka seuran halliin tule vetää jossa kyseinen legenda on pelannut. Mutta edelleenkin ymmärrän Tikkasen paidan jaädyttämisen, sillä kukaan muukaan sitä ei tehnyt ja Tikkanen sen kyllä ansaitsi. Samalla logiikalla Kurrin paita kuuluisi ehdottomasti Areenan kattoon, mikäli Edmonton sitä ei olisi jo jäädyttänyt. Ja vielä suuremmalla syyllä, sillä Kurri ei ollut vastaava "tuuliviiri" kuin Tiki...

  EDIT: Kenestä oikein puhut keskikatsomo?
   
 24. keskikatsomo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, HIFK, sympatiat aina SaiPalle
  Ai perhana, unohtui. Siis Kyse on Lindforsin Sakesta. Voi venäjä, niin innoissaan voi siis kirjoittaa että unohtuu aihe.
   
 25. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Onhan se täysin selvää, että Tikkasen paidan kattoon hilaaminen oli silkkaa markkinointia ja Hjalliksen henkilökohtainen tuen osoitus monenlaisissa vaikeuksissa silloinkin painineelle Tikille. Tämä asia olisi kuitenkin pitänyt hoitaa muulla tavalla. Mautonta toimintaa, ei voi muuta sanoa edelleenkään. Mutta siitä tuskin kukaan on tosissaan eri mieltä, joten asiasta on enää turha varsinkaan ulkopuolisten tulla tänne chattaamaan.

  Ennen oikeudenmukaisia ja luvattuja kunnianosoituksia Janeckylle kenenkään muun paidoista ei mielestäni kannata keskustella. Otto oli kone ja Mr. Jokeri, joka on yksi tärkeimmistä Jokereiden suurista nimistä. Ei läheskään ainoa suuri nimi, mutta uuden ajan tärkein pelaaja.