Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Joukkueen rakennus kaudelle 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Pratu, 09.08.2016 klo 19.51.

 1. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
 2. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Iso peukku kahden vuoden pahveille. Lähteenmäkikin on hyvä, ns. runkopelaaja tyyppinen kaveri ja uskon vahvasti Tuohilammen putoavan samaan kategoriaan. Lamberg nyt on hyvä jos osaa vähän nostaaa jalkaa kaasulta...
   
 3. jamppa1919 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠Ässät♠
  Olikos siellä enää Salmion lisäksi muita julkaisemattomia?

  Puolustus on hyvän näköinen ja uskon Bloodin ja Tuohilammen yhdessä täyttävän vähintääkin kohtuullisesti Marttisen ja Viljasen saappaat. Hyökkäys taas näyttää toistaiseksi hirveältä, enkä jaksa uskoa että vielä haettavat kärkisentteri ja laituri olisi yhtään ihmeellisempiä kuin mitä täällä on viime aikoina pyörinyt, eli klesoja sekä arpoja. Korpisalo voisi nyt kaivaa jonkun ässän hihastaan rapakon takaa. Tuota Lambergin kahden vuoden sopimusta ihmeettelen, taitaa poika eläköityä ennen kuin tuo sopimus on täytetty. Lähteemäen uskon löytävän tutun itsensä ja eiköhän sietä ole n.30 pisteen kausi tulossa isossa roolissa. Hyvä hankinta. Tuohilammen kahden vuoden pahviin on helppo olla tyytyväinen kun seurasi mestiksen pudotuspelejä. Saattaa olla ensi kauden yllättäjä. Kiviaho on niin Ässämainen hankinta kuin olla vain voi maalivahtiosastolle. Nämä on jostain syystä Porissa olleet viime vuodet aina osuvia arpoja, oikeastaan mitä tuntemattomampi, sitä varmemmin onnistuu.
   
 4. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Pakisto ja maalivahtiosasto on nyt varmasti valmis, siis sellainen jolla lähdetään kauteen. Hyökkäykseen vielä Salmio + kärkiäijät niin sitten voi kiekko tippua jäähän. Parasta olisi jos nämä kaikki olisivat jo harkkakauden alkaessa ehtineet olla tovin joukkueen mukana.

  Ja saapa nähdä millaisia try-out veikkoja tällä kertaa tulee kokeilemaan onneaan, tiedä vaikka siellä olisi jotain yllätyksiäkin *hymiö*
   
 5. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Juuri näin. Kunhan nyt Salmio sekä ne kaksi kärkihankintaa tulevat, niin äärimmäisen todennäköisesti sitä seuraa ilmoitus, että tämä on se joukkue jolla kausi aloitetaan (nyt kun Tammi ja Pihlajamäki ovat myös mukana, en näe etukäteen mitään syytä mikseivät saisi try-outeilta sopimuksia). Hyökkääjiä on toki senkin jälkeen aika vähän, koska ainakin Kiilholman lasken ulos nyt ihan valmiiksi, mutta leveyshankinnan ehtii tehdä kauden alettua tai sitten ihan joskus elokuussa vaikka..
   
 6. Bay Jäsen

  Lainaus:
  Jos Kiilholma jätetään pois laskuista niin sopimuksia on 11 hyökkääjälle. Siihen päälle huhuttu Salmio, ykkössentteri, ykköslaituri + Tammi ja Pihlajamäki niin on sopimukset 16 hyökkääjälle. Ei kai se niin kovin vähän ole kuitenkaan? A-junnuista saa sitten paikkaajia jos loukkaantumissuma iskee.
   
 7. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Ei kai Pihlajamäkeä ja Tammea varmoiksi voi laskea? Kyllä mä nyt näen, että laatuakin sais vielä tulla.

  Jos tuosta Kiilholma kätellään ulos, niin ajattelisi, että siinä vaiheessa sentteriäkin haettaisiin muutakin kuin tryoutien kautta? Ehkä se ilmoitetaan sitten, kun Kiilholman tilanne virallisesti selviää?
   
 8. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ehkä paremmin sopisi tuonne huhut ja mutut ketjuun, mutta kärkisena olisi kova tuolta naapurista Gagnon.
   
 9. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Omasta mielestä Gagnon on yliarvostettu ja ylipalkattu mutta nää on näitä fantasioita, vaikea uskoa edes huhuna tälläiseen vaan saa varmaan parempaa palkkaa muualta kuin Porista.

  Ja hyvä näin ja jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen.
   
 10. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Täysin epärealistisia tällaiset toivomukset.
   
 11. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Taas saa kaavailla, askel kerrallaan. Pelaajistoa alkaa olla pian viisi täyttä kentällistä, eli kilpailua tulee, ainakin alakentällisten paikoista.

  Bernard, Kiviaho

  Lähteenmäki -
  Korhonen - Makkonen - Suoranta
  Kiilholma - Kuparinen - Varttinen
  Appelgren - Saha - Lamberg
  Embrich - XXX - Juhola

  Peltola - Seppälä
  Blood - Tommila
  Mäkelä - Vuorisalo
  Walli - Matushkin
  Tuohilampi -
   
 12. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Huhujen mukaan tuosta poistuu Kiilholma ja Embrich niin kah, yhtäkkiä onkin taas lisää tilaa uusille yrittäjille.
   
 13. Prt Sc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Näin paperilla tarkastellen, ei ollenkaan pöllömpää. Salmio Embrichin tai Kiilholman tilalle ja pari täsmää ygöseen, niin joukkuehan näyttää liigakelpoiselta.
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2017 klo 18.43
 14. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Juurikin näin, toivotaan että nämä ygösen tulevat pelurit onnistuvat paremmin kuin esim Bertrand.
   
 15. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Hyvältä näyttää! Sitä asiaa en ymmärrä vieläkään, että kun Aho julkisestikin haluaa jalkoja lisää, niin miksi Kuparisen kanssa tehtiin jatko? No kai sitä joukkue tarvitsee Matin kokemusta ja taistelua, mutta jalka hänellä ei todellakaan riitä tulevaisuudessa, kun ei riittänyt enää tälläkään kaudella.
  Tuohon kun saadaan ne kaksi huippua hyökkäykseen, niin on lupa odottaa parempaa menestystä, kuin päättyneellä kaudella saatiin.
   
 16. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Toisaalta, riittihän se Kuprun jalka paljon paremmin kuin parilla viime kaudella. Niin mihin suuntaan tää vauhti nyt sitten on kehittymässä? Kiilholma olisi mun mielestä ollut parempi valinta, mutta ymmärrän tämänkin valinnan. Kupru voi pelata myös pelkkää shut down roolia, Kiilholmalla noit puolustushommat on vähän niin ja näin.

  Ja jalkoja täytyy Ahon nipussa olla ennen kaikkea laidoilla ja puolustuksessa.
   
 17. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Juu, hyvä veto olis ollut jättää playoffien paras pelaaja ilman sopimusta. Sitten ei olis ensi kaudella saatu edes sitä yhtä voittoa.

  Aho vois ehkä alkaa kansantajuistamaan noita lausahduksiaan niin niitä kuin piru raamattuakin kuuntelevat ymmärtäisivät. Jos hiihtäjälle sanotaan että tarttis saada lisää voimaa käsiin niin kaveri lopettaa kaiken muun treenin ja alkaa nostamaan vaan painoja vai?
   
 18. SlamDunk71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Mihin Embrich muuten on menossa?
   
 19. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Sitä ei ole kait sanottu, sellaista juttua vain oli että lähdössä on. Mutta jo ennen viime kauden alkua hänen nimensä oli muistaakseni jonkin USHL-joukkueen rosterissa, mutta sitten hän kuitenkin vietti kauden Suomessa. Liekö sitten hänen tavoitetilansa ollut koko ajan lähteä, koska nyt ensi kaudellekaan ei hänelle kyllä kovin järkevää paikkaa edustuksesta taida löytyä. Sitä paitsi rehellisyyden nimissä Embrich oli päättyneellä kaudella niissä vähissä liigapeleissä aivan täysi lapanen, ihan nyt kun vertaa vaikka Juholaan.. eli lähteminen nyt lienee eittämättä fiksu päätös urakehityksen kannalta
   
 20. SlamDunk71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Juu tälläisessä käsityksessä itsekin olen, mutta myös siinä että kun on pelannut ammattilais tasolla niin ei taida olla asiaa Ameriikan junnusarjoihin?
   
 21. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Lainaus:
  Kyllä junnusarjoihin voi mennä, mutta ei yliopistoon.
  Embrich on tosin jo yli-ikäinen junnusarjoihin, joten olisin todella yllättynyt mikäli löytäisi pelipaikan yli-ikäisenä rookiena jostakin vähänkään arvostetusta sarjasta/joukkueesta. Todennäköisempänä vaihtoehtona pitäisin Mestistä.
   
 22. mendieta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
  Tuohilampi on mielenkiintoinen pelaaja omiin silmiin. Tuli Törmäsen Sportiin kaudeksi 2010-11 ja iski 20 pistettä ja tehotilaston plussalle. Tuohan oli Sportin uuden tulemisen ensimmäinen kausi ja se on jäänyt mieleen erityisenä. Yksilötkin. Nuorilla ja vähän sieltä sun täältä haalitulla jengillä voitettiin Viiri ja karsittiin mitättömällä menestyksellä Pelicansia vastaan. Tuohilampi oli hyvä allround-pakki. Työteliäs, ihan hyvä kaikessa, mutta ei erityisen hyvä missään. Ässien A-junnuista tullut Tommi Taimi aloitti hiljaisesti, mutta lopetti melkoisella pamauksella, ollen koko kauden Mestis-pelaajia.

  Nyt kuusi vuotta myöhemmin, Tuohilampi naulasi Mestiksessä samanlaiset pisteet. Tehotilasto oli tosin reilusti parempi. Sarja on toki eri. Ei ole enää Sportia, KooKoota ja Jukureita. Semmoinen on tuntuma, että Mestis ei ole enää suhteessa Liigaan niin hyvä kuin silloin ennen. Tuohilampihan piipahti toisenkin kerran. Tuolloin jälki oli vaatimattomampaa. Ei ole jäänyt mieleen oikein mitään. Se kausi oli paska kaikilla Sportissa.

  Jännä nähdä. Suora kaksivuotinen vähän ihmetyttää. Uskon, että jää marginaaliin. Toivon, että ei.
   
 23. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Kuparinen teki paluun Poriin kaksi vuotta sitten KHL-visiitin ja rikkonaisten HIFK-kausien jälkeen. Tuolloin Toivolan sanojen mukaan tuli tuomaan johtajuutta ja tukemaan nuoria lahjakkuuksia kahteen kärkiketjuun. Helmikuussa sorvattu vuoden jatko tuskin on palkan ja roolin suhteen ainakaan ollut ylöspäin, ehkä tarkistettu realiteetit ja päivän kunto.

  3. ketjun kokenut sentteri ja alivoima/aloitusspesialisti, joka voi tarvittaessa stuntata ylemmissäkin ketjuissa. Oman kylän poikia. positiivisessa merkityksessä. Kunnon tikissä ja kuhan jalka nousee tärkeä syvyyspelaaja.
   
 24. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Näinhän se on, että ei vie enää kenenkään "isopalkkaisen" paikkaa kokoonpanossa ja on varmasti palkattu nyt oikeaan rooliin ja sillä summalla mikä kuuluukin. Ja olihan Matti pleijareissa hyvä.
   
 25. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kupru on kuitenkin joukkueessa isoja johtajia, kaiken lisäksi kokenut kapteeni ja oma poika. Valmennus arvostaa ja oli tosiaan pleijareissa meidän parhaimpia ukkoja. Embrich kuitenkin väläytteli loppukaudesta, ei lainkaan niin huono jätkä mielestäni ole, etteikö voisi täällä ensi kaudella onnistua, kilpailemaan joutuu peliajasta ja aika monen kaverin kanssa. Se on kuitenkin hauskalla tavalla pohdittuna mielenkiintoista, kuka on ensi kauden "Jaatinen". Tuleeko sellainen vielä sarjakauden alun kynnyksellä? Tuohilampi pääsee kunnon valmennukseen ja tosiaan kova luotto on, koska heti se 2 vuoden sopimus.