Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

KalPan pleijarikevät 2017 – mopolla mahdottomia?

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Kopari, 23.01.2017 klo 10.57.

 1. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Olen täysin vakuuttunut, että KalPa voittaa huomenna. Kun KalPa pääsee yhden huilipäivän jälkeen pelaamaan kotikaukalossaan, joka tuonut tällä kaudella lukuisia kertoja sen kuuluisan etulyöntiaseman, ei joukkuetta pysäytä mikään. Finaalipaikka on meidän.
   
 2. Nils Andersson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Tiukka paikka. Jyp on ihme porukka joka aina venyy tarpeen tullen
  Kalpalla on paras jengi pitkiin aikoihin, toivottavasti se ei hukkaa kaikkien aikojen mahdollisuutta.
  Joukkue on parhaimmillaan ylivoimaisesti paras joukkue liikkeessä, mutta mikä huolimattomuus ja puolustusvirheet vaivaavat vähänväliä ?
  Nyt nokka pystyyn - peli kuosiin ja finaaliin !!!
   
 3. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Loppuunmyyty halli.

  Sääli, että olen pääsiäisen vietossa 450km liian pohjoisessa. Jos en löydä striimiä, niin kuuntelen matsin Puheelta.

  KalPan 2000-luvun tärkein peli.

  Heaven or Hell?
   
 4. Daro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, BvB, Eagles... Nationalmannschaft
  Lainaus:
  Sitä se on aivan täysin. Voitto tai kuolema. Mutanen vois maalin tehdä huomenna, sitä se huutaa.
   
 5. Kurmuuttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalikka
  Lainaus:
  Black Sabbath -siteeraus on aina paikallaan. Onneksi olen kerrankin elämässäni pääsiäisen vietossa oikeassa paikassa. Usko on kova, ja lipunhankinta-/matkastrategioita finaaleihin on jo tullut mietittyä. Jos huomenna kuitenkin sattuisi tulemaan turpaan, niin helvetin lieskat korventavat sen verta armottomasti, että höntsäpeli klubbia vastaan saattaa jäädä seuraamatta.
   
 6. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Aivan samaa odotan itsekin eli, että nyt Mutanen perketi.

  Alkaa olla jännäkakan paikka nyt. Kuten todettu, 2000-luvun tärkein ja kovin matsi Kuopiossa täyden kotiyleisön edessä. Nyt on tämän joukkueen todellinen testi edessä, mihin se pystyy.
   
 7. Mukava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Yhdyn edellisiin puhujiin siinä että tänään tarvitaan se yksi maali "syvyyksistä", sen lisäksi että ykkös- tai kakkosketju tekee yhden ja yksi survotaan ylivoimalla. Heitän vastuuta seuraaville herroille:
  • Mutanen: ei maalia tällä kaudella
  • Sebok: edellinen maali tehty 29.10.2016
  • Ilomäki: runkosarjan pistenikkarilla ei ole tilillään yhtään playoff-maalia. Meno on kuitenkin parantunut koko ajan, joten sanooko 30. kerta toden?
  Tästä päästään jouhevasti ainoaan toiveeseeni illan otteluun: kenelle ikinä niitä hyvin harvoja paikkoja aukeaakaan, niin laukokaa! Nyt ei saa siirrellä vastuuta kaverille, vaan pitää uskaltaa napata se sankarin viitta henkarista ja sytyttää Niiralan yleisö massahurmokseen!
   
 8. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Toivottavasti KalPa uskaltaa tänään pelata, eikä lähde pelkäämään tappiota. Pelirohkeutta uskoisin kauden aiempien esityksien perusteella tiukassa paikassa löytyvän.

  Minulla on sokea usko tähän jengiin. Hatullinen paskaa saisi itsellä jäädä syömättä. ;-)
   
 9. SecondCitySaint Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings
  Pakko vähän tarinoida näin seiskapelin kunniaksi.

  Muutin Kuopioon kesällä 2009, ja sitä ennen kannatin muita Liiga-jengejä "etänä", ja en ollut yhtään peliä livenä nähnyt.
  Kuopiossa ollessa päätin kuitenkin alkaa kannattamaan paikallista porukkaa, kun pääsee livenä katsomaan pelejä. Ja voi pojat, onhan se ollut matka, vaikka monen mielestä varmasti kovin lyhyt näin fanien näkökulmasta.

  Buumi oli parhaimmillaan ja yleisöä oli hallissa, ja runkosarjassakin saatiin halli täyteen ilman mitään paidannostajaisia. Oli hienoa!
  Menestys jäi vain keväällä vajaaksi, ja sen jälkeen Laukkasen "peura ajovaloissa" pelikuviot vei joukkueen sarjataulukon hännille. Otti tiukille.

  Peksi Virta päätti sitten tulla takaisin Kuopioon, ja olin itse vähän ristiriitainen, että mitähän tästä tulee. Sama kaava jatkui, että keväällä ei vain riitä.

  Ja nyt ollaan tässä pisteessä. Todella hieno kevät, ja nälkä kasvaa syödessä. Sekin kertoo jotain, että toisin kuin Blues-sarjassa aikanaan, tänään Kuopio on joukkueen tukena hallilla. On se vaan huikea jengi, ja koko kauden ajan on ollut sellainen "nyt tai ei koskaan" -fiilis. Virta ja iso osa joukkueesta lähtee muille maille, ja nyt olisi se täydellinen paikka saada sen arvoinen päätös.

  Pitää vaan muistaa olla hiljaksiin ja jättää ne saunan polttopuut vielä kuistille. Tänään on iso peli, ja varmasti jää mieleen kävi miten vaan.
   
 10. Splendide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flygande fisktuppar
  Lainaus:
  Mukavaa tarinointia noin muuten, mutta en ihan tarkalleen tiedä, mitä tarkoitat tällä Kuopio tukena -jutulla. Olihan Bluesiakin vastaan game sevenissä täysi tupa?

  Tuo mokoma peli on kyllä itselläni täyttä sumua ja usvaa, kun Blues jyräsi KalPan jo ekassa erässä. Siitä toipuminen kesti ehkä sen pari vuotta ja oksennus meinaa nousta suuhun jo tuota muistellessa.
   
 11. SecondCitySaint Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ottelutilastot - 02.04.2012 - KalPa - Blues - LIIGA | Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

  YLEISÖÄ
  4335

  Pahoitteluni oksennusreaktiosta, mutta tuollaista tilastot näyttävät. Muistelen vaan että mediassa herkuteltiin sillä, että kuopiolaisetkaan eivät usko Kalpan voittoon.
   
 12. Splendide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flygande fisktuppar
 13. Kilvenkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  SecondCitySaint ehtikin jo kaivaa tilaston. Täytyy myöntää että yllätyin yleisömäärästä; olin varma että se oli luokkaa +3500. Itselläni on kyllä tuo peli ihan hyvin muistissa. Oikeastaan se on sen sarjan ainoa peli, josta on jäänyt yksityiskohtia mieleen. Peli oli nopeasti ohi ja kaksi erää joukkue taisteli enää vain ammattiylpeydestä - ja siitä yhdestä maalista. Sitä maalia kyllä tuuletettiin, se oli samaan aikaan sekä katkeraa että osoitus siitä, että aurinko nousee seuraavanakin päivänä. Onnekseni olin tuona päivänä hallilla, koska muuten olisi jäänyt näkemättä ja kokematta miten yleisö seisoi joukkueen takana pelin loppuun saakka. Paikalle saapuneet olivat tulleet hallille oikealla meiningillä: jos tässä helvettiin ollaan menossa, niin mennään sitten yhdessä. Siihen kannustukseen purkautui aika suunnaton määrä pettymystä, vitutusta ja särkyneitä unelmia. Joukkue kävi omaa taisteluaan jäällä, ja vaikka 3-0 johdon hukkaaminen on anteeksiantamatonta, sen viimeisen pelin jälkeen annoin kyllä kaiken anteeksi. Kaikesta näki että jokainen kilpipaita tiesi miten pahasti oli tullut tyrittyä, ja pelaajatkin olivat vihaisia. Tommi Miettinen pelasi joka toista vaihtoa, ja täysin syystä. Tommi Miettinen. Toivonen esitti yhden hienoimmista patjatorjuinnoista joita olen livenä nähnyt. Kiiskinen teki viimeisen tehopisteensä KalPa-paidassa ennen lähtöään ulkomaille.

  Minulle tuon viimeisen Blues-pelin muistaminen on tärkeää, ja sen muistaminen auttaa tänään kun astun hallin ovista sisään. Tappion kanssa voin elää, jos voittamisen eteen on tehty kaikki mahdollinen ja mahdoton. Jos hävitään taistelematta, sitä ei voi antaa anteeksi.

  Omituinen fiilis, kun toisaalta on luottoa joukkueeseen - ja toisaalta olen voinut lievästi pahoin siitä asti, kun heräsin aamulla ja muistin mitä illalla tapahtuu. Joukkueesta huokuu luottamus siihen, että oma tekeminen tuo voiton, mitään poppaskonsteja ei tarvita. Niin tai näin, tulossa on varmasti yksi niistä otteluista, jonka paikallaolijat kyllä muistavat vielä vuosia myöhemmin.


  EDIT: Niin sen verran vielä näihin yleisömääriin liittyen: täysi halli ei aina ole paras kotiyleisö. Paras yleisö on sellainen, josta lähtee ääntä silloinkin kun joukkueella on jäällä vaikeampaa. Bluesia vastaan voima ei ollut numeroissa, vaan siinä että hallille olivat tulleet ne, joilla vielä oli ripaus uskoa jäljellä, ne jotka halusivat kaatua joukkueen mukana. Joskus on hallilla sellainen olo, että saa hakata käsiä yhteen kokonaisen katsomonosan puolesta, eikä voi hetkeksikään hellittää, koska joutuu näyttämään esimerkkiä. Keskiviikon pelissä yleisö tuntui kannustavan jokaisessa erässä melkein sen tehokkaan peliajan verran, ja uskalsin suoda itselleni pari lepotaukoa, kun meteli oli sellaista ettei siinä minun kannustustani enää kaivattu. Kuopiossa on lopultakin opittu tavoille - ja jäällä joukkue on osoittanut paitsi olevansa sen arvoinen, myös arvostavansa yleisöä.
   
  Viimeksi muokattu: 15.04.2017 klo 14.25
 14. ToobHanns Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Bruins, Flyers
  FINAALIIN!

  Ja nautiskelu loppui nyt.

  Vastassa on rutinoitunut ja levännyt Tappara. KalPan ase Tapolan suojatteja vastaan on pelinopeus ja sen rytmittäminen.

  Odotan jännityksellä alkavaa sarjaa.
   
 15. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Lainaus:
  Lainaan itseäni, huomaatteko. KalPa pelasi varsinkin 5. ja 7. pelissä omaa peliään ja siinä oli pahin peikko, rakas isosiskokin, helisemässä. Kirjoitin tuon viestin pikkuseipäässä eikä nytkään selvillä vesillä olla, mutta luotto jatkuu - limiitti ei pauku vielä lähimainkaan.
   
 16. palli gunnar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Haistakaa vittu juntit, vääryydellä ansaittu, hamekangas Virralle, ei kukaan "haasta" niin kuin Pelicans pelissä, naurettavaa paskahousuilija tälläistä ei Nhl_ssä koskaan tapahdu, Savon juntit kylläosaa pelata vääryydellä, kieroja savolaiset.
   
 17. Mazoo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  KalPa pelaa aika hyvää jääkiekkoo. Vois vähän vielä kuitenki mopoo ratastaa ens viikon hulinoihin. Tää on nii hienoo kun edes trolleimmat kpo:t nähny tän tapahtuvan! :) 'Ihan finaalissa' ollaan oltu usein pelikohtaisesti, mut nyt ihan sarjana! Ding!
   
 18. Big Bear Jäsen

  Ollaanko menossa mahdottomaan, viitaten otsikkoon? Vastaan itse. Ollaan.
   
 19. Turkoosisalpa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  KalPa pelaa tämän kevään viihdyttävintä kiekkoa, tunnustus sille!
   
 20. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät (sympatiat Arizona Coyotesille)
  Lainaus:
  Älä jaksa.

  Todella suuret onnittelut KalPalle finaalipaikasta. Voin vain kuvitella miten iloinen porukka nyt Kuopiossa on... toivotan onnea Tapparaa vastaan.
   
 21. palli gunnar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kierot savolaiset, haistakaa vittu
   
 22. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Ilomäki ja Ruuttu. Molempia on tullut haukuttua tässä kauden mittaan. Ruuttu paransi loppukaudesta melkoisesti. Oli wortti hankinta.

  Ilomäki teki voittomaalin välierien seiskapelissä. Oli wortti hankinta
   
 23. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Kierojahan myö ollaan, mutta rauhoitu ja ota vaikka pääsiäismuna suuhusi. Ollaan kierouden lisäksi myös finaalissa ja voin sanoa että tuntuu helevetin hyvältä!
   
 24. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Pelicans; tuo typerin nimi typerimmälle joukkueelle, joka pukeutuu satiinipyjamiin ja tulee neukkukuutiokylästä, jonka ainoa identiteetti ovat densot ja narkit. No se siitä!

  Tänään hieno matsi ja hienoa peliä. Jylppy yritti todissaan 3. erässä, mutta Eero ja joukkue kestivät. Hopea varma ja nyt voidaan tehdä vielä ihan mitä tahansa! Jumaleissön, että silmä kostuu!
   
 25. Splendide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flygande fisktuppar
  Tahdon jo tässä vaiheessa kiittää meidän upeaa joukkuetta ja mahtavaa valmennus-duoa! KalPa-kannattaminen käynnistyi 1991 -finaaleista, kun asuimme Kiuruvedellä ja katsoimme lätkämatsia faijan kanssa. Toinen joukkue pelasi keltamustissa puvuissa ja kysyin isältä, mikä tuo joukkue on, kun heillä oli niin hienot peliasut. Iskä vastasi, että se on KalPa ja se on tuosta aika läheltä eli Kuopiosta. Tuon lauseen jälkeen aloin kannattamaan KalPaa. Tuossa pelissä tuli kuokkaan, mutta yksi peli voitettiin, mutta mestaruus hävittiin. Tuon finaalisarjan jälkeen minusta tuli intohimoinen KalPa-kannattaja.

  Jokainen joka tuntee KalPan historiaa tuosta eteenpäin, tietää että tämä tie on ollut raskas kulkea. Armon vuonna 2017, nuo kamalat pettymykset ja hirveät hetket huuhtoutuu pois, kun pelaamme taas finaaleissa.

  Lisäksi tahdon antaa erityiskiitoksen pikkuisille tyttärilleni, jotka joutuivat kuuntelemaan saunassa 15 minuutin palopuhettani siitä, minkälaista KalPan kannattaminen on ollut vuodesta 1991 lähtien ja mitä se merkitsee, kun pelaamme 26 vuoden tauon jälkeen finaaleissa. Hekin taatusti muistavat tästedes kevään 2017.