Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KalPa medioissa

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana JuhaZ, 23.02.2007 klo 14.06.

 1. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Aamun savonsanomat ja urheilusivuilla otsikko jalopeurasta ja ensimmäinen mielikuva JVG:n biisistä Teemu ja Jari, pelasti mun päivän! Ei niin jalopeura, meidän Jari:)
   
 2. Vieläköhän tämän artikkelin tekijällä on asiaa halliin, kun taisi joku aiemmin KalPasta syksymmällä negatiivisesti kirjoittanut mainita joutuneensa Hanneksen toimesta ristiin naulituksi.

  Liigan johtoa tuossa ensi sijaisesti moititaan sarjajärjestelmästä, mutta varmaan siellä toimistolla joku osaa vetää herneet nenään.

  Linkki savonsanomien sivuille.
   
 3. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Eikat tuosta nyt voi mitään herneitä nokkaan vetää. Juttuhan on täysin totta ja kertoo kaikessa karuudessaan liigan tilan tällä hetkellä.
  Järjestelmä on mätä kaikessa yksinkertaisuudessa vai vieläkö joku ilkeää Kuopiossa muuta väittää?
   
 4. Savon Detroit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Sabres
  Lainaus:
  No ei näitä varjopuolia kukaan varmaan kiistä ei. Tunnustan omalla osallani että siellä kouvolassa on tehty monta asiaa paremminkin kuin meilläpäin tällähetkellä mutta ei tilanne sentään ihan toivoton ole: Toimistoon on palkattu ammattiapua jo Saksmaninkin muodossa joten odottelen omalla osallani kokonaisvaltaista ryhdistäytymistä hallinnossa. Liigan virheille ei kukaan kuopiossakaan mitään voi koska ei Ikun höpinät niitä yksinään ole aikaansaanut kyllä siihen tarvitaan se 13 muuta seuraa kuten jossain aiemmin tuli esille.
   
 5. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
 6. Van Cleef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
  Tässä linkki KalPan aamujäille. Pexin, Kilpeläisen ja Voden kommentteja: http://areena.yle.fi/tv/2401539
  Edellinen oli suoraan lähetykseen. Tässä on sama Areenan klippinä.
   
 7. ToobHanns Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Bruins, Flyers
 8. Kilvenkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  ”Rohkeasti erilainen, aidosti omanlainen” Onhan tuo lausahdus jo kuultu tässä kauden aikana, mutta enpä ajatellut että sillä tarkoitettiin suvaitsevaisuutta. Hieno puheenvuoro kyllä ja muutenkin nuo YLEn haastattelut tästä aiheesta tulevat tarpeeseen. Tammisen käsittämättömät sekoilut eivät oikein antaneet hyvää kuvaa siitä, miten jääkiekon parissa suhtaudutaan seksuaalivähemmistöihin.

  Se on sitten eri asia, että miten tuo "rohkeasti erilainen" oikeasti toteutuu joukkueen parissa.
   
 9. Z-hän elää Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä, tästä kaikki pisteet. Oli jumalauta aikakin, että uuden sukupolven johtajat, pelaajat ja muut edes jotenkin täysjärkiset antavat lajia satunnaisemmin tai ei lainkaan seuraaville jotain tolkullisiakin viestejä lätkän (arvo)maailmasta - eivätkä jätä julkikuvaa juhanijuhanin, sihvostyrkkyjen ja roskalehtien "väkivalta"onanoijien kontolle.
   
 10. Kupsss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Tuntuu että KalPa alkaa olemaan YLE:n lemmikki, kun videoo ja haastatteluita tulee YLEn:n sivuille viikottain, ja juttuja myös radioon. Milloin ollaan aamujäillä ja milloin heitetään kiekkoa (Linkki YLEn sivuille yhteen esimerkkiin)
  Toki varmasti myös hyvä sijoitus sarjassa vakuttaa asiaan...mutta ei valiteta, kun ollaan valokeilassa.
   
 11. Vaihtoruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa -91
  Lainaus:
  Mielestäni kyseessä ei ole sattuma. Toki hyvä joukkue ja sen positiiviset esiintymiset ruokkii median kiinnostusta.

  Tälle kaudelle KalPa on panostanut hurjasti medianäkyvyyteen. Yle ottaa mielellään jutun aiheita, jos niitä sinne tarjotaan. Facebookissa seuralta tulee tasaisella syötteellä juttua myös iltaisin ja onpa joukossa asiallista vuorovaikutusta. Graafinen ilme uudistettiin ja haastattelut medialle on asiallista kuultavaa. Hoopeen ja Lätsän lähestymiskulmasta kulissien taakse pidän, Virta ja kumppanit on mukana jäynäilemässä.

  Taustalla työskentelee seuran tukena nyt ammattilaisia ja tulos on selkeästi aiempia vuosia parempi, Me like.

  Edit: Liian pikaisen lähetä napin jälkeiset täydennykset.
   
  Viimeksi muokattu: 16.10.2014 klo 09.45
 12. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Savon Sanomat otsikoineen kertoo illan koitoksesta ennakossa: KalPan Virta: Pysytään positiivisina (onko sponsorin hienoisella ohjauksella mietitty otsikko, Hoopee kaiva piilomainonta esiin) .
  Kerrotaan maalintekemisen vaikeudesta KalPan otteluissa, omien ja vieraiden toimesta. Sitten rapsakka 7-1 tulosveikkaus raportin päätteeksi.

  No illalla ollaan viisaampia. Hienosti media kuitenkin ruokkii läpihuutojuttu-ottelun perään.
   
 13. TeemuAn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings
  Erittäin mielenkiintoinen haastattelu Kasperi Kapasesta. http://www.laitataklaus.com/2014/11/haastattelussa-kasperi-kapanen.html

  Kassu kertoilee muun muassa juttuja Pohjois-Amerikan reissulta, oli itse Crosby ollut heti yhteydessä varauksen jälkeen. Vähän vapaampi haastis mitä jannusta yleensä näkee, löytyy sellasiakin juttuja mistä ei muissa medioissa ole hirveesti melua ollut. Suosittelen lukaisemaan-
   
 14. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
 15. dayman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Hilpara, kasa sympatiajoukkueita NHL:ssä
  Vai että ylipainoinen Pekka Virta haukkuu urheilullista Jussi Tapolaa mikkihiireksi ja syyttää häntä Jukka Rautakorpena olemisesta. Selvä homma.
   
 16. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  No ainakin tuo vastustajan tähtipelaajien telominen on suoraan Rautakorven "HPK-playoffs 2010" pelikirjasta jonka Virta ja Kojo Jalosen HIFK saivat karvaasti kokea kun Rautakorven goonit miliisi Honkasen johdolla metsästivät Sami Kapasta ja kumppaneita
   
 17. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Onhan tuo Tapolan touhu ollut mitä on kun heittelee lehtiin asti juttuja joita ei ole kukaan todistanut faktaksi.
  Varsinkin kun Tapola on kokoajan luullut olevansa Rautakorpi vaikka "natsat" tuohon hommaan ovat mitä ovat.

  Kieltämättä KalPan osalta aika hieno esitys kun Tappara laitettiin näyttämään ihan pikku-pojilta.
  Eikä tuo Mäntylän toiminta nyt ole mitään uutta, herra on useasti vastaavissa tilanteissa purkanut turhautumistaan ylilyönteihin ja onneksi tänään ne vältettiin.
  Kasperin 2+2 oli naurettavaa tuosta "tappelusta" kun Jormakka sai vain kakkosen.

  Virta oli ainakin parista edellisestä pelistä ottanut opikseen eli KalPa pelasi oikeasti sitä omaa peliään eikä lähtenyt JYP-pelin hawaji-kiekkoon tai Sport pelin vain läsnäoloon.
   
 18. Jaaku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Perinteinen etelän media, eli "maikkari" suitsuttaa KalPaa peräti kolmessa eri artikkelissa:

  http://www.mtv.fi/sport/jaakiekko/s...apeapilkku-palasi-sm-liigan-eliittiin/4600110
  http://www.mtv.fi/sport/jaakiekko/s...alkeen-kalpa-on-palaamassa-jaloilleen/4600240
  http://www.mtv.fi/sport/jaakiekko/sm-liiga/artikkeli/kalpa-ylsi-hurjaan-temppuun/4600138

  Viimekaudesta vielä katkeroituneiden kannattaa lukea etenkin tuo ensimmäinen linkki.

  "Tammikuussa seura tiedotti olevansa valmis kauppaamaan pelaajiaan taloutensa paikkaamiseksi. Tämän jälkeen KalPa lynkattiin julkisesti ja sitä haukuttiin sarjan häpeäpilkuksi.
  Päätös oli tietenkin vaikea, mutta samalla satsaus tulevaan. KalPa pystyi sijoittamaan paremmin tämän kauden joukkueeseen ja tulokset ovat nähtävissä."
   
 19. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Osaakp joku sanoa, löytyykö eilisen Sport pelin lehdistötilaisuutta mistään?
  Olisi kiva kuulla Virran kommentit. Kävi sen verran kuumana omiensa esityksille. Aikalisäkin jo 5min kohdalla. Olisi kiva kuulla mietteitä. No joo.
   
 20. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
 21. Girardi #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers ja Kalapa
  Kyllä ne eiliset Kimen partyt torilla ja jatkot pubeissa toi myös lisänäkyvyyttä KalPalle. Oli pelipaitoja ynms sälää ihmisten päällä ja Yle kuvasi koko setin. MTV uutinen eiliseltä.
   
 22. Spuddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, littipeukku IPK:lle
  Lainaus:
  Siirsin toisesta ketjusta tänne. Muutenkin kiekkokiimaa ehkä hivenen haittaa tämä sopimusten tiedottamistapa. Itse ainakin seurasin mielenkiinnolla tämänviikkoista HPK:n vihjailua tulevasta pelaajasta. Siihen verrattuna tämä tuntuu vähän kuin lukisi kirjaa ja prologissa paljastettaisiin suoraan miten kirja päättyy. Melkoinen antikliimaksi.

  Mainittakoon vielä, että viime kesäinen "kalenteri" oli hauska ja mielenkiintoinen.
   
 23. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Sanoppa muuta. SS julkaisee pelaajat jo kuukausi etukäteen ja sitten vaan tulee ilmoitus "sähköpostii saatte 11 ja julkastaan 11.15" ja nämä julkaisut kaikki jo etukäteen tietävät (kun luultavasti ite kertoneet SSlle).
  Se missä oli aina pelipaidat ja ? - merkki selässä oli mielenkiintoinen. Myös jotain tuon HPKn tapaista eli kerrotaan esim entinen seura tai mitat jne vähän vinkkiä, että pitäisi pientä kutinaa keitä sieltä tulee olisi kiva.

  Toinen on tuo Youtube/FB kanavat. Siellä voisi olla enemmän haastatteluja pelaajista, heidän kesätekemisistään jne. SS haastattelee silloin tällöin pelien jälkeen heppuja mut eipä sen kummempia. Tähän nyt tuskin paljon menisi palkkaa jos joku vaikka media-alan harjoittelija lyötäisiin tähän "kiertolais" rooliin tekemään juttuja ukoista. Saisi boonukseksi käydä katsomassa pelejä vaikka ilmaiseksi ja seurata läheltä joukkueen tekemistä. Minusta voisi tuoda hyvää lisää julki pelaajista ja heidän tekemisistään. Vähän kuin tuossa kesällä luin SS-jutun naisen tekemänä joka kävi treenaamassa Henri Ikosen, Teemu Hartikaisen ja oliko kolmas tyyppi Rasmus Rissanen. Tyyliin siis tämmöinen: Toimittaja kokeili treenata kuin ammattikiekkoilija - Jääkiekko - Savon Sanomat tämmöistä pestiä voisi joku harjoittelija tai miksei seuraa kohti intressejä esittänyt ammattilainenkin tehdä.
   
 24. Uramawa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lannyn pensselit, Paten leuka ja Sashan GF
  Miksi KalPalla on vielä ilmeenä tuo pikselimössö sivuillaan? Sieluun sattuu joka kerta kun näkee sivut, kolmen pennin Transformers-miehineen. Jos kerta yritetään olla savolaisia, YouTube-kanavan murteineen kaikkineen niin miksi graafinen ilme on jostain Tokyo meets Matrix fantasiamaailmasta? Kallavettä ja oikeita ihmisiä kehiin.
   
 25. SecondCitySaint Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings
  Täytyy sanoa, että ihan komea tuo Kalpan mainos mikä telkkarista tulee. Vain elämää-uusinnan jälkeen välähti. Älkää kysykö miksi sitä ohjelmaa katsoin, en tiedä itsekään.