Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KalPan pleijarikevät 2017 – mopolla mahdottomia?

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Kopari, 23.01.2017 klo 10.57.

 1. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Lainaus:
  Kyllä tässä parissa yksi kuristin on ollut, ja se on ollut enemmän kuin tarpeen: Niko Mikkola. Aivan huikeaa niskalenkkeilyä.
   
 2. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings, Manchester United
  Tämän päivän peli tulee olemaan se vedenjakaja. Jos Kalpa voittaa rohkenen sanoa, että 3-muna tilanteesta Tappara ei enää nouse. Jos taasen peli on tämän illan jälkeen 2-1, on kyseessä melkein paluu lähtöruutuun. Mutta luotto on kova, että taistelevat kalakukot tänään(kin) voiton raapii. Positiivisena asiana mainittakoon tuo Savinaisen pelikielto.
   
 3. HankChief Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Tilanne on nyt siis sama kuin kahdessa edellisessä sarjassa, eli vastustajalla käytännössä pakkovoiton paikka. KalPa pelasi ehkä heikoimmat matsinsa kolmannessa pelissä, mutta toisaalta silloin kolmas matsi oli back-to-back peli, joka ei tunnu KalPalle soveltuvan. Eli tänään pitäisi olla sikäli paremmat lähtökohdat. Edelleen sama levollinen fiilis itsellä kuin koko sarjan ajan. Itsellä tosin ehkä osin jo maha täynnä, joten kaikki on plussaa ja siksi pulssi pysynyt kohtuullisesti aisoissa. toki joukkueen hyvien otteiden tukemana.
   
 4. Reznik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Ensimmäinen finaaliviikko paketissa ja pojot makoisasti 2-1. "Ihan kivasti" on sarjaan päästy mukaan JYP-voiton jälkeisen ulospuhalluksen jäljiltä. Käsittämättömän kova on keltaisten henkinen kantti kyllä tällä hetkellä, kun tänäänkään ei ajatus harhaillut, vaikka Tappara yritti selvästi hämmentää torikokouksillaan. Jatkoilla ois ollut kyllä kova luotto, mutta ei vaan sinne asti päästy..

  Ensi viikolla onkin sitten melkoinen härkäviikko tiedossa, mutta huikea mahdollisuus heti maanantaina taas täräyttää sarjan paras peli pöytään kotona.
   
 5. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Huomenna todella tärkeä peli, joka onneksi pelataan kotona. Voitolla jää vielä 3 mahdollisuutta ottaa mestaruus. Tappiolla sarja alkaa tiistaina ns. alusta ja Tappara pääsee aloittamaan sen kotona. KalPalla ei nuo perättäisten pelipäivien jälkimmäiset matsit ole niitä parhaita, joten sanoisin Tapparan saavan pienoisen edun mennä ottelusarjassa johtoon em. tapauksessa. Näin ollen huomenna soisi jälleen olevan sellainen matsi, että luistin kulkee ja tyhmiä virheitä ei tule.
   
 6. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Huomenna olisi tosiaan sanotaanko ensimmäinen iskunpaikka. Toki, se oli jo lauantaina mutta eteenpäin!

  Nuo tyhmät virheet/jäähyt pitäisi kyllä nyt saada aivan kokonaan pois. Pelicans ja JYP sarjassa nuo meinasivat jo kostautua ja lauantain pelihän sitten käytännössä ratkesi siihen vaihtovirheeseen. Myöskin Mikkolan kiekkokatsomoon oli tyhmä/huolimaton jäähy. Nuita on tullut joka peliin 1-4 kpl ja Tapparaa vastaan se on määrällisesti liikaa. Vaikka heidän YV onkin sakannut niin siellä riittää kyllä maalintekovoimaa pistää kiekko tarvittaessa reppuun.

  Jos Ruutun kausi on ohi niin kyllä tuohon olisi tärkeää saada Sebok sitten takaisin. Muuten liene Pitkänen menee sentteriksi ja Knuutinen/Piipponen tulee sitten neloseen. Huomisessa pelissä saisi Keräsen Jannekin herätä pikku hiljaa finaaleihin. Finaaleissa 3 peliin 0+0 ja ollut muutenkin melko näkymätön. Rissanen ja Mankinen sen sijaan on ollut ihan näkyvissä rooleissa. Toki Rissaseltakin on vara odottaa enemmän. Joka tapauksessa se on yksi ja sama kuka ne pinnat nyt tekee kunhan tehdään se yksi maali Tapparaa enemmän, se riittää! Huomenna voisi KalPa koittaa samaa taktiikkaa kuin Pelicansia ja JYP vastaan eli taklata eka erän kaikkea mikä liikkuu - myöskin sitä maalivahtia tarpeen tullen. Yksi asia on kuitenkin varmaa. Huomenna PITÄÄ olla hereillä heti alusta asti.
   
 7. Kurmuuttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalikka
  Tätä ei viitti tuolla kaiken kansan ketjussa toitotella, mutta aivan järkyttävän kova usko on, että huomisen jälkeen johdetaan 3-1. Tämä joukkue on osoittanut sen jo monta kertaa, miten helevetin vahva se on henkisesti. Osa vihulaisista tuntuu uskovan, että Virran höyryily eilisen pelin jälkeen kertoisi jostain Törmäs-tyylisestä sekoamisesta ja vaikuttaisi joukkueen peliin, mutta en usko.
   
 8. Grabovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
 9. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Lainaus:
  Heh. Harmittaa miehen puolesta. Ensin hävisi pullon, sitten menee tonni. Tosin kirjoituksesta voisi joku ynnätä, että on tainnut se pullo kuitenkin jäädä toimittamatta, lupauksista huolimatta.
   
 10. Splendide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flygande fisktuppar
  Alkaako tulla KalPan pojille väsy ja ottelutahti vain tiivistyy. Tänään hävittiin kaksinkamppailut, tänään Domia ei edes haastettu kunnolla, ei autettu kaveria, vaan katseltiin, että mene sinä puolustamaan. Huh, aikamoinen sukellus kyllä. Pahaltahan tämä näyttää tällä hetkellä, en minä olisi koskaan kyllä uskonut, että näin pahasti romahdettaisiin - ja vielä kotona. Tuo joukkue on ollut hämmästyttävä tämän kauden ajan, mutta loppuuko virta pahimmalla mahdollisella hetkellä. Täällä usko hieman rakoilee, mutta toivottavasti joukkue uskoo.

  Virta sanoi, että hatusta löytyy kaniineja tarvittaessa. Nyt tarvitaan seuraavaksi niitä tusinallinen, jos meinataan vielä Kahvaraa horjuttaa.
   
 11. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Tänään meni kaikki juuri niin kuin ei olisi pitänyt. Karmeita virheitä ja yleistä velttoutta kautta linjan. Mailaa puristettiin toisella kädellä ja pippeliä toisella. Heti huomenna matsi Hakametsässä eli Tapparalla selkeä etulyöntiasema voittaa 3. kerran putkeen. On oltava jo gallialaisten taikajuomaa, että huomiseksi löydetään taas hukattu pelihuumori.
   
 12. Kurmuuttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalikka
  Rissasella on pakko olla jotain vammaa, niin onnettomalta miehen liike näytti.
   
 13. petete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Kilpeläinen huomenna maaliin. Eeron kanssa hävitetään tai voitetaan.
   
 14. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Vai joko on mieli KHL:n rahakaukaloissa...

  Eihän tätä matsia voi Eeron piikkiin pistää. Viimeinen Eerolle tehty oli kunnon hörppy, mutta muuten ei voi syyttää. Kun vastustaja pääsee jatkuvasti tulemaan ylivoimahyökkäyksillä ja puolustus töhöilee oikein urakalla, lopputulos on tämä.
   
 15. Uncle Ben Jäsen

  Lainaus:
  Ei tossa minusta vielä virta ollut loppumassa, tai ei se ainakaan olennaisin asia pelissä ollut. Kyllä tuossa oli enemmän kysymys pelin rakenteesta, ja tietysti aina on kysymys myös yksilötaidosta. Noinkin ylivoimaista porukkaa vastaan kuin Tappara on, KalPan viisikkopelin pitäisi olla aivan huippuiskussa, jotta voitosta voi tosissaan tapella. Nyt peli ei pysynyt kasassa ja tulos oli sen mukainen. Huomenna voi sitten olla eri asia, sitten voi virtakin olla jo vähissä.

  KalPa on yllättänyt ja hämmästyttänyt huikeilla otteillaan jo vaikka kuinka kauan, joten ihan varma Tapparan mestaruus ei vielä ole, mutta kyllä se valitettavan lähellä nyt on. KalPa on kuitenkin laittanut sen verran hanttiin, että tuskin vastustajan leiristä löytyy edes riittävää ylimielisyyttä, joka voisi KalPan laariin sataa. :)
   
 16. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Uncle Ben viisaasti totesi yllä että peli ei pysynyt kasassa. Oltiin huolimattomia ja noin saamarin laadukas joukkue rankaisee. Jossain toisessa ottelussa kaksi tehtyä olisi riittänyt. Kilpeläiselle mestaruuteen asti, vaikka Godla pelasi hyvin.
   
 17. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Varmaan tänään oli liian suuri halu voittaa tai lähinnä yltiöpäinen halu. Meni sitten yli koko homma ja paletti hajosi. Ottaen huomioon sen, miten hyvä JYP oli kevätkaudella, ei ole ollenkaan tekemätön paikka viedä tätäkin sarjaa. Nyt vain pitää malttaa ja juoda sitä käärmelientä, että tämä matsi saadaan nollattua ja kasattua palikat huomiseksi.
   
 18. jan_suchy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dukla Jihlava.
  Tappara jauhaa mestaruuteen. Siihen ei auta (enää) kuopiolaisten "liike eikä nopeus".
   
 19. Bondarev Jäsen

  Lainaus:
  Pelataan kuitenkin ne pelit ensin pois ja julistetaan vasta sitten. Ei mestaruuksia ole ennenkään huutoäänestyksellä voitettu.
   
 20. Splendide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flygande fisktuppar
  Olisihan se helppo sortua negatiivisuuteen, koska eihän tällä hetkellä KalPan leiristä voida nähdä mitään mahdollisuutena, kun taivaalla on pelkästään uhkia. Mahdollisuuksia eipä juuri ollenkaan. Mutta hei, KalPa pelaa finaaleja! Näitä pelejä ei todennäköisesti saada nähdä taas 25 vuoteen, joten nyt nautitaan! Tappara on terästä ja todennäköisesti vie mestaruuden, mutta sisukas ja pieni KalPa ei anna periksi! Kun on harvinaista herkkua tarjolla, kannattaa nauttia!
   
 21. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Lainaus:
  Yhtä todennäköistä, ellei vielä selvempää on KalPan mestaruus. Tätä puoltaa se fakta että kukaan ei ole Liigahistoriassa noussut 0-2 tappioasemasta mestariksi. Turha tässä on tosiaan vaipua tappiomielialaan muutaman häviön jälkeen. Suuri yleisö ainakin tuntuu uskovan omien mahdollisuuksiin, koska finaaliliput 6. otteluun myytiin loppuun samantien. Kun tätä kautta kesällä katsellaan taaksepäin, voidaan todeta että Pelicans otti vain yhden ja se voitettiin, JYP tuli tasoihin ja se hoidettiin. Tappara tuli tasoihin ja se hoidettiin ja niin mestaruus sitten lopultakin voitettiin.

  Finaaleja. Tilanteessa 2-2. Ai että!
   
 22. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Muistetaanpas taas lähtökohdat. Miltä olisi tuntunut elokuussa lause: Tappara ja KalPa kohtaavat liigan finaaleissa ottelusarjan ollessa 2-2.

  Eihän tässä voi kun nauttia, kävi miten kävi.
   
 23. Mane Schimanski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, ManU, BM, RM, PuhtiPois
  Itse päätin "sitoutua" kannustukseen pitämällä koko viikon KalPan pelipaitaa päälläni töissä. Ekojen positiivisten kommenttien jälkeen tänään tuli jo naljailua. Näinhän Suomessa suhtaudutaan, kun ei tule pelkkiä voittoja?! Ihme kannatusta olisi, jos nyt luopuisin. Tsemppiä vaan viimeiseen vihellykseen asti! Upea kausi.
   
 24. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Kait siellä joku kuittailija kannustaa jotain muuta kuin KalPaa? Voit häneltä kysyä että missäs se sun jengis nyt pelaa? Vai pelaako edes..
   
 25. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lähtökohtiin ja kauden ennakkoasetelmiin nähden puhutaan KalPan osalta vertaansa vailla olevasta suorituksesta. "Alelaarin pohjilla" pelataan finaalissa sellaista joukkuetta vastaan, joka on samaan päästäkseen pumpannut joukkueeseen huikeita summia rahaa ja hankkinut riveihinsä puolen Suomen pelaajat.

  Kun nyt Kahvaran kannattajat paukuttelevat rintaansa, kannattaisi muistaa, kumpi tässä onkaan tehnyt ylivertaista työtä, KalPa vai Kahvara? Mestaruus on edelleen KalPalle aivan yhtä todennäköinen kuin Kahvarallekin niin kauan kunnes kaikki pelit on pelattu.