Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Kajaanin jäähalli

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana kumikiekko, 06.04.2007 klo 12.05.

 1. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Vuokatti-areenaan tulee kyllä 2 kaukaloa ja käsittääkseni yleisö kapaseettia n. 800 henkilölle, koko projektin kustannusarvio taisi olla luokkaa 5 me, johon ei ole saatu valtion avustusta, työt alkanevat sitten tämän vuoden lokakuussa ja Hokin ja Sokin sarjatasoissa on tasan yhden tason ero, tiedä vaikka Cupissa kohdataan,..

  Että silleen, voi puhua näistä "Areenoista"?

  Samaa mieltä kyllä Lätkän kanssa, että kyllä miljoonalla pitäisi saada Kajaanin v-89 valmistuneeseen (olin mukana rakentamassa) jäähalliin jotakin muuta kuin suuremmat aulatilat ja liikuteltavat lipunmyyntipisteet, ja edelleen rakennuspuolen ammattilaisena sanon, että aikataulu on hintaan nähden tiukka Kajaanissa, tiedä sitten tuota Vuokatti/Sotkamo touhua,..
   
 2. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  Tämä kysymys on kohdennettu daerokille.

  Kun olit vuonna 1989 jäähallin rakennustöissä, niin oliko silloin puhetta pulttiliitoksilla yhdistettyistä kattoelementeistä ja niihin liittyvistä mahd. muutoksista tulevaisuudessa?(Oma tietoni perustuu näistä mahd. muutostöistä liittyen kattorakenteisiin... rakennusaikaiselta rakennusinsinööriltä, joka jo silloin piti kattokorkeutta kohtuuttoman alhaisena)

  Kuuliin juuri huhua, että Kajaanin pääareenaan ollaan kaikesta huolimatta suunnittelemassa mediakuutiota kattoon. Kattopalkkien liitokset sattuvat juuri pääkatsomon puoleisen kaukalon laidan yläpäpuolella. Daerok ammattilaisena voisi kertoa, että onko kyseisten lliitosten kohdalta puolen katon alalta mahdollista vaihtaa uudet kattotuolit, jolla kattokorkeus mahdollistaisi mediakuutiolle tilan.

  Millainen on rakennusalan ammattilaisen näkemys kyseisestä urakasta kokonaisuudessaan olisi ja onko hajuakaan, mitä n. puoleen kattoon tarkoitusta vastaavat kattotuolit kustantaisivat...siis noin arviolla?

  Homma olisi nyt alkavassa projektissa optimaalinen hetki toteuttaa, koska joka tapauksessa kattorakenteita puretaan ilmastoinnin uusimisen yhteydessä.
   
 3. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Lätkälle, juu minun ammattilaisuus on kuitenkin enemmän tuolla maapuolen töissä, mutta rakennustyön kokemustakin löytyy.

  Kattorakenteiden osalta muistelen samaa kuin Lätkäkin, että silloin olisi puhuttu kääntö mahdollisuudesta, luulen, että nykyään niitä ei käännettäisi, vaan tilattaisi uudet. Joka tapauksessa katto olisi purettava ja rakennettava uudelleen.
  Luulen, että kustannukset olisi liian suuret tähän remonttiin?
  Aika näyttää mitä tapahtuu?
   
 4. WLuK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Pikaisella googlailulla löysin tällaisen linkin Etelä-Saimaan sivuille.

  Lappeenrannassa on siis pohdiskeltu vähän vastaavia asioita. Ei varmaan pari miljoonaa riittäisi Kajaanissakaan? En rakentamisesta niin paljoa ymmärrä, että osaisin sanoa onko Kajaanin jäähallin katto helpommin remontoitavavissa kuin Lappeenrannassa.
   
 5. Onko Kajaanin jäähallin katto siis korjaustarpeessa? Vai onko tämä ihan vain pohdiskelua?

  Mediakuutio kyllä kuulostaisi hyvältä mutta tuo nykyinen iso näyttötaulu mielestäni riittää nykytarpeeseen ( Suomi sarja + Mestis ).
   
 6. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  Yleisellä tasolla tässä höpötellään, mutta... 30 vuoden kohdalla kattoremonttien tarpeet alkavat.

  Sen verran fiksua asiaa olisikin pohdiskella tällaisessa tilanteessa, kun kattorakenteisiin ilmastoinnin uudistamisen vuoksi kajotaan ja tulevaisuudessa yksittäisenä hommana mediakuution rakentaminen on todella paljon kalliimpi projekti.

  Nykyinen näyttötaulu on hyvä, mutta siinä on omat puutteensa versus mediakuutio. Esim. aikaa ym. numeraalinen tilanneseuranta on ilmeisimmin sallittu ainoastaan mediakuutioon tai erilliselle tulostaululle. Kajaanissa kyseinen harjoitushallimallinen tulostaulu on hallin päädyssä....ja jonka hyvyydestä voidaan olla montaa mieltä!
   
 7. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Meinaatko että erillisellä videonäytöllä ei saisi olla pelikelloa tai ottelun tilannetta? Ainakin Mestiksessä saa olla ja joillain paikkakunnilla onkin.
   
 8. WLuK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Banniensa takia Lätkältä ei taida tulla tähän vastausta. Itsekään en ole kuullut tuommoisesta säännöstä, mutta olen huomannut, että pelikello voi olla eri ajassa lähetyksessä ja tulostaululla. Sitä lähetyksen kelloa sitten siirrellään katkon aikana suurinpiirtein oikeaan aikaan. Voisiko tämä olla syynä tähän Lätkän väitteeseen? Ottelutilanteen näkymättömyyteen videotaululla en keksi mitään syytä.
   
 9. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Taitaa Fanseatin kello olla ihan manuaalinen. En silti ymmärrä miksi seinällä oleva videotaulu olisi jotenkin eri kuin keskellä hallia oleva kuutio. Voi tosiaan olla että Fanseatin kelloa ei saa näyttää, mutta teknisesti on ihan mahdollista laittaa se hallin tulostalulullakin näkyvä aika ja tilanne sinne videotaululle.
   
 10. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Nyt on parkkipaikasta suurin osa aidattu työmaa-alueeksi ja kaivinkoneet tontilla. Erikoisesti aloitus venyi, paljon vähemmän pihan aitaaminen olisi kesän aikana haitannut kuin nyt kauden kynnyksellä.

  Mutta en silti valita, pääasia että harjoitushalli oikeasti tulee ja hommat sen suhteen ovat konkreettisesti alkaneet työmaalla.
   
 11. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
 12. WLuK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Hyvä, että asioita tapahtuu. Hieman ehdin jo elätellä toiveita suuremmista remonteista kisahalliin, mutta pitää olla tyytyväinen pieniinkin parannuksiin. Poistuuko varusteiden kuivaus kisahallista ja voisiko tulevaisuudessa olla mahdollista rakentaa katsomorakenteita jään tasolle tai tehdä muita kapasiteettia lisääviä muutoksia? Ei sillä, etteikö kapasiteetti nyt riittäisi, mutta tuommoisesta muutoksesta oli tässä ketjussa huhuja.

  Mikähän Vuokatti-Areenan tilanne on tällä hetkellä? Sotkamo lienee mukana, mutta yksityistä rahaa tarvitaan lisää? Onko käyttäjiksi laskettu lähinnä SoKi ja sotkamolaiset vai onko areenan pääasiallisena tavoitteena tarjota kotimaisille ja ulkomaalaisille matkailijoille lisää tekemistä Vuokatissa? Pieniin turnauksiin ja kiekkoleireihinhän kaksi jäätä on yhtä parempi. Toinen jää taidetaan sulattaa kesäisin, joten siinä voi sitten pelailla vaikka korista, vai millaiseen käyttöön se menisi? En tiedä urheiluopiston roolia, mutta en panisi pahitteeksi, jos opisto panostaisi tulevaisuudessa myös jääurheiluun. En tiedä olisiko se sitten pois Vierumäen urheiluopistolta.
  Toivottavasti areena toteutuu ja se lisää matkailua Vuokatissa.