Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Kajaanin jäähalli

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana kumikiekko, 06.04.2007 klo 12.05.

  1. kahvakiekko Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Hokki
    Lainaus:
    Parkkialueen tekemiseen ja laajennukseen on uuden hallin suunnitelmissa varattu 250k eli eiköhän johdain positiivista sinnekkin tule. Tuo uusi tie poistaisi muutakin liikennettä pois ammattikoulun, ammattikorkeakoulun ja koko vimpelin urheilukeskuksen alueelta. Hallilta poistuvasta liikenteesä ainakin 1/3 poistuisi tuon uuden tien kautta. Saattaisi tulla joku uusikin katsoja halille, kun ei poistumisesta ja parkkeerauksesta tule tressiä. Prikaatiltakin pääsisi uutta tietä pitkin ohitustielle, aikamoiset liikennemäärät tuolta prikaatilta aina perjantaisin tulee. Eli palvelisi melko paljon Kajaania yleisesti ja Hokki hyötyisi sivullisesti.
     
  2. Lätkä Jäsen

    Lainaus:
    Ikävä kyllä, mutta en saa kertoa näitä tietoja, tai tietolähteitä.

    Sen voi todeta, että sitä ei näy missään....ainakaan vielä, koska tieto on uunituore. Kuitenkin tiedon todenperäisyys on sellaiselta taholta, jolla tuskin on varaa/halua puhua pehmeitä!

    Ilmeisesti valittu arkkitehtitoimisto/urakoitsija on kertonut kaupungin suuntaan selkokielellä, ettei se alkujaan suunniteltu miljoonan kokonaispotti riitä mihinkään, kun loppusuoralla urakkaan lisättiin ne pihatyöt. Siksipä jäävästä rahamäärästä suurin osa menee julkisivupinnotteisiin ja niiden asennukseen. Lisäraha on välttämätön, jotta pääkäytävä, sisäänkäynnit, hallin sisämaalaukset ym. voidaan siinä suhteessa toteuttaa, kun ne olivat alun perin suunniteltu toteutettavaksi.
     
  3. Velhelmiina Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Edmonton Oilers
    Lainaus:
    Hieno homma. Toivottavasti budjettiin sisältyy turvakaukalo!!! Sillä säästetään monia loukkaantumisia.
     
  4. kahvakiekko Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Hokki
    Onko kellään tietoa miten tämä Kajaanin tärkein kiekkohanke etenee? Uskon, että juniorituotanto paranee kasvavan jääajan vuoksi ja joku junnu saattaa jäädä Kajaaniin, kun harjoitusolosuhteet paranevat ja Hokki pyrkii saamaan hyvän pelaaja polun junioreista edustukseen. Uuden hallin vaikutukset junioreiden tasossa alkavat näkyä ehkä noin viiden vuoden sisällä.

    Itsellä ei ole kuin aikataulu tässä uuden hallin projektissa selvillä. Lisärahoituksesta vanhan hallin entraamisesta en ole löytynyt faktaa, mutta hyvä jos toteutuu. Elikkäs jos jollain huhua tai faktaa, niin ei muuta kuin jakoon.
     
  5. Lätkä Jäsen

    Lainaus:
    Perjantaina (23.2.2018) on urakkatarjousten viimeinen jättöpäivä!

    Siitä eteenpäin mennään normaalin protokollan mukaan, eli valitaan tarjouskilpailun voittaja jne.

    Eiköhän homma etene aivan sovitussa aikataulussa. Harjoitusjäähalli on valmis vuoden päästä keväällä ja pääareenan saneeraus/uudistus saman vuoden syksyllä.
     
  6. kahvakiekko Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Hokki
    Harjoitushallin suunnittelukilpailutuksesta on tehty viranhaltijan puolesta päätökset 26.2:

    "Kajaanin uuden harjoitusjäähallin sekä vanhaan jäähalliin
    kohdistuvien osakorjausten arkkitehtisuunnittelu hankitaan Insinööritoimisto
    Savolainen Oy/ Suunnittelutoimisto Määtältä tarjouksen mukaisella
    kokonaishinnalla"


    "Kajaanin uuden harjoitusjäähallin sekä vanhaan jäähalliin
    kohdistuvien osakorjausten rakennesuunnittelu hankitaan Suunnittelutoimisto
    Määttä/ Insinööritoimisto Savolainen Oy:ltä tarjouksen mukaisella
    kokonaishinnalla"

    Ja tarkemmat tiedot löytyvät Kajaanin kaupungin verkkosivulta ja ovat julkisia asiakirjoja, joten uskalsin ne tänne liittää. Ei muuta kun vaikuttamaan suunnittelijoihin, että saadaan hyvät pytingit.
     
  7. Lätkä Jäsen

    Lainaus:
    Postaisitko linkin sivulle.
     
  8. Lätkä Jäsen

    Yllätys, yllätys!

    Saamieni tietojen mukaan päähallin päivitykset tulevat olemaan todella KOSMEETTISIA!

    Esim. varsin helposti muunnettavissa olevaan pääkäytävään ei ensitiedon mukaan ole tulossa muutoksia, vaikka paikka on ahdas jo reilun 500 katsojan yleisömäärällä! Lisäksi monta muuta, kuviteltua muutosta ei ole tulossa. "Päivitys" käsittää lähinnä pieniä pintakäsittelyjä, mutta esim. hallin sisäpintojen maalausta se ei käsitä! Eli siis päähalli pysyy harjoitushallistatuksen mukaisesti valkoisena ja lattiat paskaisena!

    Mikäli nyt kuitenkin joku lukijoista ja hallissa paljon aikaansa viettänyt/viettävä haluaa esittää ideoita hallin kehittämisen suhteen, niin... tässäpä meilios. henkilölle, joka vastaa koko projektista ja on kuuleman mukaan valmis ottamaan uusia ideoita vastaan. Eli tässä meilios. jari.pietarila@kajaani.fi
     
    Viimeksi muokattu: 03.03.2018 klo 13.46
  9. Lätkä Jäsen

    Ihmettelen suunnattomasti, että mistähän toi wikipediaan ilmoitettu katsojakapasiteetti on oikein keksitty? Eihän Kajaanin halliin ole koskaan mahtunut 2372 katsojaa!!!

    Toivon mukaan toteutuu pääareenan saneerauksen jälkeen, mikäli se päätykatsomo uusitaan? Ainakin asia on suunnittelun alla. Se, että joku keksii jonkun valopääidean, joka torppaa toteutuksen....niin se onkin sitten eriasia.

    Kajaanin jäähalli – Wikipedia
     
  10. kumikiekko Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    HOKKI
    Milloinkas sen harjoitushallin rakentamisen piti tarkalleen alkaa? Ja onko missään näkyvillä lopullisia piirustuksia tai suunnitelmia?
     
  11. kahvakiekko Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Hokki
    Lainaus:
    Piirustuksia varmaan nämä kilpailutuksen voittaneet arkkitehtitoimistot vääntää parhaillaan. Havainnekuvat löytyy netistä, mutta miten ne kättelevät tehtäviin piirustuksiin on mysteeri. Sellaisen huhun kaupungin työntekijöiltä kuulin, että maansiirtotyöt ja pohjanteko alkanee kesälomien jälkeen.. onko elo- tai syyskuussa kun mitään alkaa tapahtumaan. Kumpi on ensin ensilumenlatu vai hallin valu ja siitä se laturaivo saataneen aikaan, jokatapauksessa.
     
    Viimeksi muokattu: 02.05.2018 klo 12.53
  12. Lätkä Jäsen

    Lainaus:

    Yritin vaikuttaa kirjelmällä harjoitushallin katsomoihin, mutta vaikeeta se tuntuu olevan... varmaan vaikuttaisi enemmän, jos muutkin lähestyisivät omilla näkemyksillään suunnitelmiin.

    Nyt näyttää siltä, että päätylehterimalli toteutuu ja kaukalon reunoille tuolit. Omasa esityksessä tarjosin, että penkkien sijaan reunoille olisi tulleet muutaman askelman lauteet... Ei saanut tuulta alleen...erikoista!

    PS. Laittakaa pojjaat ja tyttäret realistisia ehdotuksia emailina Jari- Pekka Pietarilan suuntaan. Kyseessä on fiksu kaveri ja ottaa mielellään vastaan järkeviä/toimivia ehdotuksia muutoksista! Jari-Pekka Pietarilan yhteystiedot löytyvät Kajaanin kaupungin sivuilta. Vielä ei ole myöhäistä VAIKUTTAA!
     
    Viimeksi muokattu: 02.05.2018 klo 13.50
  13. kumikiekko Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    HOKKI
    Lainaus:
    Pitää laittaa, koska päätylehterimalli on aivan perseestä ja vaikuttaa kyllä hallin käyttöön turnauksissa yms.
     
  14. kahvakiekko Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Hokki
    Jäähallista kun puhuttiin päiväpostin mukana saapui Kajaanin kaupungin tiedostuslehti 2018. Siinä oli artikkeli harjoitushallista, aika samoja juttuja kuin aikaisemminkin. Laitan ranskalaisilla viivoilla mielestäni tärkeimmät pointit. Lainattua koko juttua en saa, koska lehteä ei ole laitettu sähköiseen muotoon Kajaanin sivuille. Tullenee ajan kanssa, koska vuoden 2017 lehti siellä oli.

    - Harkkahalliin tulee pukukoppi ja pesutilat, varusteiden kuivauspaikat ja henkilökunnantilat. Kahvipalveluissa tukeudutaan kilpahalliin
    - Rakentaminen aloitetaan kesällä, halli valmis 2019 kauden avaukseen.
    - Harjoitushalliin tulee pieni katsomoparvi ja kaukalon reunalle seisomakatsomo
    - Uuden hallin kuivaustilat vähentävät vanhan hallin tarvetta
    - Nykyisen hallin aulatilaa tehdään muutoksia paremmin kuivaharjoitteluun sopivaksi.
    - Vanhan hallin kioski ja myyntitilat muutetaan tehokkaammiksi.
    - Harjoittelu paranee, koska jäätä ei tarvitse sulattaa.

    Sitten ainakin minulle avoimeksi jääneet asiat. Poistuuko seisomakatsomon alta kuivaustilat, jolloin päätykatsomoa voidaan muokata niin kuin Lätkä huhuili? Millainen seisomakatsomo uuden hallin reunoille tulee? Häviääkö tai siirtyykö pubi jonnekkin kuivaharjoittelupaikan tieltä? Miten myyntipaikkoja saisi tehokkaammiksi? Mutta nopeaa halli tehdään, jos kesällä aloitetaan ja alkusyksystä 2019 valmis. Sen jälkeen ilmeisesti käydään kilpa-areenan kimppuun. Muistaakseni 1,6 miljoonaa oli vanhan hallin remonttiin varattu. Keuruulla ilmeisesti jollain 300000e elvytetään hallia, niin luulisi puolellatoista miljoonalla jotain näkyvääkin tulevan.
     
  15. Lätkä Jäsen

    Lisäksi suunnittelulistalla on väläytelly, että kattorakenteiden suunnitelmissa pohditaan muutoksiin, jotta mediakuutio mahdollistuisi keskelle kattoa. Myös väriyhdistelmissä pääareenan väriskaala muuttuisi niin, että lattioista tulisivat tumman harmaat lattiat, seinät tumman siniset, sekä kattorakenteet mustat. Näon ollen kilpareena sai arvoisensa kilpaareena lookin ja harjoitusjäähalli siirtyisi tarkoitusta vastaavaan värimaailmaan!
     
    Viimeksi muokattu: 02.05.2018 klo 18.48
  16. Lätkä Jäsen

    Onko kukaan innokas käynyt Vimpelissä...mahtaako olla isketty kuokka maahan?
     
  17. Velhelmiina Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Edmonton Oilers
    Lainaus:
    Ei ole.
     
  18. daerok Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
    Kainuun Sanomien mukaan jäähallin rakentaminen alkaa elokuussa, harjoitushallin sekä vanhanhallin saneerauksen pitäisi olla valmis syyskuussa -19
    Urakoitsijaa ei ole vielä valittu?
    Taitaa olla kohtuu kiirus aikataulu tiedossa.
     
  19. sorza Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
    Lainaus:
    Harjoitushallin osalta ei ole mikään kiirus aikataulu. Savolinnassa aloitettiin harkkahallin rakentaminen loppu syksystä /alku talvesta 2017 ja valmis pitäisi olla ensi syksynä. En tiedä toki mitä parannuksia teidän päähalliin on tulossa, mutta kai ne voi tehdä kesätauon 4kkn aikana, jolloin ennen kauden 2019-2020 alkua olisi valmista.
     
  20. Lätkä Jäsen

    Lainaus:
    Voisko arvon daerok postata ton Kainarin jutun kaikkien nähtäväksi, kun ei satu olemaan saatavilla kyseistä aviisia....
     
  21. kahvakiekko Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Hokki
    Kävin viikolla töitteni puolesta Vimpelissä, katsoin sitten ohi mennen että on jäähallilla on pientä remppaa alkanut: jäädytyslaitteisto oli siirretty sivulle ja vanha öljylämpösäiliö oli kaivetu ylös. Pari puuta oli kaadettu ja ilmeisesti linjaa kaukolämmölle oli kaivettu.

    Käsitykseni mukaan töitä ei voitu ennen kiekkoleiriä aloittaa ja elokuulla alkaa (6.8.) rakentaminen isommin siitä syystä, että urakoitsijat ja kaupungin rakennusvalvonta yms. lomailee pääsääntöisesti heinäkuun.

    Kainarin jutussa sanottiin, että suurin muutos vanhassa hallissa tulee aula- ja myyntitiloihin. Avaruutta haetaan myös lipunmyyntitiskiä muuttamalla.
     
  22. Lätkä Jäsen

    On se vaan erikoista, että jos Keuruun latoon tehdään muutamalla sadalla tuhannella suht suuret rempat, mutta meillä liki millillä ei saada kuin kosmeettisia muutoksia aikaiseksi! Sama koskee kokonais-summaa, joka huitelee liki 5 miljoonassa! Luulisi tuollaisilla summilla, oikein kohdennuttuna saavan aikaseksi todella isoja asioita, mutta...EI!

    Itse jyvittäsin joka osa-alueen erillisiksi urakoiksi. Tällöin käytettävällä rahamäärällä saattaisiin huomattavasti enemmän aikaseksi...versus kokonaisurakkana tarjottuna!

    Liitteenä HILMA-hankinta-ilmoitus

    HILMA: KAJAANIN HARJOITUSJÄÄHALLI JA PÄÄHALLIN OSAKORJAUKSET, ILMANVAIHTOURAKKA (Kajaanin kaupunki)
     
  23. Lätkä Jäsen

    Off topicia...

    Olenkohan oikein ymmärtänyt oikein, että Vuokattiin tulee Areena, jossa useamman tuhannen katsojaa vetävät kaukalon kiertävät katsomot!?

    Hiukan erikoista.... koko kylässä asuu muutaman tuhat asukasta ja hallista tulee laadukkaampi, kuin 4 kertaa suuremmassa Kajaanissa, sekä lyö laudalta useammat divarihallit!!! Mikähän funktio hankkeele on, kun paikallinen seura pelaa mutasarjoissa!
     
  24. swingwood Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Hifk , Hokki, Kalpa
    Lainaus:
    Niin, en tiedä katsomotiloista mutta kaksii kaukaloa sinne ainakin tulee ja varmaan pääkaukaloon asialliset oheistilat katsomoineen.
    Urheuluopisto tarvitsee kunnoliset ja asianmukaiset tilat myös jääurheiluun. Pitkälle matkailun ehdoillahan Vuokatissa toimitaan, Olympic Trainig Centter .
    Jotkut vaan tekee ja toimii ja toiset ihmettelee ja voivottelee vuosikausia.Tuskin nuo Vuokatin parantuneet jääolosuhteet on haitta sen enemmän Kajaanille kuin koko talousalueellekaan