Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Kajaanin jäähalli

Viestiketju osiossa 'Hokki' , aloittajana kumikiekko, 06.04.2007 klo 12.05.

 1. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Olosuhteet paranevat nykyiseen verrattuna Kajaanissa aika radikaalisti kun kaupunki on saanut päätettyä halliremontin. Todennäköisesti remppa alkaa jo kesäkuussa. Opetusministeriöltä on saatu 140 000 euroa tähän remppaan ja jos kerran 14% on maksimi avustus, niin silloin rempaan uppoaa miljoona nykyrahaa. Aika paljon on paisunut kustannusaarvio muutamasta sadasta tuhannesta?

  Hallin takasivulle tulee kuntosali ja kaksi uutta pukuhuonetta pesutiloineen joista toinen on jaettavissa kahtia. Uutta tilaa tulee kaikkiaan 400 neliötä.

  Muun hallin remontoinnista ei ollut jutussa mitään puhetta, toivottavasti edes muutama kymppitonni summasta käytetään katsomon kohentamiseen tälle vuosituhannelle ja eteisalueen kunnostukseen.
   
 2. Lisätäänpäs tälläinen ketju, koska vastaavanlaista ketjua ei Hokin puolella vielä ole.

  Kajaanin jäähalli on rakennettu 1989 ja viimeisin uudistus hallissa tapahtui vuonna 2008, kun jäähallin takaseinustalle valmistuivat uudet pukukopit. Istumapaikkoja Kajaanissa on 781 katsojalle sekä seisomapaikkoja 1591 katsojalle.

  Suomen jääkiekkoilijat ry teki tammikuussa jäähalleja koskevan pelaajakyselyn SM-liigan ja Mestiksen pelaajille. Kyselyyn vastasi joukkueiden yhteyspelaajat (2 per joukkue) sekä joukkueen kapteenisto. Arvioitavia asioita oli kaikkiaan 11, jotka arvosteltiin asteikolla 1-5 siten, että 5 oli paras mahdollinen ja 1 huonoin. Mestiksen parhaaksi halliksi arvostettiin Jyväskylän Synergia-areena (4,1) ja huonommaiksi Lempäälän jäähalli (1,7). Kajaanin jäähalli oli tämän kyselyn mukaan 8. paras (5. huonoin) mestishalli (2,7).

  Tässä Kajaanin jäähallin tulokset:

  Pukuhuoneen taso, koti: 5 (3,7), 1.
  Pukuhuoneen taso, vieras: 3,9 (2,9) 1.
  Jään laatu: 3,7 (3,2) 3.
  Hallin valot: 2,8 (3,5) 10.
  Lämmittelytilat: 1,9 (2,6) 9.
  Vaihtoaitiot: 3,2 (3,1) 8.
  Laidat: 2,5 (3,0) 11.
  Plexit: 2,6 (2,9) 9.
  Mainosten määrä jäässä: 3,8 (3,7) 2.
  Pukukoppirauha ennen ottelua: 4,3 (3,2) 1.
  Hallikohtainen yleisarvosana: 2,7 (3,1) 8.

  Eli vasemmalta katsoen: Arvioitu asia, lihavoituna kaikkien vastanneiden keskiarvo, suluissa Mestiksen keskiarvo, ja lopuksi sijoitus.

  Täältä löytyy kaikkien joukkueiden tulokset: Hallikysely | SJRY

  Vastaajien mukaan Kajaanissa on sarjaat pukukopit sekä paras pukukoppirauha. Myöskin jään laatu ja mainosten määrä jäässä ovat sarjan parhaasta päästä. Alle keskiarvon Kajaanin jäähallista arvioitiin hallin valaistus, lämmittelytilat, laidat sekä plexit.

  Mitä olette mieltä, pitäisikö hallia remontoida, ja mitä siitä tulisi remontoida?
   
 3. swingwood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk , Hokki, Kalpa
  Jos ja kun mestiksessä jatketaan remontin tarvetta kyllä olisi. Jos ei jatketa tarve kyllä häviää. Aitioista on puhuttu, mihin lie suunnitelmat hautatuneet, yleisötiloja viihtyisimmiksi, väljemmiksi. Katsomotiloja viihtyisimmiksi. Isoa laajennustarvetta katsomossa ei liene, niin kauan kun keskiarvo pyörii alle tuhannessa katsojassa. Mutta ekä jonkinlainen muunneltavuus tiloissa että tarvittaessa katsoja paikkoja saataisiin lisää, liekkö edes mahdollista en tiedä. Mutta tuskin nämä asiat tulee lähivuosina toteutumaan. Samoin kuin tarpeellinen harjoitushallikaan.
  Sitten yksi asia mitkä toisi lisää viihtyvyyttä ottelutapahtumaan, olisi kyllä helposti kuntoon laitettavissa ja ihan Hokin omasta tahdosta kiinni on hallin äänentoisto, nykyinen systeemi on huono tai sitten sitä ei osata käyttää ja veikkaan kyllä jälkimmäistä, olisi saatavissa helposti kuntoon jos joku viitsisi asiaan paneutua. Valojen himmentäminen ennen ottelua muutama värivalonheitin tuomaa tunnelmaa, ei isoja asioita mutta eipä nämä ketään kiinnosta kuten on nähty. Joskushan puhuttii kaukalon isuurentamisesta, mihinkähän sekin uudistus jäi.
   
 4. Lainaus:
  Joo aitioista on kyllä monta vuotta puhuttu ja puhuttu, mutta mitään ei ole tapahtunut. Näyttää siltä, että aitioille on käymässä sama juttu kuin about viisi vuotta puheenaiheena olleelle "Korpiareenalle", eli se kuivuu isosta viinirypäleestä pienen pieneksi rusinaksi.

  Lainaus:
  Näinhän se on. Mielestäni harjoitushallin rakentaminen on tällä hetkellä tärkeämpää, koska tuolle keskimäärin noin 800 katsojan yleisölle ei tarvitse uutta hallia rakentaa. Harjoitushallille näkisin erittäinkin suurta tarvetta, sillä 2-3 harjoitusta viikossa ei kehitä junioreita, ja sen näkee pitkällä aikavälillä, että edustusjoukkueeseen ei nouse näitä "oman kylän poikia". Viime vuosina Komulainen, Lukkari, Haataja, Heinonen ja Fofanov taitavat olla ainoat omista A-junnuista edustukseen nousseet pelaajat.

  Lainaus:
  Kaivelinpa tuossa pari viikkoa sitten vanhoja Kiekkoviestejä, ja silmääni pisti lokakuussa ilmestyneen Kiekkoviestin puheenjohtajan palstan kirjoituksesta yksi kohta: "Nyt päällimmäisenä tavoitteena on saada halli täyteen Hokki-kannattajia, tehdä ottelutapahtumasta sellainen, että kaikki kainuulaiset sen haluavat kokea uudelleen ja uudelleen." Näin siis puheenjohtaja Esko Karjalainen.

  Tämähän on melkoista paskaa, sillä kuka haluaa tulla katsomaan pelejä uudelleen ja uudelleen, kun pelillisesti Hokilta ei nähdä mitään yleisöön uppoavaa peliä ja kun ottelutapahtuma on luvalla sanoen Hokilla Mestiksen huonoimpia ellei jopa huonoin. Hallia pimeeksi (tai edes puolet valoista pois!), savukoneita peliin jne. Myöskin musiikinsoitto on huonontunut vuosi vuodelta ja voisiko sanoa, että se on huipentunut tällä kaudella: Niirasen Matin puheesta ei saa mitään selvää, välillä musiikkia ei soiteta pelikatkoilla ollenkaan (lähinnä siksi, koska juttelu muitten toimitsioiden kanssa on paljon tärkeämpää kuin musiikin soittaminen), ennen Hokin hienoa (lue: paskaa) sisääntuloa ei voi soittaa musiikkia (eli vierasjoukkueen sisääntulokappaletta) ja ennen kiekon tippumista jäähän musiikinsoitto on lähes mahdotonta. Toki tämä nykyinen nuori kaveri on parantanut, mutta edelleen musiikkia soitetaan liian harvalla pelikatkolla. Muutama vuosi sitten soittanut vanhempi mies takasin!
   
 5. freetime Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki ja Kärpät
  Nykyisen hallin tilat palvelee niitä katsojia jotka Hokin peleissä käyvät. Katsojakeskiarvo varmaankin n. 600-800. Ehkä pientä ehostusta halliin tarvitaan mutta muuten täysin riittävä. Ottelutapahtuman viihdearvo on sitten Hokin vastuulla. Käsittääkseni ottelutapahtumaan ei ole tullut mitään uutta koko Mestis historian aikana. Aktiivisuus puuttuu koko toiminnasta tällä hetkellä ja se näkyy myös sarjataulukossa. Ohessa linkki Kajaanin kaupungin liikunnan olosuhderaporttiin vuosille 2010-2025. Raportin mukaan nykyiseen halliin ei ole tulossa mitään uutta/remonttia ainakaan kyseisellä ajanjaksolla. Puhumattakaan jostain Korpi Areenasta. Harjoitushalli sen sijaan raportissa on mainittu.

  http://www.kajaani.fi/Tiedostot/G3_tiedostot/Liikunta/olosuhdestrategia%2017052010.pdf
   
 6. Kajaanin kaupunki on antanut 30 000 € Kajaanin jäähallin perusparannuksiin. Rahat aiotaan käyttää uusien äänentoistolaitteiden hankkimiseen. Hieno juttu, sillä äänenlaatu on ollut aivan surkea ja mikkien kanssa on sählätty lähes joka pelissä. Samalla myös hallimusiikin voisi uudistaa, sillä ainut hyvin soiva on biisi on ollut tämä kappale. Myöskin kaukaloa saatetaan isontaa.

  Otetaans tässä samalla käsitettelyyn Hokin mediapuoli. No sanotaan suoraan eikä aleta kiertelmään ja kaartelemaan, ihan perseestähän se on! Ottakaa mallia Sotkamon Jymystä: loistavat Facebook-sivut videoineen, haastatteluineen, kuvineen ja päivityksineen, nettisvut pelaajakortteineen, kaikenlaiset tarjoukset eläkeläisille ja veteraaneille etc. etc. Mitä vuorostaan Hokilla on? Kaksi facebook-sivua joista toinen on feikki ja toisella sivua ilmoitetaan uutisista, jotka ovat muutenkin tiedossa, eikä mitään uutta tai jännää. Myös nettisivut ovat aivan hirveät. Joukkuekuvaa ei ole saatu kahteen vuoteen sivuille ja sekin mikä siellä on, on ihan helvetin pieni ja epäselvä. Pelaajakorteissa lukee pelaajaperustietojen lisäksi ainoastaan aiempien kausien tilastot äärimmäisen epäselvällä tavalla. Kaksi vuotta sitten pelanneilla ylemmyyteenä jopa kuva!! Jatkoajan sivuilla oli kuitenkin viime vuotisten pelaajien kuvat ja Mestiksen sivuilla myös tilastojutuissa kuvat löytyivät, mutta ei Hokin sivuilta.

  Myös kausikortit ovat melkoista kusetusta: Sisäänpääsykortti maksaa 320 €. Tämä kortti oikeuttaa harjoitus- ja runkosarjapeleihin. Harjoituspelejä Hokki pelannee ensi kaudella kotona 3 ja runkosarja pelejä 24, eli yhteensä 27 peliä. Näin ollen jos joku pääsee ja jaksaa käydä katsomassa kaikki pelit yhden pelin hinnaksi tulee peräti 11,85 €!

  Peruskausikortti maksaa 360 €. Kortilla pääsee katsomaan harjoitus- ja runkosarjapelit A-katsomosta (27 peliä). Näin ollen kaikki pelit näkemällä yhden pelin hinnaksi tulee 13,33 €.

  Superkausikortti maksaa 440 €. Tällä kortilla pääsee harjoitus-, runkosarja- sekä play-off -peleihin A-katsomoon. Myös mahdolliseen liigakarsintaan (ja tähän kohtaan niitä hymiöitä) saa ko. kortilla etuosto-oikeuden. Ja säälipleijareiden tultua kotipelejä tulee vähintään 28 harjoituspelit mukaan lukien, ja maksimissaan säälipleijareiden kautta finaaleihin selvitymällä 38, joka on erittäin epätodennäköistä, mutta kuitenkin mahdollista. Joka tapauksessa tälle kortille yhden pelin hinnaksi tulee 11,58 € - 15,71 €.

  Täytyy myös huomioida se, että mitä tapahtui tänä keväänä, eli superkausikorttilaiset eivät päässeet katsomaan karsintasarja pelejä! Se oli kyllä melkoinen perseennäyttö kannattajille. Eli kuka nyt haluaa ostaa kausikortin. Jos verrataan taas Kainuun toiseenlippulaivaan, Jymyyn, niin Jymyn kausikortti maksaa 100 €, johon kuuluu 12 runkosarja peliä sekä puolivälieräpelit.

  Ainut postitiivinen mielestäni on kiekkoviesti, joka tulee viisi (?) kertaa vuodessa.

  Tulipas nyt avauduttua tästäkin asiasta. Jäikö jotain puuttumaan?
   
 7. swingwood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk , Hokki, Kalpa
  Kyllä tuo 30 000 on iso summa tuohon tarkoitukseen. Sillä saa sellaiset äänentoistoistolaitteet että alta pois. Toivottavasti rahat käytetään järkevästi koska asiallisen äänentoistojärjestelmään ei koko summaa käsittääkseni tarvitse käyttää. Toivottavasti myös niitä uusia laitteita opetellaan myös käyttämään, varsinkin viimetalvi oli tässäkin suhteessa surkuhupaisa. Ehkä tuohon saataisiin ujutetettua myös hieman lisää visuaalista ilmettä pienen valolaitteiston, valonheittimen ja savukoneen jne muodossa. Se toisi ilmettä tällä hetkellä aivan retuperällä olevan ottelutapahtuman piristämiseksi.
  Kyllähän nuo kaikki edellisessä viestissä olleet epäkohdat paikkansa pitää, mukaan lukien itse ottelutapahtuma ja siihen liityvät tapahtumat. Ja kyllähän nämä johtuu pitkälti siitä että kukaan seurassa ei ole näihin asioihin keskittynyt ja ottanut näistä vastuuta, eli toivottavasti pätevä toiminnanjohtaja jostain pikaisesti löytyy, koska töitä kyllä piisaa myöskin tällä saralla.
   
 8. Lainaus:
  Juuri tähän Hokki voisi keskittyä edes hieman. Sisääntulo on varmaan Mestiksen huonoin, ja hyvä "Kainuulaiseen teemaan" sopiva sisääntulokappale jää taustalle niin että sitä on erittäin vaikea edes kuulla jos ylärivillä aletaan kannustamaan Hokkia. Myös ennen ottelun alkua musiikkia ei soiteta ja se tappaa tunnelman melkolailla. Hallia voisi pimentää, sillä se kyllä saadaan pimennettyä jos vain halutaan. Myös valonheittemet ja savukoneet ovat tervetulleita. Pari savukonettahan saa varmaan alle satasella, eli siinä voisi olisi Epille tai tulevalle toiminnanjohtajalle lisää hommia ensi kesäksi.
   
 9. Jesyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
  Lainaus:
  Eikä ne muutama valonheitin sinne kattoonkaan nyt maailmaa kaada. Paljoa ei maksa, mutta kyllähän se tunnelmaan vaikuttaa merkittävästi!

  Hokki voisi julkaista peliensä maalikoosteita kotisivuilla, niinkuin jotkut muut Mestis-joukukeet. Sekään ei niin paljoa vaivaa vaadi.
  Joo ja kello on vähän vaille kolme aamulla, mutta tuli kait tässä jonkun verran asiaakin. :D
   
 10. Kajaanin jäähalliin tehdään/on tehty kesän aikana ainakin seuraavia toimenpiteitä:
  - Kaukaloa laajennetaan (koko ilmeisesti 60x30m).
  - Kaukalo uusitaan.
  - Kaukalon alla oleva betoni maalataan, joten viivojen/mainokset näkyvät jäästä paremmin.
  - Päätyverkot vaihdetaan mustiksi, joka palvelee erityisesti päätykatsomossa istuvia.
  - Äänentoistolaitteet uusitaan.

  Myös tuomareiden pukukopin uusimisesta on ollut joitain puheita. VIP-aitiot taitavat jäädä jälleen haaveeksi. Mutta jokatapauksessa ihan hyviä perusjuttuja saadaan kesän aikana korjailtua. Kaukalon laajentaminen tietää myös sitä, että kaukalo tulee lähes kiinni katsomoihin, joka tuo lisää tunnelmaa sekä katsomoon että kentälle.
   
 11. Jesyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
  Hienoa, että äänentoisto saadaan pelaamaan. Päätyyn ei meinaa kuulutuksista saada mitään selvää. Vielä kun saataisi kunnon kuuluttaja, joka osaisi luoda tunnelmaa.. Ja tietenkin siihen jäälletuloon voisi panostaa. Halli pimeäksi, savukone, valonheittimiä kattoon jne. Ei nuokaan paljoa maksaisi.
   
 12. rosswell Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, vain ja ainoastaan
  Lainaus:
  Minulle on kerrottu, että ne sellaiset hallin valot, jotka saadaan nopeasti pimeäksi ja ennen kaikkea uudestaan kirkkaaksi olisivat hyvinkin kallis investointi. Moni liigajoukkuekin on joutunut pitkään miettimään kyseistä investointia... Mene ja tiedä sitten ihan oikeasti mistä summista puhutaan. Savukone (tai pari) ja pari valonheitintä eivät varmasti liene kalliita.

  Tavallaan ymmärrän, että näitä tekohengityksiä annettaan nykyhallille, koska on pakko, mutta toisaalta olisi vaan fiksumpaa rakentaa kokonaan uusi halli, vaikka se nyt ei hirmuisesti olisi ISOMPI kuin entinen. Kunhan olisi nykyaikaisempi ja toimivampi. Kun halli on illasta toiseen TÄYNNÄ, niin saadaan tunnelmaa lähes automaattisesti.
   
 13. Tuli tuossa avattua uusi ketju Hokin mediatoiminnasta, joten kirjoitellaanpa samalla tänne mitä jäähallille on sattunut kauden aikana. Eli seuraavanlaista:
  - Uusi selostuskoppi, jossa säilytetään mm. otteluita kuvaavia kameroita (tai kameraa). Nyt myös TV-pelien selostajat pääsevät selostamaan koppiin.
  - Uusi lipunmyyntikoppi, joka liittyy osakseen uuteen lipunmyyntijärjestelmään.
  - Uudet valot. Ei siis kokonaan uudet, mutta nyt tiettyjä valoja voidaan sammutella ja tietyt jättää päälle, liittyy siis Hokin uuteen sisääntuloon.

  Ei mitään kovin suuria uudistuksia tälle kaudelle, kai noista jotain hyötyäkin on. MUTTA. Ilmeisesti ensi kaudelle halliin saadaan uudet ravintola- ja VIP-tilat, ihan oikeasti. Tai ainakin mikäli uskomme pj Karjalaista, joka kiekkoviestissä lupaili näitä muutoksia ja miksemme uskoisi. Eli kellotaulupäätyyn, hyppyrimäen puoleiseen kulmaan on ollut olemassa tyhjät tilat odottamassa jo siitä lähtien kun hallia edellisen kerran remontoitiin. Nyt Hokki on saanut ilmeisesti luvan rakentaa sinne uudet ravintotilat ja jotain puhetta taisi olla VIP-aitioistakin. Aitioiden tuloa en kuitenkaan usko ennen kuin näen ne omin. Niin, ja ilmeisesti kustantajana tässä uudistuksessa toimii Kajaanin Edustushokki.
   
 14. WLuK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Siirretty viesti

  Lainaus:
   
 15. Kainuun Sanomien toimittaja Mika Moilanen twiittaa, että Kajaanin Jäähalliin olisi tulossa ensi kaudeksi VIP-tilat. Eli ilmeisesti suunnitelmana on rakentaa nämä VIP-tilat uusien pukukoppitilojen päälle, eli ts. vaihtoaitioiden yläpuolelle.

  Itse olen kyllä kuunnellut tätä keskustelua VIP-aitioista yms jo niin pitkään, että en millään jaksa uskoa siihen ennen kuin näen ne omin silmin. Jospa ne tällä kertaa tulisivat sinne ihan aikuisten oikeasti. Myös selostus/kuvauskoppitiloja ollaan tietääkseni laajentamassa.
   
 16. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  VIP-aitioista on pitkään jo huhuiltu. OP:n aikaan meinattiin tehdä erillinen osakeyhtiö joka ne olisi rakennuttanut ja ottanut hoitaakseen. Se sitten jäi toteutumatta. Harmi, olisi sen yhtiön osake mulle kelvannut ja joitamille muillekin.

  Nuo tilat olisivat Hokille kyllä tarpeen. Vimpelin kahviossa juokseminen on kyllä niin 70-lukulaista hommaa vieraille että siitä pitäisi päästä eroon. Toivottavasti suunnitelmiin kuuluu aitioiden lisäksi se ravintolapuoli josta voi katsoa peliä tuopposen tai ruuan äärellä. Sillä saisi oheismyyntiä ja yleensäkin tapahtumatarjontaa nostettua monta pykälää lähemmäs tarvittavaa tasoa.

  Edit: tuo uusien pukukoppien päällä oleva tila on ainoa järkevä paikka. Lämpöeristeethän siellä on jo valmiiksi rakenteissa, vain sisusta puuttuu ja reiät seinään. Rakennusvaiheessa rungot eristettiin kylmästä koppien päällä olevasta tilasta tätä silmälläpitäen.
   
 17. WLuK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Onko näistä aitoista kuulunut/näkynyt mitään? Itse en voi hetkeen käydä katsomassa kotipitäjällä, josko mitään olisi tapahtunut.
   
 18. Lainaus:
  Näkynyt ei ole, mutta sellaista juttua olen kuullut että se VIP-katsomo (tai tarkennettua VIP-penkkirivistö) on sinne vaihtoaitioiden taakse ja uusien pukukoppien päälle valmistumassa. Tasan tarkkaan en osaa sanoa minkälainen siitä tulee, mutta käsittääkseni varsinaisia VIP-aitioita sinne ei tule, pelkkä penkkirivi tai -rivejä vain. Ja ilmeisesti toteutus tehdään yhteistyössä Ammattiopiston opiskelijoiden kanssa, joten voi olla että ne eivät ehdi valmiiksi vielä sarja-avaukseen.
   
 19. WLuK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Selvä, kiitos tästä. Olisihan ne aitiot kelvanneet ja varmasti myös Kainuusta löytyy yrityksiä/henkilöitä, jotka mielellään hierovat kauppaa/haluavat antaa hyvän kuvan yrityksestä/antaisivat työntekijöilleen bonuksena aition päivän peliin/haluavat erottua rahvaasta/yms. Ehkä Hokkikin voisi saada muutaman ylimääräisen sponsorin lahjottua aitioilla, en toisaalta tiedä tienaisivatko ne itseään takaisin kuinka nopeasti.
   
 20. Jesyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
  Moilasen Mika Twiittaili, että jäähallin uusi penkkirivi alkaa olla valmiina. Koulujen alkaessa syksyllä käydään kuulemma VIP-tilojen kimppuun.
   
 21. Lätkä Jäsen

  Kirjoitetaan hiukan jäähalliasiaa, koska sitä kuului varsin vaikutusvaltaiselta taholta..

  Vuodelle 2015 on investointirahoissa varattu harjoitusjäähallin suunnittelua varten määräraha. Varsinaisen investoinnin mahdollisesta ajankohdasta ei voi sanoa tarkasti, tulee sitten suunnitelmien valmistuttua keskusteluun. Lähteeni mukaan tärkeintä on kuitenkin, että saadaan ensin tuo suunnittelu suht ripeästi pakettiin.

  Tässäpä vuoden 2015 avaukseksi hiukan positiivista asiaa Kajaanin vaikuttajilta, koska tällä havaa Mestis(lue. DIVARI) tarpoo niin syvässä suossa.

  Hyvää uutta vuotta 2015 Linnapaidoille...ja tietty faneille myös.
   
 22. Lätkä Jäsen

  Kajaanin harjoitusjäähalliprojekti etenee...

  Joulukuun aikana lähtee valtionapuhakemus ja reilun vuoden päästä pääarenan kyljessä pitäisi komeilla äärimmäisen odotettu harjoitusjäähalli.

  Puskaradio on laulanut ja hanke on kallistumassa kalliimman mallin kannalle. Siinä pääarena saa harjoituhallin yhteyteen erimoisia välineiden huoltotiloja. Halli pyritään kaikesta huolimatta rakentamaan varsin pelkistetyksi, mutta pienimuotoinen katsomo näyttää olevan alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen tulossa harjoitushalliin. Hyvä niin, koska juniorien matsit siirtyvät pelattavaksi harjoitushallissa.

  Postaan nähtäväksi juttuun liittyvää uutisointia, jossa on havainnekuvaa Vimpeliin tulevasta jäähallikompleksista.

  Oikea vai riisuttu versio? Vuosia haaveiltu harjoitusjäähallin rakentaminen etenee | Yle Uutiset | yle.fi
   
  Viimeksi muokattu: 27.11.2015 klo 07.30
 23. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Aivan loistavaa! Pieni katsomo tuskin kovin valtavasti budjettia kasvattaa ja aika karua se olisi jos ei junnujen peleissä olisi minkäänlaista paikkaa katsojille muuta kuin 70-luvun tyyliin seistä kaukalon laidalla.

  Huoltotilojen tarve kannattaa ratkaista samalla, ne kun ovat olleet ongelmana aina.
   
 24. Lätkä Jäsen

 25. Lätkä Jäsen

  Päivitetääs tätäkin osioo...

  Mikähän lienee Kajaanin hallin videonäytön tila?

  Eikös se päätetty, että kyseinen tulostaulu piti olla pakollinen joka mestishallista jonain tiettynä vuonna? Taitaa olla määräajat paukkuneet ja saman tien koko hankintaprosessi? Tosin en nyt heti keksi edes paikkaa Kajaanissa moiselle mediakuutiolle, kun pannukakun mallisen hallin korkeus on metri ja 90 senttiä.

  Mikähän siinkin oli, että hallin kattokorkeus jätettiin noin matalaksi? Eräs rakennusinsinööri tosin kertoi, että Kajaanissa olisi mahdollista varsin pienillä muutostöillä kääntää kattotuolit. Näin ollen kattokorkeus nousisi huomattavasti.