Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KalPa medioissa

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana JuhaZ, 23.02.2007 klo 14.06.

 1. JuhaZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
  Avataanpa tätä varten ihan uusi thread. Tämän ketjun tarkoituksena on tuoda kaikkien tietoon eri viestimissä, kuten lehdissä, televisiossa ja Internetissä julkaistut jutut, jotka koskettavat KalPaa yleisellä tasolla. Yksittäisiä pelaajia käsittevät jutut voi postata vaikka pelaajalle tarkoitettuun aiheeseen.

  Ketjun aloituksena voidaan pitää vaikka eilisen päivän urheiluruutua, jossa toimittaja Jussi Saarinen käsitteli "ansiokkaasti" KalPan nykyistä tilaa. Jutun voi käydä katselemassa YLEn mediasalista: http://www.yle.fi/urheilu/mediasali/video/id67379.html

  Kuten tuolla otteluketjufoorumilla jo moni käsitteli asiaa ansiokkaasti, on YLEn ja varsinkin Saarisen uutisointi ollut aika yksipuolista asian tiimoilta. Eikä tainnut olla ensimmäinen kerta. Saarinen muotoilee KalPan kauden "kärsimysnäytelmäksi" ja "koettelemukseksi". Lisäksi Jussipoika ottaa esille SM-liigan huolen KalPaa kohtaan toteamalla: "SM-liiga onkin selkeästi huolissaan liigan urheilullisesta uskottavuudesta ja paine kohdistuu pitkälle juuri KalPaan." Onneksi sentään Pekka Virtaa oli haastateltu asian tiimoilta ja hän ampuukin alas ankan, jonka mukaan SM-liiga olisi varoitellut KalPaa heikon menestyksen johdosta.

  Asian käsittely urheiluruudussa oli hyvin yksipuolisen synkkä. Ainakin jokainen rivikatsoja niin Kuopiossa kuin muuallakin sai sellaisen kuvan, että KalPa on taas, aina ja ikuisesti sarjajumbo ja pelaa vielä paskaa peliä. Uutisessa ei käsitelty esimerkiksi sitä, kuinka paljon paremmin KalPa on pelannu nyt kuin viime kaudella, kuinka paljon enemmän KalPalla on pisteitä verrattuna viime kauteen, kuinka tasapainoisessa kunnossa on seuran talous jne. Koko juttu oli tehty nimenomaan tarkoituksellisesti ennen Jokerit-KalPa- peliä, jossa oli tarkoitus ikäänkuin osoittaa tämä koko väittämä todeksi. Tämä saa voiton tuntumaan entistä maukkaammalle!

  Muutenkin tuntuu porukalta olevan hukassa vielä se fakta, että KalPa pelaa uuden tulemisen jälkeen nyt vasta toista kautta liigassa. Ei se nyt kovin suuri yllätys ollut sarjanousun jälkeen, että vaikeampia aikoja tulee eteen ja jumbopaikkakin tulee tutuksi. Nykyisestä tiedottamisesta saa sellaisen kuvan, että KalPa on ollut jumbona jo vuosikaudet. Varmaan tähän suurelta osin vaikuttaa se, että viime liigavisiitin loppu ei sujunut onnellisten tähtien alla, mutta se on jo muinaishistoriaa!
   
 2. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Kyllä. Naurettavan ja myös hiukan vihastuttavan jutun oli Saarinen saanut kasaan. Liekkö Yleisradiolla kelkka kääntynyt viimein kohti roskamedian kultaisia linjauksia, jossa loanheitolla ja valheellisilla tarinoilla saadaan parhaat jutut kasaan?

  Jokatapauksessa laitoin Yleisradiolle asiasta palautetta, sillä minunhan joukkuettani ei tuulesta temmatuilla puheilla solvata.
   
 3. Janus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  No onhan tuossa jutussa aika paljon todellisuuspohjaakin. Vaikka peli/joukkue on saattanut ottaa askeleita eteenpain viimeisen vuoden aikana, niin tuloksellisesti KalPa on ollut luvattoman heikko, aivan kuten tuo patka totesi. Joten ei se nyt ainakaan minun mielesta ollut kovin aiheeton.

  Kylla se olisi kaikkien etu (Liigan, KalPan ja Mestiksen), etta KalPa tekee huomattavan ryhdistysliikkeen ja taistelee uskottavasti play-off paikasta ensi kaudella. Muuten tulee vakisin mieleen, etta joukkue pelaa vaaralla tasolla.

  Otetaan nyt vaikka JYP vertailukohdaksi. Jos KalPa olisi talla hetkella tuloksellisesti samassa tilassa kuin JYP, niin tata kauttahan pidettaisiin varsin onnistuneena KalPan leirissa. Kuitenkin JYP fanien/johdon puheissa tama kausi on ollut taydellinen pettymys!! Kylla tassa sarjassa pitaa pelata sijoituksista sarjan karkipaassa ja tassa yhteydessa KalPan kahden viime kauden taaperuksen kyseenalaistaminen on ihan hyvaksyttavaa.

  edit. typos
   
  Viimeksi muokattu: 26.02.2007 klo 00.36
 4. ruukkunen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haluttu Muutos, Hallituksen Päätös, Perheyritys
  Totta toinen puoli ja niin edespäin. Tuon jutun olisi kuitenkin voinut tehdä aivan asiallisestikin, kaiken tuon kriittisyyden säilyttäen mutta samalla esimerkiksi tuoda esille sen, että tällä kaudella pisteitä tulee huomattavasti viimekautista enemmän. Siksi toisekseen jutun lopussa esitetty heitto "ei välttämättä ole täysin vastaantulija" tasonmittauksessa oli aika mauton. Pikemminkin olisi voinut todeta, että jos Mestiksen ja liigan taso on säilynyt samanlaisena kuin mitä se oli KalPan noustessa, on karsinnoista odotettavissa hyvin lyhyet ja (Mestis-mestarille) tuskalliset kekkerit...
   
 5. rusakko79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
 6. Cmprs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, HIFK
 7. H2O2 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Minä taas veikkaisin kirjoitusvirheiden perusteella jotain 9-luokkalaista TET-harjoittelijaa.
   
 8. TmiT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  <Your ad here>
  Siis ei jumalauta tota urheilulehteä. Miten tuota läpyskää voi kukaan ottaa enää ikinä vakavasti. Kaikkien kiekkoanalyytikkojen esiäiti ja -isä Petteri Sihvonen länkyttää kolumneissaan täyttä soodaa ja sitten uutisoinnit ovat yleensä taattua tasoa, kuten tässäkin huomaamme. PTHYI!!! Ei näköjään paljoa vaadita, että pääsee toimittajaksi moiseen paska-aviisiin.
   
 9. NojatuoliLokonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Lainaus:
  HV75 ei koko artikkelissa puhuta muuten sanaakaan, mutta olihan tuo kiva lisätieto. Tosin edes Google ei tunnu moista seuraa tuntevan.
   
 10. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Kajaanin Kalpa ja HV75, faktat ainakin kohdallaan!
   
 11. JuhaZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
  Jääkiekkolehden viimeisimmässä numerossa (3/2007) oli analysoitu KalPankin kausi jokaisella osa-alueella. Tai itse analysointi oli hyvinkin lyhyt, mutta arvostelu oli tehty myös numeraalisesti. Ennen kauden alkuakin oli numerot annettu, mutta muutoksia ei JKL:n mielestä niihin kauden aikana tullut. Tässäpä arvionti mallia Jääkiekkolehti.

  Valmennus 7
  Maalivahtipeli 6
  Puolustuspeli 6
  Hyökkäyspeli 5

  Suhteellisen oikeinhan nuo arvioinnit osuivat. Tosin puolustuspelin kutosta on hyvin vaikea ymmärtää suhteutettuna hyökkäyspään vitoseen. Jompi kumpi heittää. Pistetään tähän vielä pieni lainaus Jääkiekkolehden arvioinnista: "Kenelläkään ei ole varaa jumittua SM-liigan vakiojumboksi. Siksi KalPan tärkein saavutus tällä kaudella tapahtuikin kaukalon ulkopuolella. Omistajat heräsivät vihdoin ja ryhtyivät rakentamaan tulevaisuutta oikeasta päästä: uusimalla seurajohdon."
   
 12. sami-07 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Jukurit, Liverpool, Brasilia
  KALAPA ! On vaan pakko tulla tänne teidän "omille" sivuille kirjoittamaan faktatietoa teidän pelaamisesta ja muusta touhusta. Kausi alkaa, mitä tekee KalPa parantaakseen edellisen vuoden pelaamista ja sarjasijoitusta ym. ym. EI MITÄÄN (päinvastoin joukkue ainakin pelillisesti heikkenee) lopputulos: TAAS SM-liigan viimeinen !

  Sitten alkaa "mestiksen tasonmittauspelit" Jukureita vastaan (Inka Korhonen/tulosruutu 15.3.2007, heh, heh).Hirvee itkeminen mediassa, että joudutaan pelamaan nää pelit vielä... Juuri niin sitä saa mitä tilaa eli olisitte pelanneet paremmin, silloin kun olisi pitänyt pelata. Olihan teillä Kalapalla koko pitkä runkosarja näyttää pelaamalla, että kuulutte sinne liigaan ja silloinhan teidän EI PITÄISI NYT PELATA NÄITÄ TURHIA PELEJÄ!!

  Itse näihin "mestiksen tasonmittauspeleihin" aika tasaista on ollut, eilistä kahta Kuopion erää ja Mikkelin viimeistä erää lukuunottamatta (eka peli ratkes Kuopiosa onnettomaan onnenkantamoiseen Jukureiden omaan maaliin.Ja Mikkelin peli :Jukurit vei varsinkin toista erää tosi selvästi) eli IHAN oikeita pelejä KALAPA nyt pellaa.
   
  Viimeksi muokattu: 18.03.2007 klo 15.52
 13. mullikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Harvinaisen tyhmä kirjoitus, mut otetaan vaikka silleen, että tän on laatinut peräkammarinpoika mikkelistä, joka unelmoi isosta ja mahtavasta ifk:sta.
   
 14. Mustis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuopion Palloseura, Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Näinhän se menee.Pidä auktoriteettia ja uskottavuutta huokuva kirjoitustyylisi ja vieraile useamminkin! Hyvät naurut saadaan ainakin...
   
  Viimeksi muokattu: 18.03.2007 klo 16.28
 15. sami-07 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Jukurit, Liverpool, Brasilia
  Tosiasiaa tossa äsken kirjoittelin, eli naurattaa ihan teidän puolesta, että ette hyväksy todellisuutta ja selvää fakta-asiaa,silleen se teidän Kalapa vaan todellakin pellaa...
   
 16. Mustis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuopion Palloseura, Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Asia kunnossa, meitä naurattaa vain ja ainoastaan sinun puolesta. Esitetyiltä faktoilta menee pohja, ellei niitä perustella. Lisäksi kirjoitusasun ollessa 4vuotiaan pikkutytön tasolla, aiheuttaa se ainakin minulle huomattavan korkean kynnyksen ottaa kyseisen nimimerkin kirjoituksia millään tavalla huomioon.

  Mutta ei se mitään, hyvä että olet tuonut mielipiteesi julki.Arvostan sitä, vaikka se katkeralta haiskahtava onkin. Pidetään huumori yllä ja mennään eteenpäin.
   
 17. Nebula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
  Lainaus:
  Näitä provoajia tuntuu syntyvän kuin sieniä sateella. No kuten sanottiin... hauskaa luettavaahan nämä ovat, varsinkin kun on oikeen kieli poskessa kirjoitettuja.

  Hanki elämä.
   
 18. sami-07 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Jukurit, Liverpool, Brasilia
  Mustikselle ja teille muille kalpalaisille !

  Mitä tänne pitäisi sitten kirjoittaa? Sitäkö, että kyllä se KalPa nyt osoittaa kuuluvansa liigaan, kun se voittaa Jukurit näissä tasonmittauspeleissä. Kyllä kai te itsekkin tiedätte sen, että SM-liiga on KalPallekin väärä sarja ja säälistä pelaa siellä ainakin nyt sen ensi vuoden... Mulla on ollut sympatiat KalPalle tähän asti, mut pitää näköjään tarkistaa sitä kantaa. Ja vaikka Jukurit olisi pelaamalla voittanutkin tamän KalPa sarjan en todellakaan sano sitä, että Jukurit kuuluisi liigaan.
   
 19. NPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Niin, no yleensähän ei kannata mitään kirjoittaa jos ei ole mitään pätevää ja fiksua sanottavaa. Sinunkin kommenteista huokuu vain vitutus siitä, että Jukurit on hävinnyt 6 peliä putkeen paremmalleen.
   
 20. Mustis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuopion Palloseura, Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Tällä kaudella pelejä katsoneena olen erinomaisen eri mieltä. KalPa kuuluu liigaan ihan yhtä paljon, kuin esimerkiksi Porin Ässät. Joukkueen pelillinen ilme oli pirteä ja mielestäni emme hävenneet kaukalossa kenellekkään. Tosin tuntuu typerältä selitellä kaltaisellesi asiasta tietämättömälle "kiekkoasiantuntijalle", joten lopetan tähän. Asia kunnossa.
   
 21. thego Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nashville
  Lainaus:
  Tänne pitäisi kirjoittaa vaikkapa otsikon mukaisia kirjoituksia. "KalPa Medioissa". Jatkoajassa on kyl tasonmittauksille oma ketjunsa, ja vanhempana ketjuna löytyy esim. "Kuuluuko KalPa Sm-liigaan." Provoille on aina kiva nauraa, mutta ne voisi kirjoittaa johonkin järkevämpään paikkaan.

  Ja se on KalPa eikä Kalapa..
   
 22. NemI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Nonniin. Promootio on sitten Pennasen osalta käynnistetty. Ensin luovutettiin verta, sitten on jo pari jamppaa naapuripäivillä ja tänään pojat jumppaa Savon seiskassa. Mitä seuraavaksi? KalPa perustaa oman ''aviomiespalvelun'' eli tulevat maksusta tekemään miehentyöt. Nissinen lakaisee ja Oksa imuroi?

  Mutta siis tosiaan, tällainen näkyvyys, olkoonkin sitten vain savon sisäisissä medioissa on todella hieno asia. Jos näillä keinoin tuodaan KalPa lähelle ihmistä ja ihmiset jäähalliin niin mikäs siinä.

  Sanokaa nyt muutkin jotain.
   
 23. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Pitkä kesä on kolmosneloskentän jannuilla kiertää treenien ohessa kaikki imagoa ja viikottaista näkyvyyttä ylläpitävät/nostavat tapahtumat.

  Tämäkin työ on vaan tehtävä että saadaan arkista näkyvyyttä katukuvaan. Kesällä kannattaa olla vähänkin liikunnalta haiskahtavissa tapahtumissa esillä, siellä on kuopiolaiset Suomen kärkipään palloilulajien potentiaaliset katsojat.

  Yritystä on muuhunkin kuin maksimoituun kesäloman pituuden havitteluun!
   
 24. reiska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  kaikki
  mikä takana?

  Mistä löytyy ne ukot, jotka ovat KalPan morkkaamisen taustalla - siis mediassa. Ja millä vaikuttimilla he ovat olleet liikkeellä?
  Ainakin Mestiksen nousua kärkkyneiden seurojen - Jukurit ja eritoten Vaasan Sport - keskustelusivuilla on käynyt koko talven ankara loanheitto KalPan suuntaan. Miksi? Miten se heihin vaikuttaa, miten KalPa menestyy? Onko siis kyseessä sellainen ajatuskulku, ettei esim. Sport voi nousta SM-liigaan, jos ei sieltä jotain seuraa saada putoamaan?
  Vaasassa ilmiselvästi ei vieläkään ole nielty kevään 2005 tappioita KalPalle.
  Siksi olisin halunnut, että tasonmittauspeleissä olisi Jukurien sijaan vastassa ollut Sport. Olisi ollut tervehdyttävää pudottaa vaasalaiset todellisuuteen.

  Näin penkkiurheilijan vinkkelistä KalPan pelejä seuraavana ihmettelen, miksi jääkiekossa morkataan sarjassa viimeisenä taistelevaa joukkuetta. Tehdäänkö niin lentopallossa, koripallossa, jääpallossa, jalkapallossa...? Ei sellaisesta minulla ole ainakaan havaintoa.
   
 25. reiska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  kaikki
  Lainaus:

  Kuka on päättänyt, että SM-liigassa on 14 joukkuetta? Jos päätetään, että liigassa pelaa vaikkapa 10 joukkuetta, silloin ei KalPa olisi kuulunut liigaan. Nyt KalPa on ollut Suomen 14. paras joukkue ja kuuluu näin ollen liigaan.