Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Henkka, 01.06.2018 klo 22.13.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Luulenpa, että tuon lukeman saa puolittaa. Joku kakkosella alkava lukema on todennököisempi, ehkä menee kolmeen. Menossa uran ensimmäinen täysi kausi ja luvassa hyvän joukkueen kolmosketjulaisen pistelukemat eli jotain 40-45 pistettä. Ei yhdellä 40 pisteen kaudella vielä Maple Leafsilta vongata yli neljää miljoonaa vaan kenties kahden vuoden siltasopimuksen 2,5 miljoonan cap hitillä.
   
  Kapellimestari ja Ollakseni tykkäävät tästä.
 2. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  No, okei saatoin vähän hypätä lukemissa. Ehkä vähän vääristää nämä muut sopimukset, mitä tässä tulee ja tulee arvioitua yläkanttiin. Kapasen arvoa nostaa mielestäni tuo monipuolisuus, mutta että kuinka paljon..

  Hyvinkin mahdollista, että Kapanen kuitenkin pelaa ensi kaudesta eteenpäin naurettavan pienellä sopimuksella esityksiinsä nähden.
   
 3. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Tuntuu, että Maple Leafsilta tuolla historialla voisi saada vaikka 5M. Muissa joukkueissa se on sen 3M tienoilla.
   
  Kapellimestari ja Jyyd tykkäävät tästä.
 4. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Varmaan typerä kysymys, mutta kuinka aikaisten nykyisen sopimuksen aikana pelaaja voi tehdä jatkosopimuksen?
   
 5. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Jos pelaajalla on kahden tai useamman vuoden sopimus meneillään niin vuosi ennen sopimuksen päättymistä, eli käytännössä 1.7. Jos vuoden sopimus niin tammikuussa saa tehdä jatkosopimuksen.
   
  LeonJ#21, astraljava & Konnamuori tykkäävät tästä.
 6. Ralph Jäsen

  Oliver Ekman-Larsson on esimerkki pelaajasta, joka teki jatkosopimuksen heti ensimmäinen heinäkuuta, vaikka sopimusta oli vielä ensi kausi jäljellä.
   
 7. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Niin se on merkillistä, että välillä saadaan lapsuuden lakanoiden vuoksi alennusta ja sitten joudutaan maksamaan toisinaan extraa vaahteranlehtipaineista.

  Vielä syksyllä Shanahan puhui kovaan ääneen, että pelaajien pitää menestyksen vuoksi tinkiä nöyrästi lapuistaan, mutta Nylander ja Matthews kiinnitettiin varsin pelaajaystävällisillä sopimuksilla, kaikki viittaa siihen, että Marner haluaa samanmoisen. Jälkikäteen pohdituttaa, että mahtoiko setämiessössötyksestä olla milleniaalien sopimusten teossa hyötyä vai haittaa?

  Mitä jos organisaatio keskittyisi vaan hoitamaan oman tonttinsa a-luokkaisesti ilman sopimusasioiden julkista kommentointia. Samalla toivoen että pelaajat haluavat jäädä muunkin kuin rahan takia, että jokunen saattaa puitteiden vuoksi jopa tinkiä palkastaan?

  Oli miten oli, Leafsin palkkakatto-ongelmat ovat sinetöity ennen ensimmäisenkään pudotuspelisarjan voittoa. Edmontonista olemme nähneet, että hyviä treidejä ei ole sen jälkeen jonoksi tarjolla, kun GM on maalannut itsensä paskaan neuvotteluasemaan.
   
  Kapellimestari, Wild-Chester, vilho ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 8. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Pierre LeBrun twiittailee: muiden joukkueiden johtoryhmät eivät ole niinkään näreissään Matthewsin sopparin asettamista paineista muille tähdille, vaan enemmänkin Nylanderin. Nylanderin diili vaikuttaa isompaan määrään RFA-pelaajia, kuin Matthewsin.

  Pierre LeBrun on Twitter
   
  aessi ja Vislami tykkäävät tästä.
 9. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Marner offer sheettiä tulossa kostona? o//
   
 10. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Näinköhän tämä on juuri Dubasin taktiikka? Nyt vahvistetaan joukkuetta ihan tosissaan ja kesällä haetaan kasa ykköskierroksen varauksia, kun joku heittää Marnerilla sen offer sheetin.

  Marleaun loukkaantumiseen ensi kaudeksi en usko. Ellei sitten voita Cupia. Onko muuten pelannut kuitenkin lähes kaikki pelit tällä kaudella? Sopivaan treidiin saattaa suostua, mutta sittenkin Toronto saattaa joutua pitämään osan palkasta.

  Ihmettelen, jos ei Nylander saa lähteä, ehkä jo deadlinellä. Vastine tosin voi olla odotettua heikompi, koska Torontolla ei ole neuvotteluvaraa. Deadlinellä saanee paremman vastineen.
   
 11. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Marleau on muutenkin missannut koko urallaan todella vähän otteluita. Ennen tätä kautta viimeksi jäänyt otteluita väliin kaudella 2008-2009. Kertaakaan ei ole jäänyt 10 ottelua välistä. Tulokaskaudella jäi 8 ottelua välistä.
   
 12. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Vaikea nähdä joukkueita tekemässä offer sheetejä Marnerista. Olkoonkin todella loistava pelaaja, niin ykkössentterin paikkaa se ei täytä, eikä se ole millekään joukkueelle samaan tapaan kasvot kuiten Matthews olisi ollut Arizonassa. 4 ykköskierroksen varausta on paljon, kun todennäköisesti palkkakin on vielä hieman ylihintainen. Torontossa saatettaisiin olla hyvinkin iloisia, jos Offer Sheeteja tulisi. Antaa Toronton itse hoitaa itsensä pulasta, ei anneta apuja sinne.
   
 13. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Tein aikaisemmin tämmöisen hahmotelman asiasta.

  Treidispekulaatiot ja huhut 2018–2019

  Ei Marner ykkössentterin paikkaa täytä, mutta näkisin miehen silti franchise pelaajana. Pelaa kuitenkin kaikissa tilanteissa ja ei se neljä 1. kierroksen vuoroa lopulta pahatsi kirpaise jos sinne playoffeihin pyrkii jokaisella kaudella. Edmontonin kohdalla voisi esim. olla aika fiksua ainakin harkita asiaa, jos eivät olisi laittaneet itseään niin kuseen palkkakaton kanssa. Dallas?
   
 14. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Marnerille voi myös lyödä sellaisen offer sheetin, millä ei joudu luopumaan neljästä ykkösvarauksesta vaan kahdesta ykkösvarauksesta, yhdesta kakkosvarauksesta ja yhdestä kolmosvarauksesta. Tämä siis jos tarjottu AAV on maksimissaan 10,1M luokkaa, en tiedä pystyykö Toronto tuohonkaan vastaamaan vai olisiko jo hyvä soppari myös Torontolle.

  Tämä tieto siis 2018 offer sheet säännöistä, mitä puhelimella googlailin.
   
  astraljava tykkää tästä.
 15. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Offer sheet Marnerille eli Leafsille muutama ykköskierroksen varaus kaappiin ja Panarin/Stone sisään vapailta?
   
 16. müller Jäsen

  Onhan Torontolla noita soppareita, mistä pitäisi päästä eroon, kuten Nylanderin, Marleun, ja Zaitsevin. Nylanderin sopimus varsinkin aivan käsittämätön mielestäni. Noista kolmesta jos Toronto pääsisi eroon tämän kauden jälkeen, niin palkkakattotilanne helpottuisi hyvin. Sitten siitä Kapaselle enintään 3m lappu ja Marnerille se noin 10-11m kanssa. Loput paikat voi sitten täyttää halppispelaajilla.
   
 17. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Jori Lehterä waivereissa. Tarjoan jokaiselle palstalaiselle popcornit jos joku joukkue hänet nappaa.
   
  Palsa, Moses, astraljava ja 21 muuta tykkäävät tästä.
 18. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Olen melko varma, että Rantanen agentteineen ei mieti mitään tuollaista. Rantasen näytöillä on helppo lähteä neuvottelemaan +10 miljoonan kausiliksasta. MacKinnonin kolme vuotta sitten tehty sopimus ei ole mikään vertailukohta Rantaselle. Eli kyllä varmasti kehtaa.
   
 19. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Boyle Nashvilleen 2. kierroksen varausvuorosta (2019) vastaan ilmeisesti. Lähteenä Bob.
   
 20. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Eikun nyt all-in! Panarin, Stone ja joku laatupakki rentalina, ehkä myös laadukas kakkosveskari. Siellä on tälle kaudelle 20 milliä palkoissa tilaa. Varauksia ja mahdollisesti prospecteja jakoon. Kesällä sitten Marnerin offer sheetillä ja/tai Nylanderin treidillä noita varausvuoroja takaisin. Jos SC:n hinta on pari ykköskierroksen loppupään varausta, niin halvalla lähtee. Eikä sitä muistele kukaan.

  Yksi vaihtoehto on myös treidata Nylanderin tämän kauden 10,3 millin caphit pois ja tehdä vielä enemmän tilaa tämän kauden "Dream Teamiä" varten. Sitten hankkivat Stonen, Panarinin, laadukkaan pakin, kakkosveskarin ja vaikka muuten vaan laatua a'la Skinner/Hayes/Zuccarello/Kreider (treidaavat kesällä eteenpäin)/ Nyquist/Johansson/Williams/Simmonds jne.
   
 21. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Fuck! Lähti halvalla, varsinkin kun tuo Nashvillen varaus on loppupäästä.
   
 22. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  Eihän Leafs tarvitse enää yhtään lisää pehmeää maalintekolaatua nykyiseen pakettiinsa vaan jonkun edes vähän alusta fyysisen kolmosketjun työmyyrän. Wayne-Train lienee juurikin oikean muotoinen palanen.
   
 23. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Jets vois napata, jos Jorilla olisi tarjota Patelle vaikka jotain "lääkettä" tuohon maalittomuuteen.
   
  Marchand63, Moses, astraljava ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 24. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  MacKinnon sai sopimuksensa allaan 52 tehopisteen kausi ja Rantasella on alla todennäköisesti kaksi yli 80 pisteen kautta. Lisäksi palkkakatto on noussut tuosta MacKinnonin sopimuksen kirjoittamisesta. Joten hyvin vaikea on ajatella, että Rantanen ei voisi pyytää MacKinnonia enemmän. Avalanche voi toki tarjota aluksi, mutta ei mitään perusteita ole jättää Rantasen sopimusta noin kuuteen miljoonaan. Ellei se ole yhden vuoden paperi, mutta eipä silloinkaan todella.
   
 25. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Vai vauhtia kentälle?
   
  Naamavelli tykkää tästä.
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.