Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Kajaanin jäähalli

Viestiketju osiossa 'Hokki' , aloittajana kumikiekko, 06.04.2007 klo 12.05.

 1. Vastuunpakoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 2. WLuK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Nonniin, mahtava homma... Toivottavasti kaveri(t) jää kiinni nopeasti ja maksukykyäkin löytyy.
  Kunhan hallin remontti ja kauden aloitus ei viivästyisi tämän takia.
   
 3. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Aika monen haave pikkupoikana on ollut päästä ajamaan zambonia.

  Mutta ei näin.
   
 4. https://www.hokki.fi/varkaat-kaviva...nastettiin-noin-3000-euron-arvosta-alkoholia/

  Hokin mukaan alkoholiakin ovat vorot saaneet mukaansa 3000 euron edestä eli eivät ihan tyhjin käsin ja autoin ole paikalta poistuneet. Hokin onneksi varusteita ei ole hävinnyt ja sehän tuosta olisikin puuttunut kun kaikki 200 euron arvoiset mailatkin olisi lähteneet kävelemään.

  Vetää samalla hiljaiseksi ja surulliseksi. Mitä ihmettä näiden sankareiden päässä on liikkunut????
   
 5. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Jotenkin tuntui, ettei ammattimiehet kyseessä, kun revitelty jääkoneella yms paikkojen rikkomista. Ammattimiehet olisivat tyylikkäästi vieneet rahan arvoisen kaman ja jättäneet revittelyn välistä, koska pitempi aikainen oleskelu työpaikalla lisää kiinnijäämisen riskiä. Olisiko jotkut paikalliset narkit saaneet vinkin tai sattumalta pyörineet kulmilla ja huomanneet mahdollisuuden. Raksatyömaallakin voi pyöriä kesäaikaan töissä porukkaa, jotka voi vinkata tai käyttää tilaisuuden hyväkseen.
   
 6. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joku ainakin on varmaan saanut vinkkiä kun itse en ainakaan tajuaisi ettei jossain jäähallissa ole mitään kameravalvontaa/hälyytysjärjestelmää ja tähän aikaan vuodessa kaapeissa juotavaa. Sekin viittaisi että jääty paikoille leikkimään että ei kuitenkaan kovin isoa huolta että joku saapuisi paikalle eli jotain tietoakin pakko olla. Joltain narkkiporukalta kyllä tosiaan vaikuttaa mutta vinkkiä varmasti jossain muodossa tullut. Hokin kannalta hyvä että varusteita ei oltu kuitenkaan viety, niillä myös helposti olisi hintaakin alkanut enemmän tulla kertoo myös varmaan varkaista sillä noilla olisi saattanut ihan ok tilin tehdä vaikka eteenpäin myyminen ei varmaan helpointa.
   
 7. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Tuntuu, että olisiko ganstereillä ollut logistisia vaikeuksia viedä keikkapaikalta materiaalia mukanaan. Alkoholi ja lääkkeet pitänyt saada mukaan, muulla ei niin väliä, vaikka rahanarvoista tavaraa läppäreineen ja varusteineen ollut tarjolla. Esimerkiksi yhteen autoon tai kävellen ei saa kuin tärkeimmät mukaansa tai ne heille riittävät tuotteet. Kyllähän tuolla Vimpelissä on kätköpaikkoja mihin viedä tavaraa, mutta en usko, että alamaailmassa on diilereitä, jotka vaihtaa aineita munasuojiin ja varusteiden myyminen hankalaa ilman kiinni jäämistä.

  Pahassa kunnossa kaukalon betoni ja näyttää, että jääkoneelle on kunnolla annettu kaasua, liekö enää täysillä voimissa koko höylä.
   
 8. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Tämä on erityisen tuomittava tapaus. Tässä on hyökätty yhteisöä vastaan, yhteisiä harrastustiloja ja yhteistä omaisuutta vastaan. Toivottavasti roistot jäävät pian kiinni.
   
 9. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Toivotaan kuitenkin, että vakuutukset korvaa jotakin, itselle ainakin yrittäjänä ilkivalta vakuutus tulee automaattisesti muiden vakuutusten lisäksi?
  Muuten täysin tuomittavaa touhua.
   
 10. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Vakuutusyhtiölle voi olla ongelma jos on paikat auki olleet remontin takia. Mutta luulisi että sitä varten on urakoitsijalla joku vakuutus. Saa nähdä. Tuo huvikseen paikkojen paskaksi pistäminen on sitä kaikkein typerintä touhua. Siitä kun ei saa varaskaan mitään hyötyä.
   
 11. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Hallien aukeaminen vaan venyy. Elokuun alkuun piti olla valmista, kummassakin vielä ovet kiinni. Viimeisimmän tiedon mukaan harjoitushallissa on jää ehkä ensi viikolla ja kilpahalli aukeaa vasta syyskuussa.
   
 12. Joo eihän tuo näköjään ihan putkeen ole mennyt kun isompi halli aukeaa vasta juuri ennen sarjan avausta... ja eikös harjoitushallinkin pitänyt jo aueta elokuun alussa mutta sekin venyy ensi viikkooon??

  No ollaan kuitenkin iloisia kun hallit saadaan pian auki....
   
 13. Canis Lupus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, LuPo
  Uusi halli vilkuiltu läpi eilen pikkujunnujen treeneissä. Hieno on. Havaitut puutteet ovat sarjaa surkuhupaisa: vaihtopenkit sopivat istumiseen vain aivan pikkujunnuille, istumasyvyys on tooodella pieni; pukkareiden hana-allasyhdistelmä on niin ahdas, että litran juomapullo ei mahdu siihen täytettäväksi... Mutta jää näytti hyvältä!
   
 14. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Jostain on pitäny säästää että on saatu telkkari sisäänkäynnin luokse :D

  Kaikenlaista pientä ihmeellisyyttä tuolla hallissa tosiaan on mitä ihmettelin käydessäni. Luulisi että 5.5 miltsillä kaikki olisi vimpan päälle eikä sinne päin. Käyttäjiä kuulemalla olisi varmaan saatu parempi lopputulos. Mutta ollaan onnellisia siitä että se harjoitushalli on vihdoin olemassa kaikkine pikkuvikoineenkin.