Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Juhani Tyrväinen HIFK-paidassa

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Jakke76, 09.05.2017 klo 11.36.

 1. Jakke76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Boston Bruins, Man United
  Nyt on vahvistettu. Hyvä vahvistus! HIFK:n ( tai ainakin vanhan) näköinen pelaaja.
   
 2. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kertoo aika paljon että Julle Tyrväisen lähtö vituttaa eniten kaikista Pelsun kärkilähtijöistä (Sopanen,Erkinjuntti,Hodgman, JulleTyrväinen). Huikea pelaaja joka breikkasi lopullisesti läpi viime kaudella.

  Todella hyvää kahden suunnan peliä, osaa tehdä pisteitä, puolustaa hyvin, taklaa repii ja raastaa jos tarvii, maalin läheisyydessä erinomainen. Erittäin monipuolinen pelaaja. Kaikenlisäksi on hyvä johtaja kopissa ja kentällä. Heikkouksia ei tule paljoa mieleen, ehkä kiekollisesti ei ole vielä ainakaan niin kauhean luova, eikä ole mikään hyökkäysalueen huikea pelinrakentaja ennemminkin viimeistelijä. Varautukaa että ottaa ainakin yhden kiekon naamaan per kausi, tämä tapahtunut jo kolmena edellisenä kautena.

  Aivan suunnaton vitutus päällä tästä siirrosta.
   
 3. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Niin on. Tervetuloa!
   
 4. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Ehdottomasti miellyttävin näistä uusista sopimuksista. Pari vuotta löytyy nyt Liigan yksi parhaista kotimaisista keskushyökkääjistä IFK:sta. Pelsuvuodet tekivät Jullelle hyvää.
   
 5. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Kuuluu itsellenikin siihen kategoriaan, että tämän pelaajan haluaisin nähdä punaisissa raastamassa ja repimässä, sekä pistämässä kiekkoakin verkkoon. Joskus toiveet toteutuu ja juuri nyt on sen aika. Tervetuloa Julle!
   
 6. PuttinOnTheFoil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Hieno hankinta. Kiitos Nyba! ;)

  Loistava 2.sentteri, varsin hyvä korvaaja Elkinsille varustettuna hieman kovemmalla pisteodotusarvolla. Monipuolinen kaveri, hyvä fyysinen ote ja ilmeisesti myös jonkinlainen johtava pelaaja kopissa.

  Tervetuloa Stadiin!

  Edit: Vai onko kuitenkin kaavailtu 1.sentteriksi? Hyvät pojot viime kaudella kyllä...
   
 7. PuukäsiPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Ei voi olla ykkössena mutta Elkinsin korvaajana ns. varma kortti.
   
 8. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Toivotaan, että Juhani ottaisi teillä vielä napsun tai kaksi ylöspäin kiekollisessa pelissä. Asenteesta se ei ainakaan jää kiinni.

  Pikkuisen tosin huvittaa se, kuinka Tyrväisen kohdalla oli jätetty nuo aikaisemmat liigaseurat mainitsematta toisin kuin muiden pelaajien osalta... : )
   
 9. ElmerMoody Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK #9
  Tervetuloa! Aiemmin olit mulle pelaajana ihan HMV-kamaa (en tosin ollut seurannutkaan sinua juuri ollenkaan), mutta -16 pleijareissa jäit kyllä mieleen ja siitä lähtien olen toivonut sinua meille. Samalla meiningillä kun jatkat meillä niin punaisten tuki on taattua!
   
 10. Germanicus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  *HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
  Tämä oli hyvä hankinta. Odotan johtajuutta ja myöskin pisteitä. Oli muuten taas tyylikäs video, särmän näköinen jätkä!
   
 11. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Miellyttävä hankinta, on kuulunut toivelistalleni jo useamman kauden ajan.
   
 12. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hyvä hankinta ja sitten yksi toivomus. Toivottavasti mikään media ei lähde ensimmäisen Pelicans-ottelun alla kehittämään mitään väkinäistä vastakkainasettelumehustelua näiden kahden veljeksen kesken (oletan että toinen veljeksistä jatkaa uraansa Lahdessa?). Toive lienee turha- mitä ilmeisimmin pitäisi kysyä että kuka näistä lehdistä ehtii ensimmäisenä?
   
 13. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ja kai erikoispisteet voi antaa farkkuliivistä - olin videolta sellaisen bongaavinani. Ja tämä siis ehdottomasti positiivisessa mielessä.
   
 14. PPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  En olisi kyllä ikinä halunnut kumpaakaan Kyrväistä meille. Yliarvostettu puukäsi.
   
 15. Wiksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  En ollut aluksi kovin innostunut Tyrväisen sopparista. Nyt kun hetken aikaa saanut sulatella asiaa, ni tämähän on alkanut jo hymyilyttämään. Kyllä sitä välillä pelsupelejä katsellessa on käynyt mielessä, että siinä olisi ainakin IFK:n näköinen pelaaja. Ei muuta kuin tervetuloa!
   
 16. Gemondo Jäsen

  Tyrväisen Stadin valloitus part 2. alakoot. Edellinen yritys meni aikalailla penkin alle vaikka odotukset olivat ainakin jotakuinkin samanmoiset kuin nyt vaikutaa olevan. Muun muassa Tomek Valtonen antoi tuolloin lausuntoja joissa totesi J.Tyrväisen oleva "SM-Liigan tuleva läpimurto pelaaja" ja "seuraava maajoukkuepelaaja". Onko Julle nyt valmis isompiin valoihin vai valahtaako taas alakenttien sinänsä luotettavaksi luudaksi? Henkilökohtaisesti toivon että steppi ylöspäin onnistuu, mutta veikkaan että Tyrväisen tie vie kahden vuoden päästä taas takaisin keskikastin maalaisjengiin loistamaan Hifk-fanien vihat niskoillaan siitä kuinka Liigan kallein kolmossentteri vie leijonan osan palkkabudjetista.

  Let´s see. Mielenkiintoinen hankinta jokatapauksessa mutta itse en laskisi kastiin "varmat hankinnat".

  E. Ei toki Tyrväistä vielä tuolloin Jokereihin siirtyessä kaavailtu kärkiketjujen sentteriksi, mutta ensimmäisen kauden jälkeen Valtonen antoi melko ylistäviä lausuntoja Tyrväisen potentiaalista joka jäi lopulta ainakin Jokereissa näkemättä.

  Asenne tällä kaverilla toki on aina kunnossa, siitä se ei tule jäämään ikinä kiinni mutta taidot eivät ole välttämättä samalla tasolla. Saattaa siis toki sulattaa fanien sydämet mutta mikäli pelaa kärkisentterin liksalla niin lopputulos saattaa olla silti tasoa JMA, tulos ok mutta palkkaan suhteutettuna pettymys.
   
  Viimeksi muokattu: 10.05.2017 klo 02.33
 17. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total hockey / Totaalvoetbal
  Toivottavasti 2-sentteri Tyrväinen saa oikealle laidalleen Sopasen. Yhdessä nämä ovat varmastikin enemmän kuin osiensa summa. Jos Sopanen lähtee Sveitsiin, niin joku yhtä nopea ja taitava rightin puolen laituri, ihan yhtä kookas ei välttämättä tarvitse olla. Vasemmalle laidalle Thorell tai mahdollisesti Carlsson. Ei Ahtolaa kakkosketjuun, sillä se saattaisi johtaa turhan puukätiseen touhuun Tyrväisen kanssa. Olkoot puukädet Ahtola ja Malinen kolmosessa keskenään. Tyrväinen on varmasti ihan hyvä 2-sentteri, mutta tarvitsee kyllä myös hyvät laiturit onnistuakseen.
   
 18. Boogy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Tyrväinen pelasi itse asiassa aika vähän Sopasen kanssa viime kaudella hänen loukkaantumisen takia. Jokainen voi käydä katsomassa Liigan sivuilta viime kauden Pelicansin ketjuja. Hänellä oli loukkaantumisten takia usein vierellään mm. Vartiaista, Poulsenia ja Rekosta jotka ei varsinaisesti ole mitään tulosyksikön miehiä. Pistetehtailu jatkui silti hyvällä tasolla vaikka laiturit vaihtui jatkuvasti.

  Tyrväinen on paljon parempi pelaaja kuin moni täällä luulee. Uskallan väittää että hän lähentelee 50 pisteen rajaa ensi kaudella jos hänelle vain uskalletaan antaa vastuuta ja hyvät laiturit.
   
 19. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Lainaus:
  ''Enlund/Zabo'' - ''Ramstedt''- Rask
  Thorell - Tyrsky - Sopanen

  Eiks siinä ois ihan passeli? :D
   
 20. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Toki sillä erotuksella, että nyt odotuksille on ihan realistiset lähtökohdat. Narriaikoina oli ihan järjetöntä povata Tyrväistä sellaista menestystä, jota 44 pisteen kauden jälkeen sopii odottaa.
   
 21. TheJackal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadin ykköset -> HIFK
  Tervetuloa vaan minunkin puolesta, mutta jos Antti sattuisi syystä tai toisesta eksymään perässä, niin siihen loppuisi minun jääkiekon seuraaminen.
   
 22. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tuossa Gemondo jo yllä miehestä kirjoittikin, että nyt voisi olla Tyrväisen seuraavan kehitysaskeleen paikka. Näin mieheltä rapiat 15 matsia viime kaudella ja on Tyrväinen kyllä kehittynyt Jokeriajoista. Mutta on eri asia loistaa Pelicansissa kuin Nordiksella. Asenne Tyrväisellä on aina 110% siitä iso plussa, mutta keskikokoisen kysymysmerkin heittäisin vähintään 50 pisteen rikkomiselle. En edes viime kauden näyttöjen perusteella pidä Tyrväistä minään luontaisena pelintekijänä ja pistenikkarina.

  PS. pelasi muuten Jokereissa Raskin kanssa samassa ketjussa, jossa oli kolmantena Pulkkinen. Vauhtia ja koohotusta ketjussa riitti - järkeä ei niinkään.
   
 23. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Ylläoleviin kommentteihin, Sopanen ei todellakaan ole nopea pelaaja, ja Tyrväiseltä on tuolla teidän tarjoamalla roolilla odotettavissa sellanen max 35 paunaa. Ei taatusti tule yhtä hyvin yhteen pelaavaa ketjua kasaan teillä kun tuo EJ-Julle-Vili oli Pelicansissa.

  50 pisteen rajan rikkomiselle Punaisissa huutonaurua. Ei ikipäivänä. Niin hyvä pelaaja kun onkin, niin Jullen suurin heikkous on mielestäni maalin tekeminen. Tyhjiinkin on vaikea välillä osua. Tai aika useinkin.
   
 24. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Miten Tyrväinen on on pelannut pre-seasonilla, ovatko otteet olleet kärkisentteriltä odotettuja?
   
 25. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Pelannut vasta yhden kokonaisen pelin, joten mahdoton lähteä vielä julistamaan yhtään mitään suuntaan tai toiseen. Toinen peli Tampere Cupissa meni pilalle Elorinteen polvitaklauksen seurauksena, Tyrväinen selvisi tuosta ilmeisesti säikähdyksellä joten pelannee viikonloppuna CHL:ssä.

  Jos Tyrväisestä odotetaan 1.sentteriä, niin epäilen että moni pettyy ja pahasti. Samaa voi sanoa Carlssonista. Molemmat ovat todella hyviä ja työteliäitä ''all around senttereitä'', mutta ei mitään kiekollisen pelin moottoreita, ja kun tuollaisia ei laidaltakaan löydy niin tilanne voi olla kauden mittaan aika kinkkinen. Pelitavan, työteliäisyyden ja sentteristön leveyden maksimoinnilla voidaan parhaassa tapauksessa saada hyvää tulostakin, aika näyttää että toteutuuko nuo, ja jos toteutuu niin mihin se riittää.