Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kausikortit ja liput

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Tim Callahan, 05.06.2009 klo 15.22.

 1. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Luulisi, että jos jo kerran harjoituspeleissä oli ruuhkaa päädyssä niin sivut avattaisiin hieman useammin, kuin viime kaudella.
   
 2. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Eiköhän se olekin tarkoitus, mutta tuskin ihan kaikissa peleissä.

  Nythän nuo lisäkatsomotkin ovat pienemmät kuin ennen, kun tehtiin kioskiremppaa.
   
 3. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  En millään näe, että perjantaina oltaisiin yli 5K tahdissa. Sellainen 4500 olisi jo siedettävä, joskin näitä 5K ylityksiä tarvittaisiin yleisötavoitetta varten.
   
 4. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Kouvolalaiset ovat siitä outoja, että vielä pelipäivänä jengi saattaa innostua ja lähteä katsomaan matsia hetken mielijohteesta. Itse kyllä uskon 5k määrään. Joku +-100 katsojaa siitä.
   
 5. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Eiköhän huomenna mene nuo loput istumapaikat aikalailla finaaliin. Pitää muistaa, että moni istumapaikkalainen on seisomakortin omistaja ja seisomalippuja on varmasti myyty (kausarit mukaan) yli 1000.

  Jos lasketaan, että 800 tikettiä on mennyt seisomakatsomoon ja otetaan istumapaikkojen varaukset mukaan, niin tällä hetkellä huidellaan siellä 3100 ennakkolipun tiennoilla. Perjantai-aamupäivästä tuota on helppo arvioida sitten tarkemmin. Kulmiin on vielä reilummin paikkoja, mutta sivut alkaa olemaan joitakin paikkoja vaille täysin.

  Kyllähän tämä on se peli mistä pitäisi saada tavoiteltua niitä yli 5k yleisömääriä, jotta pysytään tuossa erittäin kovassa yleisötavoitteessa.
   
 6. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Ai niin että missä harjoituspelissä oli ruuhkaa seisomakatsomopäädyssä? Vai käsitinkö nuo kommentit väärin?
   
 7. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Verrattuna viime kauteen, jolloin seisomakatsomo ammotti faniosastoa lukuunottamatta tyhjyyttään. Ainakin ensimmäisessä kotiharjoitusmatsissa oli vähintäänkin kolminkertainen määrä verrattuna vuoden takaiseen.
   
 8. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tiukkaa tekee jotta 4700 katsojan raja saadaan rikki, toki toivotaan suurta yleisöryntäystä lippuluukuille
   
 9. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kova etu kausikorttiin: lippuja myös vieraspeleihin!

  Kuusi Liiga-joukkuetta tekevät tulevalla kaudella ennen näkemättömän yhteisponnistuksen: KooKoo, Lukko, Ässät, TPS, Pelicans ja SaiPa tarjoavat tietyille toistensa kausikorttilaisille pääsylippuja vieraspeleihin.

  Aiheesta lisää KooKoon sivuilla:

  Kova etu kausikorttiin: lippuja myös vieraspeleihin! | KooKoo
   
 10. koukou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Täysin järjetöntä, että etu on rajattu näille pehmeiden penkkien firmakorttien käyttäjille. Jos tuo johonkin katsomokategoriaan rajata piti, niin kyllä tuossa 3. kategoriassa on varmaan enemmän niitä, jotka myös noissa vieraspeleissä kävisivät...
   
 11. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Kun firmakorttilaiset eivät jaksa tulla aina edes kotipeleihin, niin miten he jaksaisivat käydä vieraspeleissä...
   
 12. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Katsomoissa A4 ja A7 suurin osa katsojista taitaa olla ihan yksityishenkilöitä ja ensi kaudella nuo katsomot kuuluvat II-kategoriaan.
  Katsomoissa A5, A6, B5 ja B6 sen sijaan on varmasti paljon firmojen kausikorttipaikkoja, mutta on näissäkin katsomoissa ihan omalla rahalla kausikortin hankkineita henkilöitä.
  Lisäksi täytyy muistaa, että varsinkin Lappeenrannassa ja Lahdessa KooKoon vieraspeleissä käy paljon muitakin KooKoon kannattajia, kuin fanibussilla reissaajat.
   
  Viimeksi muokattu: 04.04.2017 klo 21.56
 13. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Ässillä seisomakatsomon kausari tarjouksessa 99 euroa. Pelsuilla on muistaakseni ollut sama hinta ainakin joskus.

  Niin että terveisiä vain toimistolle, kun 250 euroa on "Hullu huhtikuu".
   
 14. Keyser Jäsen

  Lainaus:
  Saipalla tais olla 199 kausari + Fanipaita. Miten meni noin niinku...


  Markkinointiosasto hoitaa hommansa vähintään yhtä taidokkaasti kuin ennenkin. Kausarit myyntiin iha hullulla tarjouksella, pari pääsiäisvitsaa someihin ja sitten voikin istua ja pyöritellä peukaloita lopun ajan. No okei, kai siellä on sitten kädet täynnä kausikorttien myynnin kanssa. Urheilujoukkueen markkinointi ja myyntitehtävät eivät juurikaan aikaa vie ja sujuvat oikeastaan kuin itsestään.
   
  Viimeksi muokattu: 11.04.2017 klo 11.26
 15. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Tuo KooKoon kausikorttitarjous on mielestäni surkea.

  Nyt pelit paikan päällä jäävät ehkä kolmasosaan siitä mitä ne olisivat kausarin kanssa.
   
 16. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Mielestäni on aivan turhaa ja jopa lapsellista kritisoida sitä, että joku henkilö osallistuu kunnallispolitiikkaan oman työnsä ohessa. Jos työssäkäyvät eivät logiikkasi mukaan voi hakea kaupunginvaltuustoon niin olisiko parempi, että siellä olisi pelkästään työttömiä? Tuohan on KooKoon kannalta erinomainen asia, että KooKoon organisaatioon kuuluva henkilö pääsee vaikuttamaan asioihin kaupunginvaltuustossa. Mitä enemmän KooKoo-henkisiä kaupunginvaltuutettuja niin aina sen parempi.

  Lainaus:
  Puhutko nyt itsestäsi vai yleisellä tasolla? Mikähän logiikka tässä nyt sitten on, että pelit jäävät kolmasosaan ilman kausikorttia? Eikö kausikortti siinä tapauksessa kannata ostaa vai eikö sinua kiinnosta KooKoon pelit ja KooKoon menestyminen tulevaisuudessa? Ilman lipputuloja on turha myöskään haikailla KooKoon menestyksen perään. Minulla menee kyllä hieman toisin päin. Hankin kausikortin vaikka noin kolmasosa peleistä jää yleensä näkemättä töiden yms. asioiden takia. Tuen ihan periaatteellisellakin tasolla KooKoota kausikortin muodossa. Mielestäni se nyt on vähintä, mitä yksilö voi tehdä sen eteen, että Kouvolassa pelataan liigakiekkoa.
   
  Viimeksi muokattu: 11.04.2017 klo 11.20
 17. IceMaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trashers, Flyers
  Lainaus:
  Täällä kyllä samoilla linjoilla. Mielestäni on vain hienoa, että nuorista löytyy halua vaikuttaa.

  Keyserin ajatusmaailman mukaan ilmeisesti perheellisyys on myös pahasta, sillä siihen menee aikaa elämässä eikä vain KooKooseen.

  Kookoon markkinointi on kyllä kuuma peruna tai pikemminkin kylmä. Näinköhän Kookoolta löytyy selkeää viestintästrategiaa/vast.. Nyt viestintä on aika kädestä suuhun eikä kaikkea ole valmisteltu riittävästi. Saipakin sai Tero Lehterästä hyvän hypen, vaikka valmentajana mies ei ole ehtinyt niittämään mainetta ja kunniaa. Se oli hyvä suoritus naapuriseuralta.
   
 18. Keyser Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Postaukseni oli kirjoitettu tarkoituksella sarkastiseen, jopa satiiriseen tyyliin. Viitaten mm. siihen, että muutamia viikkoja sitten KooKoo puolesta tulleissa lausunnoissa ilmoitettiin, että toimistolla on helvetin monta rautaa tulessa samaan aikaan. Ennen kuin aletaan laittaa sanoja ja ajatuksia kenenkään suuhun toisten puolesta niin pahoittelen harmia, tarkoitukseni ei ollut triggeröidä ketään.
   
 19. koukou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Offtopiccia sen verran, että täytyy kyllä antaa propsit lepraan tuosta. Seura liigan naurun (itkun?) aihe (rosteri lähinnä) koko talven -> vaihdetaan valmentaja Bluesin A-junnuja koutsanneeseen kommenttaattoriin -> Simsalabim, "#Uusiaika" on alkanut.
  Hyvin markkinoitu ja toivottavasti saa SaiPaan upotettua omat ideansa niin viime kautinen ei enää toistu...
   
 20. Keyser Jäsen

  Lainaus:
  Ihmettelen suuresti, miksei KooKoo hyödynnä juuri tälläistä "hypeä" viestinnässään. Jos twitterin huhut pitää paikkaansa niin tällä viikolla ois jotain sopparia taas tulossa, niin miksei tästä voi antaa teasereitä jo valmiiksi. Ihan sama onko kyseessä joku Italian maajoukkuemies.. Varmaan ois jonkinlainen vaikutus seuran lipunmyyntiin jos sais ihmiset puhumaan.

  Edit. Kähkösen ja Kristensenin soppareiden julkistaminen tuli kuin tarjottimella esimerkiksi.
   
  Viimeksi muokattu: 11.04.2017 klo 11.58
 21. Mneme Jäsen

  Lainaus:
  Olisihan se hienoa, jos joka paikkaan pääsisi ilmaiseksi sisään ja KooKoollakin olisi jokaiseen peliin ilmainen sisäänpääsy.

  Se nyt vain ei ole KooKoon kannalta kannattavaa, johan viime vuoden 150€ kausikortit jättivät kassan miinukselle.

  Toki kyllähän KooKoo voisi pienentää kaikkia budjettejaan, jotta pystyisi pitämään halvempia kausikortteja. 8€/peli ei mielestäni ole edelleenkään kovin kallista Liiga-kiekosta.
   
 22. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  Mielestäni on ihan aiheellinen kysymys, miksi vaikka Ässät, Pelicans, SaiPa ja Jukurit pystyvät tarjoamaan edullisempia kausikortteja kuin KooKoo. Varsinkin kun halli kumisee sitten puolityhjänä viikkopeleissä.

  Tekeekö noista seuroista jokainen samanlaista persnettoa edullisilla kausikorteillaan? Vai onko KooKoon kulurakenne jotenkin erilainen kuin noiden muiden seurojen?
   
 23. Keyser Jäsen

  Lainaus:
  Tämä.

  Jos viimekaudella myytiin 500 kausikorttia hintaan 150e, nyt vaikka 400 hintaan 250e. Niin myyntituotto on jo parempi. Onhan tuossa silti riski, että saadaanko tuo ylitettyä tuo raja ja tuleeko persnettoa ihan yhtälailla tuollakin hinnalla. Mene ja tiedä. Eiköhän tuo ole laskelmoitu joukkueen ja bisneksen kannalta parhaaksi.
   
 24. koukou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Ässillä käy yleisöä lähes 5000 keskiarvolla niin väittäisin että täälläkin tasaisella 5000 katsojan keskiarvolla voisi noita alekortteja nippu olla. Saipalla noita halpoja lippuja on myynnissä vain 400kpl, eli ei sinällään ole niin iso erä ja pakko viime kauden jälkein jotain yrittää..
  Jukurit nyt vaan on niin viimeisen päälle oleva ammattilaisorganisaatio, että pääsylipputuloilla ei väliä ole.
   
 25. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Käytännössä kyllä.

  Ässät teki yli 300 000 euroa tappiota viime vuonna, vaikka halli pullisteli, kun ihmisille tarjottiin 99 euron kausikorttia.
  Pelicans teki taas 176 000 euron voitot johtuen lisäotteluista playoffseissa, sekä ravintoloiden yhtiöittämisestä, joka toi lisää tulovirtaa. Lipunmyynnillä oltaisiin jääty pakkaselle (pleijariottelut toivat yli 20% nousun).
  SaiPan kausi oli katastrofi ja katsojamäärät sarjan huonoimmat - tappiota luvassa roimasti.
  Jukurit ylitti yli 1000 katsojalla oman tavoitteensa ja on ilmoittanut oman tuloksensa olevan +/- 0.

  Eli ainoastaan Pelicans on voitolliseen tulokseen päässyt omilla hinnoillaan ja heidän osalta on ilmoitettu näiden johtuvan yhtiöttämispäätöksistä, sekä pleijareista. Jos myytävästä tuotteesta ei jää katetta käteen ja kaikki luotto on riskipohjaisissa ennustetuissa tuloissa (pääsemmekö playoffseihin, oheismyynti jne..)

  KooKoon kausari on todella edullinen, kuten ovat myös lipunhinnat.

  EDIT. Rupesi vituttamaan tämä itku taas niin paljon, että tilasin nyt omankin kausikortin, vaikka sen firmankin kautta olisi taas saanut. Onpahan ainakin katetta sanoilla sitten.
   
  Viimeksi muokattu: 11.04.2017 klo 13.22