Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Paluun alkuvuodesta palstalle tehnyt nimimerkki Salmon ei osoittautunut hakemaksemme vahvistukseksi, vaan hän rikkoi jatkuvasti sääntöjä keskittymällä asiakeskustelun sijaan henkilökohtaisiin hyökkäyksiin. Tämän vuoksi hän ei jatka enää palstalla.

Nimimerkki Veli Kaleva puolestaan on vähäisissä viesteissään keskittynyt turhan usein flametukseen. Toivomme viikon kirjoitustauon muuttavan hänen kirjoitustyyliään parempaan suuntaan.

Nimimerkki JypFabu kirjoittaa toistaiseksi pelkästään kiekkokeskustelun puolelle, sillä vapaassa keskustelussa hänen kirjoituksensa menivät jatkuvasti henkilökohtaisuuksiin.

Sulje ilmoitus
Jaaku
Viimeksi havaittu:
16.05.2019 klo 17.03
liittynyt:
17.03.2013
Viestejä:
345
Saadut tykkäykset:
21
Kaupunki:
Kuopio

Jaaku

Jäsen, sijaintina Kuopio

Jaaku nähty viimeksi:
16.05.2019 klo 17.03
 • Jäsenen Jaaku profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Tietoja

  Kaupunki:
  Kuopio
  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Olen paljasjalakanen Kuopijolainen. KalPan aktiiviseuraaja olen ollut vuodesta 2000 lähtien. KalPan otteiden seuraaminen kasvoi nykyiselle tasolleen, kun klaani otti seuran hoiviinsa. Seuran huipulla ollessa intoni KalPaa kohtaan ei ole ainakaan vähentynyt. Seuran strategiaa on kuitenkin muutettava tiettyyn suuntaan, jotta huipulla pysytään myös jatkossa. Tästä johtuen nimimerkkinikin tarkoittaa häijyä.

  Crossfit, salibandy

  Allekirjoitus

  Hautaan asti Kale. Kalevan Kale!