Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Joukkueen rakennus kaudelle 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Pratu, 09.08.2016 klo 19.51.

 1. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
 2. Luxray Jäsen

  Lainaus:
  En käyttäisi termiä 'vapautunut', tekee luultavasti jatkosopimuksen Linköpingin kanssa.
   
 3. SlamDunk71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ei tämän tekstin mukaan.
   
 4. Dustwallow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Skellefteå AIK, PoPa und Red Wings
  Lainaus:
  Ässillä on varaa Allsvenskanissa tuollaisia tehoja tehneisiin pelaajiin, ei SHL:ssä. Viimeksi ehkä joskus 2000-luvun taitteessa olisi teoriassa ollu mahdollista saada vastaavan tasoinen ukko. Nyt täyttä utopiaa.
   
 5. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Lainaus:
  On päättänyt irtisanoa itsensä
  Edit: @SlamDunk71 sen uutisen tuohon jo linkkasikin.
   
 6. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Sama pisti silmään, muistan jo pari vuotta sitten kiinnittäneeni huomioni tähän nimeen. Mistään utopiasta tällaisen kaverin kohdalla ei sentään puhuta, turha noin rankasti on negailla. Hintavahko mies olisi varmasti, mutta utopiaa hän ei ole..

  Tuollaisena koodinimenä Roe edustaa juuri sitä tyyppiä, jota nyt pitäisi olla hakusessa: ei ole liian nuori eikä liian vanha, kokemusta Euroopasta, on pelannut täysiä kausia, tulokset erinomaisia, ei ole seilannut jatkuvasti joukkueesta toiseen.. ai perhana kun johonkin tämän tyyliseen ykkössentteriin Korppi pääsisi kiinni
   
 7. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Jaa... se siitä sitten Roe lähtee Brock Littlen kanssa Davosiin.
  Todennäköisesti.
   
 8. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Se siitä sitten? Siis mistä "siitä"? Roe ei ollut tulossa, ei ollut mitään "sitä". Kunhan nyt vain löysit kiintoisan nimen jonka oli ilmoitettu vapautuneen.. koodinimenä toki täysin ideaali, mutta tulossa ei ollut
   
 9. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Lainaus:
  Saa kai sitä haikailla...
   
 10. SlamDunk71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ramstedt on juuri Rockilla haastattelussa ja sanookin hyvin että Liiga tappelee pelaajista Ruotsin Allsvenskanin kanssa ja Liiga on Euroopassa vasta neljäntenä vertailussa.
   
 11. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Siis tämähän on niin utopiaa, kuin utopiaa vaan olla voi. Miksi ihmeessä pohjois-amerikasta eurooppaan onneaan(rahaa) etsimään lähteneen pelaajan urapolku etenisi tyyliin pommikausi Itävallassa -> pommikausi Saksassa -> kaksi pommikautta Ruotsissa -> ja sitten Ässiin vuolemaan kultaa toden teolla vai?

  Huomaatko yhtään, mikä tuossa janassa ei oikein sovi joukkoon ja ymmärrätkö miksi? Vähemmän utopiaa olisi haaveilla jostain neljä kautta KHLlässä puoli pinnaa peli painelleesta kavereista, tällaisella kaverilla sentään urapolku saattaisi kulkea Liigan suuntaan.

  Tietenkin jos sulla on hot tub time machine käytössä, niin sitten 3 tai mieluummin neljä vuotta ajassa taakse päin ja käydään signaamassa Garret meille.
   
 12. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Tuliko äijillä puheeksi eri tyylisten pelaajien erilaisesta tilanteesta? Voisi kuvitella, että esim. Ramun pelityylinen ja tasoinen jätkä voisi saada Liigaa parempaa liksaa KHL, SHL ja Sveitsin lisäksi myös Saksasta ja Itävallasta.
   
 13. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Tämähän on varmaankin kyllä sinällään ihan totta, koska jos katsomme vaikka Allsvenskanin free agent listaa, niin siellä on nimenomaan esimerkiksi pohjoisamerikkalaisten osalta sellaisia nimiä, jotka ovat käyneet viime vuosina floppaamassa liigassa (Nicolas Deschamps, Mitch Wahl) tai sitten niitä jotka ovat esiintyneet ihan ok tasolla (Jordan Smotherman, Zach Hamill)

  Näiden vanhojen liigatuttujen lisäksi tuolta Allsvenskanin listalta löytyy pari muutakin mahdollista mielenkiintoista hakua ihan niihin kärkirooleihin

  Eliteprospects.com - Kevin Goumas
  Eliteprospects.com - Alex Aleardi
  Eliteprospects.com - Alex Lavoie

  Lainaus:
  Utopian käsite on aika venyvä, mutta miksei näinkin voi tulkita. Muistin tosiaan heti tuon nimen, katsoin häntä varmaan ensimmäisen kerran jo kolme vuotta sitten (eli tuon Itävallan kauden jälkeen), että tuosta voisi napata halvalla todella potentiaalisen. Eittämättä hinta on nyt noussut, senhän jo sanoinkin..
   
  Viimeksi muokattu: 20.04.2017 klo 10.07
 14. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Lainaus:
  Täytyy kuunnella tuo haastis. En tiedä käsittelivätkö tv-rahoja, mutta jos Ruotsi muutenkin vähän isompi maa, vähän isompi urheilupuolen talousalue, aika reippaasti laajempi ammattitason seurakavalkadi jne., tuo tv-rahan määrä luultavammin leventää railoa. Varsinkin kun monien mielipiteiden mukaan pian päättyvä Liigan tv-sopimus rahallisesti yläkanttiin, ja silti vain murto-osa Ruotsin vastaavasta.

  No, ainahan Suomessa on jouduttu kilpailemaan muilla vahvuuksilla kuin rahalla, ja ehkä täälläkin seurakulttuuri+urheilurahotus menee hiljakseen eteenpäin.
   
 15. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Jatkan fantasiointia. Dave Spina?
  Toisi ainakin jalkoja mitä Aho toivoi.
   
 16. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Kirjaimet a ja s ovat vierekkäin näppäimistöllä. Teen varmasti joskus näppäilyvirheen jos tuo toteutuu.
   
 17. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kuparisen kanssa samaan ketjuun ;)
   
 18. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Lainaus:
  Kun tuon fantasioinnin päivemmällä luin, kävi myös mun mielessä että Kuparisen ketjuun. Toiseen laitaan Lamberg tai Varttinen.

  Toki kävin myös päänsisäisen yksinpuhelun siitä, kuinka Spina on pahimmillaan Bertrand 2.0 pahimmillaan - eli täysin omalla pelikirjansa sivullaan sooloileva, puskeva, vääriä kiekollisia ratkaisuja tekevä individualisti. Kumpainen piirtyi kauden aikana verkkokalvoille pelaajina, jotka tuntuivat heittävän raivostuttavan paljon potentiaalia hukkaan kärsimättömyyttään.

  No otetaas vähän takasin. Olisko Kuparisen tyylinen sentteri hälle sopiva? Ehkä oliskin. Muutenkin mietin, ettei se ns. ykkösketju välttämättä ole Lähteenmäki - X - X vaan ukkoa istutetaan positioille rooleihin ja toisiaan täydentääkseen. Siinä mielessä voiskin olla Kuparisen kanssa ns. 3-ketjussa.

  Noin teoriassa.
   
 19. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Satakunnan Kansa kertoo, että Erik Embrichin sopimus on purettu. Lehti kertoo myös, että Kiilholma ei harjoittele joukkueen mukana.

  Satakunnan Kansan tietojen mukaan myöskään Kiilholma ei kuulu Ässien jatkosuunnitelmiin, vaikka palkka edelleen juoksee ja nimi löytyy pelaajalistalta.

  Urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi Kiilholman tilannetta vain lyhyesti.

  – Meillä on Kiilholman kanssa sopimus ensi kaudesta, mutta hänellä on toistaiseksi lupa harjoitella yksin.
   
 20. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Lainaus:
  @Badgers in idea juontaa varmaan juonensa tämän kauden tapahtumista. Kumpi siinä nyt keihästi toista munille, en muista enää. Tästä kumminkin on luultavasti kyse. Mut nää on näitä.
   
 21. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Spinasta tuli mieleen ekaksi juuri tuo tapahtuma, on se kyllä pelimieskin.
   
 22. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Lainaus:
  Sehän selittäiskin paljon. Yleensä muistan kaikki tällaset tapahtumat, vuosienkin varrelta. Ehkä musta on tullut vanha ja/tai kovalevy on täyttynyt.
   
 23. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Nämähän olivatkin jo spekulaatioiden alla. Kiilholma lähtee varmasti jos jonnekin kelpaa, mielenkiintoista onkin nähdä mitä sitten jos ei kelpaa minnekään? Tuleeko syksyllä mukaan naama norsunvtulla kyttäämään paikkaa pelaavasta kokoonpanosta... ammattimies niin luulisi kuitenkin pelaavan Patalogolle jos käsky käy.
   
 24. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Se, että Kiilholma ei saa harjoitella joukkueen mukana, kertoo ettei hänellä ole tulevaisuutta Ässissä. Vaihtoehtoina on sopimuksen ulosmyyminen ja uran jatkaminen jossain muualla tai lopettaminen ja sopimuksen viimeisen kauden katselu katsomosta.
   
 25. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Toivon mukaan Kiilholman kanssa saadaan asiat hoidettua suht'koht tyylikkäästi, oli lopputulema mikä tahansa. Porilainen veteraanipelaaja, joka jättänyt jälkensä Ässähistoriaan. Kuulunut kapteenistoon kolme viimeisintä kautta, pari edellistä ihan asiallisin tehoin.

  Ihan ymmärrettävää jossei roolia enää löydy joukkueesta. Ja toisaalta ihan ymmärrettävää että pelaaja haluaa saada sopimuksensa/sopimuksen purkamisen mukaisen korvauksen.