Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

KalPan pleijarikevät 2017 – mopolla mahdottomia?

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Kopari, 23.01.2017 klo 10.57.

 1. Reznik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Seiskapeliä tilauksessa. Olisihan siinäkin oddsit aikaslailla Tapparan puolella, mutta KalPalle peli olisi puhtaasti Suuri Mahdollisuus. Mutta mutta eka pitäisi sinne asti päästä. Avausmaali ois kiva tehdä, muuten voi mennä tuskaiseksi. Jokatapauksessa huikean kauden vika kotimatsi, joten meno sen mukainen.
   
 2. Splendide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flygande fisktuppar
  Olihan se isät vastaan pojat. Kai tämä pettymys jossakin vaiheessa iloksi muuttuu.
   
 3. Haalariosasto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Ei vaan riittänyt, Tappara oli vaan niin pirun kova. Nyt on kyllä takki tyhjä, vaatinnee jonkinlaisen nollauksen.
   
 4. Götze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Borussia Dortmund
  Saappaat jalassa kaaduttiin ja vaikka vitutus on tällä hetkellä mallia Torino 2006, niin ylpeä pitää tästä porukasta olla. Tappara oli vaan liian kova, kaikki muut porukat olisi kaatunut tänä keväänä.
   
 5. muzakian Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, St.Louis Blues, SiiPe, Koparit, Man City
  Kiitokset KalPalle. Onnittelut Tapparalle! Omalta kohdalta lätkää seurataan vasta ensisyksynä.
   
 6. Reznik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kaikki tehot kyllä mopedista revittiin vielä finaaleissakin mitä revittävissä oli. Asia johon en olisi heti huikean JYP-sarjan jälkeen uskonut. Sen puoleen ei jossiteltavaa jäänyt, mutta sitten toisaalta. Saatanan lähellä oli Tapparankin kellistäminen, mutta kun ei niin ei. Tyhjä on kyllä takki tässä vaiheessa.
   
 7. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Tänä yönä vituttaa. Tänä yönä juodaan.

  Huomenna on darra. Huomenna vituttaa darra.

  MOPOLLA MOOTTORITIELLE toi suuria tunteita ja näiden hetkien takiahan tätä hommaa seurataan. Kulta ja Poika tulee kainaloon, eikä sitä tarvitse odottaa 26 vuotta.

  Kiitos KalPa ikimuistoisesta keväästä. Nälkää jäi.
   
 8. tulikaste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Ei ole muuta sanottavaa kuin kiitos KalPa. Ylititte joka äijä aivan kaiken mihin olisin uskonut teidän pystyvän ja vielä vähän enemmän. Seurahistorian paras tulos tällä kokoonpanolla ei ole häpeä vaan helvetin hieno tulos miten vain sitä tarkistelee.
   
 9. Kalikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Porukka kiittelee eikä syyttele. Varmasti ihan hyvä. Itsekään en haluaisi syytellä, mutta jonkunhan tässä täytyy. Miksi KalPa ei mennyt ihan loppuun asti:

  1. Ensimmäisenä, mutta ei nyt välttämättä tärkeimpänä: Tuomarointi. Tuomarointi meni etenkin finaalisarjassa niin pahasti vihkoon, että näin tasaisissa peleissä se takuulla käänsi ainakin yhden voiton häviöksi. Tosi harmi homma, mutta tämmöinen maku tästä jäi. Ehkä päällimmäiseksi jäi mieleen, mutta ei ehkä se tärkein ongelma kuitenkaan, kun mietitään noita seuraavia.

  2. Yksi peli meni finaalisarjassa koko joukkueelta täysin ohi. Edelleenkin tasaisessa sarjassa ei voi joukkueen valmistautuminen mennä yhdessäkään ottelussa noin pahasti vikaan, että koko ottelun koomaa koko joukkue. Siinä annettiin 1 aivan ilmainen voitto Tapparalle. Menisikö tämä nyt sitten valmennuksen piikkiin? Tässä olisi varmasti sitä Tuomaista tarvittu valmennustiimiin.

  3. KalPan kirkkaimpien tähtien himmeneminen. Nimenomaan finaalisarjassa tai matkalla sinne. Ykkösketju ja sitä kautta myös ylivoima himmeni ihan täysin. Tuntui, että ykkösketjussa vain Mankinen oli hereillä playoffien loppuun asti. Etenkin Rissanen ketjun oleellisimpana lenkkinä ei pystynyt pelaamaan tasollaan loppuun asti. Ehkä hän on vähän ujo persoona ja oli aivan uudessa paikassa, niin mailasta puristamista tuli liikaa? Nyt hän toki on yhtä kokemusta rikkaampi pelaaja tulevaisuudessa. Riikola hävisi playoff-sarjan aikana myös. Oliko hän kokoonpanossa kertaakaan Tapparaa vastaan? Ei kerrassaan näkynyt kentällä, vaikka piti olla meidän kovin taklaaja ja tärkein viivapelote (myös YV:ssä). Myös Mikkolan taso tipahti loukkaantumisessa. Samoin Ruuttun.

  Siinäpä se. Hopea tietysti oli silti ylisuoritus, mutta kaikki mahdollisuudet olisi ollut kultaankin. Liian monta asiaa kääntyi kuitenkin meitä vastaan loppua kohti.
   
 10. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Näin on. Kauden tärkeimmissä peleissä KalPan kärkipelaajat menettivät otteensa, mikä näkyi tehottomuutena. Pelillisesti oli kaikki mahdollisuudet ottaa mestaruus, mutta se viimeinen niitti eli maalinteko jäi piippuun. KalPalla ei vain ollut kovien paikkojen ratkaisijoita kuten Tapparalla. Tämä toki oli tiedossakin. Mestaruus hävittiin vain ja ainoastaan tähän.

  Ja tuomaripeli... Jos ei Liiga ala ottaa asiaa tosissaan ja tehdä tuolle perseilylle jotain, sillä pilataan jatkossakin reilu peli. Pillipiiparit ovat hukassa, eivätkä tiedä, milloin pitäisi viheltää ja milloin jättää viheltämättä. Yhtenäistä linjaa ei ole tai sitä ei vain osata noudattaa määrätietoisesti. Pilli oli nielaistu ja se soi, kun tuomareilta tuli jännityspieru eli täysin randomisti. Se oli jälleen pelin henki näissäkin finaaleissa. En sano tämän ratkaisseen lopputulosta, koska edellinen kohta, mutta paska maku jäi siinä mielessä suuhun.

  Kaikesta huolimatta ei vain voi olla kovin pettynyt. Saimme tällä kaudella sellaista herkkua, jota ei ole usein tarjolla Kuopiossa. Ja millaisista lähtökohdista se tehtiin, se oli aivan uskomatonta. Tämä oli finaalitappiosta huolimatta meidän kevät ja se toivottavasti kantaa myös tuleviin vuosiin sekä organisaation sisällä, että yleisössä. Se valaa uskoa siihen, että pystymme mestaruuteen asti.
   
 11. petete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Kiitoksia joukkueelle kaudesta ja elämyksistä mitä tarjosivat koko kaupungille. Hoppee ei oo häppee! Olihan tämä huikea kausi. Voin itsekin myöntää, että syksyllä olin varma että KalPa on sarjan pohjilla.

  Paljon tuli kauden aikana hyviä ja huonoja sattumia: Jos esim. Sebok ei olisi syksyllä loukkaantunut, Myttynen ei olisi tullut Kuopioon. Jos haluaa veistä kääntää haavassa, niin miettii sitä Tampereen 3. pelin lopun jäähyä, kun oli kuusi pelaajaa kentällä. Kalpa hallitsi peliä ja olisi jatkoerässä ollut aika vahvoilla siirtyä sarjassa 3-0 johtoon. Tai tuomarit olisivat eilen viheltäneet Jasun korkean mailan. Miten olisi sitten sarja mennyt?

  Nyt pitää toivoa, että organisaatio saa otettua hypestä maksimaaliset tehot taloudellisesti ja urheilullisesti myös ensi kauteen. Kovia ukkoja lähtee pois, mutta näin se pienessä seurassa menee.

  Oma 5-vuotias tyttö naulasi eilen Montussa hyvin KalPan saavutuksen, kun katsoimme miten KalPa pelin jälkeen kiitti yleisöä. Kertoi, että loppuottelut olivat ikimuistoinen kokemus ja muistaa nämä pelit vielä mummonakin.
   
 12. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Lainaus:
  Materiaalin leveys tosiaan ratkaisi. Tapparalla on näitä Jasuja, Repoja et. kump alemmissa ketjuissa, josta saada hyvin tulitukea. Ainakaan kun verrataan Sebokin ja Mutaseen yhtään mitään edeltämaiituilta pois ottamatta. Hieno kevät ja kausi koko KalPan joukkueelta.

  Lainaus:
  Hyvin sanottu ja itseäni on sylettänyt tuo pleijareissa KAIKKIEN joukkueiden harrastama roikkuminen ja repiminen. "Joo on pleijarit ja joo nää on miesten pelejä", mutta mielestäni silti on kyllä perseestä kun hyökkäysalueella tyyliin saat hypätä kaverin selkään ja pilli ei soi. No pelihän on näissä sellaista painimista ja vähän jopa tuurin kauppaa, että miten se kiekko pomppii. Yhtään siis Tapparalta pois ottamatta. Oikea joukkue voitti ja KalPakin tätä harrastaa, koska se sallitaan.
   
 13. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Itse ihmettelen koko sabluunaa, että tuomarilinjaa muutetaan playoffeihin. Miksi?! Se se on hienon näköistä pelaamista, kun on nippu mailoja kainaloissa, jalkovälissä ja revitään ja roikutaan. Näyttää enemmän kaljalätkälle kuin pääsarjatason kiekolle. En nähnyt poffeissa mitään fyysisyyden lisääntymistä verrattuna runkosarjaan, vaan lähinnä maila- ja muun häirinnän ja ronkkimisen lisääntymisen.

  Mitä tulee KalPan pelaamiseen finaaleissa aiemmin mainitun lisäksi, uskaltaisin väittää JYP-sarjan kuitenkin vieneen joukkueelta sen viimeisen iskun sekä fyysisesti että henkisesti, vaikka joukkue valmennusta myöten muuta väittikin. Nälkää varmasti oli finaaleihin, mutta oliko enää rahkeita jäljellä kropassa ja pääkopassa, se on toinen tarina. Suurimmalle osalle KalPan pelaajista ihan paria poikkeusta lukuunottamatta kyseessä oli ensimmäinen kerta uralla, kun vastaavaan ylletään. Se ei voi olla vaikuttamatta jollainen tapaa alitajuisesti.
   
  Viimeksi muokattu: 28.04.2017 klo 10.43
 14. Kilvenkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Juuri näin. Täällä näkyy porukka olevan yllättävänkin pettynyttä. Minä kasailin itseni tuon viidennen pelin tappion jälkeen, koska viimeistään siinä pelissä Tappara otti niskalenkin, ja eilen olin jo valmistautunut siihen että kausi saattaa päättyä. Vähän ehti ajatukset lähteä laukalle kun KalPa johti sarjaa 2-0, mutta eihän tämä finaalitappio ollut KalPan huonoutta. Tuosta joukkueesta revittiin irti ihan kaikki, mitään ei jäänyt varastoon. Materiaali tiedettiin kapeaksi jo ennen kauden alkua ja oli keskisuuri ihme, että vältyttiin pahoilta loukaantumisilta ja edes päästiin näin pitkälle. Kolme viimeistä peliä olivat aika selkeästi Tapparan hallinnassa, ja KalPa löysi siihen lääkkeitä vain hetkittäin. Virta taisi sanoa haastattelussa hyvin, että Tappara pääsi pelaamaan omaa peliään ja KalPan piti sitten yrittää muokata omaansa.

  Katkeransuloista se oli katsella Tapparan juhlintaa, vaikka keskityinkin enemmän tarkastelemaan KalPan pelaajia. Ehkä tämä jää pelaajille mieleen, tappio ja vierasjoukkueen juhlinta kotihallissa. Ehkä se kasvattaa ja sisuunnuttaa, ehkä nyt tiedetään miten paljon enemmän se mestaruuden ottaminen vielä vaatii.

  Ensi kaudelta ei taas vaihteeksi osaa kovin suuria odottaa. Alkaa Sami Kapasen aika.

  EDIT: Sen verran täytyy vielä lisätä, että aika tyhjältä tuntuu nyt kun kausi tosiaan on päättynyt. Miten tämän jälkeen osaa nauttia jostain runkosarjapeleistä... Jään vapaaehtoiselle tauolle jääkiekosta, syyskuussa taas katsellaan että miltä se joukkue näyttää.
   
  Viimeksi muokattu: 28.04.2017 klo 13.50
 15. Mane Schimanski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, ManU, BM, RM, PuhtiPois
  Hyvästihän tuo mopedi pykelsi päättyneellä kaudella. Kiitokset yrityksestä tälläkin keskusteluosastolla
   
 16. Mane Schimanski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, ManU, BM, RM, PuhtiPois
  Lainaus:
  Puolueeton kaupunki mutta Tapparan väkeä löytyy. Ainoa KalPan mies itse. Paita päällä tänäänkin, nyt voi nostella kaappiin. Tai täytyy vielä keväämmällä pitää hopeajuhlat ja saunoa lähes-mestaruusaunat!
   
 17. Feliks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa, KuPS
  Vaikka tulikin takkiin finaalisarjassa, niin edelleen pitää nostaa hattua KalPan joukkueelle. Kaikki annettiin kentälle, mutta ei vaan riittänyt. Ei sulamista ja voitettiin sentään JYP välerissä. Erittäin hieno suoritus ja saapi silläkin vähän balsamia haavoille. Pelaaja-arvioiden aika on myöhemmin, mutta Luostarinen pelasi hienosti finaaleissa. Todella kypsää ja vahvaa pelaamista vaikka ikää ei paljoa ole.
   
 18. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Ei mahtunut mokoma malja mopon tarakalle. Sitten vain liian kiltisti todettiin tilanne mutta siitä huolimatta lähdettiin katsomaan jos sen jotenkin kainalossa saisi raahattua kotiin asti. Siinä hommassa rispaantu hihat ja mutkia tuli niin paljon matkaan ettei vaan puristusote kestänyt. Vaikka alkumatkasta ote tuntuikin pitävän. Jos ei ois hyvä mieli kokonaisuudesta niin harmittaisi lopputulema