Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Juhani Tyrväinen HIFK-paidassa

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Jakke76, 09.05.2017 klo 11.36.

 1. RedIsMyColor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Detroit
  Pakko antaa hieman risuja Tyrväiselle. Tällä kaudella ollut kohtuuttoman epätasainen mielestäni. Tulee hyviä pelejä ja vastapainoksi ihan ohipelejä kuten tänään. Jos ei muistikuvani ihan petä, niin oli viime kaudella tasasen hyvä kauden alusta loppuun. HIFKn kokoiseen organisaatioon todella hyvä kakkos keskushyökkääjä, mut ei ole riittävä ykkösen keskelle, mielestäni. Toivottavasti parantaa tasaisuutta sinne tasolle, että huono ilta on hyvä ja hyvänä iltana on todella hyvä.
   
  BOL, Walkin & tommy36 tykkäävät tästä.
 2. samsuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Totta, ei ole ollut niin hyvä mitä normaalisti on mutta pitää ottaa huomioon se kuinka kova rasitus Jullella on mikä vaikuttaa varmasti myös peliin. Kuitenkin tänään pelasi lähes joka toista vaihtoa, ylivoimaa sekä alivoimaa, se varmasti vaikuttaa pelisuoritukseen. Julle on lähes erinomainen kahden suunnan sentteri mutta tällä hetkellä hänen vastuulleen laitetaan ihan liikaa peliajan suhteen. Sitä pitäisi keventää jotta Julle pystyy parhaimpaansa.
   
  WPK ja ikt tykkäävät tästä.
 3. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Tämä. Julle on vähän kuin Canucksin Bo Horvat; edellytykset on parempaan offensiiviseen peliin, mutta kaikki energia menee puolustuspään aloituksiin ja jäähyjen tappamisiin, koska a) jengi on päin persettä kasattu ja b) av:lle ei ole heittää muuta sellaista vaihtoehtoa, että oma pää ei vuotaisi enempää. Pelaajan ominaisuudet menevät osin hukkaan, kun joutuu pelaamaan ”väärään päähän” niin paljon.
   
  WPK ja ikt tykkäävät tästä.
 4. Pate44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, ManCity
  Tyrväinen pelasi tänään melkein 24min, ei siinä pysty enää mihinkään raikkaaseen pelaamiseen. Hoitaa vaan pakolliset ja muu on plussaa. Olihan Julle koko ajan kentällä ja lopussa näkyi selvästi miten jalka painoi.

  En todella ymmärrä miksi Selin haluaa peluuttaa Jullea puhki, levännyt Koivistokin olisi parempi kuin väsynyt Tyrväinen.
   
 5. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Juuri tätä tarkoitan vertauksella Horvatiin. Ottaa selvästi eniten aloituksia (okei, tähän tilastoon varmasti vaikuttaa se, että Santala vaihdetaan niin usein pois aloituksesta) ja ottaa niitä paljon puolustuspäästä. Liigan tilastot ovat kovin puutteelliset, niin en näe kuinka paljon hän pelaa alivoimaa, mutta paljon joka tapauksessa.
  Ylipäänsä Tyrväinen pelaa senttereistä keskimäärin yli 4 min enemmän kuin toiseksi eniten pelaava Santala, ja kaiken kaikkiaan hän on peliajassa sijalla 2 joukkueen sisäisessä tilastossa. Ainoastaan Eronen pelaa enemmän ottelua kohden kuin Tyrväinen. Ketjukavereista Rask pelaa yli 3 min vähemmän per ottelu ja Thorellin kohdalla ero on yli 4 minuuttia ottelua kohden.

  Kyllähän se ottaa päähän, kun tulosta ei synny, mutta toisaalta noilla tilastoilla voi antaa jo vähän armoakin.
   
  tommy36 tykkää tästä.
 6. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Levännyt Koivisto voisi ollakin parempi, mutta loukkaantunut Koivisto ei. Siinä syy miksi nyt tässä matsissa Jullelle tuli minuutteja.
   
  BOL ja Pekka Kaukalo tykkäävät tästä.
 7. Pate44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, ManCity
  Lainaus:
  En tarkoittanutkaan vaan eilistä peliä, vaan koko kautta ja eteenkin viime aikoja.
   
 8. PuttinOnTheFoil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Onhan Tyrväinen huikea. Kova taistelija joka tekee duunia...mutta nyt sitä duunia vaan on liikaa. Hyökkäyspäähän ei oikein meinaa tulla tulosta, ylempänä hyvin tätä jo avattiinkin.

  Ehkä se sena-hankinta olisi ollut paikallaan nimenomaan sen takia että oltaisiin saatu Tyrväiseltä kuormaa pois ja sitä kautta enemmän irti? On tätä varmaan koitettu jo selittää mutta näin kauan meni että itse hiffasin tämänkin aspektin. Eli joku vähän vähemmänkin maaginen sena vahvistaisi joukkuetta kun Jullen ei tarvitsisi olla koko ajan kentällä vaan joku muukin sinne voitaisiin laittaa.

  Ylipeluutus lienee Selinin heikkous kuten plejareista töpseleitä vastaan muistetaan. Jos on taas kevättä rinnassa kaikesta huolimatta, siihenkö viimeistään kaadutaan? Ei varmaan juuri kenenkään fysiikka kestä pelata muutama 7-matsin sarjaa jollain 25-30 min peliajoilla...
   
  tommy36 ja WPK tykkäävät tästä.
 9. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Valmennuksen olisi nyt ehdottomasti annettava muutama peli lepoa vuorotellen Thorellille ja Tyrväiselle. Rask toivon mukaan saa lepoa parhaillaan. Muuten mahdolliset poffit voidaan unohtaa.
   
  penalalli ja tommy36 tykkäävät tästä.