Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

KalPa medioissa

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana JuhaZ, 23.02.2007 klo 14.06.

 1. Splendide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flygande fisktuppar
 2. tiuke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Facebookiin menee tuo linkki. Suoraan Jatkoajan juttuun linkki tässä.

  Mukavaltahan se noita tuntuu lukea.
   
 3. Peacemaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Vityaz Chekhov, Real Madrid
  Eilisessä Ilta-Sanomissa aukeaman ylistys SM-liigan tehokkaimmaille ketjulle ja Iltalehdessä pienemmän puoleinen KalPalle. Tänään ilmestyneessä Veikkaajassa kahden sivun Mikko "Pirkko K." Koskinen -juttu sekä päivän Savon Sanomissa Marko Kauppis-asiaa. Kaikki neljä tarinaa tuttua Kaleva-juhlaparaatia eri muodoin.
   
 4. tiuke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  "KalPa Hockey Oy:n viime kaudella julkaisema keittokirja "Herkullinen syöttö - Naatiskelua kilpisydämellä" on voittanut kansainvälisessä ja arvostetussa Gourmand World Cookbooks Awards 2011 -kilpailussa Suomen esikarsinnan sarjassa "Best Corporate Cookbook 2011". Seuraavaksi kirja kilpailee samassa sarjassa muiden maiden voittajien kanssa ja lopulta valitaan "The Best in the World". Maailmanlaajuiset voittajat julkistetaan maaliskuussa 2012 virallisessa palkintoseremoniassa Pariisissa."

  KalPan nettisivujen uutinen.

  Hienoa lukea tuollaisiakin uutisia. Tuskin aivan kuraa, kun noin pärjää. Siitä vaan Ässien kopio tekemään perässä.
   
 5. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
 6. Nebula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
  Lainaus:
  Minä nyt en oikein ymmärrä sitä, että mikä vitun vuodatus tuossa on tai millä tavalla tuossa sääliä haetaan?

  Organisaatio kertoo tilanteestaan tällä hetkellä ja sanovat, etteivät ole seisoskelleet tumput suorina. Hyvä niin. Sitähän täällä on moni peräänkuuluttanut.
   
 7. Silkkiuikku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lentävä Kalakukko
  KalPa on kirjoittanut vastineen Savonsanomissa viikonloppuna kirjoitettuihin, yleisö"katoa" koskeviin uutisiin. Vastine on julkaistu SS:n yleisöosastolla, sekä ainakin Facebookissa. Itse bongasin tämän kirjoituksen naamakirjasta. Pikaisella etsimisellä en löytänyt SS:n netistä kirjoituksia, enkä tätä vastinetta, joten kopioin sen tähän Facebookista.

  Lainaus alkaa
  "Tässä vielä KalPan vastine Savon Sanomissa viikonloppuna olleille kirjoituksille (vastine julkaistu Savon Sanomien yleisönosastolla tänään).

  Ilman vastoinkäymisiä menestys ei tunnu miltään – KalPa kiittää uskollisia kannattajiaan

  Lauantain ja osin sunnuntainkin Savon Sanomissa KalPan otteluiden vähäistä yleisömäärää koskevassa uutisoinnissa jäi mielestämme yksi keskeinen asia huomiotta, mikä kuuluisi mielestämme nostaa esille. Vaikka ensimmäiset pelit eivät sujuneet kaikilta osin odotusten mukaisesti, on meillä yli 3000 uskollista kannattajaa ja lähes 300 yhteistyökumppania, jotka eivät jättäneet meitä silloinkaan yksin. Nämä kannattajat ovat todellakin ansainneet ison kiitoksen. Osoittaa vahvaa itsetuntoa, kun pystyy seisomaan joukkueen tukena silloinkin kun peli ei kulje. Vastoinkäymisiä tulee pitkällä aikavälillä aina, vaikka tekisimme kaikkemme sen eteen ettei niin kävisi.

  KalPan ainoa olemassaolon syy on tarjota yhteistä jännitettävää ja mieluusti myös ylpeyden aihetta meille kaikille. Ilman kannattajia tätä ei olisi mitään syytä tehdä. Nyt kun mennään jo parempaa kohti, on oivallinen hetki kiittää erityisesti teitä, jotka jaksatte olla mukana myös vastamäissä."
  lainaus päättyy

  Mielestäni täyttä asiaa.
   
 8. marston Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Itsekin bongasin tämän lehdestä tänään ja luulin aluksi, että tässä on tarkoitus "ryöpyttää" väkeä surkeista yleisömääristä. Asiaa lähestyttiin kuitenkin ovelasti toiselta kantilta eli kiitettiin niitä, jotka paikalla ovat käyneet.

  Mielestäni hyvä veto tosiaan muistaa niitä, jotka peleissä käyvät no matter what. Kieltämättä kirjoitus lämmittää mieltä ja uskon, että moni peleissä säännöllisesti käyvä tuntee samoin. Hyvä pikku markkinointikikka siis. Toisaalta kirjoituksen on ehkä samalla tarkoitus toimia pieneneä piilopiikkinä niille, jotka peleissä ovat vähän vähemmän käyneet kuin aiemmin ja siten toimia "herättelijänä".
   
 9. ufon_kaakao Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Sebastian Aho
  Onko aivan kohtuuton vaatimus, että eilisen pelin lehdistötilaisuus alkaisi jo löytyä sivuilta pikkuhiljaa?
   
 10. tulikaste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Kyllä se voi olla. Minäkin olen lehdistötilaisuutta kaipaillut, mutta kukapa nyt sunnuntaina jaksaisi työskennellä. Alkusyksystä Jukka Voutilaisen haastattelua Prahasta saatiin odotella muutama päivä "teknisten yksityiskohtien" selvittämisen vuoksi. YouTube-videota.
   
 11. ufon_kaakao Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Sebastian Aho
  En haluais vaikuttaa kärsimättömältä tai mitään, videon lataaminen nettiin on varmasti haasteellinen prosessi, mutta kun tässä nyt on kuitenkin kulunut yli 72 tuntia lehdistötilaisuuden päättymisestä ja täällä päässä alkaa jo kädet täristä innosta niin joko sitä uskaltaisi lähiaikoina odottaa tuota videota?
   
 12. ufon_kaakao Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Sebastian Aho
  Emmä rupea ketään syyttämään, varmasti on kiireitä siellä mutta kun nyt on jo viikon päivät kulunut niin ois hyvä saada se lehdistötilaisuus katsottavaksi.
   
 13. Nebula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
  Lainaus:
  Mitäpä jos otat suoraan toimistoon yhteyttä ja kysyt? Täällä kyseleminen tuskin auttaa asiaa, vaikka tätä palstaa lukevatkin.
   
 14. ufon_kaakao Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Sebastian Aho
  Lainaus:
  Mutta kun mua ei kiinnosta toi lehdistötilaisuus vittuakaan, tarkoitus on vaan vittuilla KalPan organisaatiolle miten perseelleen hommiaan hoitavat.
   
 15. Nebula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
  Lainaus:
  Aijaa. En tajunnu. Sori.
   
 16. Silkkiuikku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lentävä Kalakukko
  Lainaus:
  Tyypillinen sosiaalidemokraatti! Kyllä mä sanon, että fanit Hoitaa homman tällähtekellä enemmän perseelleen, kuin organisaatio. Jos tämä on tapa rakentaa hommaa, niin mene vaikka ennemmin johonkin AY liikkeeseen vouhottamaan.
   
 17. tulikaste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
 18. Kaiuni Alen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
 19. Pulle Nah Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Palevan Kallo
  Lainaus:
  Mielenkiintoinen keskustelu ja tuntuipa Sihvosen analyysi täysin mahdolliseltakin, samoja asioitahan täälläkin pyöritelty.
   
 20. Savon Detroit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Sabres
  TÄNÄÄN SE TAPAHTUU! OUJEAH!

  Kovimmat tiedonjanoajat ovatkin jo viimeyön nukkuneet KalPan toimiston oven edessä makuupusseissa hytisten odottaen jotakuta tuomaan nyt heti aamusta tiedotetta ulos. Nyt saadaan koko rahan edestä helpotusta ja uusi nousu alkaa kohisten, korvat menee lukkoon kun sitä kohinaa kuulee! Massiivinen tiedotustilaisuus tänään mihin kellonlyömään lie pysäyttää työt työpaikoilla, TV-kanavat antavat ylimääräisen uutislähetyksen ja radio paasaa ulkomaille asti KalPan ryhtiliikettä. Nyt tulla tärähtää jotta paskakaan housuun ei voisi kovemmalla paineella pamahtaa, kaikkien aikojen tiedotuksen kiekkojytky!

  WE ARE THE CHAMPIGNONS!
   
 21. Kiekkosihteeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa /naisjoukkue
  Toveri Detroitin odotus on mykistävän antaumuksellista ; )

  Kyllähän toimiston nyt pitää oikeasti antaa uutista ulos ja tanakkaa sellaista. Jollei organisaatiossa tai joukkueessa tapahdu mitään suuria uudistuksia niin ainakin pelitavasta pitää tulla perusteellinen analyysi ulos ja siihen suunnatuista muutoksista jotakin yksilöityjä kohtia. Päävalmentajalla on tässäkohtaa esiinastumisen paikka (jos sama naama on puikoissa edelleen) ja selvittää kuinka nousu aloitetaan. Jos sieltä tulee kameroitten eteen Ikku itse, niin sitäkin suuremmalla syyllä omia virheitä ruotimaan ja korjauksia luettelemaan.

  Mielenkiintoinen päivä tulossa.
   
 22. Limeton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa mitalikannassa 2016-2017
  Pessimisti ei pety kun kovin paljon ei odota tämän päivän tiedotuksen annista.

  Oma arvio on, että henkilöstömuutokset koskettavat rosteria 1-2 pelaajan vaihtuvuuden osalta. Muut muutokset koskevat päävalmentajan lupausta palata wanhaan pelikirjaan ja UTJkin ilmoittaa pelaaja- ja sopimuspolitiikan muuttuvan kaudelle 2014-2015. TJ syvästi pahoittelee alkukauden surkeutta ja toivoo yleisön luottamuksen palautumista loppukaudelle. Suurin "uutispommi" on Samin luopuminen hallituksen pj:n paikasta, jonka ottaa hoidettavakseen talon ulkopuolelta tuleva henkilö.
   
 23. Vaihtoruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa -91
  Synkkää oli menneisyydessäkin...

  jopa niin synkkää että Jyp ja KalPa ovat pohtineet 1998 yhdistymistä. Linkki alla KSML- verkkolehteen

  JYP ja KalPa suunnittelivat yhdistymistä - Kiekko - Keskisuomalainen

  Ei kai nytkään niin synkkää ole, vai? Olisihan siinä ollut kannattamista. Mikä olisi ollut mojova nimi JypHT:n ja KalPan yhdistelmälle? KalTra?
   
 24. choose_life Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
 25. Silkkiuikku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lentävä Kalakukko
  Lainaus:
  Aikamoinen paskapläjäys oli tuo artikkeli. Onko Apu lehdessä vielä marraskuussakin kesäharjoittelijoita?? Koko juttu on poimittu suoraan tällä palstalla ilmaan heitetyistä huhuista. Lähteenä käytetty "sisäpiirin edustajaa". Paskat sanon minä! Koko KalPaan liittyvässä epäonnistumisten ketjussa tämä kirjoitus on sijalla 1.