Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Henkka, 01.06.2018 klo 22.13.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  En muista että Shea Weberinkään offer-sheetistä mitään huhuja liikkui. Yhtäkkiä se vaan oli todellisuutta.

  Media kyllä sillä mahdollisuudella spekuloi etukäteen, kuten nytkin.
   
  Jay79 tykkää tästä.
 2. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Lähinnä jälkikäteen selviää aika usein juttuja, joita on ollut olemassa kulisseissa. Ei välttämättä edes nopeasti.
   
 3. Frostburn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs, HPK
  Lainaus:
  On ainakin aikoinaan ollut, ja tästä syystä Brian Burke ja Kevin Lowe eivät tietääkseni edelleenkään ole puheväleissä. Aikanaan Lowen ollessa Edmontonin GM hän teki Burken Ducksissa olleelle Dustin Pennerille offer sheetin, jonka Penner hyväksyi. Tämä tulehdutti Burken ja Lowen välit pahemman kerran. Myöhemmin, Burken ollessa Toronton GM, häntä haastateltiin jossain yhteydessä Kessel-treidiin liittyen ja toimittaja kysyi miksei Kesselille tehty offer sheettiä, johon Burke vastasi ettei halua rikkoa välejä kollegoihinsa ja viittasi tähän Penner-caseen. Siitä en sitten tiedä, häviääkö tämä "herrasmiessopimus" vanhan polven GM:ien jäädessä vähitellen eläkkeelle ja nuorempien ottaessa ohjat käsiinsä.
   
 4. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  ^ Kuitenkin Burke hankki Kesseliä varten Leafsin oman varausvuoren takaisin, että olisi voinut tehdä offer sheetin.

  Lopulta sitten päätyi treidiin, että saa Kesselin kohtuullisella palkalla, eikä Bruins pääse mätsäämään.
   
 5. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Offer sheettihän on olemassa sitä varten ettei kukaan signaa RFA liian halvalla?

  Joten eikös niiden puuttuminen ole tavallaan osoitus siitä, että ne toimii? Kun porukka ei signaa RFA pelaajia älyttömästi alle markkinahinnan niin kenelläkään ei hyötyä käyttää offer sheettiä.
   
 6. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Eiköhän tuossa suurin syy offer sheetien puutteeseen ole järjetön hinta sisään tulevasta pelaajasta. Jonkun Matthewsin kohdallakin 4 ykköskiekon varausvuoroa on aika kova hinta maksaa toiselle joukkueelle. Varmalle playoff-joukkueelle tuo ei ole paha hinta, mutta niissä ei ole yleensä palkkakatossa ylimääräistä 10+ miljoonaa tilaa, kun taas peräpään jengeillä on riskinä uhrata useampi TOP5 tai TOP10-varaus, ilman että joukkue olisi silti yhden lisäpelaajan ansiosta valmis Stanley Cup -taistoon. Kai ne todennäköisimmät hyötyjät olisivat niitä rebuld-joukkueita, jotka alkavat olla jo playoff-taistelussa mukana. Niin kuin nyt vaikka joku Colorado, jos siellä ei tarvitsisi solmia seuraavaksi Rantasen jne. sopimuksia.

  Siitä päästäänkin sopivan aasinsillan kautta Rantaseen. Chris Nicholls on purkanut Dregerin radiohaastisjuttuja Rantasen sopimusneuvotteluista. Olisi vain kannattanut Sakicin maksaa kiltisti viime kesänä Rantaselle tämän kaipaama lisämiljoona tms.

  “I’ve got a bit of a story on Mikko Rantanen,” began Dreger. “I’m not being critical of Joe Sakic and his management here. But I believe that there was a discussion with the Rantanen camp prior to the start of the season, and the Colorado Avalanche were comfortable at offering around $6 million, just over $6 million.”

  Sounds a tad low.

  “Oh my goodness,” agreed Dreger. “It was low then, and it’s absurd now. Then there might have been some dialogue, informal or otherwise, at some point in the season where Colorado was creeping up to around 8. Well, 8’s not getting it done.

  “And I do feel for Sakic and Cheveldayoff and Julien BriseBois in Tampa Bay. I think all of these guys and their representatives are waiting to see what happens in Toronto. I think Matthews establishes the market, and then everybody kind of falls in line.

  “I don’t think it’s going to be out of the question for Mikko Rantanen to demand - I don’t know - $11 million or $12 million?
   
 7. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Renaud Lavoie‏ @renlavoietva
  Derick Brassard et Sheahan aux @FlaPanthers contre Bjustad et McCann @TVASports

  Darren Dreger‏Varmennettu tili @DarrenDreger
  Derek Brassard traded to Florida. Part of a bigger deal. Players still being told.

  Rutherford on aika aktiivinen GM, asia jota kaipailin toisessa viestiketjussa tänään. Eipä tuolla kaupalla taida paljoa lisänopeutta tulla joukkueeseen, mutta toisaalta Brassard on ollut selvä pettymys Pensissä, että eipä se varmaan huonommin voi ainakaan mennä.

  Floridan kannalta pidän hyvänä kauppana etenkin noiden varausvuorojen kautta. Lisäksi Brassardilla voi olla toisessa joukkueessa enemmän annettavaa kuin Pensissä. Joskus joidenkin pelaajien peli ei vain toimi joissakin yksittäisissä joukkueissa. Sheananista joukkue saa nelosketjun sentterin.

  ---

  Kokonaisuudessaan:

  David Pagnotta‏ @TheFourthPeriod
  Full trade: To PIT: Nick Bjugstad, Jared McCann To FLA: Derick Brassard, Riley Sheahan, a 2nd RD pick, 4th RD pick and 4th RD pick (via MIN)
   
 8. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Derick Brassard + Riley Sheahan +2nd + 4th + 4th <--> Nick Bjugstad + Jared McCann

  Nyt vaatii vähän sulattelua mutta ihan positiivinen ensituntuma kaupasta. Bjugstad on jo pitkään ollut itselleni mieleinen pelaaja vaikka pari viime kautta menneet heikommin. McCann on käsittääkseni pelannut ihan hyvää kautta ja pitäisi olla nopea pelaaja.

  Varausvuoroja taas lähti sitten pois että siihen ei voi olla tyytyväinen. Sheahanin olisin mielelläni pitänyt myös loppukauden ajan riveissä, nyt tällä ei syvyyttä saatu hyökkäykseen yhtään lisää.
   
 9. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mitä helvettiä, Pittsburgh ja Florida vaihtaa keskenään puolet senttereistään? Pirun vaikea näin kylmiltään arvioida. Brassard päässee itselleen parempaan rooliin, Sheahan perusvarma alaketjujen sentteri joten Floridalle ainakin hetkellisesti hyvä siirto. Bjugstad pystynee täyttämään Sheahanin saappaat, mutta McCannista odotellaan ilmeisesti vielä potentiaalin realisoitumista? Joitain pickejä ilmeisesti suuntaa Pittsburghiin, edit. korjaan Floridaan.
   
 10. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Sheahan on pelannut pääsääntöisesti koko tämän kauden laiturina ja samaa voinee sanoa myös Bjugstadista. Kumpikin toki kykenee pelaamaan sentterinä ja siltä paikalta omaavat pelikokemusta NHL:stä.

  Pääseekö Brassard parempaan rooliin kun siellä on edelle jo Barkov sekä Trocheck? Tuleeko Brassard edes jäämään loppukaudeksi Floridaan, eihän sitäkään voine vielä poissulkea että kauppaisivat eteenpäin.

  Ne varausvuorot kaupassa liikkuivat Floridan suuntaan.
   
  Kaner tykkää tästä.
 11. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Pickit liikkuvat Floridaan. Brassard ja Sheahan pelasivat molemmat viimeistä kauttaan nykyisillä soppareilla ja olisivat kenties päätyneet UFA-markkinoille, minkä vuoksi he ovat "arvottomampia" kuin vielä pari kautta tämänkin kauden jälkeen nykyisellä lapullaan pelaava Bjugstad sekä vielä ensi kauden kestävällä sopimuksella kiekkoileva McCann.
   
  Apena tykkää tästä.
 12. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Kiinnostava näkökulma asiaan Bobilta.

  Bob McKenzie‏Varmennettu tili @TSNBobMcKenzie
  Key for FLA is shedding salary commitments beyond this season, getting flexibility to potentially take a run at pending UFAs Artemi Panarin and Sergei Bobrovsky. Key for FLA was turning expiring contracts into younger contract players without taking an immediate step back now.

  Correction: Key for PIT was turning expiring contracts into younger contract players without taking an immediate step back now.

  Ja Pagnotta:

  David Pagnotta‏ @TheFourthPeriod
  The Panthers are already working on moving Brassard elsewhere, though not sure anything's imminent on that front right now. He will be moved again at some point before trade deadline.
   
 13. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Vaikuttaa pätevältä kaupalta molempien kannalta näin äkkiseltään. Bjugstad ja McCann ovat molemmat NHL-tason pelimiehiä, joilta voi enemmänkin odottaa. Bjugstadin osalta tosin paluuta joskus vuosia sitten nähdylle tasolle on odotettu jo kovin kauan. Voi olla, että loukkaantumiset veivät parhaan terän. Iso mies, joka pelaa käsittämättömän epä-fyysisesti. McCannin osalta potentiaalia on realisoitumatta yhä, mutta voi tuon kolmosketjuun heittää ilman suurempia ongelmia.

  Brassard ei Pensiin sopinut lainkaan. Kaiken järjen mukaan ei ole noin huono pelaaja kuin on tällä kaudella näyttänyt. Kylkeen Sheahan ja pickit, niin ei vaihtoarvo Floridan kannalta liian huonoksi jää. Varsinkin, kun huomioidaan, että Florida avaa tässä ensi kaudelle palkkakattoon tilaa, jonka käytöstä Tallonilla ilmeisesti on suunnitelmia. Bobrovskyn perässä olosta on huhuttu, niin ehkä tämä liike sopii sitä silmällä pitäen?

  Pens taas saa nuoria pelaajia, joilla on potentiaalia ja joiden sopimus jatkuu. Varsinkin Bjugstad on pelaaja, jolta voi oikeissa olosuhteissa jopa vähintään kohtuullista tulosta odottaa. On se pisteitä ennenkin tehnyt, vaikka ajoittain paljonkin (syystäkin) moitittu. Maisemanvaihto tehnee hyvää niin Bjugstadille kuin Brassardillekin.
   
 14. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Caps-fanina ihan tykkään kaupasta. Pens ei vahvistunut ainakaan merkittävästi, otti cap-taakkaa ja luopui kolmesta varausvuorosta.

  Toki tää kommentti huutaa sitä että Bjugstad ja McCann syttyy ihan ilmiliekkeihin Pingviineissä, ja pudottavat jatkoaikamaaleilla Capsit pleijareissa..
   
 15. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  Bjugstad haisee kilometrien päähän reclamation projectina, joissa Pens on onnistunut vuosien saatossa varsin hyvällä prosentilla.
   
 16. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Semmoinenhan se on, tavallaan. Muutama vuosi sitten Panttereiden tulevaisuus piti olla ruusuja ja kultaa täynnä kun kaks eliittitason ykkössentteriä Barkovin ja Bjugstadin myötä käsissä. Semi puskista veti kovat ekat kaudet. Selkävaivatko ne oli vai mikä kun sitten alkoi vaivaamaan ja sen jälkeen kadonnut kuvasta.

  Katsellaan minkälaisen mestarin Pens saa tästä koulittua.
   
  Ilmapallo tykkää tästä.
 17. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Onhan siellä Trocheck.
   
 18. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Panarin-Barkov-Dadonov anyone?
   
  Moses, Turha Kaukalo & bebeto tykkäävät tästä.
 19. müller Jäsen

  Mikähän jengi ois Panarinille mieleinen? Jonkin aikaa sitten luin jostain, ettei Panarinia kiinnosta Columbuksessa asua. Varmaan jonnekin New Yorkiin se haluaa, tai Los Angelesiin, missä voi elää loisteliasta elämää.
   
 20. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins (Jokerit)
  Lainaus:
  Toisaalta kun miettii NHL-pelaajan arkea joka on vahvasti muualla kuin siinä kaupungissa missä ollaan kirjoilla niin en uskoisi sillä olevan kovinkaan paljon merkitystä. Panarin ehtii pyörimään Losissa tai Nykissä riittävästi ilmankin, että pelkästään sen perusteella valitsee seuransa. Väitän ja uskon, että siirtohuhujen taustalla on joko idea pönkittää oman sopimuksen arvoa tai sitten henkilökemiat joidenkin kontaktien kanssa. Voihan se jonkun osan määrittää miten kiva se tuleva kotikaupunki on, mutta venäläisenä hänellä tuskin on hirveitä tunnesiteitä mihinkään.
   
 21. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Lainaus:
  Tää on ihan mutuilua, mutta jotenkin sellainen mielikuva jäänyt, että nimenomaan venäläisille on äärimmäisen tärkeää päästä isoihin valoihin ja ympyröihin. Onhan se ihan eri asia lennättää kaverit ja suku kestittäväksi New Yorkiin, kun johonkin vitu Ohioon. Varsinkin kulttuurissa, jossa status ja imago on kaikki kaikessa. "Yllättäen" se Kovalchukinkin koti-ikävä lakkasi sillä sekunnilla kun Hollywood kolkutteli. En toki tiedä Panarinin tai kovin monen muunkaan motiiveista mitään, mutta en yllättyisi jos Panarin löytäisi itsensä esim. Rangersista.
   
 22. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Lainaus:
  Kannattaa muistaa että ei kyse ole välttämättä pelkästään siitä mitä se pelaaja haluaa, vaan mitä pelaajan vaimo/tyttöystävä haluaa. Panarinista kun puhutaan niin huhuhan taitaa mennä niin että muijansa haluaisi vähän isompiin ja parempiin ympyröihin.

  Panarinillahan taitaa olla kämppä Miamissa, joten Panthers vaikuttaisi aika luontevalta siirrolta.
   
  Hasselbaink tykkää tästä.
 23. Hasselbaink Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, NHL
  Lainaus:
  Tämä. En tunne nyt esimerkin, Panarinin, parisuhdetilannetta, mutta useasti myös mahdollisella vaimokkeella on suuri päätösvalta meidän miesten valintoihin. Tottakai tiimi on aina tiimi ja pelaaja saattaa olla sitä mieltä, että tänne jäädään ja kaikki on hyvin, mutta kotona ollaan toista mieltä. Erik Karlssonin tapaus on aivan äärilaidasta repäisty, mutta jos ongelmia on kotipuolessa sillä osapuolessa sopeutumisen kanssa joka siellä "vitu Ohiossa" joutuu olemaan niin nopeasti myös rahan tuova miesoletettu alkaa taipumaan ajatukselle, että toisaalla voisi olla mahdollisesti koko perheellä mukavammat olosuhteet.
  Ducheneakin joku perusteli Ottawaan sillä syyllä, että on melkein paikallisia ja suku on lähellä nyt kun lapsi tuli, mutta niinhän sen lapsen toisenkin vanhemman suku on jossain ja hänellä saattaa olla sanansa sanottavana, mahdollisena kotiäitinä, mihin osavaltioon toivoisi miehensä mahdollisena vapaana agenttina sitoutuvan jos sieltä mahdollisesti saattaisi vielä saavan jonkin mahdollisuuden sille kuuluisalle menestykselle. /off feministmessages

  EDIT: @LOFIN näköjään kirjoitti samat ajatukset edelle.
   
 24. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Panarinin tyttöystävä on Alisa Znarok. Entinen malli, joka on kuitenkin lopettanut ne työt jo muutama vuosi sitten. Eli sinänsä vaimokkeen ura - jota ei ole - ei pitäisi olla syynä Panarinin uuden joukkueen valinnassa. Mutta tuo mitä edellisissä viesteissä mainittiin pätee hyvin varsinkin venäläisiin pelaajiin. He yleensä haluavat olla ja viihtyvät isoissa valoissa. On se sitten New York, Los Angeles tai Miami. Hyvin taisi Artemi viihtyä myös Chicagossa. Kun venäläinen tienaa, niin hän haluaa sen usein myös näyttää ja haluaa että se nähdään. Näistä suomalaisittain "törsäävistä" (eli elämästään nauttivista) venäläisistä on esimerkkejä koko sen ajan mitä heitä on NHL:ssä pelannut 90-luvun alun jälkeen.

  -----

  edit: NHL:ssä on tällä kaudella pelannut 30 venäläistä vakiokokoonpanossa. Näistä pelaajista viisi pelaa Floridan osavaltiossa, kolme Washingtonin alueella (USA:n 6. suurin metropolialue), kaksi Torontossa, kolme Dallasissa, (vain!) kolme New Yorkin alueella. Kovy Losissa ja Lyubushkin Arizonassa niin 18/30 venäläistä pelaa isoissa kaupungeissa tai etelässä palmujen katveessa. Vähemmän seksikkäissä kaupungeissa kuten Edmontonissa, Calgaryssä, Ottawassa, Minnesotassa (Saint Paul) ja Buffalossa ei pelaa ainuttakaan venäläispelaajaa.

  Täten olen totaalisen epätieteellisesti todistanut, että venäläiset haluavat mieluummin kiekkoilla siellä missä elämä kaukalon ulkopuolella on miellyttävää ja kivaa. Toki aina joukkoon mahtuu joku Malkin tai Kulikov, jotka ovat tehneet vapaina agentteina sopimukset hyviin joukkueisiin vähemmän kiinnostavissa kaupungeissa.
   
  Viimeksi muokattu: 02.02.2019 klo 13.04
  Moses, Noppa10 & Alamummo tykkäävät tästä.
 25. Karamahti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Coyotes
  Kyllä Artemi vaan on niin komea poika, että varmasti mallit juoksisivat jaloissa vaikka olisi kaivosmies Korkinosta. Ihqut kikkarat ja kaikkee.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.