Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KalPa Hockey Oy:n talous

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Bondarev, 15.11.2005 klo 13.53.

 1. Kopari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
  Onkohan missään tilastoja siitä, paljonko Joukkueiden kotipelit keräävät katsojia maksullisilla kanavilla? Tai saako joukkueet tämän tietoonsa. Siitä olisi hyvä lähteä tekemään tutkimusta yleisökadosta.

  Yksi positiivinen asia väliin. Minusta on hienoa, että joukkueen pelaajia/valmentajia käy silloin tällöin kouluilla ja kentillä junnujen parissa. Ainakin omilla kotikulmilla tämä sai valtavan hypetyksen koulussa ja porukkaa päätyi seuraavaan peliin koko perheen kanssa. Näidenkin tempausten vaikutusta voisi tutkia. Toisvatko koulujen kummipelaajat lisää yleisöä?

  Joku taisi mainitakin tämän puolesta savonmuan-sloganin. Olisiko järkevää kohdistaa pieni mainosbudjetti vain Kuopioon? Täällä on kuitenkin eniten niitä potentiaalisia useassa pelissä kävijöitä suht lähellä hallia. Kunnon kiekkoniilot tulevat maakunnista jokatapauksessa.
   
 2. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Tuo Puolesta Savonmaan oli jossain ketjussa jo aikaisemminkin mainittu. No saatto toimia hetken mut nyt tosiaan Jukuritkin tulee Liigaan niin tuota olisi aika vaihtaa. Kärpillä se toimii koska se myös kirjaimellisesti on niin. Puolen Suomen joukkue siis. Kuopio vasta seuraava jengi (300km) alaspäin ja ylhäällä ei ole ketään. Taitaa JKL olla kanssa 300km hujakoilla.

  Eli KalPan pitäisi olla KUOPION KalPa. KalPa Kuopio. Itse ainakin nään asian paljon mielummin näin. Kuopion Pallo Seura. Puijo Volley, Puijon Pesis vai mikä nykyään onkaan. Samoin KSS eli Kuopion Salibandy Seura = Welhot nykyään. Kuopio Kuopio Kuopio. Olen varma että moni muu kokee samallalailla. Jospa tuo poistuisi ensi kaudelle myös ja lähdettäisiin ihan ruohojuuritasolta taas ponnistamaan. Siltähän tuo jo nyt näyttäisi kun Saksman on tiedustelujaan tehnyt. Jospa tästä vihdoin herätään tähän aikaan.

  Ps. Nuita TV tietoja ei kait yleisölle kerrota mutta uskon joukkueen olevan niistä tietoinen. Pakkohan heidän on saada se tietää. Että katsotaanko heidän pelejä mistä alueelta ja missä määrin vs muut joukkueet
   
 3. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Kylläpä tuota Urheiluruutua katsoessa käy SaiPaa kateeksi. Löytyy kunnon ulkkarit, maalille ajava pelityyli, värikäs joukkue ja tunnelmakin on Kisapuistossa aivan eri tasolla kuin Niiralan Ortodoksisessa Seurakunnassa. Johtuu mm. siitä, että kannatusporukka koostuu aikuisista ihmisistä, eikä lukiolaistytöistä. Huvittaa vieläkin tuo takavuosien keskustelu, jossa pari pitkän linjan KalPa-viisastelijaa ja Pekka Punaposken ilkkujaa lopettivat (ilmeisesti häpeissään) kirjoittelun jatkikseen kokonaan, kun mies voitti seuraavan kauden päätteeksi Vuoden Valmentajan tittelin. KalPaan ei häntä haluttu missään nimessä.

  Niin, ja resurssithan ovat joka suhteessa Lappeenrannassa heikommat kuin täällä.
   
 4. petete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Tuosta katsojakyselystä; Mitenkähän poff-kausarin voittaja arvotaan, kun missään kohtaa ei kysytä henkilötietoja, tainnut unohtua... Tämä kysely on kuin KalPan toiminta pienoiskoossa; kovasti on yritystä, mutta puuhasteluksi menee.
   
 5. Brent Sapergia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Ootko tosissasi? Ei voi olla muu kuin tämä yksi Hessu Hopon näköinen Mustan Verkoston kannattaja toimistolta joka tähän pystyy.
   
 6. IJR79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, HIFK
  Lainaus:
  Ketään puolustelematta, niin kysytäänhän siellä kyselyn viimeisellä sivulla yhteystiedot jos haluaa osallistua arvontaan.

  Kysely on suunniteltu siten, että etäkannattajana on vähän hankala vastata moniin kysymyksiin. Toivottavasti mahdollisimman moni kuitenkin jaksaa vastata ja antaa palautetta.
   
 7. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Linkki kyselyyn on yksilöllinen, joten voihan olla että arpovat osallistuneiden sähköpostiosoitteiden kesken ja pyytävät sitten voittajalta lisätietoja.

  Tosin, yleensähän nettikyselyissä painotetaan vastaamisen anonyymisyyttä ja siksi yhteystietojen antaminen arvontaa varten on vapaaehtoista ja niiden pysymistä erossa vastauksista painotetaan. Koska näin ei ole toimittu, vaihtoehtoja on kaksi: puuhastelua tai sitten vastaukset eivät ole täysin anonyymeja vaan tietoon menee ainakin vastanneet sähköpostiosoitteet. Jälkimmäinen vaihtoehto herättää lisäkysymyksen, pysyvätkö sähköpostiosoitteet erillään vastauksista...

  Lainaus:
  Ainakaan eilen ei kysytty. Virhe korjattu?
   
 8. petete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Ei ainakaan minulla ollut mahdollisuuksia täyttää henkilötietojani mihinkään kohtaan. Viimeisen kysymyksen jälkeen kiitettiin osallistumisesta ja sepä oli siinä.
   
 9. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Ei siellä tosiaan mitään yhteystietoja kyselty, ei edes viimeisellä sivulla. Tuudittauduin pettymykseltäni ajatukseen, että jokaiselle on tarjoiltu sähköpostiin henkilökohtainen linkki, joka rekisteröi sitten tiedot vastanneiden kesken.

  Toivon todella että palaute ei toimistolla kierrä tietyn seulan kautta, jotta oma anonymiteetti säilyy ja myös kritiikki/kehityskohteet saavuttavat Saksmanin. Ottaen huomioon tiettyjen kysymysten muodon kuitenkin pelkään pahinta.
   
 10. IJR79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, HIFK
  On se nyt perkele, kun ei rehellistä miestä uskota :)

  Linkki kuvaan KalPan "Katsojakysely 2016" -kyselylomakkeen viimeisestä sivusta: Untitled picture

  Edit: lisäsin vähän kuvausta linkille, ettei paha ylläpito anna bannia...
   
 11. G-dog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Avoimissa kysymyksissä oli vastaustilaa todella vähän, ehkä kolmisensataa merkkiä. Toimisto varmaan odottaa yhden sanan vastauksia...
   
 12. Kalikankosto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Tein tuon kyselyn äsken ja nyt siellä viimeisellä sivulla kysyttiin yhteystietoja, jos haluaa osallistua arvontaan.

  Oli pari huonosti esitettyä kysymystä. Ainakin kysyttiin ottelun juontajan/haastattelijan osaamista. En oikein osannut vastata tuohon kun minusta noita on hoitanut ainakin kaksi eri ihmistä. Toinen hyvin ja toinen ei niinkään.

  Myös lippujen hinnoista kysyttiin sen verran, että onko 5€ Opiskelijalippu halpa vai kallis asteikolla 1=Halpa - 5=Kallis. Eihän tohon voi vastata muuta kuin halpa. Sitten kysyttiin samoin 14€ istumapaikkaa. Halpahan se on sekin. Näiden vastausten perusteella KalPassa vissiin uskotaan ettei lippujen hintoja voida laskea. Olisivat voineet kysyä, että 32,50e istumaan niin olisi voinut vastata, että on kallis...
   
 13. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Lainaus:
  Jaahas, no eipä tarvitse sitten odotella mahdollista playoff-kausaria tähän osoitteeseen!

  Itse mietin myös tuota kysymystä lippujen hinnoista. Olisin kernaasti halunnut kommentoida seisomakatsomon lippuja, mutta siihen ei tarjottu mahdollisuutta. Miksihän lippujen hinnalle ei oltu uhrattu vaikka kokonaista sivua, jossa olisi voinut rankata eri lippukategoriat?
   
 14. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Itseäni kyselyssä ihmetyttää se, että se tuli sellaiseen sähköpostiosoitteeseen, jota en koskaan ole KalPalle antanut. Yhden osoitteen kyllä annoin, mutta blokkasin koko KalPan, koska roskaa satoi ovista ja ikkunoista. Miten he tuon toisen osoitteen kaivoivat, niin en tiedä? Noh, antaa nyt mennä. Tuli puhuttua kyselyssä suu puhtaaksi. Ei vaan tosiaan tila riittänyt niissä kentissä kaikelle sille asialle mitä minulla oli Saksimäen Tony:lle.
   
 15. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Ja näitä ylimeneviä kommentteja ei voi laittaa suoraan menemään toimistolle?! Odotelkaa ihmeessä seuraavaan kyselyyn jos silloin asia olisi huomioitu... Ei tää voi olla näin vaikeeta, aikuiset ihmiset! Toki postimerkin hinta voi nousta kynnyskysymykseksi.
   
 16. HokiHero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Majoneesi-Matti
  Itse en osaa olla niin kriittinen niin kuin moni täällä (vaikka tottakai yhteystiedot täytyy saada arvontaan). Olin tyytyväinen kun tuonne pääsi antamaan palautetta ja että tälläinen järjestetään. Tottakai aina jälkikäteen asiasta kuin asiasta löytyy parannettavaa, mutta pääpiirteittäin tuosta on saatavissa varmasti hyvää dataa jonka avulla seura voi kehittyä ja päästä eteenpäin.

  Täältä siis peukku toimistolle kun toivottavasti tämän luette.
   
 17. G-dog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  No jos kerran tehdään kysely, jossa on avoimia kysymyksiä niin kyllä minun mielestäni vastaustilaakin voisi olla reilusti. Mieluummin liikaa kuin liian vähän. Voisi kuvitella, että toimisto haluaisi vastaajien myös perustelevan mielipiteitään eikä vain listaamaan kaikkea, mikä KalPassa on pielessä. Siihen tosin tarvittaisiin huomattavasti enemmän tilaa kuin kolmesataa merkkiä.

  Toisaalta ymmärrän kyllä senkin että sinusta voi tuntua käsittämättömältä että joku kykenee kerralla tuottamaan jopa puoli sivua tekstiä. Toki sellainen urotyö ansaitsisikin ihan oikean kirjeen, kauniilla käsialalla kirjoitetun ja ehkäpä vielä vahalla sinetöidyn.
   
 18. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Kysyjä määrittelee kuinka pitkän vastauksen haluaa. Ongelmakohdat voi kertoa myös lyhyesti. Sulla tässä ongelma oli, ei mulla. Yritin tuoda esille ettei nykytekniikalla ole aivan ylitsepääsemätöntä antaa palautetta, vaikkei kysyttäisi.
   
 19. G-dog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Jos ihan tarkkoja ollaan, niin sinä otit nokkiisi siitä, että minun mielestäni vastaustila on liian lyhyt. Minä olisin halunnut antaa pidemmän vastauksen kuin mihin kyselyssä annettiin mahdollisuus. Miksi se sinua niin risoo?
   
 20. Asenne01 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Helsingin Jokerit
  Tämänhetkinen yleisökeskiarvo laahaa tuollaiset vaatimattomat 300 katsojaa tavoitteesta, joten neljäs tappiollinen kausi lienee tulossa. Kauden runkosarjapeleissä on siis käynyt 9000 katsojaa budjetoitua vähemmän. Pelkästään pääsylipputulot jättävät tuollaisen noin 150 000-200 000 € loven tuloihin. Viime kaudellakin tappiota tuli yhteensä 500 000 €. Outoa siinä oli se että yleisötavoite alittui silloin vain 60 katsojalla/ottelu ja silti tuli aika lailla takkiin.

  "
  Suurin yksittäinen syy suureen tappioon oli lipputulojen jääminen budjetoidusta noin 300 000 €."
  -Toni Saksman kommentoi tilikauden tulosta elokuussa 2015.

  Viime kaudellahan tappiota tuli Saksmanin mukaan myös ylittyneiden menojen takia. Silloin hankittiin "ylimääräisinä" Kubalik, Vittasmäki, Chiodo, Tarkkanen ja Puistola.

  Tällä kaudella kesken kauden on hankittu vain Kalapudas ja Similä, kun Perhonen lähti Kerhoon. Pelaajabudjetti pitäisi siis olla suunnitelluissa rajoissa. Kotiotteluita pudotuspeleihin pitäisi tulla ainakin se yksi. Puolivälieriin jos pääsee (säälien kautta) niin ainakin kolme.
   
 21. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Isosti on kyllä rahatilanne säälipleijareiden menestyksestä kiinni. Ja ihan jo kotietukin sääleihin olisi aika arvokas taloudellisesti koska siitä yhdestä lisäpelistäkin sääleissä tienaisi ihan mukavasti. Vaan taisi se kotietukin jo karata kun soosattiin ne Ilves- ja Blues-matsit.
  Jos satuttaisiin Pelican hoitamaan, niin saattaisi jopa nollatulos olla lähellä.
   
 22. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Jotenkin tuntuu, että taas on budjetoitu pleijareita ja tulos on jotain ihan muuta kun pelkästään pelien määrästä voisi päätellä.
  Itse en usko nolla tulokseen kuin ehkä siinä tapauksessa, että säälikierrokselta päästään jatkoon ja puolivälieräsarja onnistutaan jotenkin venyttämään kuudenteen peliin jolloin kotipelejä tulisi se neljä-viisi.
  Tämäkin tosin on todennäköisesti liian positiivinen odotusarvo tälle keväälle.
   
 23. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kalpan taloudellinen tulos uhkaa jäädä tappiolliseksi | Radio Kuopio
  Ennuste tämän kauden tulokseksi on hieman tappiollinen, tiedä sitten mikä on "hieman". Liikevaihdon ollessa 6 miljoonaa, hieman tappiolliseksi mieltäisin korkeintaan noin -100ke tuloksen. Ennuste on tehty yhdellä pudotuspeliottelulla, eli parilla voitolla luulisi päästävän nollatulokseen.

  Yleisömäärissä jäätiin budjetoidusta ja yleisökeskiarvo on hieman huonompi kuin viime kaudella, mutta lipputulot pysyivät lähes viime kauden tasolla.
   
 24. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Melkoista. Miten muistelin, että pari kautta sitten liikevaihto oli 8milj? Eli kokonaisliikevaihto olisi tullut 2milj jo alas ja pelaajabudjetti puoli miljoonaa. Melkoista alamäkeä on tultu viime vuodet.
   
 25. Jaaku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa