Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Kajaanin jäähalli

Viestiketju osiossa 'Hokki' , aloittajana kumikiekko, 06.04.2007 klo 12.05.

 1. WLuK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Ei tule videotaululle muuta paikkaa mieleen kuin tulostaulun vieressä tai siellä kulmassa kuten Keuruulla. Taulu olisi hyvä hankinta ja halli olisi kertaheitolla hieman houkuttelevampi.
   
 2. Canis Lupus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, LuPo
  Siellähän se videotaulu nyt on jääkoneen sisääntulo-ovien vieressä kulmassa. Erittäin näyttävä elementti kaikin puolin. Hyvä kuvanlaadultaan ja iso on. Eilen oli testailu käynnissä. Kamerakopista lähetettiin testimielessä viime kauden ottelukoosteita ja livekuvaa a-junnujen treeneistä. Livekuvan perusteella myös uusi valaistus on televisioinnin kannalta hyvä. Eli joustokaukalo on viimeinen puuttuva elementti, 2017 tullee sekin.
   
 3. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Olisipa hyvä, että joustokaukalo tulisi, katselin eilen Hokin ottelun Kuhmosta, jossa joustokaukalo löytyy. En tiedä johtuiko, että ottelu oli kuvattu suhteellisen matalalta vai antoiko joustokaukalo mahdollisuuden fyysisempaan peliin? Ainakaan pakit eivät kiekon haku tilanteessa pyrkineet pelaamaan, niin varovaisesti kuin esimerkiksi Kajaanin hallissa. En tiedä onko tuo optinen harha vai vaikuttaako joustokaukalo itse peliin..

  Loistava homma tuo näyttö ja jos on kerralla kunnollinen, niin mukavahan siitä on katsella tilanteita, pelaajaesittelyjä sekä hyvä paikka myydä kalliilla mainoksia:)
   
 4. Lätkä Jäsen

  Onks kellään tietoa, mitä mahtaa sille harjoitushallihankkeelle kuulua?
   
 5. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Toisen käden tietoa, mutta vuoden 2017 budjettiin, jota kai paraikaa tauotaan kaupungin johtotroikassa ei harjoitushalliin rahaa löydy. Jos tulkitsin oikein 2017 ei ala projekti. Ehkä 2018 on massia päällä.. Harmi!!!
   
  Viimeksi muokattu: 19.09.2016 klo 20.09
 6. Lätkä Jäsen

  Lainaus:

  JUST!

  Tolonen on juuri niin savolainen, kuin vaan savolainen voi olla!

  Ollessaan ehdolla kaupunginjohtajaksi....kertoi kaupungin ykköshankkeeksi uuden jäähallin rakentamisen! Ei ole tullut uutta jäähallia, ei edes harjoitushallia. Muuntanut toimittajalle antamaansa kertomustaan kerta toisensa jälkeen. On se vaan pakko uskoa, että savolaisen avatessa suunsa...vastuu siirtyy AINA kuulijalle!
   
 7. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Niin en tiedä voiko yksi mies vaikuttaa politiikassa niin paljoa, että saa hallia ruhjottua. Valtuusto kai se loppujen lopuksi rahakirstun päällä istuu. Iso koulu hanke ja uusi / uusittu sairaala saattaa mennä hallin edelle niin, että heilahtaa. Toivottavasti tämä valtion jo luvattu avustus ei kuivu kokoon odotellessa. Juniorituotannon vuoksi se harjoitusjää hallin yhteyteen olisi niin kova juttu että..
   
 8. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Harjoitushalli. Märkä päiväuni jonka toteutumista odotellessa on melko moni juniori vaihtanut maisemaa ja/tai ei ole kehittynyt lähellekään niin kuin olisi voinut riittävällä jääajalla. Sukupolvesta toiseen sama haaveilu ja lupailu ja "nyt se oikeasti tehdään-uutisointi" jatkuu mutta tuskin sitä hallia täällä oikeasti koskaan nähdään. Sääli Hokille. Niin edustukselle kuin junioreillekin.
   
 9. Lätkä Jäsen

  Eli jäähalliin on tulossa ravintolakatsomo?

  Toivon mukaan sillä ei ryssitä päätykatsomoa...joka muuten olisi paljon toimivampi, mikäli katsomoa jyrkenettäisiin ja korotettaisiin reilusti(jään tasosta suoraan ylös). Silloin sinne menisi seisomokatsomona helposti 5-600 katsojaa. Niin...siis toi ravintolakatsomolle olisi ehdottoman paras paikka halli toinen pääty, johon on varsinainen katsomotila vaikea rakentaa. Ravintolana se tila tulisi hyötykäyttöön.
   
 10. Lätkä Jäsen

  Kajaanin jäähalli tarvitsisi maalia ja HETI!

  Eilisestä, tasokkaasta tv-lähetyksestä kävi hyvin ilmi, että Kajaanin jäähalli on aivan "liian" valoisa. Mieleen tulee lähinnä harjoitushalli. Mikäli hallin katto/kattorakenteet olisivat tummat ja seinät vaikka sitten tummasävyiset siniset, niin jää/pelaajat erottuisivat tv-kuvasta paljon paremmin.

  Ollaankohan tuollekaan asialle tekemässä yhtikäs mitään?
   
 11. Lätkä Jäsen

 12. Big Bear Jäsen

  Sielläkö sulaa jää? Onneksi ei tullut lähdettyä matsiin, olis voinut mennä pelkäksi oluen lipittämiseksi
   
 13. WLuK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Jäässä on tosiaan jotain vikaa molempien joukkueiden Twittereiden perusteella. Jos pelin alkuun kestää vielä hieman pidempään, niin ehdit paikan päälle kaljalle.
   
 14. Lätkä Jäsen

  Kesälomien jälkeen kuulesma nousee pöydälle harjoitusjäähallin rakentamispäätöksen käsittely.

  Toivon mukaan uusi valtuusto tekee myönteisen päätöksen ja hallin rakennustyöt aloitetaan heti vuoden alusta. Tarve harjoistushallille ei ole mihkään kadonnut, vaikka Hokin tilanne on muuttunut. Pahinta kaikessa olisi, että kaupunki päätyisi ratkaisuun ettei hallia rakenneta. Toista kertaa valtio tuskin myöntää 750 000 euron avustusta.

  750 000 euroa on valtava käden ojennus valtion taholta. Sen hyödyntämistä vaan EI voi munata!
   
 15. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Kyllä ratkeaa, sillä tavoin on edetty, että kaupungin hallitus hyväksyi hallin rakentamisen. Maanantaina valtuusto äänestää hallituksen esityksen mukaisesti tai vastaan. Eli viimeinen ja ratkaiseva taisto maanantaina. En tiedä lähettääkö kaupunki valtuuston kokouksia livenä, mutta sen verran polttava aihe ollut, että toimittajia on varmasti paikalla ja tiistain lehden pääotsikko on harjoitushallipäätös olipa se myönteinen tai kielteinen. Kaupungin hallitus hyväksyi hallin rakentamisen äänin 9-2 eli yleensä valtuusto äänestää saman suuntaisesti. Toivotaan niin!
   
 16. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  RATKEAA!

  Nyt tuleva päätös on lopullinen ja päätös tulee olemaan...ellei nyt maailmankirjat ole täysin päin helvettiä... KYLLÄ! Siihen ei auta edes kaikissa asioissa vastarannankiiskinä olevien viiherpiiperöiden, eikä kommunistien itku.

  Kuten jo aiemmassa viestissä totesin, niin hallituksen ja valtuuston voimasuhteet kulkevat jotakuinkin käsi kädessä. Näin ollen hankkeen sinetti nuijitaan ylihuomenna. Ainoastaan puolueiden ryhmäkurista lipsuminen torppaisi hankkeen, mutta siihen ei pitäisi ole aihetta, koska se vaatisi hankkeen olevan esim. vaarallista terveydelle. Esim. "terveydelle", koska valtakunnan eduskunta äänestää uudesta alkoholilaista ja siinä on annettu hallituspuoleen(KEPU) edustajille vapaat kädet äänestää, koska kyseessä on kansanterveyteen liittyvä asia. Muissa äänestyksissä edustajat äänestävät ryhmäkurin mukaisesti. Tuo linja pätee myös kuntien valtuustoihin ja hallituksiin. Toisin sanoen tuo puolueiden/edustajien välillä vallitseva linja ja ryhmäkurissa pysyminen taannee projektin toteutumisen.

  Hankkeesta vielä sen verran, että projekti pitää sisällään uuden harjoitusjäähallin, sekä vanhan hallin SANEERAUKSEN! Tuosta syystä budjetti on hiukan kasvanut ensimmäisistä luvuista.
   
  Viimeksi muokattu: 11.12.2017 klo 16.07
 17. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Tuosta ryhmäkurista sen verran, että lipsui se kaupungin hallituksen äänestyksessä toisinkin päin. Esimerkiksi eräs vasemmistoliiton edustaja äänesti harjoitushallin rakentamisen puolesta, kun vasemmiston yleislinja on ollut kaikkea vastaan. Mutta niinkuin lätkä sanoi hallituksen äänestystulos on valtuuston äänestystuloksen mukainen isommassa mittakaavassa. Jännä päivä huomenna, oikeasti vaikuttaa melkoisesti jääkiekkon tulevaisuuteen Kajaanissa. Tänään taas olisi tämän kauden "tulevaisuuden" kannalta isot pisteet jaossa. Kolmen pisteen voitolla repisi eroa Kaarinalaisiin ja FPS olisi mahdollista ohittaa ja vielä seuraava ja tämän vuoden viimeinen kotipeli onkin juuri Forssalaisia vastaan. Eli kaksi ylemmän jatkosarjan kannalta tärkeää peliä edessä. Jos ylempään jatkosarjaan pääsisi sijoilta 3-4 mahdollistaisi se voittamalla oikeat pelit ylemmässä jatkosarjassa jopa runkosarjan voiton. Se taitaa olla tällä kaudella liikaa, mutta tavoitteita pitää olla.
   
 18. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
 19. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Tovi on nyt tullut kuunneltua, ihan hyviä puheenvuoroja tähän mennessä.
   
 20. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Mukava kuunnella, ensimmäistä kertaa kiinnostaa valtuustonkokous. Mutta jännäksi menee, puheenvuoroja satelee.
   
 21. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Sama, ei ole aikaisemmin ollut kokousta jota olisi kiinnostanut kuunnella.
   
 22. Velhelmiina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Ja jäähalli rakennetaan!
   
 23. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Näinhän siinä käy vaikka odotettua tiukempi äänestys oli! Mahtavaa!
   
 24. Hieno homma, milloinkas rakennustyöt alkavat?
   
 25. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Tälläistä olin kuulevinani, että kesällä 2018 alkaa kaivuu ja pohjatyöt, rakenteet syksyllä / alkutalvesta 2018 ja keväällä 2019 halli valmiina. Nykyisen hallin peruskorjaus alkaa keväällä 2019 ja valmiina kauden alkaessa tai alkusyksystä 2019. Ihan jees homma, että meni näin!!!