Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kausikortit ja liput

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Tim Callahan, 05.06.2009 klo 15.22.

 1. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kuulemma on ollut nettitilauksien kanssa ongelmia ja nyt on soiteltu jo vanhoille kausariomistajillekkin, joten pysykäähän linjoilla, jos tulee KooKoolta puhelua. Myös nyt kannattaa seurata uudet kausarin tilaajat nettiä ja tiedotusta, jos asian tiimoilta jotain ilmenee. Toivottavasti kyseessä on vain yksittäistapauksia.

  Tässä samassa voidaan käydä myös keskustelu lipuista ja kausareista yleisesti.
   
 2. Wiipuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Täältä löytyy ohjeet kausikortin tilaamiselle.

  Kausikortin voi tilata sähköpostilla office@kookoo.fi tai faxaamalla tilauslomake (05) 311 8848 tai soittamalla (05) 371 0865. Lisäksi kyseisestä linkistä löytyy myös tuo sähköinen tilauslomake, jonka kanssa siis ollut ilmeisesti ongelmia?

  Ainakin lähettämällä tilauksen tuohon sähköpostiosoitteeseen homma toimii mainiosti.
   
 3. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ei vaan tämmöistä kuulin, että nettitilausjärjestelmän kanssa ollut ongelmia, eikä siis ainakaan joidenkin henkilöiden tilaukset ole mennyt läpi ja nyt on kyselty sitten ainakin joiltain vanhojen kausarien omistajilta, että jatkavatko tilausta?

  Eiköhän asia selkene.
   
 4. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kaivetaanpa tämänkin esiin, kun on tullut lippujen hinnoista puhetta paljon hallilla. Tällä hetkellähän lipun hinnat ovat edelleen aivan naurettavalla tasolla ja suurimpaan osaan liigamatseistakin pääsisi halvemmalla. Lipun hinnat nyt näkyvät varsinkin tällä kaudella huomattavasti näitä farmiseuroja vastaan, joidenka yleisömäärät ovat aivan järkyttävän huonoja. Ei eilenkään hallilla varmasti 1888 ihmistä ollut.

  Onko ensi kaudeksi alennettava lipun hintoja (totta helvetissä) vai pitäisikö tuoda ns. "kiinnostavuus-kategoriointi", jossa esimerkiksi Jukureista, Sportista, TUTO:sta maksetaan se 16 euroa, Jokipojista, Hokista 14 euroa ja sitten lopuista 10-12 euroa. Tällä kaudellahan muutoksia ei voida enää tehdä kausareiden takia. Omasta mielestäni tuo ratkaisu olisi kyllä varmasti kaikille mieluinen systeemi.

  Lisäksi kun seuran puolelta on tullut puheita seisomakatsomosta, niin heti on mainittava, että siihen katsomoon ei lipun hinta saa olla 10 euroa enempää. Se on karu fakta.
   
 5. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ilmeisesti Lippupalvelun kanssa jotain ongelmia Peliitat-ottelun lipunmyynnissä, kun matsin liput eivät ole vielä myynnissä. Kaveri kyseli juuri, että mistä saa liput, kun ei pääse toimistolla käymään, eikä saa netistäkään ennakkoon. Toivottavasti kerkeävät ratkaisemaan asiat ennen matsia.
   
 6. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Jotain ongelmia siellä tosiaan on, KooKoo puuttuu sivuilta kokonaan (jopa KiVa, KeuPa ja Peliitat ovat saaneet ennakkomyyntinsä ajallaan toimimaan) ja myöskään KooKoon kotisivuilla ohjeet yksittäislippujen ennakkomyynnistä ovat hyvin, no puutteelliset. AIka kiirettä tulee, että saa perjantaiksi hommat kuntoon, ennakkomyyntiin tämä jo vaikuttaa negatiivisesti - voi ovella olla taas kivvoo.
   
 7. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tänään 12.00 tulee kuulemma liput myyntiin.
   
 8. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Näin näyttää olevan ja aika hyvällä bonuksella, jolla yritetään tappaa lippujonoja. Liput ovat nääs Lippupalvelun kautta tilattuna vielä 50 senttiä halvempia kuin luukulta ostaessa.

  Toivottavasti lippuja menee kaupaksi hyvin perjantaille. Onhan kyseessä kuitenkin suht ainutlaatuinen tapahtuma mestaruusviireineen.
   
 9. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Sehän oli nopea korjaus, hieno juttu ja hyvää työtä. Kyllä tähän peliin kannattaa tosiaan ennakkoon liput varailla, toivotaan yli kolmea tonnia paikalle.

  Tjaa, onkohan SS-etukortin ale poistunut valikoimista.
   
 10. Oskupoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KHL Jokerit
  Onkos ensivuoden kausari yhtään halvempi jos kuuluu KKP;hen ?
   
 11. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Jos sinulla on fanikausikortti tänä vuonna, niin saat samaan hintaan ensi vuoden kausikortin fanikatsomoon (seisomakatsomoon) eli 200:lla eurolla.
  Tuossa KKP:n sivuilta puheenjohtajan suusta vielä asiat: http://www.kuudeskenttapelaaja.net/phpBB3/viewtopic.php?f=4&t=2441
   
 12. Oskupoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KHL Jokerit
  Eli kun ei ole fanikausaria tälle vuodelle niin hinta on tuon 350€
   
 13. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kannattaa kysyä asiaa vielä Lindholmilta samalla, kun tilaat kausaria, koska itseasiassa tuosta ei ole tietoa missään. Koitan itsekin selvitellä asiaa.

  EDIT. Fanikausareiden myynti alkaa myöhemmin ja ovat huomattavasti halvempia verrattuina muihin. Sen osto edellyttää kuitenkin fanikatsomossa olemista ja kortti kuoletetaan samalla tavalla kuin tänäkin vuonna, jos yrittää vain hyötyä halvasta hinnasta.
   
  Viimeksi muokattu: 07.10.2014 klo 10.46
 14. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Jumalleissön, kuinka edulliset kausikortit teillä on! Kyllä tuo 3500 yleisötavoite on mielestäni hyvin järkevästi mitoitettu. Jos tulosvetoa voisi lyödä, löisin tuon tavoitteen kirkkaasti ylittyvän. KooKoon hinnoittelusta voisivat jokainen ottaa mallia. Noilla hinnoilla saatte takuuvarmasti porukan liikkeelle ja hyvän fiiliksen hallille joka peliin.
   
 15. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Oheisesta linkistä löytyy KooKoon kausikorttien hinnat:

  http://www.kookoo.fi/fi/ajankohtaista/body0=3144

  Todella maltillisia korotuksia tehty kausikorttien osalta. Esimerkiksi aikuiset pääsevät peliin halvimmillaan 350 euron kausikortilla seisomapaikalle, kun mestiksessä halvin kausikortti ollut 380 euroa (istumapaikka).
  Eli liigapeleihin pääsee jopa halvemmalla kuin tämän kauden mestispeleihin. KooKoolla ei aikaisemmin ole ollut myynnissä erikseen lippuja seisomapaikoille, mutta nyt tilanne tosiaan muuttuu uuden 1000 paikkaisen seisomakatsomon myötä.

  Aikuisten istumapaikka nousee 380 euroa 450 euroon ja katsomoissa A3/B3 470 eurosta 550 euroon, kun kausikortin lunastaa 30.4.2015 mennessä.

  Myös edullisia yhdistelmäkausareita on nyt myynnissä, jotka pitävät sisällään loput mestispelit ja ensi kauden liigapelit.
   
 16. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Eikös Mestiksessä ole lisäksi vähemmän runkosarjapelejäkin? Onko siis Liigaistumapaikka jopa edullisempi, mitä Mestis jos laksee per peli hinnan? Jaa, mutta tietty Mestis sisältää mahdolliset pleijarit jne. Eikös?

  Anyway, hyvät on hinnat. Kateeksi käy. Kouvolassa varmaan ajatellaan asiakasystävällisemmin kuin muualla, eli hiukan edullisemmin ja mökki täyteen, kuin että pelkkää rikkaiden huvia ja kirkkomeininki hallissa. Hyvä KooKoo!
   
 17. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Mestiksen kausikortti on sisältänyt ainoastaan runkosarjapelit ja harjoitusottelut. Pleijareihin on tarvinnut hankkia kausikortti erikseen.

  Pleijareiden kausikortista lasku lähetettiin pelien päätyttyä toteutuneiden otteluiden mukaisesti.

  Esimerkkinä itse hankin viime kaudella runkosarjan kausikortin muistaakseni hintaan 380 euroa (saattoi olla kyllä hieman halvempikin, koska hankin kausikortin hyvissä ajoin) ja pleijareiden kausikortti maksoi 160 euroa eli omalla kohdallani kausikortit maksoivat viime kaudella yhteensä 540 euroa.

  Toki kyllähän liigassakin nuo kausikortit pitävät sisällään harjoitusottelut ja runkosarjan.

  Edit: kausikortti viime kaudella maksoi 350 euroa, jos sen hankki ennen kesäkuun loppua eli yhteensä kausikortteihin meni näin ollen 510 euroa.
   
  Viimeksi muokattu: 07.10.2014 klo 15.47
 18. starcat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Lainaus:
  Muista liiga seuroista en tiedä. Sen tiedän että HIFK:n kausikortti sisältää ainoastaan runkosarjan pelit. (Pleiareihin omansa) Ei harjoitusotteluita eikä tällä kaudella myöskään CHL pelejä.
   
 19. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ok. Kiitoksia tiedosta. KooKoo tosiaan on jo ilmoittanut, että Liiga-kausikortti sisältää kaikki KooKoon ensi kauden runkosarjan kotiottelut sekä kesän kotiharjoituspelit, pelattiinpa ne sitten missä päin Kymenlaaksoa tahansa. Olisikohan KooKoolla suunnitelmissa pelata harjoituspelejä esimerkiksi Kotkassa, koska tosiaan on mainittu, että kausikortilla pääsee katsomaan kaikki harjoituspelit Kymenlaakson alueella.
   
 20. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Pistetäänhän tännekin aiheesta mainosta, eli nyt Kuudennen Kenttäpelaajan jäsenenä saat c-päädyn seisomakatsomoon kausarin 200 eurolla! Lisätietoja löytyy tästä linkistä, joka vie facebookissa sijaitsevaan kuvaan asian suhteen:
  https://scontent-lhr.xx.fbcdn.net/h...=bb77d7cdc5e43821f7961f80150f9c82&oe=560C8ABF

  Tarkoituksena on myös myllyttää todennäköisesti asiasta paikallisessa mediassa, joten toivottavasti saadaan haalittua väkeä mukavasti päätyyn. Ei ole nyt hinnalla pilattua katsoa liigamatseja Suomi-Sarja-hinnoin!
   
 21. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Taitaa olla 215€:lla Liigan halvin kausari? Eihän tuo paljon maksa, jos jaksaa seistä. Tuli mieleeni, että mitä jos hommaa kortin, mutta seisoo pubissa fanipäädyn takana katsomassa matsia? Onko tällainen toiminta siis kiellettyä vai pitääkö koko pelin olla fanikatsomossa?
   
 22. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Lainaus:
  Ässät myi seisomakausarit 99€:lla hallin parhaille paikoille.

  Kun avasin tämän viestiketjun, en aluksi huomannut ekojen viestien olevan jo hieman vanhoja. Siksi ehdinkin jo hetken innostua, että jumaleizön nyt on tekijämiehet liikkeellä kun KooKoolta voi tilata kausikortin FAXILLA!

  Tervetuloa liigaan! Fanikatsomo täyteen ja kunnon meininki päälle!
   
 23. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Myi? Tällä kaudella? Ässien sivuilta en ainakaan löytänyt ko hintoja. Todella halpaa kyllä.
   
 24. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Lainaus:
  Tuossa ennen vappua oli kamppanja, jossa myytiin noin 1300 kausaria muutamassa päivässä hintaan 99€/kpl.
   
 25. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei se nyt Liigan halvin mutta ei tuota voi kalliiksikaan sanoa! Fanikausari on seisomakatsomoon mutta jos tuntuu vetää kuppia niin anna mennä vaan!!! Pitäähän sielläkin seisoa :)