Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KalPa medioissa

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana JuhaZ, 23.02.2007 klo 14.06.

 1. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Jos oli mainos komea, niin onhan nämä "otteluennakot" ihan jäätäviä. Kuten lähes koko kalpa-tv tällä hetkellä. Ideana edelleen hyvä mutta tekeminen ja sisältö kuraa. Itse otteluun vaan kysytään mimmonen tulossa sitten kaikkee muuta liipalaapaa. Pätkän nimi pitös olla ennemmin "Nuutisen mietteet alkukaudesta ja tulevasta koitoksesta."
  Ja otteluennakon olla mallia koosteita aikaisemmists vastakkaisista peleistä ja niistä maaleja + joku lyhyt haastis mitä ny tossakin oli. Tai loppuun joku pelaaja jarruttaa kameran eteen ja tokasee "Olen valmis oletko sinä nähdään Montussa torstaina" samanlainen voisi olla vaikka joka peliä ennen eri naamoilla.
  Tuo mitä täs nyt on "ennakkona" niin ei ainakaan itselle aukea ei yhtään.

  Ennakko KalPa-Sport 24.9.2015 - YouTube
   
 2. jussilainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  En oikein tiedä, mikä sana kuvailisi riemun määrää parhaiten, jos kerran pitää paikkansa, että tämä kyseinen koomikko vastaa virallisesti KalPan mediajulkaisuiden sisällöstä ja vielä somesta. Toivottavasti olen käsittänyt täysin väärin.

  Ps. hienot rillit.
   
 3. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Valitettavasti asia taitaa olla juuri niin.
   
 4. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Täytyy vaan toivoa, että tämä hahmo on vaan HooPeen tapainen keksitty hahmo, vähän paremmin piilotettu vaan. Eihän noi jutut voi ola tehty tosissaan, eihän?
   
 5. Taison Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Flyers ja NHL:n nuoret suomalaiset
  Katsoin tänään ensimmäistä kertaa Kalpan otteluennakon ja alku oli suorastaan jäätävä. Pelaajahaastattelusta en tiennyt oikein että itkeäkkö vai nauraa. Tilanteen pelasti kuitenkin "Halli-Jaskan" haastattelu, jolle repesin kyllä aivan täysin, loistavaa jääkiekkoparodiaa.
  Oma mielipiteeni on, että jos tällaisia videoennakoita halutaan tehdä, sopisi tyyliksi nykyistä paremmin paremmin tulevaa vastustajaa ja ottelutapahtumaa mainostava haastattelu tai esittely, nyt tulevasta vastustajasta ei paljoa puhuttu. Tilastoja ja kuntopuntaria esiin ja todellinen otteluennakko on valmis. Ja tietenkin halli-jaskalta jokin mukava loppuheitto
   
 6. Kaiuni Alen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
  Lainaus:
  Ehkä tämä on sitä savolaesta huumoria?

  Kyllähän nämä ennakot sun muut ovat olleet aika hupaisia. Halli-Jaskan analyysiä seuraavasta ottelusta ei malta odottaa!
   
 7. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Mielenkiintoisia videota medioissa tänään. Ilta-Sanomien videotuomarit haukkuu Virran pelitavan ja Urheilulehden Jäämiehet taas ymmärtää aika paljon paremmin missä mennään. Ainakaan KalPa - Lukko matsia ei Rantanen ja kumppanit ole katsoneet kun lausuntojaan laukovat. Muutenkin heillä ihmeellisiä juttuja, ensin kehutaan IFK:n aktiivinen karvaus ainoaksi oikeaksi jääkiekoksi, ja heti perään sanotaan että etäisyydet on liian pitkät ja viisikko hajallaan. Kumpaako sen pelin nyt pitäisi olla?

  Itse en kyllä arvosta yhtään noita IS:n puupäitä. Jääkiekon ymmärrys todella poloista. Ymmärtäisin jos noita juttuja laukoisi jotkin fanit, mutta noittenhan pitäisi olla ammattimiehiä.

  Tässä vielä linkit IS:n ja UL:n sivuille:

  http://www.iltasanomat.fi/videotuomarit/art-1444032873478.html ,

  http://www.urheilulehti.fi/jaakiekk...e-nollatason-hopottelylle-kasittamaton-kierre
   
 8. Uramawa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lannyn pensselit, Paten leuka ja Sashan GF
  Lainaus:
  Hah! IS, UL ja IL näkemättä ja kuulematta silkkaa paskaa. Heidän tehtävänään ei ole ammattilaisuus tai asiantuntijuus vaan oman tuotteensa menekinedistäminen. Klikkihuoraamalla eli huuhaaotsikoilla ja pelonlietsonnalla kun tahtoo saada (vielä) valitettavasti mainostulot optimoitua ja kaikki muu näille uunoille on toisarvoista.
   
 9. Van Cleef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
  Noihin Vesa Rantasen ja kumppaneiden höpinöihin ei kannata paljoa energiaa tuhlata. Viime kaudella he kehuivat KalPaa ja Pekka Virtaa ja nyt haukkuvat SEN SAMAN pelitavan, koska vain tuloksellisesti olleet erilaiset kauden alut. Me oltas ihan hyvin voitu voittaa muutama peli tuossa enemmän maalipaikkojen puolesta ja miten on pelattu, jolloin tulos taulukossa olisi erilainen. Mitähän nämä Rantaset ja co. silloin sanoisivat...UL on kartalla mitä siellä kentällä tapahtuu sentään ja pesee IS studion 6-0.
  IS Rantasen ja Nyholmin johdolla luulevat tietävänsä, mutta oikeasti eivät edes tiedä, että eivät tiedä pelistä lähes mitään.
  IS toimittajat kauden avausnumerossaan höpisivät fläppitaulujen poisheittämisestä Liigassa, että nyt mennään suoraviivaista äijälätkää moottorisahoineen yms. Kun tilanne on päinvastoin. Liigassahan pelataan tällä hetkellä ehkä taktisempaa kiekkoa kuin koskaan. Katsoo, vaikka miten paljon erilaisia pelitapoja joukkueilla on.
   
 10. Pallonivel Jäsen

  Vihjeen saatuani katsoin ensi kertaa nuo IS:n videotuomarit ja minusta siinä oltiin asian ytimessä monessakin kohti. Siitä innostuneena kuuntelin jopa Urheilulehden vastaavan analyysin, ja oli sielläkin jotain jonka voin allekirjoittaa. Uramawa tuossa tiivisti olennaisimman ko."meedioiden" toiminnasta, joten tottakai heidän kaikki mielipiteet ovat mahdollisimman kärkkäitä ja sisältävät paljon liibalaabaa.

  Lukko-peli KalPan olisi pitänyt voittaa noilla maalipaikoilla, mutta muut nollapelit ovat olleet ihan ansaittuja tappioita. Myös Sport-peli olisi voinut päättyä toisin, mutta onneksi näin ei sentään käynyt! Toivottavasti Lukko-peli oli osoitus KalPan pelin kehittymisestä, eikä siitä että Lukko pelasi kauden heikoimman pelin.

  Pointteja, joita jäi mieleen IS:n videotuomareista, olihan siellä jotain muutakin, mutta ei enää muista kun katselin nuo videot päivällä:
  - materiaali liian heikko, ei päästä maalille
  - kamppailuvoiman puute molemmissa päissä
  - Kuopio on hiipuva kiekkopitäjä <-- heh, ollaan ainakin sitä kiekkoa pidetty viime vuodet
  - pelitapa itsessään voi toimia, eri asia nauttiiko siitä kukaan.

  Kyllä minä nuo kaikki allekirjoitan. Pelitavasta kyllä nautin, kun meillä oli liigan eliittiä olevia pelureita Salmisesta ja Kiiskisestä lähtien. Nyt kun ei ole enää tuollaista henkilökohtaista luovuutta ja ylivertaista taitoa, ei noissa peleissä tapahdu oikein mitään.
   
 11. Filimonov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Nurmeksen Sepot
 12. HokiHero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Majoneesi-Matti
  Lainaus:
  Itse olin juuri tulossa linkittämään samaa.

  Mielenkiintoinen veto ja hienoa että KalPa seisoo pelitapansa takana, eikä pistä päätä pensaaseen vaikka nyt onkin mennyt tuloksellisesti heikommin. Mahdollinen toteutus tuskin on kovin syvällinen mutta herättää se kiinnostusta ja taatusti tuo uuden näkökulman jääkiekkoa vähemmän seuraavalle yleisölle. Ei normaali pulliainen välttämättä edes tajua mitään pelitavoista, mutta tuonne eksyessään voikin pieni ymmärrys tätä kohtaan herätä ja pelia katsoa uudesta näkökulmasta.

  Petteri Sihvonen tuomarina vielä kruunaa tuon, tuskin hallille tuota kolmikkoa kannattaa mennä kuuntelemaan liian kireä panta otsalla :D
   
 13. Kalikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Mikä muuten lasketaan maalipaikaksi? Mä en nähny KalPalla Lukko-pelissä yhtään maalipaikkaa. Nyt kun luin tätä hehkutusta miten oli kaikkein eniten maalipaikkoja koko kaudella, niin piti katsoa ihan Liigan huippuhetket video. Huippuhetkiin ei edelleenkään mahtunut yhtään tilannetta missä tuntui, että KalPa olis ollu tekemässä maalia. Tietysti joku vois Rissasen läpiajon tai Lyytisen rankin laskea maalipaikaks, mutta kai siitä pitäis saada jonkunlainen yritys edes aikaiseksi ennenkuin voidaan laskea maalipaikaksi? Tai liekö oon tätä KalPan touhua jo nähnyt niin liikaa, että ymmärrän jo itsekin että ei tule menemään eikä mikään näytä siksi edes maalipaikalta.

  Vai meneekö tää niin, että kun Lukollakaan ei ollu maalipaikkoja niin 0-0 maalipaikat ja Kalpalla niistä yks rankkari, niin vietiin suhteessa maalipaikat ihan ääretön vastaan nolla?

  Ihan järkyttävää katsottavaa oli koko peli. En edes haluaisi mennä enää seuraaviin peleihin, mutta kun ne on jo maksettu.
   
 14. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Ylläolevalle nimimerkki Kalikalle minun puolestani kiitos, että olet omalla osallasi tukenut yhteisen asian elossa pysymistä ja ainakin sinun satsauksesi puolesta kuopiossa voidaan jatkaa liigakiekon pelaamista tulevaisuudessakin.
  Helvetin iso juttu periaatetasolla vaikka tympiikin kun omien peli ei kulje.
  Hattu päästä.
   
 15. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
 16. Suhonen80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  KalPan facebook-päivitysten osittain värittyneistäkin vastauksista voi olla montaa mieltä, mutta tässä idea on minusta hyvä.

  Iltapulujen ja Sitteri Pehvosten, Betsi-Eskojen jne. ideahan on vain ratsastaa otsikoilla. Sisältö on oikeasti yksi hailea tämän päivän verkossa, näissä medioissa vierailevat (lue: rivikatsojat) lukevat vain raflaavat otsikot. Jääkiekosta ja pelin sisällöstä kiinnostuneet osaavat kyllä etsiä oikeata lätkätietoa tai tulla jakamaan tuntemuksiaan keskustelupalstoille. Tällä kertaa otsikot olivat KalPaa vastaan - kuvittele, minkälaisen reaktion se suuressa kuvassa aiheuttaa niissä, jotka pohtivat hallille lähtöä viikonlopun ratoksi.

  Joukkue viettää viikon pelitaukoa, se ei selvinnyt jatkoon CHL:n ja ainoa tiedotettava uutinen on joukkueen kärkihyökkääjän pitkä sairasloma. Jos otsikoiden pinnalle pulpahtaakin vastalause tuohon "höpöhöpöön", eikös KalPa ala sillon aiheuttaa tunteita?

  Nyt toimiston markkinointiosasto reagoi oikeasti ärsykkeisiin. Tarvitseeko sen markkinoinnin olla aina niin kauaskantoista, jos on osoittautunut, ettei se aiheuta tarpeeksi tunteita - puolesta ja vastaan. Tietty omaan hommaan täytyy uskoa ja jonkinlainen linja pitää säilyttää, kun ammattiorganisaatiosta puhutaan.

  Avoimen kutsun sisältö on yhtälailla "höpöhöpöä". vai odottaako joku Sihvosen ja kumppaneiden oikeasti saapuvan piinapenkkiin?
   
 17. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
 18. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Pekka Virta jatkaa ikuiselta näyttävää asemaansa Urheilulehden lempilapsena. Petteri Sihvosen aikanaan käynnistämä kamppanja pyörittää samaa levyä nyt jo seitsemättä vuotta putkeen. "Virran pelitapa on hieno ja poikkeuksellinen ja sen haukkujat eivät ymmärrä miten poikkeuksellinen se on". Vaikka siellä puhutaan George W. Bushista, Neil Hardwickista ja ties kenestä, niin yhtäkään uutta asiaa ei vuoden 2009 jälkeen ole tuotu pöytään. Pelkästään sitä, mikä visionääri on kyseessä, ja miten hänen arvostelijansa ovat tyhmiä, katkeroituneita ja lihavia ex-pelaajia.

  Tässä ei sinänsä ole mitään vikaa. Saahan näin tehdä. Ongelmana on 2 asiaa:

  1)Urheilulehden väittämät eivät pidä faktuaalisesti paikkaansa. Jos pelitapa on kerta muita parempi, niin a) miksi sillä hävitään taktisessa mielessä aina tosipaikassa? b) miksi "kukaan" ei halua tulla sitä Kuopiossa katsomaan? Vanha sananlasku kuuluu "Niin kauan kuin ei tarvitse itse katsella KalPan pelejä, se on kaikkein parasta peliä", ja taitaa tässäkin tapauksessa pitää paikkansa.

  2)Jokainen lehdistön masinoima PV-hehkutus sammuttaa KalPan sen hetkisen voittoputken ja auraa tien häviöille. Tämän takia olenkin tehtaillut avoimen kirjeen Urheilulehdelle ja muulle "Etelän metialle":

  Hyvä Etelän metia (erityisesti Urheilulehti),

  Olkaa ystävällisiä, ja lopettakaa KalPan ja Pekka Virran ylistäminen, koska miespolo ei sitä kestä. Me Kuopiossa haluaisimme nähdä voittoja, mutta kirjoitatte tahallanne Science Fiction-tyyppisiä tarinoita täysin keskinkertaisesta joukkueesta, tietäen aivan hyvin, että tällöin se on pienempi uhka lempijoukkueillenne (HIFK, Kärpät tms.)

  Pohjustamanne häviöt karkoittavat kuopiolaisen yleisön katsomosta, sekä vaikeuttavat olennaisesti KalPan tulevaisuutta Liiga-kartalla. Pekka Virta ei tule Kuopiossa olemaan elämänsä loppuun asti, ja on myös sellaisia katsojia, joita kiinnostaa KalPa, eikä yksi ainut ukko ja hänen kuvionsa jäällä.

  Kuopiolaisen jääkiekon tulevaisuutta puolustaen,


  -nahkahomo
   
 19. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  @nahkis

  KalPassa ainoa Poffeissa "flopannut" valmentaja, on Tuomas Tuokkola.

  Virta ja Laukkanen teki kuitenkin keväällä hyvää työtä. Vaikkakin Ässät käveli KalPan yli 2013. Mutta eipä niitä porilaisia kukaan muukan pysäyttänyt.

  Ja puhun nyt lähihistoriasta.


  Miks musta tuntuu, että mä olen kirjoittanut saman tyylisen viestin tänne foorumille ennenkin...

  edit. Muistin Ässien mestaruusvuoden väärin
   
 20. A.P.Järvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TLF (Toimiston luottofanit)
  Itse pidän kyllä kevään 2010 välierätappiota KalPaa materiaaliltaan heikommalle HPK:lle selvästi suurimpana pudotuspelipettymyksenä. Sinä keväänä mestaruus olisi oikeasti ollut otettavissa. Tuokkolan kaudella pari vuotta myöhemmin peli hajosi jo tammikuussa Ryan Lannonin loukkaannuttua ja Mikko Koskisen taannuttua välittömästi tämän jälkeen C-junioritasolle. 3-0-johdon menetys oli sitten oikeastaan vain kirsikka kaakulle. Tuon kevään tapahtumista voi lukea lisää tästä huikeasta ketjusta, jos ei ole liian totisella tuulella näin maanantai-iltapäivästä. Kun varma mestari suli - KalPan katastrofaalinen kevät 2012 | Jatkoajan keskustelupalsta
   
 21. Van Cleef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
  SS:n juttu, jossa muutama linkki KalPaa koskeviin mielenkiintoisiin ja nostalgisiin -90, -80 ja -70 luvuilta oleviin lehtijuttuihin: Kurjuutta sekä uskoa tulevaisuuteen ja hurja piste-ennätys - Jääkiekko - Savon Sanomat

  Esim. havaintona -70 luvun pääsarjan sarjataulukossa komeilee esim. sellaisia seuroja kuin FoPS (Forssa), KooVee. Kyllä noi perinteiset seurat saisi kernaasti nousta ainakin Mestis tasolle takaisin. KalPahan veti silloin 2-divisioonaa. Ja itse ottaisin takaisin tuon vanhan nimikoodiston Liigasta alaspäin eli 1-divisioona, 2-divisioona... Pois muoviset Mestis ja Suomi-sarja!
   
 22. Leppis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Nimenomaan tuo kausi piti olla KalPan. Finaaleissa oli mielestäni kaksi huonompaa jengiä. Tuo TPS:n mestarijoukkue ei ollut mielestäni kivikova ja KalPa olisi tuon pystynyt finaaleissa kaatamaan. Toki runkosarjan mestaruuden jälkeen tippuminen ekalla kierroksella oli toinen suuri pettymys putkeen.
   
 23. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Lainaus:
  Kiitosta vaan taas näistä tappioista, Urheilulehti & co. On aika inhaa kannattaa seuraa, jonka koko kauden voi halutessaan pilata hehkuttamalla päävalmentajaa lehtien palstoilla
   
 24. Splendide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flygande fisktuppar
  Lainaus:
  Voi olla, että meikäläisen näössä on jotakin vikaa, mutta en kyllä tälläkään kertaa nähnyt Virran vetävän yhtäkään vaihtoa jäällä.
   
 25. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Pekka ei vedä jäällä, ei vastaa valmennuksen virheistä, ja häviöt on aina jonkun muun vika. Pelitaktiikka on silti koko liigan viihdyttävin, mutta ei voi käsittää, miksi kuopiolaiset eivät näitä hienoja kotipelejä halua silti tulla katsomaan.

  Oisko näihin Mikä Mikä Maa:n kuulumisiin jotain muuta vielä?