Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Joukkueen rakennus kaudelle 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Pratu, 09.08.2016 klo 19.51.

 1. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Onhan tuossa jo materiaalia jonkun verran, jos kaikki huhut paikkansa pitää.
  Tällä hetkellä rosteri virallisesti on tämä, Blood on ainoa ässien virallisesti julkaisema.

  Bernard, XX

  Korhonen - Makkonen - Suoranta
  Kiilholma - Kuparinen - Varttinen
  Embrich - Saha - Juhola

  Peltola - Seppälä
  Blood - Tommila
  Mäkelä - Vuorisalo
  Walli -
   
 2. Naurava Sika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Kyllähän tämä sommitelma tuo saa meikäläisen jo myhäilemään tyytyväisenä. Kun tiedetään vielä että valmennus saa todennäköisesti 110% äijistä irti niin sanoisin että ensi kaudella Ässät tulee olemaan hyvin hankala vastustaja kenelle tahansa. Toki tuosta puuttuu vielä pari tärkeää vahvistusta ja muiden joukkueiden voimasuhteista ei ole tietoakaan, mutta ei kovin usein ole Porissa saanut olla tähän vuoden aikaan näin tyytyväinen tulevan syksyn kokoonpanoon. Luotan kyllä että Korppi löytää oikeat palat vielä tuohon kärkiketjuun. Eiköhän tässä täydy alkaa taas kausikortin ostoon :) Hienoa työtä!
   
 3. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Tuosta hyökkäyksestä kaksi "kätellään" ulos. Toinen jo ilmeisesti kätelty. Ja toinen on Kiilholma.
   
 4. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Lainaus:
  Sahako? Ei noista ainakaan Ässien puolelta olisi muita mitään järkeä kätellä.
   
 5. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Ei ole Saha.

  En sitten tiedä liittykö siirtoon P-Amerikkaan mahdollisesti?
   
 6. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Lainaus:
  Jos Embrichistä kyse, niin hyvin epätodennäköistä löytää P-Amerikasta yli-ikäisenä pelipaikkaa ainakaan mistään laatu junnusarjasta.
   
 7. Ässät1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Nousisiko Suorannan käyrä näin jyrkästi??
   
 8. Hecquefeuille Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Matti tehnyt pahvin NHL:lään?
   
 9. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Kai se sitten Juhola on.
  Muistan kuulleeni Joukan läheiseltä sukulaiselta, että pojalla PA kiinostaa.
   
  Viimeksi muokattu: 12.04.2017 klo 06.38
 10. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Onko tämä nyt siis huhua vai tietoa? Nyt tämä on vain tällainen yksittäinen heitto taas kerran.. mutta jos tuosta Kilun ohella joku toinenkin saa osakseen sopimuksen purkamisen, niin kyllä se sitten on Embrich. Vaikea on kuvitella, että viime kauden jälkeen hänellä olisi edes haluja jäädä Poriin, eikä se missään nimessä palvele hänen uraansa. Ja nyt kun tulossa on osastoa Lamberg, Appelgren sun muuta, niin nehän tulevat juuri niihin hänen ruutuihinsa

  Ja kuka sanoo, että hänen pitäisi juuri P-Amerikkaan lähteä, hän voi myös poistua johonkin toiseen liigaseuraan hakemaan peliaikaa..
   
 11. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Eli Kiilholma ja Embrich.
   
 12. Takarauta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Ja mikä vitun omena?
   
 13. reaper78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HIFK
  Lainaus:
  Olisko vaikka hassuteltu nimestä Appelgren?
   
 14. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Ässät tiedotti Matushkinin jatkon ja Appelgrenin tulon poriin.
   
 15. Blade80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Noita ketjuhahmotelmia puolustuksen osalta kun katsoo niin aika moni sitä mieltä, että Peltola - Seppälä pari on kiveen hakattu. Ei sillä etteikö voisi olla, hyvin he pelasivat yhteen ja varsinkin runkosarjan osalta tulos oli varsin hyvä. Tosin loppukaudesta näkyi, että ei kuitenkaan ihan riittänyt.
  Mietin vaan, jos kentälliset rakennettaisiin vähän vanhan liiton tyyliin?

  Peltola - Blood
  Ykköspari,jolle suurin vastuu oman pään tärkeissä aloituksissa ja loppuhetkillä. (Tosin riippuu vähän Bloodin tasosta)

  Seppälä - Walli
  Walli pelasi parhaat pelinsä Viljasen kanssa ja Seppälässä paljon samaa, jos Walli pystyy oman leiviskänsä hoitamaan Seppälän parina, hänelle pitäisi myös antaa se mahdollisuus.

  Tommila - Mäkelä
  Tommila loppukauden parhaita jollei paras Ässä pakki, monipuolinen pelaaja, jonka hyökkäyspään ominaisuudet saadaan paremmin käyttöön puolustavan pakin parina.

  Matushkin - Vuorisalo - (Tuohilampi?)
  Viime kauden pelaamisen perusteella Maksim 7 pakkina, jos kehitystä tapahtuu niin sitten lisää vastuuta.

  Peltola - Blood - Seppälä ja Tommila ovat varmasti pelaavassa kuusikossa, jollei jotain isoa takapakkia tule kesän aikana. Eli tällöin Walli/Mäkelä pari on lähtökohtaisesti mahdollisia rotaatio pelaajia.
   
 16. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kyllähän tämä pakisto näyttää hyvältä. Blood ja Matukka kun oppii systeemin, niin tulos voi olla yllättävänkin hyvä. 9 pelaamaan pystyvää pakkia kestää pari loukkaantumistakin.
   
 17. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Koskahan kuullaan ne varmat lähtijät (virallisesti)? Viljanen, Ruotsalainen jo tiedossa. Mihin menee Paakkis, Kerälä, Jaatinen ja eihän sitä Bertrandinkaan sopimusta vielä ole julkaistu. Uusia sopimuksia tippuu pikkuhiljaa, on tää jännää aikaa, ketä sieltä vielä tulee.

  Bernard, XX

  Korhonen - Makkonen - Suoranta
  Kiilholma - Kuparinen - Varttinen
  Appelgren - Saha - Juhola
  Embrich -

  Peltola - Seppälä
  Blood - Tommila
  Mäkelä - Vuorisalo
  Walli - Matushkin
   
 18. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  @korkki ja @karhu tuolla toisessa ketjussa itkee puolustajavahvistusten ja jatkuvuuden perään. Tässä kuitenkin pikkuinen yksityiskohta, mikä varmaan valtaosaan faneista luo uskoa. Puolustus ei viime vuonna ollut mitenkään toivoton ja kun otetaan huomioon, että viime kauden puolustuksesta VIISI alle 25 vuotiasta pakkia jatkaa Patapakassa, niin tuskimpa meidän puolustus nyt hirveästi takapakkia ottaa. Vai häh?

  Mun mielestä tää alla oleva listaus on mukavaa luettavaa. Mun mielestä jokainen jätkä näistä oli jo viime kaudella sillä tasolla, että uskaltaisi luvata vakiopaikan Liigajoukkueesta, eikä joutuisi edes jännittämään miten käy. Vielä, kun tuohon päälle heitetään neljä kokeneempaa pakkia, niin pakistosta tämä homma ei jää kiinni ->.<-
  20v Juuso Walli
  22v Aleksi Mäkkelä
  22v Teemu Vuorisalo
  24v Jere Seppälä
  24v Juho Tommila
   
 19. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Lainaus toisesta ketjusta. Siirsin koska koskee lähinnä joukkueen kokoamista.

  Lainaus:
  Eikös Ässät nyt juuri tuota jatkuvuutta toteuta, eikä siitä mielestäni fanit ole narisseet. Esim. Makkosen, Korhosen, Suorannan ja Peltolan 2-vuotiset sopimukset edustavat juuri jatkuvuutta olematta kuitenkaan liian pitkiä. Ensi kauden joukkueen runko on hyvällä mallilla jo pelkästään vanhojen sopimusten voimalla. Se, että vaihtuvuutta tulee liian huonojen tai hinta-laatusuhteeltaan liian kalliiden pelaajien poistumisesta parempien ja edullisempien tieltä, on pelkästään positiivista, jos ei haluta luoda jatkuvuuttaa liian kalliina ja huonona joukkueena. Sillä taas ei ole mitään merkitystä, tulevatko uudet pelaajat Porin seudulta vai Utsjoelta, jos ja kun tarkoituksena on koota mahdollisimman hyvä joukkue ja tavoitella menestystä. Se on sitten eri asia, jos halutaan toimia kasvattajaseurana.

  Mitä tulee mestiksestä nostettuihin pelaajiin niin Heiskasia, Variksia ja Korpisaloja on turha mainita kuin nostalgiamielessä. Ne olivat eri aikoja ne. Siinä mielessä olen kyllä samaa mieltä, että eivät Mestiksessä tehdyt isot pisteet tarkoita automaattisesti, että pelaaja pärjäisi liigassa. Toisaalta, jos ominaisuudet ovat kunnossa ja fysiikka riittää niin miksei mestiksestä voisi nousta ja onnistua liigassakin. Uusitalo ainakin nousi huipulle vanhemmalla iällä.

  Ahoa pidän vaativana ja tiukkana ammattilaisena. Uskon hänen olevan erittäin hyvä kesäharjoittelun suhteen ja luovan kesän työllä hyvät edellytykset onnistuneelle kaudelle. Jotkut aina hokevat, että kaikki harjoittelevat ammattimaisesti ja hyvin eikä siinä ole joukkueiden välillä eroa. Minä olen eri mieltä. Ammattilaisiakin on hyviä ja huonoja niin kuin joka alalla. Jostain syystä vaan Ässilläkään ei ole joka kausi luistin kulkenut. Kuten Rautakallion viimeisellä kaudella.
   
 20. Myrvold Jäsen

  Sen verran jännittää trullien "odotus" ettei uni maistunut. Ennakoidaan siis hieman ajankuluksi tulevaa kautta 2017-18.

  Bernard/Kiviaho

  Maalivahtiosasto on valmis ja Andy on selvä ykkönen. Uskon ja toivon, että Andy ottaa urallaan ensi kaudella sen seuraavan stepin ja sen jälkeen meillä onkin tekemistä, että saadaan mies Porissa pidettyä. Selkeä ykkösvahti.

  Kiviaho varmasti Takon tuonti. Ei kuvaa kaverista itsellä. Kai jonkinlainen prospekti aikanaan ollut, kun on varauksen saanut. Paha loukkantuminen takana, mutta annetaan kaverin näyttää.

  Uskon tandemin olevan ainakin kympin-kaks halvempi kuin Ahonen/Bernard.

  Peltola, Seppälä, Tommila, Vuorisalo, Mäkelä, Matushkin, Blood, Tuohilampi.

  Puolustuksen runko säilyi pitkälti. Se on hyvä asia. Hyvää on myös se, että ikärakenne on aika nuori ja monella kaverilla on potentiaalia kehittyä. Huonoa on tietenkin se, että menetettiin tärkein palanen eli Marttinen. Ensi kaudella selkeää steppiä eteenpäin odotan eritoten Tommilalta ja Wallilta.

  Juho Tommila väläytteli jo viime kaudella ajoittain ja uskon, että JOS mies itse haluaa, niin seuraava askel on mahdollinen. Jos olen oikein ymmärtänyt, niin potentiaalia on, mutta kaverin pitää itse haluta vielä kovemmin mitata se ulos. Palava halu..onko sitä?

  Juuso Wallilla se palava halu näyttää ainakin ulospäin olevan ja ihan kelpo oman pään luuta kaverista voi vielä kasvaa. Voimaa kaverilla on, mutta sen käyttö pitää osata jatkossa kanavoida vielä paremmin. Ja saa olla vieläkin ilkeämpi, kokonaisvaltaisesti. Potentiaalia myös kiekon kanssa on, mutta liian vaikeita ei saa yrittää, mutta yrittää pitää kuitenkin uskaltaa. Eli itseluottamus kuntoon ja sitä kautta. On mielestäni ensi kaudellla tavallaan vedenjakajalla; nähdään tuleeko kaverista Liigapakki "tähänhätään" vai ei? Riittääkö se liike? Jääkö lapselliset hassit tekemättä? Jännä nähdä. Jos näyttää ettei riitä, niin Mestikseen kasvamaan isolla minuuteilla. Sitä kautta se Liigaurakin voisi sitten aueta uudestaan.

  Niko Peltola on mainio kiekollinen pakki Ässille. Ainoa mikä puuttuu on hyvät viimeiset ratkaisut hyökkäyspäässä. Mutta toisaalta, jos nekin hanskaisi, niin ei pelaisi Porissa. Omista pääsee pois sekä jalalla, että syöttämällä ja sekin on Porissa jo paljon. Kokenut ja fysiikaltaan erinomainen.

  Jere Seppälä oli hyvä tuonti Aholta. Potentiaali oli itselläkin tiedossa, mutta noin kovaa kehitystä en osannut odottaa. Hieman taso tippui viime kauden jälkimmäisellä osalla (loukkaantumisen jälkeen), mutta kerkesi alkupuolella näyttää, että on erittäin hyvä liigapakki. Jalalla varsinkin kiekkoa eteenpäin eikä kiekon liikuttaminenkaan huonoa ole. Terveenä ensi kausi ja hyvää liigatasoa.

  Teemu Vuorisalo otti viime kaudella tavallaan askelia eteenpäin puolustamisessa. Kiekollisesti taaseen on mielestäni taantunut tai ainakaan kehitys ei ole jatkunut kuten aikaaan ainakin mikä toivoin. Toivottavasti ottaa ensi kaudella roolia kiekon kanssa, jopa kakkosylivoimassa? Veikkaan, ettänon yksi "liipaisimella" olevista.

  Aleksi Mäkelään pätee pitkälti samat sanat kuin Walliin. Fysiikkaa on, mutta pitää kanavoida paremmin ja ilkeämpi saa myös vielä olla. Peruspelaaminen on hyvällä tasolla eikä isoja virheitä hirveästi tule. Sellainen peruspakin prototyyppi. Jos pitää peruspelin simppelinä, niin kelpo liigapakki.

  Maksim Matushkin, siinä on joko tai. Kiekollisen potentiaalin näkee kaikki. Alku meni huumassa, mutta loppua kohden puutteet alkoi näkyä. Kesä on ratkaiseva ja näin näki Ässätkin, kun mies mukaan koko kesäksi otettiin. Ylivoiman priimus, jos saa muut asiat hiottua paremmiksi. Kaikessa muussa tahtookin olla haasteita. Ei toki ylivoimaisia ja näin Ässätkin näki. Jos kehitystä ei kesällä tapahdu, niin ei pitkää pimeää syksyä Porissa näe. Pidetään siis peukkuja. Mallia "Leimu" Matushkinista ei kuitenkaan tehdä.

  Kristian Tuohilampi tulee Mestiksestä tekemään läpimurtoaan Liigassa. Muutama lyhyt pätkä tutusttu vauhtiin ja ihan hyvin on pysynyt perässä. Kysymys kuuluukin, että pystyykö ottamaan seuraavan stepin kokonaisella kaudella? Pakettina todella hyvä Mestikseen ja toivottavasti Liigaankin. Fysiikka kunnossa, kiekon kanssa parempaa keskitasoa. Eli ominaisuuksia on. Saanee reilun mahdollisuuden.

  Ben Blood eli Veri-Pena. Sopii minun Ässiin. Mainettaan parempi kiekkoilija. Isäntä. Sellainen mitä Ässiltä on puuttunut. Puolustaa hyvin ja kaksinkamppailut hoituu. Ei kuitenkaan kiekollinen liideri. Ei ykköspakki. Ylihintainen taitoihinsa nähden. Jos koko pakisto onnistuu, niin hintansa väärti. Monta monessa.

  Kaikkiaan pakisto on hyvällä mallilla. Ainoastaan se ykköspakki puuttuu. Nyt se on Matushkin+Blood. Paljon riippuu siis Matukan onnistumisesta. Jos ei toimi, niin saa varmasti lähteä. Mitä sitten hankitaan jää nähtäväksi? Toivottavasti ei tarvi tällaisia miettiä.

  Näkisin, että Blood on hieman halvempi kuin Marttinen jaTuohilampi inan Viljasta halvempi, mutta Matushkinin sekä Seppälän jatkot tasoittaa puntteja. Kaikkiaan maalivahti/puolustus osastolla hinta yhteensä varmasti samaa luokkaa kuin viime kaudella.

  Muuten meiltä löytyy kiekollista osaamista, peruspakkia ja nyt isäntääkin. Hyvät aihiot on!

  Hyökkäys seuraavaan viestiin..
   
 21. Myrvold Jäsen

  Hyökkäyksessä muutoksia tulee enemmän. Hyvällä mallilla se mielestäni kuitenkin aikaan nähden on, mutta tärkeimmät palaset puuttu ja pitkälti ratkaisee. Lähtijöissä pari omaa kasvattia joilta odotin enemmän (Kärki, Ojamäki), viime kauden tähtiankinta joka petti odotukset eli Bertrand. Lisäksi keskikaistalta poistuu Kerälä, Paakkolanvaara sekä melko varmasti Kiilholma. Myös Jaatisen, Ruotsalaisen ja kaiketi Embrichin urat jatkuu muualla. Lähtijöitä on siis määrällisesti ja rahallisestikin paljon. Onneksi kaikki on ns. korvattavissa, varsinkin viime kauden otteisiin peilaten.

  Ykkönen muodotunee uusien kavereiden ympärille. Ainoa palanen tähän mennessä on Sami Lähteenmäki. Lähteenmäestä tiedetään pitkälti mitä saadaan. Ei nyt ihan "ykköskorin" mies, mutta jos huhu 80k palkasta pitää paikkaansa, niin haukkunee hintansa yläkentissä. Sentteri ja toinen laita on vielä auki ja niitä nyt on turha vielä spekuoida. Laatua haetaan, mutta katsotaan mitä saadaan. Kokonaishinnaltaan 200k miehiä on jo nyt tarjolla, mutta sitä ei Ässät ole valmis maksamaan. Siitä vähän suuntaa hankinnoille.

  Kakkonen on lähtökohtaisesti Korhonen - Makkonen - Suoranta. Korhonen on aika takuuvarma suorittaja ja Ahon "saunakaveri". Taso riittänee ehjänä pysyessään samaan kuin viime kaudella ja jos lähtökohtainen "ykköskenttä" jakaa vastuuta, niin voi jopa nousta pitkässä juoksusa. Hyvä ratsu.

  Jussi Makkonen oli viime kaudella positiivinen yllätys, joskin loukkaantumiset varjosti hieman loppukautta. Polvi ei ollut kunnossa ja ilmeisesti operaatiokin oli suunnitteilla, mut nyt mennään kuntouttaen. Toivotaan, että tulee kuntoon eikä jouduta sitten Elokuussa "pöydälle". Riittää mainiosti kakkossentteriksi ja ketun kemiat kerkesi jo viime kaudella hahmottua ja ihan mielekäs olisi siitä varmasti jatkaa.

  Simon Suoranta. Simon says. Viime kauden hienoja tarinoita. Tuli Kärppien nelosesta ja nousi aina maajoukkueeseen asti. Superkausi. Urheilullinen ja terve pää, kunhan itseluottamus kohdillaan. Viime kausi antoi varmasti uskoa ja intoa tulevaan. Odotankin hyviä otteita myös ensi kaudela. Tasaista suorittamista ja töitä töitä töitä. Hyvä kaveri kakkoskenttään.

  Kolmosta vois hahmotella tyyliin; Salmio - Kuparinen - Varttinen. Salmion Mkko on tervepäinen kaveri Jyväskylästä. Hyvä harjoittelija, positiivinen persoona ja pidetty kavaeri. Myös Ahon tuttu. Uskon, että hänelle voi maisemanvaihdos tehdä hyvää. Pitkäraaminen linnunluu, joka kuitenkin pystyy taklaamaankin. Pari kautta takaperin näytti, että potentiaalia myös pisteille on, kun teki JYP:issä muistaakseni 25 pistettä ilman ylivoima-aikaa?

  Matti Kuparinen menee niin kolmosen kuin nelosen keskellä. Tunnollinen peluri ja kapteeni. Tykkään Matista ja esimerkistään. Ehdoton jatkaja näistä kokeneista senttereistä ja ainoa ilmeisesti. Paransi kevättä kohti ja ehjä kesä, niin eiköhän nähdä vieläkin parempi Kuparinen ensi kaudella.

  Matias Varttinen voisi aloittaa kautensa kolmosen laidassa. Potentiaalia kiekollisempaankin peliin, kun kaverilla on. Jos ei luonaa, niin sitten energiaa neloseen. Enemmän paikkoja ja sitä kautta maaleja ja itseluottamusta, niin tuskin on meillä enää kauan Ojamäkeä ikävä.

  Neloseen ja rotaatioon jää sitten Juhola, Saha, Lamberg, Appelgren.

  Jouka on vähän sellainen "nelosenmies". Ja erittäin hyväkin sinne. Vielä kuitenkin kokematon ja nuori, mutta kuitenkin jo yksi lähes kokonainen kausi vyöllä. Kovan työn ja itseluottamuksen kautta. Muu ei auta. Niillä avuin voi olla pitkäkin ura edessä.

  Mikael Saha oli itselle yksi viime kauden pettymyksistä, käyttäjä @vero :lle varmasti vielä suurempi? Pitää kyllä kysyä, että mitkä oli ne avut mihin perustit odotukset, että Saha olisi ollut loppukaudesta ykkössentterimme? Ja tämä ei ole prvovokatiivinen kysyms. Seuraava kausi on jokatapauksessa vedenjaka. Viime kaudella jopa taantui edellisestä, syytä en tiedä. Onneksi vielä nuori kuten moni muukin Ässien hyökkäjä. Onko hänellä palo ollu liigakiekkoilija?

  Lambergin Matti. Seisomakatsomolle timanttia. Pommikone. Loukkantumisaltis. Jos meina apysyä ehjänä, niin pakko järkeistää peliään. Viitteitä tästä on ollut nähtävissä ja se on hyvä. On potentiaalinen myös kiekon kanssa, ei todellakaan puukäsi. Aloittanee kilpailun pelipaikasta juuri nelosesta, mutta potentiaalia tosiaan on.

  Niklas Appelgren onkin sitten itselle vähän oudompi tapaus. Muistan kyllä KooKoosta nimen ja, että "vajosi" aina SuomiSarjaan asti. Ilmeisesti muuttanut harjoitteluaan ja alkanut eämään kuten urheilija? Tämä kantoi viime kaudella hedelmää ja 26 maalia Mestiksessä ei ole huono saavutus. Oletan kuitenkin, että kaverista saataisiin enemmin luotettava kolmos-neloskentän mies kuin maalitykki kärkikenttiin. Siitä roolistahan hänellä eniten kokemusta on. Plussaa tietenkin, että on pistetäkin pystynyt Mestiksessä tekemään. "Low risk, high reward" henkinen hankinta.

  Junnuista mukanan luultavasti ainakin Kotkaniemi, Pihlajamäki?, Tammi?. Uskon ja luulen, että Ässiin tulee kahden kärkimiehen lisäksi vielä pari leveyshankintaa. Sentteriosastolle "pakko" tulla, mutta myös laidalle mielestäni.

  Taitoahan tuosta hyökkäyksestä puuttuu, mutta se taitaa haitata enemmän minua kuin Ahoa? Toki kärkimiesten mukana sitä henkilökohtaista ratkaisupotentiaalia toivottavasti on vieä tuloillaan. Mutta mielestäni tässä ollaan ihan aikataulussa ja Ässäfanit voi odottaa suht levollisin mielin tulevaa.

  Jengiä rakennetaan 1,8milj. € budjetilla ja veikkaisin, että nyt käytössä on noin 1,2milj. € tällä hetkellä, ehkä inan yli.Kärkimiehiin 350k ja leveys sekä kesken kauden tarvittaessa tehtäviin korjauksiin sitten 250k?

  Toivottavasti nyt nuo "varmat" huhu osuu, niin ei aivan tollolta näytä.
   
  Viimeksi muokattu: 15.04.2017 klo 12.55
 22. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Lainaus:
  Juu Arttu on nyt Ipan mies.
   
 23. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Vaikea uskoa, että ihan noin paljon rahaa jätetään sivuun. Kesken kauden, vaikkapa vuoden vaihteen jälkeen tulleisiin hankintoihin ei tarvitse käyttää enää niin paljoa rahaa ja ainahan budjettia on mahdollista pikkaisen venyttääkin. Arvelisin, että noin satku voisi maksimissaan jäädä käyttämättä kun kausi pyörähtää syksyllä käyntiin.
   
 24. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Minä taasen arvioin että Blood on kokonaiskustannuksiltaan kalliimpi kuin Marttinen. Nimellinen palkka voi Bloodilla olla pienempi kuin Marttisella, mutta siihen päälle lasketaan asunto (Marttinen perheensä kanssa tuskin asui Ässien tarjoamassa yksiössä) ja se, että ulkomaiset ja etenkin P-Amerikkalaiset pelaajat ovat perinteisesti kuitanneet palkkansa nettomääräisenä ja verojen maksu jää seuran kontolle.
   
 25. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Lainaus:
  Minä taas uskon, että Ässissä ei olla täysiä idiootteja vaan osataan laskea kokonaiskustannukset eikä verrata yhden nettopalkkaa toisen bruttopalkkaan.