Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kausikortit ja liput

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Tim Callahan, 05.06.2009 klo 15.22.

 1. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Luulen, että KooKoo tekee vielä mielenkiintoisia hankintoja ja sitä kautta kiinnostus paikan päälle menemiseen lisääntyy.

  Kirjoitin hieman mitä sattuu. Tarkoitin, että kotiottelut jäävät ilman kausaria noin kolmasosaan. Kausarin kanssa luulen, että noin puolet kotiotteluista tulisi käytyä katsomassa. Jos tietää jo etukäteen, että maksimissaan ehtii käydä katsomassa vain noin puolet matseista, niin istumapaikkakausarin hankinta noilla hinnoilla ei tunnu fiksulta. Vaikka toisaalta sillä tavalla voisi mielellään tukea seuraa. Tosin irtoliput paremmille paikoille tulevat halvemmaksi, joten silloin ei kausarin hankinnassa kauheasti ole järkeä mukana.
   
 2. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  Jatkoajan Ässät-osiossa puhutaan, että yleisökeskiarvo olisi ollut 4 300. Lähteenä Satakunnan Kansa. Tietysti keskiarvo on parempi kuin KooKoolla ja muutenkin hyvä, mutta ei nyt sentään sitä viittä tonnia.

  Ja jos SaiPalla on noita halpoja kausareita 400, niin eihän muistaakseni KooKoollakaan ollut niitä viime keväänä myynnissä kuin 500. Nämäkö sen suurimman persneton ihan oikeasti toivat?

  Lainaus:
  En tiedä, miten Ässissä on budjetoitu, mutta Ässät ei pelannut tuolla kaudella ainuttakaan playoff-ottelua. Tuo Pelicansin esimerkkikin vahvistaa sen, että pleijareilla on iso taloudellinen merkitys. Ja käsittääkseni Ässillä oli noita edullisia kausareita aika paljon.

  Lainaus:
  En tiedä, kenen puolesta olet niin pahastunut, mutta jos löytyy ainakin sen viisi liigajoukkuetta, joilla on halvempia kausareita kuin KooKoolla, niin asiaa on mielestäni ihan oikeutettua pohtia. Tuohon Ässien, Pelicansin, SaiPan ja Jukureiden perään voidaan nimittäin lisätä vielä myös Sport.

  KooKoon kausareiden hinnat liikkuvat samassa luokassa joidenkin KalPan, HPK:n ja Lukon kanssa, urheilullinen menestys ei.
   
 3. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoon toimiston lähettämässä kirjeessä mainitaan kausikortista seuraavasti:

  KooKoon uudet kausikortit valmistuvat toukokuun loppuun mennessä, jolloin ne ovat noutovalmiina KooKoon toimistolta tai ne postitetaan, mikäli on valinnut postitusvaihtoehdon. Uusi kausikortti on mikrosirullinen kortti. Puhelimeen saa latauslinkin, josta voi ladata uuden mobiilikausikortin. Mobiilikortti on tulevan kauden uutuus ja mobiilikortin myötä ei välttämättä tarvitse perinteistä korttia enää lainkaan. Kauden aikana tulevat kausikorttilaisten erityisedut ovat saatavilla vain mobiilikausikorttiin. Se kannattaa siis ladata.


  No tässä tuli mieleen, että miten estetään kausikortin ja mobiilikausikortin mahdollinen väärinkäyttö? Eli siis jos henkilö hakee perinteisen kausikortin, joka siis jatkossa on mikrosirullinen ja tämän lisäksi lataa mobiilikortin. No kyseinen henkilö tulee sitten peliin mobiilikortilla ja antaa kavereilleen perinteisen kausikortin. Kai tuo järjestelmä nyt sitten huomio, että kyseisellä kausikortilla on jo tultu peliin, ettei samalla kausikortilla voi tulla vaikkapa kaksi henkilöä peliin?
   
 4. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Eiköhän tuo mene niin, että jos olet tullut jo perinteisellä tai mobiililla sisään, et enää toisella vaihtoehdolla tämän jälkeen samana päivänä hallille pääse.
   
 5. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Joo näin kyllä itsekin arvelisin.

  Kausikorttiin on tullut nyt lisää etuja.

  Ilves liittyy kausikorttilaisten lippuvaihtoon ja Kouvolan sekä Kotkan Amarillot tarjovat kausikorttilaisille alennusta.

  KooKoon kausikorttilaisilla on Lappeenrannan otteluihin on 50 istumapääsylipun ja muille mukana oleville paikkakunnille 100 istumalipun kiintiö.
  Lippuprojektissa on mukana seitsemän seuraa: KooKoo, SaiPa, Pelicans, TPS, Ässät, Lukko ja viimeisimpänä mukaan liittynyt Ilves.

  Kausikortteihin lisää etuja! | KooKoo
   
 6. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tilausnumeroiden perusteella kausareita on mennyt n. 800-900 kaupaksi, jos siihen on uskomista. Tuo tarkoittanee kokonaismäärää, joten eipä tällä tällä hetkellä taideta olla kuin se n. 200 perässä viime vuotta.

  Jos viime kaudella kausikortteja meni 1700 ja tänä vuonna niitä saataisiin kaupaksi vähintään se 1300 niin tuottohan olisi huomattavasti kovempi.
   
 7. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  KooKoon viime viikolla kausikorttilaisille lähettämässä kirjeessä mainittiin, että viime kaudella kausikorttilaisia oli yli 1500 ja nyt jännitetään, mihin lukemiin tänä kesänä päästään.
   
 8. Keyser Jäsen

  Kukaan kuullut kausareista mitään? Tuossa Välimaan kirjeessä kausikorttilaisille mainittiin, että kausarit valmistuvat Toukokuun loppuun mennessä, ja ovat silloin noudettavissa. (Ei mulla kiire oo, kuhan ääneen ihmettelen).
   
  Viimeksi muokattu: 31.05.2017 klo 12.56
 9. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  KooKoo ja Ticketmaster kehuvat vuolaasti sujuvaa yhteistyötään.

  Linkki uutiseen KooKoon sivuilla: Ticketmaster jatkaa KooKoon lippukumppanina | KooKoo

  Sivun alalaidassa on linkki kausikorttikaupoille. "OSTA SEISOMAKAUSIKORTTI TÄSTÄ !" Klikatkaapa. Johan toimii !!!

  Siitä päädytään tänne (linkki klikkauksen jälkeiselle sivulle): http://www.kookooshop.fi/product/107/kausikortti-20172018-seisomakatsomo

  Mitäs siellä lukeekaan? "Sivua ei löydy"

  Johan pojilla taas yhteistyö sujuu ja kauppa käy. Paljon onnea.
   
 10. Mneme Jäsen

  Lainaus:
  Kun kerta huomasit tälläisen ongelman, niin kai laitoit siitä asiallista palautetta toimiston väelle, ettei linkki toimi. Sillä eiväthän ne välttämättä sitä huomaa, että linkki on viallinen, jos ei siitä kukaan huomauta. Se, että huutaa siitä täällä keskustelupalstalla, tuskin auttaa ketään. Tällaisena pikkuhuomiona vain.
   
 11. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  On on se nyt hemmetti jos luodaan linkkejä, joita kukaan ei testaa ennen kuin ne laitellaan julki. Amatööripuuhaa. Olkoot huomaamatta.

  Moni palautteeni on aikaan saanut vain säälittävää selittelyä, joten olen päättänyt jättää palauttelematta.
   
 12. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 13. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  KooKoo aloitti juuri harjoituspelien lipunmyynnin ja samassa jutussa on vedoapätkä KooKooTV:stä Keräsestä

  Kommentit

  Edit: linkki vie KooKoon fb uutiseen
   
  Viimeksi muokattu: 01.08.2017 klo 10.05
 14. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Onko kenelläkään vielä ladattuna kännykkään KooKoon mobiilikausikorttia?
  Muistelen, että kausikortin haltijalle piti tulla sähköpostitse linkki mobiilikausikortin lataamiseen liittyen.
  Ensimmäinen kotiottelu (harjoituspeli KooKoo-HiFK tiistaina 22.8.2017) on reilun viikon kuluttua, mutta minulle ei ainakaan ole tullut linkkiä mobiilikausikortin lataamiseen. Toki tätä varmaan pitäisi kysyä KooKoon toimistolta, mutta olettaisin, että KooKoon toimistokin taitaa seurata tätä keskustelupalstaa, joten toimintaohjeet mobiilikausikortista olisi lienee syytä laittaa kaiken kansan tietoon vaikkapa KooKoon kotisivuille.
   
 15. MäkSisäkumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Osaako kukaan sanoa, milloin KooKoo aloittaa lipunmyynnin runkosarjan otteluihin? En yhtään muista milloin viime kauden lipunmyynti alkoi, ja tuskin sillä on mitään tekemistä tämän kauden lipunmyynnin kanssa. KooKoota en myöskään somessa niin aktiivisesti ole seurannut, että olisin törmännyt kyseessä olevaan päivämäärään.

  Pahoittelen invaasiota Teidän palstallenne.
   
 16. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  KooKoon naamakirjaviesti 26.7. tiesi kertoa, että lipunmyynti alkaa 1.9. klo 10.00. Ehkä tuossa markkinoinnissa ja tiedottamisessa on vielä hiukan hiottavaa..
   
 17. MäkSisäkumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Lainaus:
  Kiitoksia sulle! Tiedän sitten olla tuohon aikaa lipunmyynnissä :)
   
 18. Finnhopper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Onko kukaan saanut toimistolta näitä ruutu+ alennuskoodeja mikä kuuluu kausarietuihin?
   
 19. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Koodi näkyy olevan hetki sitten KooKoolta tulleessa sähöpostissa, että haistoivat kai ajatuksesi toimistolla!
   
 20. Finnhopper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  No jopas. Hyvä näin!
   
 21. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Hiljaista ollut muutenkin, niin hiljaista on ollut kausikorttien menekkiinkin. Sehän on selvää, että lukumäärällisesti ollaan valtavasti viime kautta jäljessä, koska ALE-kausaria ei ollut tarjolla. Ratkaisevaa on toki se, että paljonko ollaan euroissa perässä ensimmäistä tai toista kautta. Sama tietty myös yhteistyömyynnissä.
   
 22. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Mistä sinulla on tullut sellainen käsitys tai tieto, että kausikorttien myynnissä oltaisiin valtavasti jäljessä viime kauteen verrattuna samoin kuin yhteistyömyynnissä? Onko sinulla tietoa kuinka paljon viime kaudella myytiin kausikortteja ja kuinka paljon on myyty tällä kaudella ja mikä on tämän kauden tavoite myytyjen kausikorttien osalta?
   
 23. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Lainaus:
  Kausikorteissa ollaan määrällisesti aivan pakosti viime kautta perässä. Ei millään ole myyty minimissään n tuplahintaisia kortteja samaan tahtiin kun ALE +muita kortteja viime vuonna.Se että onko saatu raha kuitenkin sama tietty ratkaisee, toivottavasti on. Kun mitään hegemoniaa ei ole oikeastaan mitenkään yritetty nostaa, niin on toki vaikea tietää, että onko tässä mitään positiivista viesittävää vai ei. Oma veikkaus on vain, että ei ole, on jotenkin kokonais "vibat" niin nihkeitä, että ei vaan osaa uskoa, että tässä olisi jotain ihmeitä tehty. Tai sitten KooKoo todellakin tuntee kouvolalaisen kuluttajan, jolle ei tarvitse kertoa mitään tai tarjota mitään sen enempää, niin se alkaa mystisesti kuluttamaan enemmän.

  Viime kaudellahan oli tietoa, että kausikortteja oli mennyt ennätysmäärä kappaleissa ja jossain vilahti se "yli jotain" määräkin.

  Yhteistyömyynnin osalta viittasin, että siinäkin on tärkeintä että euroja olisi enemmän kuin viime vuonna. En viitannut siihen, että tietäisin missä sen kanssa mennään.
   
 24. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  KooKoo myi viime kaudella kausikortteja noin 1500 kpl. Tämän vuoden tavoite on 1300 kpl. Tavoite on alhaiseisempi, koska nyt ei ole ollut tarjolla mitään superhalpoja kausikortteja. Kuukausi sitten KooKoo oli myynyt kausikortteja 1200 kpl, joten en usko, että kovin paljon ollaan enää jäljessä tavoitteesta. Jos KooKoo saa myytyä 1300 kausikorttia verrattuna viime kauden 1500 kausikorttiin niin jokainen voi itse päätellä ollaanko kausikorttien myynnissä määrällisesti viime kautta valtavasti jäljessä. Uskoisin, että rahallisesti ei ainakaan olla juurikaan jäljessä, jos ollenkaan.
   
 25. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Ok Tomppa - tuo on mennyt ohi. Pahoittelen nyt väärää kritiikkiä, on tehty hyvää työtä, kun on noin hyvin myyty kortteja. Rahaa noista on varmasti tullut vähintään sama sisään, koska niitä 100e kortteja myytiin todella paljon viime vuonna.