Lätkä

Jäsen
Eli voimasuhteiden mukaan mentiin....hyvä, hyvä!

Kyllä vaan viime tippaan mentiin, koska vajaa kuukausi ja valtion antama 750 000 euroa olisi ollut historiaa. Kajaanissa/Kainuussa osataan asiat vetää viimeiseen hetken.

Upeaa kaiken kaikkiaan... Ei muuta, kuin kaikki nuoret politiikkaan mukaan, jotta näitä saadaan vastaisuudessakin ;)

Ja tässä se nyt on...kts. havainnekuvat. ”Uusi harjoitusjäähalli on erinomainen asia etenkin junioreille, koululaisille ja päiväkotilaisille” – Kajaanin Hokki
 
Viimeksi muokattu:

Lätkä

Jäsen
Vanhan hallin saneeraus?

Mitähän saneeraus käytännössä tarkoittaa...mahdetaanko hallin koirankopin kokoista pääkäytävää avartaa, onko halliin tulossa lopultakin oikea ravintola, mahdetaanko harkkahallivärilook poistaa hallin sisäseinistä ja katosta, koska nyt tulee varta vasten siihen tarkoitukseen ihan oma harkkahalli jne.? Onko siis jonkun korviin jo kaikunut, mitä "pääareenan" saneeraus käytännössä tarkoittaa?

Viitsiskö joku, joka tilaa KS:n nettilehtiä... postata Kainuun Sanomain harjoitusjäähalliuutiset tänne.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Kainuun Sanomat kertoo tosi vähän vanhan hallin uudistuksista vielä tässä vaiheessa, mutta sen verran kuitenkin, että "vanhanhallin" saneeraukseen on varattu n. miljoonaa euroa ja tässä vaiheessa kerrotaan, että mm. julkisivua korjataan,...ei muuta ja hallien väliin jää n. 8m tyhjä tila.


En ole arkkitehti, muttä olisiko järkevää yhdistää vanha ja uusi halli? Saataisiin molempiin kunnolliset päätykatsomot?
Kyllä kai miljoonalla € saa muutakin kuin pelkän julkisivu remontin?
 
Pro: Avoimet sarjat

Lätkä

Jäsen
En ole arkkitehti, muttä olisiko järkevää yhdistää vanha ja uusi halli? Saataisiin molempiin kunnolliset päätykatsomot? Kyllä kai miljoonalla € saa muutakin kuin pelkän julkisivu remontin?
Ehdottomasti samaa mieltä... Miljoonalla saa ihmeitä aikaan, jos se järkevästi kohdennetaan.

Päätykatsomot olisivat enemmän, kuin tervetulleet, koska nykyisessä teatteri-istuimilla varustetussa hallissa on katsomokapasiteetti on pienentynyt huomattavasti versus "lauteiden" aikaan. Samalla hallien väliin jäävän tyhjän tilan pohjakerrokseen saataisiin tilava ravintola palvelemaan molempien hallien käyttäjiä. Sellainenhan tällä hetkellä puuttuu kokonaan hallin pienuuden vuoksi!.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Hokillahan on omat suunnitelmasta ravintolapalveluiden parantamiseksi hallissa. Ja uskoisin että myös kustantaa ne itse.

Taskinen ihan tervetullut lisä kyllä pakistoon, nyt on paremmin sitä särkymisvaraa.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Hokillahan on omat suunnitelmasta ravintolapalveluiden parantamiseksi hallissa. Ja uskoisin että myös kustantaa ne itse.
Kyllä, näin itsekkin ajattelen. Tuossa aikaisemmissa viesteissä oli ajatuksia ravintolasta yms. Niitä ei kaupunki maksa, halli on kohta kolmekymmentä vuotta vanha, joten ihan perusinfran päivittämiseen menee iso siivu miljoonasta. Hyvä raha kylläkin ja paljon saa aikaan sillä. Joustokaukalo pitäisi saada, sitten olisi hallissa kaikki edellytykset nykyiselle ja joskus jopa ylemmälle sarjatasolle.

Yksi mitä voisi kokonaisuutena parantaa olisi parkkialueet. Nyt kun harkkahalli vie päädystä parkkitilaa niin vastaavaa kenttää autoille voisi tehdä toiseen päähän hallia. Ja nykyistä parkkialuetta voisi leventää parimetriä kuntotielle päin.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Harkkahallin pohjan maansiirtoainekset voisi tosiaankin käyttää parkkialueen leventämiseen tielle päin. Ei huono idea.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Lätkä

Jäsen
Periaatteessa samaa mieltä, mutta silti eri mieltä....riippuen spekuloijasta. Näin se menee...

Harjoitusjäähalliprojektista voidaan täällä käydä minkä moisia mielipiteiden vaihtoja tahansa ja hyvä niin. Erikoista silti, jos ravintola ei voisi sisältyä pääareenan saneeraushankkeeseen. Onhan kuitenkin niin, että ravintolatiloja rakennetaan moniin julkisiin uimahalleihin, urheiluhalleihin ym.:n komplekseihin. Ei kai jäähalli eroa mitenkäään ed.main.:sta hankkeista!? Lisäksi ravintolaa ei tarvitse mieltää viinan juottolaksi, vaan paikaksi, jossa viihtyisissä puitteissa on mahdollista esim. ruokailla. Summa summatum... Kukin näkee asiat omalla tavalla ja spekulointi täällä ei vaikuta juurikaan lopputulokseen. Ammattilaiset suunnittelevat ja toteuttavat...me puolestaan nautimme lopputuloksista.

Kaikesta huolimatta pääarenan päätykatsomot olisivat hieno homma. Nyt, kun kuitenkin joudutaan osia päähallista purkamaan, niin päädyt olisi hyvä laajentaa kunnollisiksi päätykatsomoiksi. Tällä varmistettaisiin, että tulevaisuudessa hallissa olisi riittävä katsojakapasiteetti. Eikä kyse ole, etteikö nykyinen katsomotila riittäisi suurimpaan osaa matseista, mutta eihän katsomoita rakenneta keskiarvomäärille. Jos näin olisi, niin olympiastadion vetäisi 10 000 katsojaa, Finnair-stadium 5000 katsojaa, Tampereen Ratinan stadion 5000 katsojaa. Rovaniemen areena 1000 jne. Tulevaisuutta näissä asioissa kantsii katsoa ja siksipä Kajaanin saneerattu pääareena voisi olla katsojakapasiteetiltaan esim. 3000 katsojaa vetävä.

Ok... Arkkitehdit suunnittelee, rakennusmestarit ja rakennusmiehet rakentaa. Lopputulos on mitä on ja takulla paljon parempi, kuin tällä hetkellä. Spekulointi on silti kivaa ja suotavaa, että mielipiteet lentelis täälläkin. Eihän tiedä, vaikka suunnitteluryhmä kävisi silmäilemässä Jatkoaika.com:ssa:)

Loistavaa, että hanke nuijittiin läpi ja päätös tehtiin. Nyt se on VARMAA! Todella iso juttu....HIENOA, nauttikaamme!
 
Isommat päätykatsomot olisi tosiaan toiveissa ja luulisi ettei tuo edes kovin iso projekti olisi isontaa niitä. Etenkin kun nykyisen päätykatsomon rivit ovat niin leveät, siihen olisi varmaan aika helppoa saada muutama rivi lisää.

Viisammmat valaiskoon olenko ihan hakuteillä..

Taskinen hyvä kiinnitys ainakin tehopisteiden valossa. Juuri tuollaista kiekollista puolustajaa joukkue on tarvinnut!
 

WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Onkohan olemassa jotain määräyksiä pelastusteistä, jotka hankaloittavat tuon 8 metrin raon pistämistä umpeen. Mikäli pelastustiet voi keksiä uusiksi, niin kyllähän ravintola ja uusi katsomo kelpaisi. Siinä ehkä tulee sitten ongelmaksi tulostaulun ja videonäytön uudelleen sijoittelu. Kattoa pitäisi korottaa, jos haluaa pohtia jumbotrooni-ratkaisua.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Ensimmäisenä tulee itsellä mieleen että kun joku suunnitelma on kaupunginhallituksessa hyväksytty niin onko sitä kovin radikaalisti mahdollista muuttaakaan? Vai sisältyykö tuohon päätökseen vain rahamäärän myöntäminen hankkeelle ja toteutuksen suhteen teknisellä toimialalla on ns. vapaat kädet?

Uusi ja vanha hallihan ovat erisuuntaisia eli toinen poikittain ja toinen pitkittäin. Miten ne yhdistämällä saisi järkevän päätykatsomon tehtyä väliin? Joka tapauksessahan tilat ovat täysin erilliset vaikkei välissä sitä 8 metrin käytävää olisikaan koska harjoitushalli tulee olemaan auki ympäri vuoden ja kilpahalli ilmeisesti samaan tapaan kuin ennenkin.

Tuo kuilu välissä ymmärtääkseni liittyy jäänhoidolliseen asiaan koska molempia jäitä on tarkoitus ylläpitää yhdellä koneella. Hallien välissä on ”lumenkaatopaikka” jääkoneelle. Jos sitä ei olisi, pitäisi tehdä joku erillinen kuilu jota pitkin koneen pääsee tyhjentämään kummastakin kaukalosta ilman että täytyy ajaa toisen kaukalon läpi/kautta jne. Kun yhdellä koneella ylläpidetään niin kaukaloiden jäävuorot varmaan ovat ajallisesti porrastettuja niin että kun toisessa kaukalossa on vuoro kesken niin toista jäädytetään ja päinvastoin.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Oma visioni uudesta harjoitushallista sekä vanhan hallin saneerauksesta olisi tälläinen:

Ensinnäkin uusi ja vanha halli kannattaa ehdottomasti yhdistää, tässä vaiheessa se on pieni kustannus ja jakautuisi varmaan uuden hallin ja vanhan saneerauksen osilta rahoituksen osalta tasan, eli kustannukset ei menisi saneeraus rahoista yksistään.

Väliin jäävä tila kun on suuruudeltaan vähintään 500m2 ja ei siihen väliin tarvitse mitään pelastustietä jättää, se rakennetaan joka tapauksessa kiertämään molemmat hallit, eihän esim. Helsingin hallejakaan ole katkaistu keskeltä pelastustien takia.

Ravintola/pub-tilat ehdottomasti ylös piippuhyllylle, päätykatsomon yläpuolelle, sinne voidaan rakentaa todella huomattavan kokoinen ravintola wc-tiloineen ja porrastetaan hieman tilojen lattiaa, näin saadaan mahtavat paikat seurata otteluita kummankin hallin osalta.
Pub-tilojen eteen jää vielä paljon tilaa kunnollisen päätykatsomon rakentamiseen.
Katsomon ja ravintolatilojen alle jää hyvin tilaa jäädytyskoneelle ym. huoltotiloja, lisäksi molempien hallien huolto onnistuu vaivatta yhdyskäytävää pitkin ja jäädytyksen jälkeinen tyhjennys ei liene mikään ongelma.

Myöskään hallien erisuuntaisuus ei todellakaan ole ongelma, vanhaan halliin tulisi päätykatsomo ja uuteen pitkittäin oleva, saadaan samalla mukavasti istumapaikkoja myös harkkahalliin.

Tulostauluja voisi saneerettavassa hallissa olla 2, hallin molemmissa päissä vaihtoaitioiden puoleisella pitkällä sivulla, josta oikein suuntaamalla näkyy molemmin puolin hallia. Luonnollisesti uuteen halliin tulee tulostaulu.

Vanhan hallin ulkoseiniä tuskin maalataan, vaan käsittääkseni julkisivun ulkovuoraus uusitaan, eikä sekään maksa miljoonaa lähellekkään.
Jatkakaa kiitos....
 
Viimeksi muokattu:
Pro: Avoimet sarjat

Lätkä

Jäsen
Ravintola/pub-tilat ehdottomasti ylös piippuhyllylle,
Tarkoitatko "piippuhyllyllä" pitkällä sivulla olevan katsomon päällä olevaa tyhjää tilaa?

Mikäli tarkoitat, niin yhdyn ehdottomasti mielipiteeseesi.... Olen usein miettinyt, miksi kyseistä valtavaa tyhjää tilaa ei hyödynnetä yhdistetyllä katsomoravintolalla!?
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Tarkoitatko "piippuhyllyllä" pitkällä sivulla olevan katsomon päällä olevaa tyhjää tilaa?

Mikäli tarkoitat, niin yhdyn ehdottomasti mielipiteeseesi.... Olen usein miettinyt, miksi kyseistä valtavaa tyhjää tilaa ei hyödynnetä yhdistetyllä katsomoravintolalla!?
Ei huono idea tuokaan, mutta tarkoitin lähinnä uuden ja vanhan hallin väliin jäävää tilaa. eli uusien päätykatsomoiden ylimmäisten penkkirivien tasolla olevaa tilaa, siitä olisi hyvät näkymät molempiin kaukaloihin ja esim. palohälytyksen sattuessa, varmaankin pystyttäisiin rakentamaan kunnolliset poistumisreitit, tuohon pitkän katsomon päälle tulevissa tiloissa se olisi hankalampaa, mutta varmaankin toteutettavissa sekin olisi.
 
Pro: Avoimet sarjat

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Valtuustolle esiteltiin pohja- ja asemakaavapiirrustukset, onkohan ne sitovat vai esimerkit mitä käytössä olevalla rahalla saataisiin. Se jäi itseä ihmetyttämään, että hallien välissä on 8 metrin rako jääkoneen tyhjennystä varten, mutta jos hallit olisivat yhdessä miten kyseinen vekotin tyhjennetään jäähileestä. Sivusta hallien välisestä käytävästä? Taittuuko kone siitä ulos? Harkkahallin ja pääareenan väli olisi mielekästä yhdistää niinkuin Joensuussa, mutta uuden hallin pohjapiirustuksessa katsomot olivat kuntokadun puoleissa päässä. Varsinaiseen halliin tulisi saada "ravintolatila" josta pelejä voisi seurata kupin tai tuopin äärestä. Lisäisi tuotteiden myyntiä merkittävästi. Jos olisi mahdollista voisiko hallia korottaa niin, että nykyisten autio- ja kabinettitilojen päälle saisi katsomotiloja, pari kolme penkkiriviä riittäisi. Vessoja ja parkkitiloja pitäisi parantaa myös, että niiden vähyys tai ahtaus eivät vähennä kenenkään kiekkonautintoa.
 

Lätkä

Jäsen
Kun jäähalli Kajaaniin vuonna 1989 valmistui, niin jo silloin keskusteltiin "mokasta", joka tarkoitti hallin kattokorkeutta. Eräs tuttavani(rakennusinsinööri) kertoi jo silloin, että kattotuolit(pulttiliitos teräselementit) olisi mahdollista kääntää ylösalaisin, joka nostaisi kattokorkeutta huomattavasti, eikä vaatisi mittavia lujuuslaskelmia ja olisi äärimmäisen halpa, kuin myös helppo toimenpide.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Särähti korvaan tuo että uudessa hallissa katsomot vain päädyssä? Ei kai oikeasti niin typerää ratkaisua tehdä ettei pitkällä sivulla ole lainkaan katsomotilaa? Se vähentää aika huomattavasti hallin soveltuvuutta mihinkään junnuturnauksiin tai taitoluistelukisoihin jne. Päädystä tihrustaminen on aivan perseestä. Pitkällä sivulla pitää olla jonkinlainen katsomo!
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Lätkä

Jäsen
Särähti korvaan tuo että uudessa hallissa katsomot vain päädyssä?
No ei takuulla... Keskustelu pyörii nyt mahdollisten uusien katsomojen ympärillä ja siksi ei tuoda joka välissä esille "perusrakenteita". Spekulaatiota käydään siis ainoastaan uusien katsomon osien ympärillä, mutta pitkän sivun pääkatsomo on ja pysyy! Ole huoleti....
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Särähti korvaan tuo että uudessa hallissa katsomot vain päädyssä? Ei kai oikeasti niin typerää ratkaisua tehdä ettei pitkällä sivulla ole lainkaan katsomotilaa? Se vähentää aika huomattavasti hallin soveltuvuutta mihinkään junnuturnauksiin tai taitoluistelukisoihin jne. Päädystä tihrustaminen on aivan perseestä. Pitkällä sivulla pitää olla jonkinlainen katsomo!
Harkkahallin piirrustuksissa katsomo oli vain kuntokadun puoleisessa päässä. Ei muualla. Samasysteemi oli kuin linnainmaan hallissa Oulussa. Nykyisen hallin rempasta ei esitelty suunnitelmaa vain summa joka käytetään.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Tuo on tosi huono idea. Linnanmaalla ja rovaniemen harkkahalleissa pelien katsominen on ihan perseestä juuri tuosta syystä.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Tämän päivän Kainuun Sanomista juttu harjoitushalliprojektista ja "pääareenan" remppaamisesta:

"Kajaanin harjoitusjäähallin rakentaminen alkaa ensi heinäkuussa. Nykyisen hallin peruskorjaus on vuorossa 2019.

Kajaanin tulevan harjoitusjäähallin tekninen suunnittelu käynnistyy varsinaisesti tammikuussa. Isoja muutoksia luonnostason suunnitelmiin tuskin on luvassa, sillä kaupungin rakennuttajapäällikön Jari Pietarilan mukaan alustava suunnittelu on toteutettu kustannusten ja käyttötarpeiden kautta.
– Oleellisia muutoksia ei varmaan tule, yksityiskohtiin ehkä pieniä tarkennuksia, Pietarila arvioi.
Kajaani on rakentamassa nykyisen jäähallin yhteyteen harjoitusjäähallia, johon tulee kaukalon lisäksi neljä pukuhuonetta, tilat valmentajille ja tuomareille sekä pieni seisomakatsomo pukuhuoneiden yläpuolelle. Myös jäähallin henkilökunnan sosiaalitilat tulevat harjoitushallin puolelle.
Uuden hallin rakentamisen yhteydessä nykyistä hallia peruskorjataan ja kumpikin jäähalli liitetään kaukolämpöverkkoon. Tällä hetkellä nykyisessä jäähallissa on öljylämmitys.Jäädytyksessä tullaan käyttämään nykyisen jäähallin kylmäkoneistoa. Vuonna 2008 hankitun kylmäkontin teho riittää kahden kaukalon jäädyttämiseen. Jäänhoito toteutetaan yhdellä koneella.

Hallit eivät tule kiinni toisiinsa vaan väliin jää kahdeksan metriä leveä kaistale, joka toimii myös pelastustienä Uuden hallin kaukalo tulee olemaan nykyhallin kaukaloa pienempi. Nykyisen hallin kaukalon koko on 29×60 metriä, uuden hallin suunnittelussa käytetyn kaukalon koko on 26×56 metriä. Pelitilaa jäällä on 280 neliötä vähemmän.Harjoitusjäähallin lattiarakenne tulee mahdollistamaan kaukalon ympärivuotisen käytön. Yleensä halleissa jää sulatetaan kesäksi maapohjan routimisen estämiseksi.

Harjoitushallin rakentamisen rinnalla myös nykyinen halli saa kasvojenpesun. Näkyvin muutos tulee olemaan julkisivun uudistaminen. Yhtenäisen ulkoasun lisäksi uudistukseen ajaa nykyisen hallin julkisivuelementtien saumatiivisteiden rakenteellinen vika. Myös pääsisäänkäynti on suunniteltu siirrettäväksi päädystä keskelle rakennusta.
– Nykyisen hallin .pelipuoli. on ok, mutta aula- ja sosiaalitilat ovat alkuperäisessä kunnossa, Pietarila toteaa. Kajaanin jäähalli on valmistunut 1989.
– Isoja tilamuutoksia ei ole luvassa, mutta pintojen ajanmukaistamista ja yleistä peruskorjausta.
Remontissa pyritään kehittämään sisääntuloaulaa toiminnallisesti tehokkaammaksi. Myyntipisteitä parannellaan ja siirrettävien kalusteiden avulla aulatilaa saadaan muunnettua kuivaharjoittelutilaksi.

Uudistukset ulottuvat myös jääkiekkoilijoiden varastotiloihin. Jälkikäteen rakennettuja tiloja käytetään nykyisin myös varusteiden kuivatukseen.
– Tiloista puuttuu kuivaushuoneen vaatima talotekniikka, ja tämän seurauksena hallin sisäilma on tunkkainen, todetaan peruskorjaussuunnitelmassa.
Suunnitelman mukaan varastotilat muutetaan varasto/kuivaushuoneiksi ja talotekniikka uusitaan. Hallihankkeiden kustannusarvio on yhteensä 4,8 miljoonaa euroa. Valtionapua kaupunki saa 750 000 euroa.

Eri käyttäjäryhmät ovat olleet suunnittelussa mukana jo luonnosvaiheessa ja lisää kuulemisia on luvassa suunnittelun edetessä. Pietarilan mukaan käyttäjiä kuullaan vielä suunnitteluryhmän työn käynnistyessä sekä suunnittelun edettyä rakennuslupavaiheeseen. Suunnittelu kilpailutetaan tammikuun loppuun mennessä ja itse suunnitteluun on varattu aikaa huhtikuun loppuun. Rakennusurakan kilpailutus on touko-kesäkuussa ja harjoitushallin rakentaminen alkaa heinäkuussa. Harjoitushallin on määrä valmistua huhtikuussa 2019. Nykyisen hallin peruskorjaus on suunniteltu alkavaksi huhtikuussa 2019. Kummankin hallin odotetaan olevan käyttökunnossa elokuussa 2019.

Ei taida meidän kirjoittelijoiden fantasiat kohdata todellisuutta. Toki jos jollain palstaveljellä on suunnittelufirma, niin ei muuta kuin suunnitteluun kilpailutukseen mukaan.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Onko Kajaanin hallissa jo joustokaukalo? Muistelin, että sitä suunniteltiin 2018 hankittavaksi. Se kannattaisi tällaisen remontin aikana myös toteuttaa.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Tulevana kesänä aloitettavan uuden hallin rakentamisen yhteydessä vanha halli saneerataan. Sen mukana se saa joustokaulalon. Valmista pitäisi olla vuonna 2019.
Tää on hyvä juttu. Joustokaukalo ehdottomasti tarvitaan. Mistä muuten Lätkä oot saanut tiedon, että joustokaukalo on remonttilistalla? Ainakaan tämän päivän kainarin jutussa, joka on ylempänä aikaisemmissa viesteissä joustokaukalosta ei mainita mitään.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
On mahtavaa että saadaan harjoitushalli vihdoinkin. Mutta tuota katsomoasiaa en ymmärrä alkuunkaan. Jotta pikkuhalli toimisi kunnolla ympärivuoden, se pitkän laidan katsomo pitäisi olla. Jos turnauksia ja tapahtumia siellä järjestetään joihin olisi tarkoitus saada muilta paikkakunnilta ihmisiä katsomaan ja osallistumaan ja sitä myöten käyttämään paikallisia palveluita, niin pitäisi se pitkän sivun katsomo olla. Edes muutama penkkirivi.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy