Kalsarikänniketju

  • 5 222 206
  • 66 665

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No miten sen nyt ottaa. Huomenna käydään rouvan kanssa Kuopiossa, ja pakko on sanoa että vittumaisempaa kaupunkia liikkua autolla ei Suomessa ole. Joka toinen katu on yksisuuntainen tiettyinä päivinä tiettyyn aikaan ja muutenkin ne liikennejärjestelyt on niin perseestä että varmasti on ollut kiero savolainen asialla.

Eivätpähän tule tänne ajelemaan, saatana, kun tehhään tästä sellanen läpyrintti.

Tämän voi helposti allekirjoitttaa. Sukulaissuhteiden vuoksi pitää välillä kävästä Savoon sydämessä ja jokaikinenhelvetinkerta samat kiroilut pääsee ilmoille kun siellä kaaralla pyörii. Se ydinkeskusta on varsinkin ihan helvettiä.

Mutta sieltä saa edelleen maan parasta piirakkaa.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Vaan seisoinkin keskellä pohjoista homokulkueen aloituspaikkaa! Siinä sitten oli monenlaista asustetta kenenkin päällä, miehillä oli tissiä ja naisilla mulkkua ja partaa, kuulemma 500 marssijaa, joku oli poliisinkin asussa, ihan oikea poliisi, mutta myös joku virkaa tekemätön homopoliisikin siellä oli.
Kai sulla oli intiaanipäähine mukana? K-nimetön & Rotuaari People esittää: N.M.K.Y! Uusi kesähitti.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Kai sulla oli intiaanipäähine mukana? K-nimetön & Rotuaari People esittää: N.M.K.Y! Uusi kesähitti.
Esitin Y.M.C.A -biisin jo 10 vuotta sitten erään opiston päättäjäispippaloissa. Sen jälkeen en olekaan tanssinut, enkä tanssi, ellei, niin.

Voehan vittu, vieläkin melkein hävettää, onneksi olin niin kännissä, että tuskin muistan. Ämyrit ja opiston kaunein nainen houkuttelivat, niin noin sitten.

Kytät kylläkin tänään kuutena silmänä toljottaen vahtasivat - siis ne ihan oikeat, joilla ei ollu siideritölkkiä kädessä - minua sen verran pitkään, että luulivat varmaan, että kaasuhyökkäystä pukkailee, vaikka ehän minä. Hernekeittoakaan edes ollut syönyt, kuuluu tähän se pakollinen helppo sanoa.

Toripolliisinkin olivat sateenkaaren leillä vaatettaneet ja japsit räiskivät siitä kuvia. Se on sitten vissiin homotoripolliisi tästä lähtien.

Vaan lähenpä tuonne ulos nyt ryyppäämään. Tavoitteena vetää seitinohuet perskännit. Tuo "pers" ei sitten liity mitenkään siihen kulkueeseen ja heikäläisiin.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Huomio! Achtung!
Reservin alik. el lude ilmoittautuu juopottelemaan tässä ketjussa kalsarit jalassa. Tämä lutikka imeskelee Pirkan lageria... Kai siitäkin kännin saa?!
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jaahans, yritetäänpä tänään uudestaan... Ei näköjään onnistu enää perjantaikalsarointi työviikon päälle kun nykyisin menen aikaisemmin aamulla töihin kuin ennen. Nukkumattihan se eilen yllätti takavasemmalta jo kolmen oluen jälkeen ja mainostamani "kovan kännin riipaiseminen" jäi pelkäksi yritykseksi. Mutta nyt on 12 tunnin yöunet takana, ja varmistin tilanteen vielä vetäisemällä pienet päikkärit tänään joten nyt pystyn paremmin tappelemaan vanhaa pujopartaa vastaan.

Oikein hyvää iltaa siis Teille kaikille arvon KalsariKännääjille!

Päänsisäinen jukeboxi arpoi illan ensimmäiseksi hitaaksi seuraavan discoiskelmän: Madrugada - Highway of light
 
Kaipa sitä vois muutaman siivun ottaa tänäänkin.

Muuten on tullut vietettyä päivää vaihtelevasti koneen ja elokuvien pariissa. Päivällä tuli katseltua Battle in Seattle, Mies vailla menneisyyttä ja hetki sitten loppui Tuttisoturi. Hyviä pätkiä kaikki, mutta voiton kruunaa MVM.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ilmestyihän tänne sentään muitakin. Ajattelin jo että olenko minä oikeasti näin huonoa seuraa että kaikki häipyy saman tien kun minä ilmestyn ketjuun...
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Tuodaan nyt pääkaupunginkin väriä tänne.

Vähän pitää kaljaa maistella ja Suomipop kanavan tappavan kovia biisejä kuunnella.


Käytiin tänään ihmetelemässä veljentyttöä ja pitää sanoa, että sedän sydän meni. Aivan ihana pieni ihminen, mä tulen niin hemmotelemaan sen tytön. Mukavaa saada elämään uusi rakas ihminen.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Nythän siellä Raumalla on pitsikyrpiäkin näytteillä.

Ja hyviä elokuvia ei ole tehty sitten Arpinaaman, joka on vuodelta... -83 kai. Tai no ehkä yksi tai kaksi hyvää.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Jaa-a. Piti sitten ottaa seitinohut kalsarikänni. Vittu. Nyt onkin sitten luvassa hirttoköyden paksuinen umpikänni. Paskaakos siitä. Lisää viinaa silmät liikkuu...
Känni on kiva asia.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Annas kun muistelen.. Full Metal Jacket tuli -87 ja Der Untergang vuoden 2006 paikkeilla. Sillä välillä ei säväyttänyt oikeastaan mikään.

No, Usual Suspects oli hyvä ekalla kerralla. Sitten yllätysmomentti olikin jo mennyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös