5.8kg Juhulakinkun paistelin viimeyönä. Klo 22 uuniin ja herätys klo 04 ja siitä sitten seurailin että sisälämpötila meni sinne n. 80C lämpöön. Nyt se on tuolla jääkaapissa sinappihunnun alla odottelemassa huomista jos sitä maistelis. Toivotaan ettei tullut liian kuiva, ei siitä pulled porkia tullut niinkuin toissa jouluna. En ymmärrä miten nuo naiset on niin tumpeloita tuon isomman lihamöhkäleen kanssa?. Vahtikaa palstaveljet itse koko prosessi alusta loppuun asti kunnolla ettei tule sanomista. Kinkku oli aamun pihalla ja kuorrutin sen ja heitin takas pihalle niin kun lähdettiin kaupunkiin sanoin vaimolle kun oli itellä kädet täynnä että heittää sisälle sen niin eikä mitä. Tuossa keittiön pöydälle se oli lämpimässä?!?! Viimevuonna se kypsytti lihan uunissa rasvakerron alaspäin, oli kuivaa.