Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KalPan pleijarikevät 2017 – mopolla mahdottomia?

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Kopari, 23.01.2017 klo 10.57.

 1. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Bensa on loppu ja se on paha homma tuommoista diisel-konetta vastaan kuin Tappara. Etenkin jos joudutaan takaa-ajajiksi.

  Onneksi tässä on välipäivä välissä. Sitten Monttuun kannustamaan rakas seuramme vielä yhteen voittoon. Varsin hieno tilaisuus olla paikalla, seuran historian paras suoritus kaudella jolloin kukaan ei odottanut mitään. Joko tuloksena upean taistelun jälkeen pääsy finaalien seiskapeliin tai sitten karvas mutta hieno hopea.

  Hieno kausi, käy lopulta miten vain.
   
 2. Splendide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flygande fisktuppar
  Lainaus:
  Kyllä, ylivoimaista vastustajaa vastaan ollaan pelattu koko kausi miehekkäästi, mutta kai ne eurot aina jossakin näkyy. Tappara pelaa ärsyttävää kiekkoa, mutta vain mestaruudet muistetaan. Ylpeitä kuitenkin voidaan olla joukkueestamme.
   
 3. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Ei palvele KalPaa nämä perättäisten päivien pelit. Tämä aikataulu sataa ehdottomasti Tapparan laariin. KalPalla puhti poissa ja Tapparaa vastaan toimimattomalla pelitavalla (=hitaat lähdöt pitkän seisoskelun päätteeksi) piti yrittää pelata, koska jalka ei vain enää liiku. Nousee lauantain virheet ja eilinen yliyrittäminen ratkaisun avaimiksi tässä sarjassa. No vielä kerran Niiralan montussa ja siitä vielä kerran toivottavasti Tampereelle, jälleen seuraavana päivänä.

  Joka tapauksessa ollut loistava kausi, jollaiseen ei uskonut mitenkään. On ollut todella harvinaista herkkua, jota ei varmasti nähdä ihan pian uudestaan. Eli kaikki irti nyt tästä.
   
 4. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Posin kautta kun ajattelee, niin kyllähän tämä finaalisarja on osoittanut miten rajallisella materiaalilla ja olemattomalla kokemuksella KalPa voitti Pelsut ja JYPin. B-junnuilla ja mestispakeilla kaatui ihan kunnioitettavat joukkueet.

  Eli hattua päästä!
   
 5. Uncle Ben Jäsen

  Eikös sitä aina sanota, että pitkässä sarjassa tuomariratkaisutkin menevät lopulta tasan? Vieläköhän tässä finaalisarjassa siis ehdittäisiin tuomita kaksi ”about ulosajon” arvoista tilannetta KalPan eduksi... Aika merkittäviä ratkaisuja kuitenkin maalin peleissä.
   
 6. Mukava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kahta voittoa edelleen huutaa ja viimeinen elämä on jäljellä. Tänään upea ryhtiliike eilisen ohipelin jälkeen, niin Kilveltä kuin koko joukkueelta. Seitsemän pelin sarjaan on valmennusjohdon mukaan valmistauduttu, joten torstaina omalla rohkealla pelillä taas voittoon. Rohkeuden mukana pitää kuitenkin säilyttää maltti ja järki, sillä ylipelaaminen kostautuu Tapparan tasoista joukkuetta vastaan heti. Tänäänkin 2-0 maalin ainekset näki samantien, kun kolme meikäläistä pakkautui hyökkäyspäässä samalle kiekolle.

  Kaiken kaikkiaan tarvittavien maalien tekemiseksi saatiin tänäänkin paikat, joten mitään paniikkia ei sen suhteen ole. Se mikä on hiottava kuntoon on se himo laukoa puolittaisistakin paikoista. Ihan joka ukolla! Puhun etenkin teille Timonen, Sebok, Ilomäki ja Pitkänen. Niitä laukauksia on ihan turha säästellä seuraavaan kauteen. Kyllä se taas alkaa uppoamaan sinne verkon perukoille, kun tulitusta tulee tarpeeksi ja tukitoimet ovat kunnossa. Ja tuolla Tapparan maalin edustalla ei ole sellaisia golemeja, jotta sinä rynnimistä tarvitsisi ujostella.

  Minun listallani illan ykkönen oli Luostarinen. Siitä mallia halusta ja pelirohkeudesta joka ukolle torstain koitokseen. Nyt KalPa antaa mennä tulevienkin 26 vuoden edestä! Kaikki peliin ja vaihto kerrallaan nauttimaan tästä mahtavasta mahdollisuudesta haastaa puolustava Suomen mestari ja runkosarjan ylivoimainen voittaja!
   
 7. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Niin. Torstaina ei voi jättää enää mitään pöytälaatikkoon, eikä pisaraakaan hikeä vuodattamatta. Myös Tappara väsyy sarjan edetessä eli kaikki peliin. Lisää mahdollisuuksia ei enää tule.
   
 8. muzakian Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, St.Louis Blues, SiiPe, Koparit, Man City
  Lainaus:
  Vaan olipa tosiaan nuori Luostarinen liekeissä. Ei tuo toki huono peli ollut muiltakaan, mutta on tämä nyt aika sääli, että näitä vuoden mielenkiintoisimpia pelejä pitää pelata pois tälläisellä kiireellä.

  PS. Saapas nähdä monenko ottelun pelikiellon Mutanen saa Tapolan mielensäpahoittamisesta.
   
 9. Daro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Ducks, Arsenal....Fly Eagles fly!Eagles!
  Lainaus:
  Valitettavasti otteluohjelma oli päätetty jo alkukaudesta. Sekös tietysti vituttaa, mutta ei asialle mahdeta mitään.

  Lainaus:
  Kyllä sieltä useampi ottelu tulee pelikieltoa väkisinkin, Tapola sai jopa elinikäiset traumat siitä.
   
 10. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Siis menikö se Mutasen törmäys, vai se "kikki hiiri" kommentointi sinne kurinpitokäsittelyyn? Vai molemmat?
   
 11. Daro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Ducks, Arsenal....Fly Eagles fly!Eagles!
  Lainaus:
  Mutasen sikamainen taklaus ainakin meni kai sinne. Toivottavasti Mutanen saa monta peliä penaltia kun uskalsi taklata haavan lehteä. Huuteluista tietysti lisää tulee. Sikamaista touhua. En hyväksy.
   
 12. Jaaku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Tampereella availlaan jo shampanjapulloja, mutta itselläni on suorastaan sairaalloisen kova usko KalPan joukkueeseen ja mestaruuden saavuttamiseen. KalPan teema tällä kaudella on ollut nousta kuolleista silloin kun se on lytätty täysin. Oikeastaan maanantain peliä lukuunottamatta kaikki finaalipelithän ovat olleet erittäin tasaisia ja Tappara on sulanut finaaleissa ennenkin (isosti).

  Naapurileirissä näyttää olevan todella kova pelko jälleen hopealle jäämisestä...
   
 13. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Niin, eihän tässä tarvita kuin voitto huomenna niin ollaan toinen käsi kannun reunassa kiinni. Ei ole millään tavoin mahdoton tai ylitsepääsemätön suoritus. Lepopäivä takana, kotikenttäetu, täysi halli ja muistissa varmasti edellisen kotipelin ylipelaaminen, jota tuskin toistetaan.
   
 14. Kilvenkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Ensimmäistä kertaa tänä keväänä KalPa on tappiolla. Jo sarjan tasoittaminen huomenna olisi kova juttu. Kaikki mahdollisuudet siihen ovat olemassa. Ainakaan se ei jää kiinni joukkueen taistelusta tai yleisöstä - eikä minusta.
   
 15. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Jos huomenna onnistutaan kotiluolassa voitto nappaamaan niin kyllä se Game 7 olisi sitten aivan uskomatonta. Siinä on nimittäin semmoiset ainekset kehissä, että kaikki on mahdollista. Ensin pitäisi vain nyt huomenna hoitaa tuo Tapparan ottelupallo pois! Sitten on vain taivas rajana
   
 16. Lainaus:
  En vahvistaisi tätä. Eilenhän KalPa oli paremmalla jalalla liikkeellä ja voitti maalipaikatkin ottelussa. Koko homman juoni kiteytyi viimeistelyyn, sillä KalPalla oli kyllä niitä hyviäkin paikkoja, mutta onnistumiset jäivät uupumaan. Jos KalPa huomenna voiton ottaa, on sillä ainakin eilisen perusteella kaikki mahdollisuudet voittaa koko homma.
   
 17. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Nojoo, tuossa kommentissani oli ennakkoasenteellisuutta ja hajuja edellisistä sarjoista mukana. Jos pelillinen käyrä jatkaa osoittamistaan ylöspäin, huomenna on tosiaan oikein hyvät mahdollisuudet voittoon.
   
 18. Kurmuuttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalikka
  Lainaus:
  Valitettavasti en usko tuohon shampanjapullojen availuun. Tästähän kiertää legenda (olikohan tämä KalPan juhlakirjassakin mainittu), että TPS herran vuonna 1991 tuli valmiiksi voittaneena ja fokus lähinnä niissä pulloissa Kuopioon 4:een peliin, ja kuinkas kävikään. Silloin oli ajat toiset ja allekirjoittanutkin junnuna katsomossa (sori oikeesti näitä muisteloita, mutta vanha mikä vanha). Hyvä että jollakin on vielä usko kova. Tappara nyt vaan valitettavasti on ollut tässä tai ainakin tätä läheisesti muistuttavassa tilanteessa viitenä edellisenä keväänäkin, harva pelaaja ihan noin montaa kertaa mutta useimmat useampia kuitenkin. Siinä leirissä ei keuli, ennen kuin ne neljä (4) voittoa on plakkarissa, se on varma. Tämä kommentti koski lähinnä torstain mutta myös mahdollista perjantain peliä.

  Lainaus:
  Sanoisin ennemminkin niin, että yksiulotteisen "backtobackpelit ei sovi KalPan pelityylille"-keskustelun sijaan pitäisi ennemminkin keskustella siitä, löytääkö KalPa siitä normipelisapluunastaan eroavan - voittavan - tavan pelata Tapparaa vastaan. 5. pelihän oli jo siinä mielessä hyvä osoitus siitä, kuinka valmennusjohto oli käryllä ongelmasta ja miten pelaamista viilattiin juuri tässä mielessä. Ja eihän se kauaksi jäänyt, suurin piirtein samoilla marginaaleilla 1. Treen pelistä otettiin Rystö, eilen se jäi ottamatta, mutta eihän se pelitapahtumien valossa mitenkään järjettömän kauas jäänyt.

  Oolinool, pessimistiseksi mestaruuden suhteen muuttuneesta yleisasenteestani huolimatta, en hämmästyisi ihan hirveästi, vaikka Kaleva taas huomenna täräyttäisi ja toisi ratkaisun tänne Tampereelle. On tää joukkue niin monta kertaa tällä kaudella lyönyt ällikällä, että ei mitään järkeä. Ja 7-pelihän taas sitten olisi sitten taas jotain niin käsittämättömän orgastista, että ehkä parempi kun ei ala kuvailemaan. Sittenhän kaikki olisi yhden pelin varassa, ja kaikki jääkiekkoa joskus enemmän kuin sivusilmällä seuranneet tietävät, mitä se tarkoittaa (= kaikki on mahdollista)...
   
 19. HokiHero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Majoneesi-Matti
  Huhhuh. Harvoin on ollut KalPa-fanina tälläinen kutkuttava jännitys päällä kun tänä aamuna herätessä.

  Tänään kuoleman pelissä ei oikeastaan osaa (vielä) edes stressata. Yksinkertaisesti tulos tai ulos ja aivan turha spekuloida millään muulla. Jos kotona homma hoidetaan on Game 7 taas jo niin pienten marginaalien taisto etten näe Tapparaa millään tavalla päihittämättömäksi. Maalivahdit voivat ratkaista yksittäisen pelin suuntaan tai toiseen, yksittäinen pomppu luistimesta tai kyseenalainen tuomio tuomareilta. Jotenkin seiskapelissä en usko edes väsymyksen nousevan avainasemaan, kyllä se mentaalipuolella ratkaistaan kun tiedossa on että tässä on se viimeinen sauma eikä mitään tarvitse jättää takataskuun.

  Nyt nautitaan. Onhan tämä erityisen upeaa aikaa kiekkofanille.
   
 20. Silkkiuikku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lentävä Kalakukko
  MInä, olen aina ollut ja aina vissiin tulen olemaan pessimismin puolelle kääntyvä. Löydän asioista aina ensin uhkat, painan jarrua ja epäilen kaiken onnistumista. Uskokaa tai älkää, olen ollut koko ajan varma, että seiska peliin mennään. Sitä käsitystä ei muuttanut edes tiistaipelin muuriin puskeminen. KalPa tulee voittamaan tänään varmasti ja Tampereella jatketaan. Ei tässä olla vielä viimeistä sanaa sanottu.

  Veljet ja siskot!! Toverit! Tavarits! Taistelu jatkuu. Tänään laitetaan Tappara nippuun ja huomenna sitten jatketaan Tampereella. KalPa pelaa historiansa parasta kautta. Jos sama tahti jatkuu, niin seuraavan kerran ollaan loppuotteluissa vuonna 2043. Moniko meistä hakkaa silloin näppäimistöä jatkiksen palstalla? Meikäläinenkin on siinä vaiheessa jo 64 vuotias ja viimeinen vuosikymmen työelämässä on alkamaisillaan ennen eläkkeelle siirtymistä. NYT JOS KOSKAAN nautitaan tästä. Mestaruus ei ole ollut koskaan näin lähellä. Ei luovuteta. Hampaat irveen ja rystyset valkoisiksi. "Tapetaan" ne. Jos itse kuollaan, niin ei vastustajakaan naarmuitta tästä selviä.

  Go KalPa
   
 21. ToobHanns Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Bruins, Flyers
  Kaks voittoa kairataan. Huomenna sitten asuntosäästötilit tyhjäks ja pitkän viikonlopun viettoon.
   
 22. Pallonivel Jäsen

  Alkaa tuo Tapparakin väsymään, joten luisteluetu palaa takaisin kevytkenkäisille kalpalaisille. Enää 2 ottelua tätä upeaa kevättä (talvea) jäljellä.
   
 23. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Heh, lastenlasten kanssa finaaleja seuraavan kerran katsomassa, jos on enää edes hengissä...

  Noh, jospa KalPan tulevaisuus on vähän erilainen kuin edelliset 26 vuotta. Tässä on kuitenkin ollut vajaan 10 vuoden sisään pari kolme kautta, jolloin on ollut ihan realistiset mahdollisuudet mennä finaaleihin ja ihan mestaruuteen asti. On vain jäänyt kuti piippuun. Ihan seuraaviin 2-3 vuoteen tuskin ollaan tässä tilanteessa, mutta eipä pitänyt olla tänäkään vuonna. Aika näyttää, millaiseksi tulevaisuus muodostuu. Se riippuu myös kannattajista. Jospa tämä kausi antaa uutta potkua suurelle yleisöllekin, että emme ole tuomittu aina epäonnistumaan ja peleissä kannattaa käydä muulloinkin kuin tällaisessa tilanteessa.
   
 24. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kaikki peliin, kaukalossa ja katsomossa. Nyt jos on yhtään säästöliekillä liikenteessä niin se voi jossain vaiheessa harmittaa.

  Kaikki pelit tähän asti ovat olleet altavastaaja KalPan voitettavissa. Niin tämän iltainenkin matsi.
  Kaikki keinot on löydettävä käyttöön (lue Timosen Jussin laukaus, Sebokin viimeistely, Ilomäen voitettu kaksinkamppailu)!
   
 25. muzakian Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, St.Louis Blues, SiiPe, Koparit, Man City
  Lainaus:
  Eiköhän Balasz avaa maalihanat tässä tänään tai jos tarvitaan niin vielä voi venyttää huomiseen. Tämän lisäksi kun Eero Suuri ei päästä enää näissä karkeloissa maaleja niin tää meidän kevät saa arvoisensa päätöksen.